Jump to content

Honor 6

kiriakosk
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ωχ...

Αν εννοείς τον κωδικό του bootloader τον έχω μεν ξεκλειδωτο, αλλά που να τον βρω τώρα;

Να πω επισης πως η συσκευή μου είναι ρουτ.

Να υποθέσω πως πρώτα πρέπει να κάνω unroot και μετά να περάσω την αναβάθμιση;

Εννοείται unroot πρωτα, μετα περνάς το recovery της Rom που φοράει και μετα ακολουθεις τις οδηγίες τοποθέτησης της ΜΜ.

Poco F6 Pro 256GB

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Θα μπορέσω να το κάνω πάλι ρουτ με το εργαλείο που υπάρχει στην πρώτη σελίδα η έχει αλλάξει ο τρόπος;

Ήρθε σήμερα η ΝΟΗΟΝ φροντισμένη και με όλα της τα εργαλεία..... για να δούμε θα κάνω δουλειά??

Μπαταρία νέου τύπου! Από την συσκευασία φαίνεται η ποιότητά της...με ευρωπαικά στάνταρ! 6 μήνες εγγύηση!

Edited by Opa2016

Το σκεφτομαι και το ξανασκεφτομαι και τρελαινομαι.. Εχω το κινητο στο συρταρι πανω απο μισο χρονο.. Δεν αντεξε παρα ελαχιστους μηνες.. Αν υπηρχε καποιος μαστορας να μπορουσε να το φτιαξει..

Η εγγυηση χαθηκε, καθως το πηγα για αλλαγη μπαταριας σε Ελληνικο μαγαζι.. Το θεμα ειναι οτι πιστευω οτι κατι εκανε λαθος ο μαστορας, αλλιως δεν εξηγειται.. Οταν το εχω στη πριζα δε κλεινει ποτε.. Αλλα οταν το βγαλω, μπορει να κανει restart απο εκει που δεν το περιμενεις.. Και η ενδειξη της μπαταριας αρκετες φορες ειναι λαθος, γιατι μετα το ρεσταρτ δειχνει πολυ πιο κατω απ'οτι εδειχνε πιο πριν..

Εκτος αν ειναι ελαττωματικη η μητρικη πλακετα.. Αλλα δε το νομιζω.

καλησπερα παιδια.

προσφατα ειχα αλλαξει μπαταρια γιατι κολλουσε φρικτα και αργουσε να φορτωσει. τελικα με το φορτισμα ηταν οκ. με το κολλημα ομως χρειαστηκε να βαλω την 5.1.1 EMU 3.1. Πιστευω ηταν και θεμα λογισμικου χωρις να μαι σιγουρος. Απλα ηταν οκ το κινητο.

Κολλουσε σχετικα αλλα πολυ λιγο. Ελαχιστα.

απ ο,τι ειδα η μπαταρια δεν εγραφε το λογοτυπο της εταιρειας.

ξαφνικα παλι κοντα στον επεξεργαστη αρχισε να ανεβαζει θερμοκρασια. κλειστο οταν ειναι φορτιζει πολυ γρηγορα. ανοιχτο αργει.

κ κολλαει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ. σας αναβεζω καποια στοιχεια απο ενα προγραμμα γιατι θελω να πω οτι νομιζω(δεν ειμαι σιγουρος) οτι το current δεν ηταν (-). εβγαζε καποια mA αλλα με θετικο προσημο. Εβγαλα κ εβαλα την μπαταρια αλλα τα ιδια. Και αυτη η τιμη ειναι σε idle. οταν ανοιγω μια εφαρμογη παει -1000mA

Τι λετε εσεις;

Edited by dim_i_tris

καλησπερα παιδια.

προσφατα ειχα αλλαξει μπαταρια γιατι κολλουσε φρικτα και αργουσε να φορτωσει. τελικα με το φορτισμα ηταν οκ. με το κολλημα ομως χρειαστηκε να βαλω την 5.1.1 EMU 3.1. Πιστευω ηταν και θεμα λογισμικου χωρις να μαι σιγουρος. Απλα ηταν οκ το κινητο.

Κολλουσε σχετικα αλλα πολυ λιγο. Ελαχιστα.

απ ο,τι ειδα η μπαταρια δεν εγραφε το λογοτυπο της εταιρειας.

ξαφνικα παλι κοντα στον επεξεργαστη αρχισε να ανεβαζει θερμοκρασια. κλειστο οταν ειναι φορτιζει πολυ γρηγορα. ανοιχτο αργει.

κ κολλαει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ. σας αναβεζω καποια στοιχεια απο ενα προγραμμα γιατι θελω να πω οτι νομιζω(δεν ειμαι σιγουρος) οτι το current δεν ηταν (-). εβγαζε καποια mA αλλα με θετικο προσημο. Εβγαλα κ εβαλα την μπαταρια αλλα τα ιδια. Και αυτη η τιμη ειναι σε idle. οταν ανοιγω μια εφαρμογη παει -1000mA

Τι λετε εσεις;

Αφου αλλαξες την μπαταρια, καλο θα ηταν να παρεις back up δεδομενα και εφαρμογες που χρειαζεσαι, και να κανεις reset το κινητο. Αποψη μου ειναι να περασεις την emui 4 που εχει την εκδοση 6 του android. Και μετα επαναφερεις το back up και στηνεις το κινητο απο την αρχη.

Για την μπαταρια, μια χαρα την βλεπω συμφωνα παντα με το προγραμματακι που δειχνει την κατασταση της. Το μειον στο current σωστο ειναι. Οταν αποφορτιζεται η μπαταρια το προσημο ειναι αρνητικο και οταν φορτιζεται ειναι θετικο.

Σε ευχαριστω φιλε μου. Επειδη εδω υπαρχει ενα χαος εχεις να μου δωσεις τα link με την Emui 4 να την περασω μπαμ μπαμ;

Φανταζομαι την περναω μεσα στο κινητο και παω στο local update οπως στην αλλη.

Ειναι λιγο μπερδεμα η κατασταση με την emui 4. Βασικα στην stable εκδοση υπαρχουν μονο beta εκδοσεις, εκτος απο το L04 μοντελο για το οποιο νομιζω εχει βγει επισημη, χωρις ομως να ειμαι σιγουρος. Δεν ενημερωνεται πια και το αρχικο ποστ, οποτε ολες οι πληροφοριες και οδηγιες χανονται στις σελιδες.

Αν εχεις κινεζικη εκδοση του κινητου, κατεβασε το hola vpn απο το play store , βαλε σαν χωρα την Σιγκαπουρη, και μεσα απο αυτην την εφαρμογη, ανοιξε την εφαρμογη Hicare. Απο εκει πηγαινε στην δευτερη καρτελα "Υπηρεσια" και τελος πατα στο "Ενημερωση" . Ολο και καποια εκδοση που ειναι για το κινητο σου θα σου βγαλει. Μετα κανε την ενημερωση και οταν ανοιξει το κινητο, καντου και ενα reset με διαγραφη ολων των αρχειων. Τελος, οταν ανοιξει, το στηνεις απο την αρχη και επαναφερεις και το backup που θα εχεις παρει πριν την ολη διαδικασια.

Για link κτλ, δεν ξερω να σου δωσω. Ολα τα updates τα εχω κανει οπως περιγραφω παραπανω. Πρεπει να γνωριζεις ομως πως οτι κανεις το κανεις με δικη σου ευθυνη. Beta εκδοσεις ειναι στην emui 4, κανεις δεν εγγυαται τιποτα. Απλα προτεινα να πας στην 6αρα γιατι για μενα και συμφωνα με την εμπειρια μου απο το κινητο, η χειροτερη εκδοση για το κινητο ηταν η 5αρα. Μακραν η χειροτερη, με το μεγαλυτερο προβλημα το γνωστο με τις ειδοποιησεις. Στην 6αρα εκδοση αυτο διορθωθηκε, τουλαχιστον σε εμενα. Αν εσυ δεν εχεις καποιο προβλημα στην 5αρα, κατσε σε αυτην. Απλα κανε μια επαναφορα μηπως γλυτωσεις απο τα κολληματα κ τις υπερθερμανσεις.

Έχω παραμείνει στην 6.2.1. Δεν έχω κανένα θέμα με τις ειδοποιήσεις, αλλά είναι εμφανώς χειρότερη σε απόδοση από κιτκατ και έχει γενικά χάλια σκρολαρισμα, ψιλοκολλαει, και που δε δικαιολογείται για αυτό το κινητό. Προτείνετε να πάω στην 6 με τον παραπάνω τρόπο, η να κάνω rollback στην 316,την καλύτερη?

Σε ευχαριστω φιλε μου. Επειδη εδω υπαρχει ενα χαος εχεις να μου δωσεις τα link με την Emui 4 να την περασω μπαμ μπαμ;

Φανταζομαι την περναω μεσα στο κινητο και παω στο local update οπως στην αλλη.

Ειναι λιγο μπερδεμα η κατασταση με την emui 4. Βασικα στην stable εκδοση υπαρχουν μονο beta εκδοσεις, εκτος απο το L04 μοντελο για το οποιο νομιζω εχει βγει επισημη, χωρις ομως να ειμαι σιγουρος. Δεν ενημερωνεται πια και το αρχικο ποστ, οποτε ολες οι πληροφοριες και οδηγιες χανονται στις σελιδες.

Αν εχεις κινεζικη εκδοση του κινητου, κατεβασε το hola vpn απο το play store , βαλε σαν χωρα την Σιγκαπουρη, και μεσα απο αυτην την εφαρμογη, ανοιξε την εφαρμογη Hicare. Απο εκει πηγαινε στην δευτερη καρτελα "Υπηρεσια" και τελος πατα στο "Ενημερωση" . Ολο και καποια εκδοση που ειναι για το κινητο σου θα σου βγαλει. Μετα κανε την ενημερωση και οταν ανοιξει το κινητο, καντου και ενα reset με διαγραφη ολων των αρχειων. Τελος, οταν ανοιξει, το στηνεις απο την αρχη και επαναφερεις και το backup που θα εχεις παρει πριν την ολη διαδικασια.

Για link κτλ, δεν ξερω να σου δωσω. Ολα τα updates τα εχω κανει οπως περιγραφω παραπανω. Πρεπει να γνωριζεις ομως πως οτι κανεις το κανεις με δικη σου ευθυνη. Beta εκδοσεις ειναι στην emui 4, κανεις δεν εγγυαται τιποτα. Απλα προτεινα να πας στην 6αρα γιατι για μενα και συμφωνα με την εμπειρια μου απο το κινητο, η χειροτερη εκδοση για το κινητο ηταν η 5αρα. Μακραν η χειροτερη, με το μεγαλυτερο προβλημα το γνωστο με τις ειδοποιησεις. Στην 6αρα εκδοση αυτο διορθωθηκε, τουλαχιστον σε εμενα. Αν εσυ δεν εχεις καποιο προβλημα στην 5αρα, κατσε σε αυτην. Απλα κανε μια επαναφορα μηπως γλυτωσεις απο τα κολληματα κ τις υπερθερμανσεις.

Με τo Hola Vpn το Hicare δεν εβγαλε ενημερωση.

Επισης οποιο update της EMUI 4 και ανα κατεβασα στο reboot βγαζει στο 3% Software install failded!

Μονο με την 3,1 δε το χα. Υποψιν οτι μονο το local update εχω κανει. ρομ και τετοια δεν εχω κανει(δε ξερω κ αν χρειαζεται)

πχ ενα site http://honornewshub.com/official-honor-6-l02-l12-l04-stock-roms/

Με τo Hola Vpn το Hicare δεν εβγαλε ενημερωση.

Επισης οποιο update της EMUI 4 και ανα κατεβασα στο reboot βγαζει στο 3% Software install failded!

Μονο με την 3,1 δε το χα. Υποψιν οτι μονο το local update εχω κανει. ρομ και τετοια δεν εχω κανει(δε ξερω κ αν χρειαζεται)

πχ ενα site http://honornewshub.com/official-honor-6-l02-l12-l04-stock-roms/

Τι να σου πω φιλε μου, παραπανω δεν ξερω να σε βοηθησω. Εγω σου ειπα ποιον τροπο ακολουθησα και πως εκανα τα updates στο κινητο μου. Σε μενα δουλεψε. Τωρα σε εσενα, δεν ξερω γιατι δεν δουλευει. Επισης, αφου βγαζει το software install failed, καλο ειναι να μην συνεχισεις τις προσπαθειες για να μην το brickαρεις το κινητο. Περιμενε λιγο μηπως απαντησουν τα παιδια που το κατεχουν το αθλημα με τις ρομ τα φλασαρισματα και ολες αυτες τις ιστοριες. Ποια εκδοση του κινητο εχεις?

Τι να σου πω φιλε μου, παραπανω δεν ξερω να σε βοηθησω. Εγω σου ειπα ποιον τροπο ακολουθησα και πως εκανα τα updates στο κινητο μου. Σε μενα δουλεψε. Τωρα σε εσενα, δεν ξερω γιατι δεν δουλευει. Επισης, αφου βγαζει το software install failed, καλο ειναι να μην συνεχισεις τις προσπαθειες για να μην το brickαρεις το κινητο. Περιμενε λιγο μηπως απαντησουν τα παιδια που το κατεχουν το αθλημα με τις ρομ τα φλασαρισματα και ολες αυτες τις ιστοριες. Ποια εκδοση του κινητο εχεις?

Φιλαρακι ολα κομπλε. Μεσα σε ολες αυτες τις ληψεις δοκιμασα την πιο μεγαλη σε μεγεθος κ τελικα το κανε κομπλε. σκεψου ηταν 800μβ και οι αλλες 80 με 100. κ μετα εκανε και update μεσω wifi. οποτε ειμαι οκ.

ηταν το OTA-EMUI 4.0_H60-L02-L12_6.2.1_6.3.16 μηπως το χρειαστεις εσυ η καποιος αλλος. σε ευχαριστω παντως

Φιλαρακι ολα κομπλε. Μεσα σε ολες αυτες τις ληψεις δοκιμασα την πιο μεγαλη σε μεγεθος κ τελικα το κανε κομπλε. σκεψου ηταν 800μβ και οι αλλες 80 με 100. κ μετα εκανε και update μεσω wifi. οποτε ειμαι οκ.

ηταν το OTA-EMUI 4.0_H60-L02-L12_6.2.1_6.3.16 μηπως το χρειαστεις εσυ η καποιος αλλος. σε ευχαριστω παντως

Αυτες οι εκδοσεις με τα λιγα mbs απο οτι καταλαβαινω, ηταν μικρα updates της emui 4 και για αυτο δεν περναγανε. Η μεγαλη που εβαλες ηταν ολοκληρη η ρομ, για αυτο και περασε, και μετα σου εβγαλε και το μικρο update. Ας ελπισουμε τουλαχιστον να γλυτωσεις απο τα θεματακια που ειχες.

Μετά από ένα φορμάτ,δεν μου παρουσιάζει στη "Εμφάνιση προτιμήσεων" τον λογαριασμό Google...Στους λογαριασμούς φαίνεται..Κάτι με το συγχρονισμό επαφών παίζει..B860 έχω..Τι να κάνω;;Ευχαριστώ.. Edited by rapsodos1979_

Μετά από ένα φορμάτ,δεν μου παρουσιάζει στη "Εμφάνιση προτιμήσεων" τον λογαριασμό Google...Στους λογαριασμούς φαίνεται..Κάτι με το συγχρονισμό επαφών παίζει..B860 έχω..Τι να κάνω;;Ευχαριστώ..

Εχεις δωσει τις απαραιτητες αδειες στις εφαρμογες contacts sync και calendar sync;

Poco F6 Pro 256GB

το calendar sync είναι στις Εφαρμογές ή πρέπει να το κατεβάσω;;Στα ελληνικά το λέει:"συγχρονισμός ημερολογίου";...Δεν το έχω..

το calendar sync είναι στις Εφαρμογές ή πρέπει να το κατεβάσω;;Στα ελληνικά το λέει:"συγχρονισμός ημερολογίου";...Δεν το έχω..

Γιατι εχεις playstore μετα το format ;Φυσικά και τα κατεβάζεις ολα απο το hiapp, playstore - contacts sync - calendar sync. Δες και στην πρώτη σελίδα.

Poco F6 Pro 256GB

Play store και contact sync κατέβασα, το calendar χρησιμοποιώ το ήδη υπάρχον..Άρα,πρέπει να δω που κολλάει το θέμα στις επαφές..Το Ημερολόγιο Google δεν είναι υποχρεωτικό,να φανταστώ;;;

Play store και contact sync κατέβασα, το calendar χρησιμοποιώ το ήδη υπάρχον..Άρα,πρέπει να δω που κολλάει το θέμα στις επαφές..Το Ημερολόγιο Google δεν είναι υποχρεωτικό,να φανταστώ;;;

Κατεβασε και το calendar sync απο το hi app .

Το Ημερολόγιο Google δεν είναι υποχρεωτικό.

Πας ρυθμισεις-εφαρμογες-δινεις τις απαραιτητες αδειες στα συγχρονισμος επαφων και ημερολογιο-reboot και εισαι ετοιμος.

Poco F6 Pro 256GB

Κατεβασε και το calendar sync απο το hi app .

Το Ημερολόγιο Google δεν είναι υποχρεωτικό.

Πας ρυθμισεις-εφαρμογες-δινεις τις απαραιτητες αδειες στα συγχρονισμος επαφων και ημερολογιο-reboot και εισαι ετοιμος.

5.2.3 Google sync 1.8M...Αυτό,Ε;;

http://a.vmall.com/app/C10029403?shareTo=com.google.android.apps.docs:Clipboard&shareFrom=appmarket&accountId=10030000000000261

Edited by rapsodos1979_
διόρθωση

Γιατι εχεις playstore μετα το format ;Φυσικά και τα κατεβάζεις ολα απο το hiapp, playstore - contacts sync - calendar sync. Δες και στην πρώτη σελίδα.

Το contacts sync και το calendar sync ειναι απαραιτητα? Μετα το φορματ που ειχα κανει και εγω, κατεβασα μονο το play store.

Το contacts sync φανταζομαι ειναι για τον συγχρονισμο των επαφων, τον οποιο ποτε και σε κανενα κινητο δεν εκανα. Το ιδιο και για το calendar sync. Φανταζομαι με αυτο συγχρονιζεις το ημερολογιο, πλην ομως και στο ημερολογιο δεν συγχρονισα τιποτα και ποτε.

Πρεπει να τα βαλω? Η αφου δεν τα χρειαζομαι, δεν χρειαζεται και να τα βαλω?

Καλησπέρα,

Σε τι τιμή παίζει η συσκευή απο Κίνα; Την βλέπω πάνω κάτω στα $140. Είναι λογικό ή πολύ χαμηλή η τιμή;

http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif

Καλησπέρα, φίλος στην απόπειρα να αλλάξει μπαταρία έκοψε τις επαφές στην καλωδίωση της οθόνης... Από ότι κατάλαβα θέλει αλλαγή οθόνης τώρα... Έχει κάποιος κάποια πρόταση, είτε για οθόνη είτε για επισκευή?

Νίκος

Στάλθηκε από το H60-L02 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

00-05 Audi S3 Oettinger...Gone But Not Forgotten

06-14 Porsche 911 C4 Exclusive Sportpack...Absolut Driving Machine!!!

14-... Straight Six Open Top Sliding Machine ///

Καλησπέρα παιδιά!

Προ δύο ημερών μου ήλθε στα χέρια ένα huawei honor 6 plus δωράκι απ τον bro

Κωδ. Μοντέλου PE-UL00

Αριθμός έκδοσης EMUI3.1_PE-UL00_6.1

Έκδοση android 5.1.1

Προσαρμοσμένη έκδοση CUSTCHNC00B672

Σήμερα λοιπόν που είπα να ασχοληθώ και να το στήσω για την καλή μου προσπάθησα προ ολίγου να περάσω επαφές από το iphone της με ότι δυνατό τρόπο υπάρχει (icloud, gmail, my contacts buckup κλπ) και ότι επαφή υπάρχει με ελληνικούς χαρακτήρες την εμφανίζει με ερωτηματικά.

Πέραν τούτου παρατηρώ ότι το όνομα των sim στις ρυθμίσεις εμφανίζεται στα κινέζικα, στον dialer όταν πληκτρολογώ έναν αριθμό στα πρώτα ψηφία μου εμφανίζει προτεινόμενους απ τον κινέζικο κατάλογο χρυσού οδηγού. Τέλος σε διάφορες άλλες οθόνες ρυθμίσεων εμφανίζει όλο και κάποιο άσχετο κινέζικο χαρακτηριστικό (φωτό, theme για τη συγκεκριμένη emui, ραδιοφωνικούς σταθμούς κλπ)

Το ερώτημα είναι το εξής

Απ ότι καταλαβαίνω είναι κινέζικη έκδοση. Υπάρχει κάποιος τρόπος να του περάσω ευρωπαική έκδοση (πρέπει να το rootάρω?) ? Αξίζει να κάνω κάτι τέτοιο ή υπάρχει κάποιος τρόπος να ξεπεράσω τις κινεζιές ?

Ευχαριστώ προκαταβολικά για το χρόνο σας

Φιλικά

Λευτέρης

Υ.Γ.: Ποστάρω εδώ γιατί δεν βρήκα κάπου αντίστοιχο θέμα για το plus.

Edited by lker