harrys1313 Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Καλησπερα στην παρεα. Προσπαθω να κανω root το κινητο απο τον οδηγο,μου βγαζει οτι το κινητο ειναι unlock και δεν μπορω να τρεξω την εντολη απο το cmd. Τι φταιει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Καλησπερα στην παρεα. Προσπαθω να κανω root το κινητο απο τον οδηγο,μου βγαζει οτι το κινητο ειναι unlock και δεν μπορω να τρεξω την εντολη απο το cmd. Τι φταιει? Δηλαδή το ξεκλειδωσες - πέρασες το TWRP ή CMW - έβαλες το αρχείο super su.zip στην εσωτερική ή εξωτερική μνήμη του τηλεφώνου πήγες να το φλασαρεις από το recovery και δεν έχει γίνει root; Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phpscript Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Δεν εχει ξεκλειδωτο bootloader. Και εμενα το ιδιο εδειχνε οτι ηταν ενω δεν ηταν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mach3 Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 Μετά από την πολύτιμη βοήθεια του CRISPAF77 το τηλ αναστήθηκε!!! Να'σαι καλά αδελφέ!!! Και περνώντας προς τα κάτω στην επιστροφη κερνάω τσιπουράκι!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 Μετά από την πολύτιμη βοήθεια του CRISPAF77 το τηλ αναστήθηκε!!! Να'σαι καλά αδελφέ!!! Και περνώντας προς τα κάτω στην επιστροφη κερνάω τσιπουράκι!!! Να σαι καλά φίλε μου,άλλωστε δεν υπήρχε περίπτωση να μη το φτιάξουμε (Τζουμερκιώτικο κεφάλι λέμε)...άμα χρειαστείς οτιδήποτε εδώ είμαστε.Υγεία πάνω απ όλα να χουμε. Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos7 Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 σαβουρωθηκα στην δουλεια, και πεφτωντας στραβωσε το κινητο, το κινητο δεν ανοιγει,πατωντας το power συνεχομενα ανοιγει για λιγο η οθονη και βγαζει ακτινοτες γραμμες. αγορασμενο απο κινα, εγγυηση δεν υπαρχει. παμε για αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vabiris Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Παιδιά οταν κάνουμε reset στις εργοστασιακες ρυθμίσεις μένει στη rom που εχει περασμενει ή παει στην εργοστασιακή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotaras85 Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Κατα 99 % μενει στην ιδια. Εχω κανει επαναφορα σε πολλες συσκευες, σε καμια δεν γυρισε η rom στην εργοστασιακη. Στο honor 6 ειχα κανει οταν το πρωτοπηρα που ειχε κ την εργοστασιακη rom . Εξου και το 99 % . Απλα reset κανει τις ρυθμισεις και διαγραφει τα παντα ολα απο την εσωτερικη μνημη. Νομιζω πριν το reset σε ρωταει αν θες να διαγραψει και την καρτα μνημης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 σαβουρωθηκα στην δουλεια, και πεφτωντας στραβωσε το κινητο, το κινητο δεν ανοιγει,πατωντας το power συνεχομενα ανοιγει για λιγο η οθονη και βγαζει ακτινοτες γραμμες. αγορασμενο απο κινα, εγγυηση δεν υπαρχει. παμε για αλλο? Δυστυχώς φίλε μου πάς για νέα συσκευή ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά οταν κάνουμε reset στις εργοστασιακες ρυθμίσεις μένει στη rom που εχει περασμενει ή παει στην εργοστασιακή? Παραμένει στην Ρομ που έχει κι ας σβηστεί το περιεχόμενο του φακέλου dload στην εσωτερική μνήμη. Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vabiris Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Κατα 99 % μενει στην ιδια. Εχω κανει επαναφορα σε πολλες συσκευες, σε καμια δεν γυρισε η rom στην εργοστασιακη. Στο honor 6 ειχα κανει οταν το πρωτοπηρα που ειχε κ την εργοστασιακη rom . Εξου και το 99 % . Απλα reset κανει τις ρυθμισεις και διαγραφει τα παντα ολα απο την εσωτερικη μνημη. Νομιζω πριν το reset σε ρωταει αν θες να διαγραψει και την καρτα μνημης. Ευχαριστώ πολυ Ευχαριστώ πολύ, τα gapps τα χάνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 (edited) Rollback από stable σε developer και αμφίδρομα Edited August 13, 2016 by CRISPAF77 Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mach3 Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 https://mega.nz/#!XVYn1QJC!e5PzE3UZhtZNm7NPyLAVxPLDpNhyN28b1uThpnPxmoE Χρηστο αυτή είναι B860 για Η12 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Χρηστο αυτή είναι B860 για Η12 ? Η ΜΜ είναι κοινή και για τα δύο μοντέλα κατά 99,9%.:p Σε φίλη με το L12 αυτή πέρασα και δουλεύει άψογα. Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motorolakias95 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 To recovery.img της 6.8.1 που το βρίσκεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 To recovery.img της 6.8.1 που το βρίσκεις? Κατεβάζεις το Huawei Update Extractor. Ξεζιπαρεις την ROM , ανοίγεις το UPDATE.APP με το Huawei Update Extractor ,κάνεις extract το RECOVERY.img και είσαι έτοιμος. Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motorolakias95 Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Κατεβάζεις το Huawei Update Extractor. Ξεζιπαρεις την ROM , ανοίγεις το UPDATE.APP με το Huawei Update Extractor ,κάνεις extract το RECOVERY.img και είσαι έτοιμος. Ναι αδερφέ την γνωρίζω την διαδικασία την rom δεν βρίσκω πουθενά για download Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Ναι αδερφέ την γνωρίζω την διαδικασία την rom δεν βρίσκω πουθενά για download Για ρίξε μια ματιά εδώ...http://forum.xda-developers.com/honor-6/general/honor6l02-l12officialotaupdate-t3371716/page11 Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motorolakias95 Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Για ρίξε μια ματιά εδώ...http://forum.xda-developers.com/honor-6/general/honor6l02-l12officialotaupdate-t3371716/page11 Μου χει έρθει ΟΤΑ από 6.8.1 σε 6.8.16 ξερουταρα και έβαλα recovery της 6.8.1 αλλά μου βγάζει fail στο update τι φταίει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Μου χει έρθει ΟΤΑ από 6.8.1 σε 6.8.16 ξερουταρα και έβαλα recovery της 6.8.1 αλλά μου βγάζει fail στο update τι φταίει? Πολύ ωραία ερώτηση.... Δοκίμασε να περάσεις το recovery.img της 6.7.16 ,δε νομίζω πως θα έχεις θέμα. Πάντως και οι σύντροφοι Ρώσοι παραπονέθηκαν για την 6.8.1 με το ίδιο πρόβλημα,drain battery και άλλα. Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motorolakias95 Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Πολύ ωραία ερώτηση.... Δοκίμασε να περάσεις το recovery.img της 6.7.16 ,δε νομίζω πως θα έχεις θέμα. Πάντως και οι σύντροφοι Ρώσοι παραπονέθηκαν για την 6.8.1 με το ίδιο πρόβλημα,drain battery και άλλα. Σε ευχαριστώ για την βοήθεια !θα το δοκιμάσω και θα επανέλθω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Σε ευχαριστώ για την βοήθεια !θα το δοκιμάσω και θα επανέλθω Αν θες την άποψη μου,γυρνά στην απροβλημάτιστη Β860. Δε λέω καλά τα 15μέρα updates (για μας τους ανήσυχους και ανυπόμονος) αλλά η σταθερή είναι κατά 99.9% εγγύηση. Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregog7 Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Καλησπέρα, για να πάμε στην B860 μπορούμε από Β535? Unroot, κλπ. Και κάτι τελευταίο, ένα λινκ από Β860; Ευχαριστώ Στάλθηκε από το H60-L02 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Καλησπέρα, για να πάμε στην B860 μπορούμε από Β535? Unroot, κλπ. Και κάτι τελευταίο, ένα λινκ από Β860; Ευχαριστώ Στάλθηκε από το H60-L02 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μόνο από Β535 μπορείς. Πάντα με stock recovery και φυσικά unroot. Διάβασε τα Post στις 30 Ιουλίου. Πάντα με τοπική ενημέρωση τα update.zip ..Ποτέ τοποθέτηση με 3Κ. Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregog7 Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 https://mega.nz/#!XVYn1QJC!e5PzE3UZhtZNm7NPyLAVxPLDpNhyN28b1uThpnPxmoE Αυτό εννοείς μάλλον Χρήστο, σε ευχαριστώ. Root υπάρχει για αυτήν; Στάλθηκε από το H60-L02 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phpscript Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 (edited) ειμαι στην 5.10.1 και θελω να παω στην Β535 . και δεν παει με τιποτα. ουτε απευθειας ουτε με rollback. ολα λενε failed ... incompatible package... καμια ιδεα; Edited August 19, 2016 by phpscript Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts