Jump to content

[Επίσημο] LG G3 (D855)

mindfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 17,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Για πείτε μου λοιπόν τώρα που καταλάβατε γιατί μιλάω εσείς τι σκορ στην μπαταρία έχετε...

Γιατί το m8 χτυπάει χαλαρά 6ωρο με την χρήση που του κάνω και σε stand by είναι βράχος.

Πιστεύω βέβαια πως θα στρώσει κι άλλο αλλά ρωτάω εσάς που το έχετε είδη στρώση...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Για πείτε μου λοιπόν τώρα που καταλάβατε γιατί μιλάω εσείς τι σκορ στην μπαταρία έχετε...

Γιατί το m8 χτυπάει χαλαρά 6ωρο με την χρήση που του κάνω και σε stand by είναι βράχος.

Πιστεύω βέβαια πως θα στρώσει κι άλλο αλλά ρωτάω εσάς που το έχετε είδη στρώση...

Ρε συ αδερφέ είναι λίγες οι 4,5 ώρες.. Μήπως έχεις ψηλά την φωτεινότητα? Κατά τα άλλα, φορτωμένο με τις εφαρμογές σου πώς τα πάει?

Ρε συ αδερφέ είναι λίγες οι 4,5 ώρες.. Μήπως έχεις ψηλά την φωτεινότητα? Κατά τα άλλα, φορτωμένο με τις εφαρμογές σου πώς τα πάει?

Οταν το g2 επιανε νορμαλ 6-6.5 (δε μιλαω για extream xda καταστάσεις που εχει βγαλει και 8), εσενα σου φαίνονται πολλες? Ειδικά οταν πολλοί διαφημίζουν καλυτερη μπαταρια απο g2..

Οταν το g2 επιανε νορμαλ 6-6.5 (δε μιλαω για extream xda καταστάσεις που εχει βγαλει και 8), εσενα σου φαίνονται πολλες? Ειδικά οταν πολλοί διαφημίζουν καλυτερη μπαταρια απο g2..

Ξέρω πολύ καλά αν είναι πολλές ή λίγες οι 4.5, ευχαριστώ

Εμένα πάντως που το έχω αρκετές μέρες πάνω από 4 ώρες δεν είχα ποτέ. Σε καμία περίπτωση δεν φτάνει ούτε μ8 ούτε ς5 ούτε g2 σε μπαταρία. Δυστυχώς αλλά έτσι ειναι

Συγνώμη που ενοχλώ, αλλά που το βλέπετε αυτό το SOT;

Μεγάλη ενόχληση:

Settings - General - Battery- έπειτα πατάς πάνω στην εικόνα με το ποσοστό της μπαταρίας και στο τέλος πατάς εκεί που λέει screen.

Αυτές οι ώρες είναι SOT.

Τώρα το φορτίζω γι' αυτό δεν ανεβάζω εικόνα. Πληροφοριακά αποφόρτιση από 100% σε 15%: SOT 4:45 σε 28:15 χρήση.

Ακόμη είμαι root οπότε ούτε titanium ούτε greenify ούτε τίποτε freeze. Έχει κανείς ιδέα αν υπάρχουν και εδώ counter για root ή μπορούμε να προχωρήσουμε και αν χρειαστεί απλώς unroot?

Οκ, τοτε μπορεις να μου παραγγειλεις το 32αρι black και να σε πληρωσω ? Ευχαριστω. Μαλλον εγω κανω κατι λαθος και δεν το βρισκω ενω το 16αρι το βρισκω ανετα.

Το λες μονος σου. Εισαγει, πουλαει και ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ. Υποστηριξη ειναι να παρουν 100 πελατες της (ή υποψηφιοι) και να την ρωτησουν οτι θελουn, ακομα και ελεγχo του ΙΜΕΙ, οπως παρεχουν σχεδον συσσωμες οι εταιρειες στο εξωτερικο. Ειμαι σιγουρος οτι η αντιστοιχη LG UK πχ εχει ηλεκτρονικο εσωτερικο συστημα να ελεγχει τα ΙΜΕΙ των εισαγωγων της. Η LG Κορεας εκ των πραγματων δεν θα μπορουσε να ειναι. Μπαινουν θεματα νομικα κτλ, καθως και μικροτερη ευκολια διαχειρισης της τοπικης αγορας οπως και πολλα αλλα. Πολλες φορες μαλιστα, η υποστηριξη των προιοντων ειναι σημαντικοτερη απο την πωληση τους (οσον αφορα τον επισημο αντιπροσωπο/εισαγωγεα). Και αυτο γιατι η πωληση μπορει να γινει και εμμεσα με πολλους τροπους (απο διαφημιση μεχρι υποστηριξη των τελικων σημειων - Πλαισιο κτλ - ετσι ωστε να προωθουν τα προιοντα της περισσοτερο, εναντι ανταγωνιστων). Οι περισσοτερες εταιρειες που εφυγαν/εκλεισαν/δεν πουλανε, ειναι λογο κακης υποστηριξης... (δες HTC πχ)

Παιδιά δεν αντιδικω μαζί σας. Συμφωνώ μ' αυτά που λέτε περί υποστήριξης. Το θέλω και εγω, αλλά περιγράφεται το ιδανικό και αυτό το πράγμα εκεί έξω δεν παίζει. Τώρα τα υπόλοιπα περί πώλησης, υποστήριξης, επίσημης τιμής αναλύθηκαν όσο έπρεπε, δεν χρειάζεται άλλο.

Ξαναλέω....έχεις μπερδέψει τις έννοιες πώληση και υποστήριξη. Ξεχώρισε τα αυτά τα δύο....

Εφόσον υπάρχει LG Hellas και έχει αναλάβει την επίσημη εκπροσώπηση της LG στην Ελλάδα, έχει υποχρεώσεις απέναντι σε κάθε πελάτη που έχει κινητό LG (τουλάχιστον όσα μοντέλα εισάγονται στην χώρα μας). H υποστήριξη δεν είναι προαιρετική, είναι υποχρεωτική είτε έχεις αγοράσει το τηλέφωνο από LG HELLAS, είτε από τρίτη εισαγωγή!!!

Το αν και πόσο πουλάει η επίσημη αντιπροσωπεία, ελάχιστα εως καθόλου με αφορά εμένα και τον καθένα. Ας κατεβάσουν τις τιμές τους, ας κάνουν ότι θέλουν....καρφάκι δεν μου καίγεται. Τα καταστήματα που πουλάνε το κινητό στην μισή τιμή χαμένοι βγαίνουν δηλαδή?

Τέλος σε μια ελεύθερη αγορά, οι έννοιες επίσημη τιμή πώλησης ή αγοράς ή οτιδήποτε άλλο είναι σε θεωρητικό επίπεδο. Η προσφορά, η ζήτηση και ο ανταγωνισμός καθορίζουν τα επίπεδα τιμών. Ακόμη και καταστήματα όπως το Πλαισιο, το Mediamarkt κτλ πλέον μπαίνουν στο τριπάκι να σου κάνουν διαφορετικές τιμές από αυτές που αναγράφονται στην ταμπέλα. (π.χ. πας να παρεις ένα iphone 5s και σου λέει....μόνο για σήμερα αν το παρεις 100 ευρώ κάτω)

Παρεπιμπτοντως σήμερα το έπιασα στα χερια μου για κάνα μισάωρο.. Επειδη λεγανε οτι το κρίνω χωρις να το εχω δει. Το συγκρινα εκτενώς με g2 που εχω και s5.

Τα γνωστα καλα: Το κινητό ειναι για τα γουστα μου οτι ποιο ομορφο υπάρχει. Σε πρώτη ματια τα πλαστικα του μου φαίνονται ενα κλικ καλυτερα του g2. Δεν τριζει, μια χαρα. Ξεγελαει πραγματικά ότι εχει κατι μεταλλικό πανω του. Η καλυτερη αναλογία οθονης προς μέγεθος , το οποιο είναι το πραγματικο του πλεονεκτημα εναντι του ανταγωνισμού και σιγουρα ειναι εξαιρετικά σημαντικο.

Απο εκει και περα οτι αρνητικο εγραφα, πραγματικά ισχυει 100%. Αν και η φωτεινότητα του μου φανηκε καλυτερη απο οτι περιμενα. Λιγο χειροτερη του g2, (την περιμενα αρκετα χειροτερη ειναι η αληθεια), λιγω περισσότερο χειροτερη σε σχεση με το s5.

Το λευκό που το εχουν βγαλει τα μισα review ως κορυφαιο (πλην των πραγματικα σοβαρων που κανουν μετρήσεις με μηχανηματα και δε γραφουν λογια του αερα), εχει μια ταση κρεμ.

Χωρις αλλο κινητό διπλα μπορει να μη το καταλαβαινεις, αλλα διπλα στο g2, s5+ πρεπει να εισαι εντελως τυφλος για να μη το καταλαβεις. Δυστυχως αυτο επηρεαζει ολα τα χρωματα, που εχουν μια μουνταδα. Χωρις πολλα λογια, προκειται για μια χειροτερη οθονη σε σχεση με το , g2, απλως με μεγαλυτερη αναλυση ( την οποια δεν βλεπεις πουθενα), και σε μεγαλυτερο μεγεθος.

Το τελευταιο σιγουρα ειναι ωραιο..

Σαφως ποιο πολλα λαγκαρισματα σε σχεση με g2 (που ομως τρεχει το software του g3, cloudyg3 1.2 για την ακρίβεια ,dorimanx kernel ,αφαιρεση blowtware απο εμενα κλπ).

Γενικα η συγκριση ήταν άνιση ετσι, πρέπει να δούμε και το g3 με custom, αλλα σε αυτη τη συγκριση το g2 υπέρηχε δια περιπατου..

Η καμερα του g3, ξεχασα, ταχύτατη λόγω lazer στο ζουμαρισμα. Πολύ καλυτερη.

Αυτα απο καποιον που ασχολειται πααρα πολυ με smartphone, και γραφει αληθειες, χωρις συμφεροντα απο πουθενα.

Για μπαταρια δε μπορω να εχω αποψη.

Παρεπιμπτοντως σήμερα το έπιασα στα χερια μου για κάνα μισάωρο.. Επειδη λεγανε οτι το κρίνω χωρις να το εχω δει. Το συγκρινα εκτενώς με g2 που εχω και s5.

Τα γνωστα καλα: Το κινητό ειναι για τα γουστα μου οτι ποιο ομορφο υπάρχει. Σε πρώτη ματια τα πλαστικα του μου φαίνονται ενα κλικ καλυτερα του g2. Δεν τριζει, μια χαρα. Ξεγελαει πραγματικά ότι εχει κατι μεταλλικό πανω του. Η καλυτερη αναλογία οθονης προς μέγεθος , το οποιο είναι το πραγματικο του πλεονεκτημα εναντι του ανταγωνισμού και σιγουρα ειναι εξαιρετικά σημαντικο.

Απο εκει και περα οτι αρνητικο εγραφα, πραγματικά ισχυει 100%. Αν και η φωτεινότητα του μου φανηκε καλυτερη απο οτι περιμενα. Λιγο χειροτερη του g2, (την περιμενα αρκετα χειροτερη ειναι η αληθεια), λιγω περισσότερο χειροτερη σε σχεση με το s5.

Το λευκό που το εχουν βγαλει τα μισα review ως κορυφαιο (πλην των πραγματικα σοβαρων που κανουν μετρήσεις με μηχανηματα και δε γραφουν λογια του αερα), εχει μια ταση κρεμ.

Χωρις αλλο κινητό διπλα μπορει να μη το καταλαβαινεις, αλλα διπλα στο g2, s5+ πρεπει να εισαι εντελως τυφλος για να μη το καταλαβεις. Δυστυχως αυτο επηρεαζει ολα τα χρωματα, που εχουν μια μουνταδα. Χωρις πολλα λογια, προκειται για μια χειροτερη οθονη σε σχεση με το , g2, απλως με μεγαλυτερη αναλυση ( την οποια δεν βλεπεις πουθενα), και σε μεγαλυτερο μεγεθος.

Το τελευταιο σιγουρα ειναι ωραιο..

Σαφως ποιο πολλα λαγκαρισματα σε σχεση με g2 (που ομως τρεχει το software του g3, cloudyg3 1.2 για την ακρίβεια ,dorimanx kernel ,αφαιρεση blowtware απο εμενα κλπ).

Γενικα η συγκριση ήταν άνιση ετσι, πρέπει να δούμε και το g3 με custom, αλλα σε αυτη τη συγκριση το g2 υπέρηχε δια περιπατου..

Η καμερα του g3, ξεχασα, ταχύτατη λόγω lazer στο ζουμαρισμα. Πολύ καλυτερη.

Αυτα απο καποιον που ασχολειται πααρα πολυ με smartphone, και γραφει αληθειες, χωρις συμφεροντα απο πουθενα.

Για μπαταρια δε μπορω να εχω αποψη.

Εκτιθεσαι κ μόνο που λες οτι έχει χειρότερη οθόνη από από g2. Αν ασχολείσαι όπως λες τότε άλλαξε χομπυ τζάμπα λεφτά χάλας. Η γνώμη μου φυσικά.

Πως γίνεται να λες οτι έχει το καλύτερο λευκό την καλύτερη ανάλυση κ να ειναι χειρότερη από μια οθόνη που αν την δεις υπό γωνία κιτρινίζει ελαφρώς.

Εκτιθεσαι κ μόνο που λες οτι έχει χειρότερη οθόνη από από g2. Αν ασχολείσαι όπως λες τότε άλλαξε χομπυ τζάμπα λεφτά χάλας. Η γνώμη μου φυσικά.

Πως γίνεται να λες οτι έχει το καλύτερο λευκό την καλύτερη ανάλυση κ να ειναι χειρότερη από μια οθόνη που αν την δεις υπό γωνία κιτρινίζει ελαφρώς.

Μαθε πρωτα να διαβαζεις και μετα γραφε Προφανως τα ελληνικα σου δεν ειναι καλα. Γραφω οτι εχει κακο λευκο, οχι το αντιθετο. Και ας εκτίθεμαι οσο θελω.

Γραφω πουθενα οτι η οθονη κιτρινιζει υπο γωνια? Ευθεία και οι 2 οθονες, τερμα φωτεινοτητες, ελενχοντας ότι δεν εχει μπει κοφτης λογω θερμοκρασιας ώστε να ειναι σωστη η συγκριση. Γραφω θα το δεις οταν τα έχεις δίπλα δίπλα μονο. Εννοείται οτι δεν προκειται ποτε να το παρατηρήσεις μονο του. Δε μιλαω για κίτρινο. Εννοείται οτι ειναι λευκο. Εχει ομως μια μουνταδα, πως να το περιγράψω, το λεω σαν κρεμ.. Αλλα 3 ατομα ηταν μπροστα ολοι το βλεπαμε..

Τωρα τα φανμποι, ή οσοι εχουν λογους να γραφουν τα αντιθετα ας το κανουν. Όποιος βάλει δίπλα. Ενα g2, θα δει μονος του ποιος εκτιθεται για οτι γραφει. Για εμενα ναι, είναι μια χειροτερη οθονη με υψηλοτερη αναλυση. Αν ειχε τα χαρακτηριστικα του g2 και ειχε μεγαλυτερη αναλυση θα την ελεγα καλυτερη. Σε αυτες τις ίντσες δε θεωρω σοβαρο πλεονεκτημα αυτη την αναλυση. Δεν εχω μικροσκοπια στα ματια. Οποιος εχει, με για του με χαρα του.

Επισης διαβαζα, γουαου αυτη η αναλυση δινει κατι φοβερο και κατι τετοια. Ε λοιπον δεν ειδα τιποτα απο ολες αυτες τις φανφαρες. Αν δεν ηξερα, ουτε που θα μου περναγε απο το μυαλο οτι εχει μεγαλύτερη αναλυση.

Edited by sosimple2

Πάντως όλοι όσοι το πήραμε συμφωνούμε στο έξεις.

Ότι η οθόνη του στην απεικόνιση είναι εκπληκτική ότι καλύτερο έχουν δει τα μάτια όλα αυτά τα χρόνια αλλά σε φωτεινότητα είναι πίσω σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Τώρα κιτρινιλες και αλλα τέτοια περίεργα που ακούστηκαν εγώ δεν ειδα.

Το τηλέφωνο είναι μια μεγαλη αναβάθμιση της LG σχεδόν παντού εκτός της Μπαταρίας από ότι φαίνεται.

Όλα τα Άλλα είναι για να κοιταζόμαστε.

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Πάντως όλοι όσοι το πήραμε συμφωνούμε στο έξεις.

Ότι η οθόνη του στην απεικόνιση είναι εκπληκτική ότι καλύτερο έχουν δει τα μάτια όλα αυτά τα χρόνια αλλά σε φωτεινότητα είναι πίσω σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Τώρα κιτρινιλες και αλλα τέτοια περίεργα που ακούστηκαν εγώ δεν ειδα.

Το τηλέφωνο είναι μια μεγαλη αναβάθμιση της LG σχεδόν παντού εκτός της Μπαταρίας από ότι φαίνεται.

Όλα τα Άλλα είναι για να κοιταζόμαστε.

Το θεμα ειναι οτι οποιοσδήποτε παιρνει οποιοδηποτε κινητο, θεωρεί οτι εχει την καλυτερη οθονη. Σαν τη μανα που θεωρεί οτι το δικο της παιδι είναι το ομορφοτερο...

Αμα πεις αυτη την οθονη εκπληκτικη, τοτε πχ του s5 πως θα την πεις, υπερδιαστημικη?

Ολες οι οθονες ειναι καλες. Κακες δεν υπάρχουν πλεον. Στη σύγκριση με τον ανταγωνισμο (οχι μονο με το s5) ομως, ειναι ενα κλικ πίσω , και δεν το σωζει η κατα 70% μεγαλυτερη ανάλυση.

Σταματα 10 ατομα στο δρομο και ρωτα τους ποιο δειχνει καλυτερα, αμα οι 8 στους 10 δε σου πουν το s5 γραψε μου.. Για να μη μιλησω για το g2 και με πειτε υπερβολικό..

Και αυτη η αναλυση ερχεται με κοστος σε μπαταρια, επιδοσεις.. Ειναι γενικοτερο το θεμα και δεν αφορα το g3 μονο. Απλα το g3 ειναι το πρωτο που την εβαλε..

Το θεμα ειναι οτι οποιοσδήποτε παιρνει οποιοδηποτε κινητο, θεωρεί οτι εχει την καλυτερη οθονη. Σαν τη μανα που θεωρεί οτι το δικο της παιδι είναι το ομορφοτερο...

Αμα πεις αυτη την οθονη εκπληκτικη, τοτε πχ του s5 πως θα την πεις, υπερδιαστημικη?

Ολες οι οθονες ειναι καλες. Κακες δεν υπάρχουν πλεον. Στη σύγκριση με τον ανταγωνισμο (οχι μονο με το s5) ομως, ειναι ενα κλικ πίσω , και δεν το σωζει η κατα 70% μεγαλυτερη ανάλυση.

Σταματα 10 ατομα στο δρομο και ρωτα τους ποιο δειχνει καλυτερα, αμα οι 8 στους 10 δε σου πουν το s5 γραψε μου.. Για να μη μιλησω για το g2 και με πειτε υπερβολικό..

Και αυτη η αναλυση ερχεται με κοστος σε μπαταρια, επιδοσεις.. Ειναι γενικοτερο το θεμα και δεν αφορα το g3 μονο. Απλα το g3 ειναι το πρωτο που την εβαλε..

Βρε μια χαρά τα λες αλλα άντε βγάλε άκρη :rolleyes:

Ενα πλεονέκτημα εχει το g3 έναντι των άλλων ναυαρχιδων που ειναι το συνολικό μέγεθος της οθόνης σε σχεση με το υπόλοιπο σώμα και αυτο παει περίπατο αν με το παραμικρό ζορισμα να πέφτει ο κόφτης να κατεβάζει φωτεινοτητα.

Δηλαδή η "χορταστικη" οθόνη δεν εχει αντίκρισμα εδώ που τα λέμε.

Εκτός αν το χρησιμοποιούμε για Facebook,κλήσεις και SMS που το κάνουμε άνετα και με κινητά 100-200 ευρώ.

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

... Ενα πλεονέκτημα εχει το g3 έναντι των άλλων ναυαρχιδων που ειναι το συνολικό μέγεθος της οθόνης σε σχεση με το υπόλοιπο σώμα και αυτο παει περίπατο αν με το παραμικρό ζορισμα να πέφτει ο κόφτης να κατεβάζει φωτεινοτητα...

Δεν είναι μόνο το μέγεθος της οθόνης που λες σε σχέση με το υπόλοιπο σώμα γιατί τότε σε αυτή την οθόνη θα μπορούσε να σου δώσει και την 1080p ανάλυση αλλά η LG είναι η πρώτη που βγάζει την 2K ανάλυση. Μην ξεχνάς ότι κάποιοι άλλοι όπως η Apple ούτε την 1080p δεν υποστηρίζει όπου ακόμα και στο επερχόμενο iphone 6 θα το βγάζει με χαμηλότερη από τα 1080p.

Γιατί όμως ένα μόνο πλεονέκτημα;;; δηλαδή ότι μπορείς να αλλάξεις την μπαταρία όταν σε άλλες ναυαρχίδες (Z2,M8,5s) δεν έχεις αυτή την δυνατότητα και ψάχνεσαι με φορτιστές και power banks αυτό δεν είναι πλεονέκτημα; όταν έχεις την δυνατότητα να επεκτείνεις τον αποθηκευτικό σου χώρο όταν αλλού (5s) είναι ανέφικτο όταν δε μετράει; επίσης ξέρεις πολλές άλλες ναυαρχίδες να σου δίνουν έκδοση με 3GB/32GB και σε μία αρχική τιμή όπου τα άλλα ούτε προ ΦΠΑ δεν την έχουν; Το G3 με τα στραβά του και τις ελλείψεις του παραμένει ένα αξιόλογο τηλέφωνο που ρίχνει χαλαρά σε άλλες ακριβοθώρυτες συσκευές.

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Πριν από λίγο παρέλαβα και εγώ το χρυσό 32άρι από Amazon. Περιμένω και μία 128άρα κάρτα και θα είναι τούμπανο!

Πρώτες εντυπώσεις: Δεν τρελάθηκα από την οθόνη. Έχω όλα τα λοιπά κορυφαία κινητά (πλην του Ζ2) και θεωρώ ότι τα Μ8 και S5 έχουν καλύτερη (πιο ζωντανή, με καλύτερη αντίθεση και φωτεινότητα). Επίσης, μου έκανε εντύπωση που - παρότι κρύο σχετικά - δε μου επέτρεπε να ανεβάσω τη φωτεινότητα πάνω από το 90%. Κατάφερε κανείς να τη βάλει στο 100% και αν ναι για πόση ώρα διατηρήθηκε εκεί; Λογικά, με κάποιο update ή custom rom θα μπορεί ο χρήστης να την έχει στο full συνεχώς (με δικό του ρίσκο, βέβαια). Lag δεν είδα καθόλου (έκανα και τις προτεινόμενες ρυθμίσεις στα animations, αλλά δεν το γύρισα σε ART). Για τη μπαταρία θα πω αργότερα. Πιθανώς η απενεργοποίηση κάποιων αισθητήρων (π.χ. να παίρνει τηλέφωνο όταν πλησιάζεις το πρόσωπο, να σταματάει ο ήχος όταν το γυρνάς ανάποδα κλπ) να προσφέρει καλύτερη αυτονομία. Το πιο θετικό είναι ότι τα βλέπω δίπλα δίπλα με το Μ8 και έχουν το ίδιο ύψος και αυτό είναι σίγουρα επιτυχία της LG. Βέβαια, λόγω μεγαλύτερου πλάτους του LG, το Μ8 είναι πιο απλό στη χρήση με το ένα χέρι. Θα έλεγα ότι είναι δύσκολη η επιλογή ανάμεσα στα G3, S5 & M8, οπότε πάρτε τα και τα 3 να έχετε να αλλάζετε!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Θα έλεγα ότι είναι δύσκολη η επιλογή ανάμεσα στα G3, S5 & M8, οπότε πάρτε τα και τα 3 να έχετε να αλλάζετε!!!

Πιάσε και 2 titan,ενα xbox one και ενα ps4 και καθαρισες.Κανένα αγχος.

Η λογικη (ΜΟΥ) λεει πως ψαχνεις το καλυτερο deal.Και η lg τα σκ@τωσε.Εβγαλε κινητο αρκετα ομορφο μεν,αλλα με ελαχιστες βελτιωσεις σε συγκριση με το g2. 290 ευρω το g2 ή 460 το g3?Και τρομερο μειον το οτι δεν ειναι αδιαβροχο σε συγκριση με s5.

Καποιος που εχει κινητο 2ετιας,περιμενει ενα 3μηνο και το παιρνει ισως και κατω απο τα 300.Σε καθε αλλη περιπτωση,δεν αξιζει ο κοπος.Τις καλημερες μου.

Μια χαρά πάει στο 100% η φωτεινότητα. Μια φορά δεν με έχει αφήσει μόνο.[ATTACH]47240[/ATTACH]

Όλα τα αλλά που γράφονται όχι μόνο έχουν κουράσει αλλά έχουν αρχίσει και γίνονται εκνευριστικά.

Είπαμε ότι η οθόνη του είναι υποδιεστερη του μ8 και σ5,10000 φορές. πόσες ακόμα θα υποθει;αν κάποιος κοιτάει τα χρώματα ασ μην το πάρει.είπαν ότι έχει λαγκ.πάω στοιχοιμα ότι αν το δώσεις σε 10 άτομα να το καταλαβουν,δεν θα πάρει κανείς χαμπάρι. Ο σουπερ ντουπερ παουερ γιουσερ ας πάρει άλλη ναυαρχίδα.

Το θέμα είναι ότι αυτή τη στιγμη στις 5.5 ίντσες με σοβαρό σχεδιασμό και ποιοτική κατασκευή δεν υπάρχει κάποια άλλη πρόταση.

Το μ8 το εχω αποκλείσει λόγο σχεδίου και καθαρού μεγέθους οθόνης που μένει στον χρήστη.

Επίσης ας μην το πάρει οποίος είχε g2 γιατί έχει χειρότερη μπαταρία.

Και αυτό χιλιο ειπωμενο.

Μπαίνω να δω κάτι διαφορετικό και το μόνο που υπάρχει είναι σύγκριση.