Roccat Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 V10l ειναι το καινουργιο firmware , ΔΕΝ εχει καμια σχεση με την επερχομενη εκδοση του Αndroid L . :D edit: με προλαβε ο a8e ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Τι εννοείς;Υπάρχουν redraws στην αρχική οθόνη μετά την έξοδο από εφαρμογές ; Σε κινητό με 2 gb ram;(σαν την εποχή S3? ) Πάντως ρε παιδιά όποιος ενδιαφέρεται για αγορά και παρακολουθεί το νήμα απογοητεύεται....Κακό σήμα δικτύου,κακό wifi,κακή ποιότητα κλήσεων (με παράσιτα στο ακουστικό),παλαιότερα επανεκκινήσεις και αρκετά άλλα που έχουν συμβεί μεμενωμένα θέλω να πιστεύω. Ευχαριστημένοι έχουν δηλώσει λίγοι και είναι κρίμα γιατί είναι κατ' εμέ το πιο πρωτοποριακό κινητό για το 14.... Καμμια σχέση. Οτι υπήρχε παλια (κυριως τα restarts) εχουν λυθεί εδω και καιρό. Με την L ειναι πολύ smooth , απλα δεν ειναι nexus/s5. Με παρτίδα 408 δεν παρατήρησα ποτέ κανενα πρόβλημα.Ουτε με δικτυο , ουτε με wifi , ουτε με restarts. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 σε εμενα παλι στον καιρο λεει ηλιοφανεια και δειχνη το εικονιδιο της νυχτας.δεν ξερω τι συμβαινει και αν φταιει η αναβαθμιση.εκανα επανακινηση αλλα παλι τα ιδια.αλαγες παντως δεν ειδα Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Απο μπαταρια , καμια διαφορα ειδατε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 ναι αλλα δε βλεπεις το διαθεσιμο της ραμ σου:( Βάλε ένα widget και καθάρισες... ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε ποια δήλωση έχει μπει ; Δεν έχει κάποια σχέση αυτό με την εγγύηση. Αν είναι κινητό εισαγωγής τότε σε καλύπτουν και μόνο με το imei. Αν είναι παραεισαγωγής χρειάζονται και απόδειξη όπου θα αναγράφεται το imei. Και η επωνυμία του καταστήματος. Παιδιά ΔΕΝ χρειάζεται απόδειξη αγοράς καθόλου, εγώ στο δικό μου το Ελληνικό δεν έχω απόδειξη αγοράς και είχα πρόβλημα με τα ακουστικά και μου το κάλυψανε χωρίς απόδειξη, τους ρώτησα εάν γενικά χρειάζεται απόδειξη για πρόβλημα του κινητού κτλ και μου είπαν όχι, το ίδιο με παραεισαγωγης του αδερφού μου από Hong Kong, είχε πρόβλημα στην οθόνη και η LG hellas το κάλυψε χωρίς απόδειξη ούτε τίποτα, άψογο service στην LG, μπράβο Μόνο με Serial number S/N Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonisprotos Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Παιδιά μετά από 1.5 μήνα έχω να αναφερω: 1. Καταπληκτική οθόνη 2. Το κινητο σε συγκριση με s5 ενός φίλου είναι αισθητα πιο γρηγορο στα περισσότερα σημεία 3.καμερα πολυ καλη ισαξια με s5 4.περιβάλλον-παραμετροποίηση κινητου πανεμορφη και πολύ λειτουργικη 5.τιμη: η καλυτερη στην αγορα 6. Παταρια Δυστυχως μετρια.κραταει περίπου 1.5 μερα 7.σημα κακο! Αυτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Το κινητό είναι φανταστικό, και θα γίνετε ακόμα καλύτερο με κάθε αναβάθμιση .Εγώ είμαι σαμσουνακιας και δεν το αλλάζω. Έχω το 32 και δεν έχω κανένα πρόβλημα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 επιτέλους ήρθε η L και στα γαλλικά στο pc suite. Την περνάω τώρα τη επιτελους?:)3 μερες διαφορα μονο... ειδες καμια διαφορα? Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trinity1 Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Παιδιά μετά από 1.5 μήνα έχω να αναφερω: 1. Καταπληκτική οθόνη 2. Το κινητο σε συγκριση με s5 ενός φίλου είναι αισθητα πιο γρηγορο στα περισσότερα σημεία 3.καμερα πολυ καλη ισαξια με s5 4.περιβάλλον-παραμετροποίηση κινητου πανεμορφη και πολύ λειτουργικη 5.τιμη: η καλυτερη στην αγορα 6. Παταρια Δυστυχως μετρια.κραταει περίπου 1.5 μερα 7.σημα κακο! Αυτα! Στο μονο που δεν συνφωνω ειναι το κακο σημα το οποιο εχω ακουσει απο πολλους εδω.Συγκριτικα παντα με το note3 που ειχα ενα περιπου χρονο το σημα της τηλεφωνιας ειναι καλυτερο και το wifi πολυ καλυτερο Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioa_pap Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Τι παρασιτα στο ακουστικο ? υπηρχε θεμα και φτιαχτηκε με καποιο update ή ειναι hardware failure ? Δεν ξέρω τι θέμα είναι αλλά μερικές σελίδες πιο πίσω κάποια παιδιά ανέφεραν ότι ενώ μιλούσαν ακουγαν κάποιες παραμορφώσεις... Καμμια σχέση. Οτι υπήρχε παλια (κυριως τα restarts) εχουν λυθεί εδω και καιρό. Με την L ειναι πολύ smooth , απλα δεν ειναι nexus/s5. Με παρτίδα 408 δεν παρατήρησα ποτέ κανενα πρόβλημα.Ουτε με δικτυο , ουτε με wifi , ουτε με restarts Πολύ ενθαρρυντικό αυτό για εμάς που ενδιαφερόμαστε για αγορά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Ούτε θέμα με κλήσεις,ούτε με wifi ούτε και κάτι άλλο. Η μπαταρία με την l δείχνει ίδια απόδοσή. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Σαν να μου φαινεται καλυτερη στο stand by , αλλα ισως ειναι ιδεα μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a8e Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 και εγώ αυτή την εντύπωση έχω αλλά ακόμα είναι πολύ νωρίς τη επιτελους?:)3 μερες διαφορα μονο... ειδες καμια διαφορα? μα να το παίρνουν πρώτα κάτι ελβετοί, κροάτες κτλ και εμείς να περιμένουμε ; :) φαίνεται λίγο πιο smooth. Επίσης δεν θυμάμε αν υπήρχε από πριν το qslide σαν επιλογή στα κουμπιά κάτω. Τώρα υπάρχει και είναι αρκετά ωραίο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 και εγώ αυτή την εντύπωση έχω αλλά ακόμα είναι πολύ νωρίς μα να το παίρνουν πρώτα κάτι ελβετοί, κροάτες κτλ και εμείς να περιμένουμε ; :) φαίνεται λίγο πιο smooth. Επίσης δεν θυμάμε αν υπήρχε από πριν το qslide σαν επιλογή στα κουμπιά κάτω. Τώρα υπάρχει και είναι αρκετά ωραίο σκέψου εγω ειχα το s5 γαλλικό και πηρα αναβαθμισει μετα απο 3 μηνες . την εκανα και εγω μολις τωρα.:) Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Εβαλα και εγω L. Μετα ηθελε παλι root με το purpledrake... Ολα ΟΚ. Το μονο μειον για μενα (γιατι η μπαταρια κραταει οπως και να εχει πανω απο μερα αρα μου αρκει) ειναι οτι οταν (σπανια) μιλαω απο το τηλεφωνο και οχι απο bluetooth η καλωδιο, ακουω καποιες φορες αυτον τον ηχο που πολλοι αναφερουν. Σαν να εχω καποιον υποκλοπεα μεσα και ακουω τσικ τσικ... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Tελικα ειναι hardware ή software θεμα αυτο με το ακουστικο ? Επισης τι εκδοση εχεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Tελικα ειναι hardware ή software θεμα αυτο με το ακουστικο ? Επισης τι εκδοση εχεις ? 406 εχω εγω... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Στα ελληνικά τίποτα ακόμα. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γιάννη μην μου λες τέτοια? Τι πρόβλημα είχαν? Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Στα ελληνικά τίποτα ακόμα. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γιάννη μην μου λες τέτοια? Τι πρόβλημα είχαν? Δημήτρη, δεν δουλεύει το μικρόφωνο και που και που κόλλαγε το κουμπί της έντασης του ακουστικού δεν δούλευε δηλαδή , ελλατοματικο είναι :( Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gab Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Εγω στο δικο μου g3 δεν δοκιμασα στο πρόγραμμα της LG για αναβάθμιση αλλα σημερα φίλος με L7 πηρε αναβάθμιση σε 4.4.2 Επαθα την πλακα μου οταν το είδα.Μπραβο στην LG για την υποστήριξη πού έχει πλέον στα τηλέφωνα της Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Υποστήριξή πλέον έχει...διάφορές δεν εντοπίζω....όπως δούλευε δουλεύει,καλά δηλαδή με μειονέκτημά και πάλι την μπαταρία.και δε μιλάω για το θέμα αναμονής αλλά για το βασικό θέμα χρήσης. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Υποστήριξή πλέον έχει...διάφορές δεν εντοπίζω....όπως δούλευε δουλεύει,καλά δηλαδή με μειονέκτημά και πάλι την μπαταρία.και δε μιλάω για το θέμα αναμονής αλλά για το βασικό θέμα χρήσης. Εγώ πάλι που είμαι power user έχω άλλο πρόβλημα με την μπαταρία, δεν αδειάζει με τίποτα!! Μου κρατάει περισσότερα και από το LG G2 που είχα, έχω το brightness στο αυτόματο και κάνω kill τα προγράμματα συχνά!! Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Εγώ πάλι που είμαι power user έχω άλλο πρόβλημα με την μπαταρία, δεν αδειάζει με τίποτα!! Μου κρατάει περισσότερα και από το LG G2 που είχα, έχω το brightness στο αυτόματο και κάνω kill τα προγράμματα συχνά!! Περισσότερο και απο το g2;;;;;;;; Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 (edited) στο κουτι πανω απο τον σειριακο αριθμο εχει 3 γραμματα. μου ηρθε μεσω OTA η αναβαθμιση,408 γραφει στο κουτι,δεν βλεπω να εχει τρια γραμματα. Edited October 14, 2014 by kabalos_1971 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos1971 Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 κάπου στην ετικέτα γράφει ένα από τα παρακάτω 6BA 6BA/BALTICS 6BY 6BY/BOUYGUES(FRANCE) 6CO 6CO/COSMOTE_16G(ROMANIA) 6CS 6CS/COSMOTE(GREECE) 6CZ 6CZ/CZECHO 6D2 6D2/VODAFONE(GERMANY) 6DE 6DE/GERMANY 6DH 6DH/VODAFONE_16G(HUNGARY) 6DI 6DI/VODAFONE(ITALY) 6DR 6DR/VODAFONE(ROMANIA) 6DS 6DS/VODAFONE(SPAIN) 6ES 6ES/SPAIN 6FR 6FR/FRA(FRANCE) 6GB 6GB/UNITED KINGDOM 6GR 6GR/GREECE 6H3 6H3/HUTCHISON(UNITED KINGDOM) 6HA 6HA/HUTCHISON(AUSTRIA) 6HU 6HU/HUNGARY 6IT 6IT/HUTCHISON(ITALY) 6MA 6MA/T-MOBILE_16G(AUSTRIA) 6MB 6MB/MOBILKOM(AUSTRIA) 6MD 6MD/T-MOBILE(GERMANY) 6MH 6MH/T-MOBILE(HUNGARY) 6MK 6MK/T-MOBILE_16G(CROATIA) 6MM 6MM/T MOBILE_16G(MACEDINIA) 6MP 6MP/TMN(PORTUGAL) 6NE 6NE/NORTHERN EUROPE_16G 6NL 6NL/NLD(NETHERLANDS) 6NR 6NR/TELENOR_16G(NORWAY) 6O2 6O2/O2D_16G(GERMANY) 6OE 6OE/ORANGE(SPAIN) 6OP 6OP/ORANGE_16G(POLAND) 6OR 6OR/ORANGE_16G(SWISS) 6OU 6OU/O2(UNITED KINGDOM) 6P4 6P4/PLAY_16G(POLAND) 6PL 6PL/PLUS_16G(POLAND) 6PO 6PO/POLAND 6PR 6PR/PORTUGAL 6PX 6PX/PROXIMUS_16G(BELGIUM) 6RF 6RF/ORANGE(FRANCE) 6RO 6RO/ROMANIA 6RR 6RR/ORG ROMANIA(ROMANIA) 6RS 6RS/SUNRISE_16G(SWITZERLAND) 6SF 6SF/SFR(FRANCE) 6SW 6SW/Switzerland 6TA 6TA/ITALY 6TI 6TI/TIM(ITALY) 6TL 6TL/TELEFONICA(SPAIN) 6TN 6TN/T-MOBILE_16G(NETHERLANDS) 6TP 6TP/T-MOBILE_16G(POLAND) 6UA 6UA/EUROPE COMMON_16G 6VF 6VF/VODAFONE_16G(UNITED KINGDOM) 6WC 6WC/SWISSCOM_16G(SWISS) 6WI 6WI/WIND(ITALY) CZE CZE/CZECHO DEU DEU/GERMANY FRA FRA/FRA(FRANCE) GRC GRC/GREECE HIT HIT/HUTCHISON(ITALY) HSW HSW/HUTCHISON(SWEDEN HUN HUN/HUNGARY ITA ITA/ITALY NEU NEU/NEU/NORTHERN EUROPE NLD NLD/NLD(NETHERLANDS) ROM ROM/ROMANIA SWS SWS/Switzerland TNR TNR/TELENOR(NORWAY) VDR VDR/VODAFONE(ROMANIA) VIP VIP/VIP(CROATIA) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts