manolisg10 Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Μολις γυρισα απο το http://hitechdoctor.com/ οπου αλλαχθηκε η μπαταρια του κινητου. Κοστισε 15 ευρω, η μπαταρια αγορασμενη απο εμενα. Δυστυχως σβηστηκαν ολα τα δεδομενα απο το κινητο.. Εχει τυχει και σε καποιον αλλο που εκανε αλλαγη μπαταριας; Δε ηξερα οτι ηθελε back up Και εγώ άλλαξα μπαταρία στο δικό μου την περασμένη εβδομάδα μόνος μου και δεν έχασα τίποτα όλα μια χαρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Πολύ νέκρα στο φόρουμ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koystado Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Πολύ νέκρα στο φόρουμ... είναι μέχρι να βγάλουν (αν βγάλουν τελικά) την επίσημη ΜΜ για L02 Παράθεση Nokia 6300--> Sony Xperia x10 Mini Pro--> Sony Xperia Mini Pro--> Sony Xperia Sole--> Huawei Ascend P1--> Honor 6--> Honor 8--> Honor V9-->Honor View 20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trelos_AM Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Για l12 πότε βγαίνει η αναβάθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos74 Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Καλημέρα σε όλους..μόλις μου ήρθε το κινητάκι απο aliexpress αλλά είδα ότι η πλάτη είναι ξεκολλημένη..αξίζει ο κόπος να το στείλω πίσω; Παράθεση OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatoza Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Το βασικό είναι να δεις αν είναι όντως καινούργιο και αφού έχει έφυγε η πλάτη να δεις μήπως έχει φουσκωσει η μπαταρία και πριν κάνεις οτιδήποτε τράβα αρκετές φωτογραφίες το κινητό κλειστό και ανοιχτό να φαίνεται το imei Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos74 Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Φωτογραφίες έβγαλα, με τον πωλητή μίλησα και περιμένω απάντηση, και μέσα η συσκευή δεν φαίνεται να μην είναι καινούρια. Δεν υπάρχει κάτι που να μου λέει το αντίθετο. Παράθεση OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thalis100 Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Καλημέρα σε όλους, Μιας και αργεί αρκετά να έρθει σαν stable, μήπως δεν την βγάλουν και ποτέ και παραμείνει beta? Τι λέτε? Η τωρινή beta είναι ικανοποιητική αν τη βάλει κάποιος πλέον μόνιμα? (L12) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koystado Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Καλημέρα σε όλους, Μιας και αργεί αρκετά να έρθει σαν stable, μήπως δεν την βγάλουν και ποτέ και παραμείνει beta? Τι λέτε? Η τωρινή beta είναι ικανοποιητική αν τη βάλει κάποιος πλέον μόνιμα? (L12) αν εννοείς ΜΜ εγώ που την έβαλα και είμαι στην 6.5.1. ειναι χάλια.... η χειρότερη διαχείριση μπαταρίας μέχρι στιγμής, το widget του καιρού της huawei πάλι δεν βρίσκει τις ελληνικές πόλεις, κλασσικά το led gγια το βαιμπερ πάλι δεν λειτουργεί, δεν συγχρονίζει τις επαφες στο gmail κλπ κλπ Παράθεση Nokia 6300--> Sony Xperia x10 Mini Pro--> Sony Xperia Mini Pro--> Sony Xperia Sole--> Huawei Ascend P1--> Honor 6--> Honor 8--> Honor V9-->Honor View 20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vabiris Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Μια χαρά είναι το τηλέφωνο με β316, ας το πάρουμε απόφαση οτι φτιάχτηκε με ΚΚ και τελος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 (edited) Γινεται με την B316 να στειλω βιντεο για αναπαραγωγη απο το κινητο στη τηλεοραση; Εχει δυνατοτητα screen mirroring δλδ; ( Κατι εφτιαξα με την λειτουργια "πολλαπλες οθονες" αλλα εχει καθυστερηση και καποια κολληματακια σε σχεση με το κινητο.. Γιατι;; ) Δλδ τα δεδομενα που χαθηκαν απο την αλλαγη μπαταριας, ειναι λαθος δικο του; Ή οντως το κινητο εχει καποιο θεματακι; Παντως μεχρι στιγμης εδω και μια εβδομαδα δεν εχει παρουσιασει καποιο προβληματα, εκτος απο κατι κολληματακια που κανει ο cm browser και κλεινει. Edited May 13, 2016 by Lux Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 Παιδιά σκέφτομαι να το αποχωριστώ το κινητακι μας μετά από 1.5 χρόνο. Το H02 είναι το μοντέλο. Σε μαύρο. Καμιά ιδέα πόσο περίπου να το δώσω ή αν κάποιος το θέλει ας μου πει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phpscript Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 180$ παει καινουργιο. Απο εκει και μετα οσο μπορεις πανω απο τα μισα. Αποψη μου παντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos74 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 (edited) Παίδες στο 4.4 android όταν το συνδέετε με τον φορτιστή βγάζει ένδειξη στη μπαταρία ότι φορτίζει; Συγκεκριμένα το βάζω και μου πετάει για ένα δευτερόλεπτο μια ένδειξη φόρτισης στην οθόνη, στη συνέχεια δεν δείχνει τίποτα αλλά παρόλα αυτά δείχνει ότι φορτίζει αφού το ποσοστό της μπαταρίας ανεβαίνει Sent from my iPad using Tapatalk Edited May 17, 2016 by aggelos74 Παράθεση OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalisvk Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 http://forum.xda-developers.com/honor-6/general/honor6l02-l12officialotaupdate-t3371716 για οποιον θελει ΜΜ Παράθεση S.E.t100,k500,k700i,satio//sgh-z520,z620//nokia n90//lg optimus 3d//galaxy s2,s4,duos,galaxy3,s3,note2,note4//hwawei honor 6,honor 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mamian Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Καλα,πως γινεται και στο επισημο site της emui δεν την εχει βαλει ακομα.... τοσο ερασιτεχνες πια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalisvk Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 (edited) Καλα,πως γινεται και στο επισημο site της emui δεν την εχει βαλει ακομα.... τοσο ερασιτεχνες πια... ειναι beta δεν ειναι για να την βαλει ο καθενας που δε ξερει, γιατι οταν παθει βαβα η συσκευη τους θα πουν ''κακια huawei'' οσοι εχετε παει σε ΜΜ , πως βαλατε το play store ? Edited May 19, 2016 by mixalisvk Παράθεση S.E.t100,k500,k700i,satio//sgh-z520,z620//nokia n90//lg optimus 3d//galaxy s2,s4,duos,galaxy3,s3,note2,note4//hwawei honor 6,honor 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Telefon Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 (edited) Έκανε κανείς αυτήν διαδικασία να μας την αναλύσει με απλά λόγια στα ελληνικά για να προχωρήσουμε και εμείς οι φουκαράδες από την 6.3.16??? (π.χ. δηλαδή που θα βρω το recovery της 6.3.16 για να ξαναπεράσω μετά? ) I guess your system is 6.3.16 ! in this update the local update not shows if yes you have to have to flash the TWRP recovery using "honor multi tool" then you have to flash "HwOUC.zip" which you can find the link below mega:///#F!uopFUBJa!jp6hkjmftAKjQ8LrriwOTA after you flash "HwOUC.zip" you have to flash the original recovery using "honor multi tool" then you can download the updates 6.4.1, 6.4.16, 6.5.1 and 6.5.16 which you can find in this threat ..... Edited May 19, 2016 by Telefon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
attalos76 Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 καλησπερα εχω το h60-l12 με την EMUI3.1_H60-L12_6.1.1 υπαρχει καποια αλλη ρομ πιο καινουρια η μενω εκει? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalisvk Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 η 6.5.16 είναι η τελευταία αν μπορεί κάποιος να μου στείλει με pm την έκδοση google services και play store που φοράει σε marshmallow γιατί δε μου δουλεύει ότι και να δοκίμασα Παράθεση S.E.t100,k500,k700i,satio//sgh-z520,z620//nokia n90//lg optimus 3d//galaxy s2,s4,duos,galaxy3,s3,note2,note4//hwawei honor 6,honor 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mamian Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 η 6.5.16 είναι η τελευταία αν μπορεί κάποιος να μου στείλει με pm την έκδοση google services και play store που φοράει σε marshmallow γιατί δε μου δουλεύει ότι και να δοκίμασα στην 6.1.1 που ειμαι το κατεβασα μεσω της κινεζοεφαρμογης της huawei,,,δεν γινεται να το κανεις αυτο σε ΜΜ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalisvk Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 (edited) δε ξέρω αν δε την έβαλα σωστά η απλά έτσι είναι η MM περιμένω να μας πουν και οι άλλοι που την έχουν . σε εμενα δεν υπήρχε τιποτα από google .ούτε google account manager ούτε framework ούτε services. έβαλα το play store με την κινεζοεφαρμογη και όλα τα αλλα από το apkmirror κατεβασμένα στην version που πρέπει αλλα λέει ότι δεν συνδέεται με τον διακομιστη τις google please try later. είδα ότι γίνετε και από το multitool να βάλεις τα gapps αλλα έχει επιλογή μέχρι την 3.1 emui :( υ.γ. σημερα ειμαι στην 6.5.16 rooted και με gapps επιτέλους Edited May 22, 2016 by mixalisvk Παράθεση S.E.t100,k500,k700i,satio//sgh-z520,z620//nokia n90//lg optimus 3d//galaxy s2,s4,duos,galaxy3,s3,note2,note4//hwawei honor 6,honor 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Ακομα και μετα την αλλαγη μπαταριας κανει τα δικα του. Απο τα λιγα που καταλαβαινω εχω πεσει σε ελλατωματικη συσκευη. 2 στα 2 απο κινα μεχρι στιγμης.. Νομιζω οτι δε θα αγορασω ξανα κινητο απο κινα.. Μπορω να το στειλω πισω; Εχει χαθει η εγγυηση τωρα που αλλαχθηκε η μπαταρια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phpscript Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Μιλα με το καταστημα. Δεν νομιζω οτι χαθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotaras85 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Εχει εδω και καμποσο καιρο που οταν ανοιγω την εφαρμογη Hicare στην καρτελα "υπηρεσιες" και παταω στο εικονιδιο "ενημερωση" μου εβγαζε διαθεσιμη ενημερωση για το κινητο , την Β535-Β850. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160522/467c5648db7a8fc292ca5faf381a0647.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160522/79da16af4383f34a58683fb6c4d7cc14.jpg Παταγα λοιπον στο "ενημερωση συστηματος" αλλα ζηταγε να συνδεθω με το Huawei ID για να την κατεβασω. Το πρωι διαβαζοντας την πρωτη σελιδα του θεματος πετυχα το παρακατω : *Το ξαναγράφω γιατί το VPN1Click έγινε paid. 1. Κάνουμε account με email εδώ. 2. Κατεβάζουμε το "Hola Δωρεάν VPN". 3. Επιλέγουμε "Οι εφαρμογές μου" έπειτα την αντίστοιχη εφαρμογή που θέλουμε π.χ. "Θέματα". 4. Επιλέγουμε "Περιήγηση από" και μετά "Σιγκαπούρη". 5. Επιλέγουμε "Ανοιχτό", "αποδοχή" κι "ΟΚ" [ATTACH]60672[/ATTACH] [ATTACH]60673[/ATTACH] [ATTACH]60674[/ATTACH] [ATTACH]60675[/ATTACH] [ATTACH]60676[/ATTACH] Εναλλακτικά το VPN Master δουλεύει επίσης καλά. Ακολουθησα λοιπον τις οδηγιες με την μονη διαφορα οτι προσθεσα ενα επιπλεον βημα. Μετα τo verification link που πατησα στο mail μου, πηγα στις ρυθμισεις του κινητου στους λογαριασμους και προσθεσα τον λογαριασμο "Αναγνωριστικο Huawei" . Δοκιμασα να κατεβασω καποιο θεμα και το κατεβασε, ενω μεχρι τωρα ηθελε το Huawei ID. Ενεργοποιησα και το Huawei Cloud. Μαλιστα δοκιμασα και την "βοηθεια φιλου" , συνδεθηκε και ενεργοποιηθηκε κανονικα αλλα δεν εχω καποιον φιλο να το δοκιμασω ! :D Μετα ειπα να δοκιμασω και στο Hicare αν θα κατεβει η αναβαθμιση και τελικα δουλεψε! Κατεβαινει αλλα με αργους ρυθμους. Καποια στιγμη λεω να την περασω. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160522/ba54ca6fb203b2908ef9abd45071a1c1.jpg Αυτα τα ολιγα , για οποιον ενδιαφερεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts