Jump to content

Honor 6

kiriakosk
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ποιά Rom φοράς;

Tην B521 .

Εχω όμως το μονοκαρτο l04 .

Το αναφέρω γιατι ως τωρα δεν εχω διαβασει πρόβλημα για το l04.

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Όντως..Τι να πω;;Ίδια Rom,άλλες προδιαγραφές..Ελπίζω να στρώσει σε μελλοντικό update..Επίσης,στο παρόν site μου ζητάει συχνά να κάνω log in,ενώ έχω αποθηκεύσει κωδικό και μέχρι προχθές δεν είχα θέμα... Edited by rapsodos1979_

Ξαναπερνάω την Β316 με 3Κ και ενημερώνω... (έχω την εντύπωση ότι μιλάω μόνος μου :lol:)

Λοιπόν, πέρασα την Β316 με 3Κ, υποτίθεται οτι το τηλέφωνο είναι πια σαν να βγήκε από το κουτί. Αλλά συνεχίζει να μη δείχνει τις επαφές, τις κλήσεις και τα μηνύματα. Συγχρονίστηκε, αλλά δεν τις δείχνει...

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ένα χρόνο το τηλέφωνο δούλευε άψογα με Β310 και μετά παρουσίασε αυτό το πρόβλημα.

Κάποιος κάποια ιδέα;; VirusPlus εσύ;; Ψάχνω και στο XDA αλλά δεν βρίσκω κάτι

Υποψιάζομαι ότι έχει να κάνει με τα Android Core Processes αλλά δεν ξέρω τι άλλο να δοκιμάσω

Φίλε douglas, όσο έψαξα στο net, βρήκα λύσεις για επαφές που προκαλούν πρόβλημα συγχρονισμού. π.χ. είναι διπλοκαταχωρημένες και στη συσκευή και στο google. Έψαξα λίγο τις επαφές μου, έσβησα μια διπλή αλλά και πάλι μου εμφανίζει το πρόβλημα που και που. Αυτό που κάνω για να στρώσει (μέχρι να το ξαναεμφανίσει) είναι να παω στο Phone Manager > Phone Accelerator και να κλείσω το Google Play Services. Δε ξέρω αν αυτό φταίει (προφανώς όχι γιατί αυτό χρειάζεται για πολλές εφαρμογές) αλλά μετά από λίγο οι επαφές μου εμφανίζονται κανονικά. Δεν έχω βρει μόνιμη λύση.

(Επίσης έκανα απεγκατάσταση των updates του Amap, κάπου είχα διαβάσει ότι προκαλεί θέμα sync).

Είμαι με Β317, EMUI 3.0, περασμένα με ΟΤΑ όταν μου ήρθε ειδοποίηση. Από τότε και μετά παρουσιάστηκαν τα θέματα.

Edited by costini

Φίλε douglas, όσο έψαξα στο net, βρήκα λύσεις για επαφές που προκαλούν πρόβλημα συγχρονισμού. π.χ. είναι διπλοκαταχωρημένες και στη συσκευή και στο google. Έψαξα λίγο τις επαφές μου, έσβησα μια διπλή αλλά και πάλι μου εμφανίζει το πρόβλημα που και που. Αυτό που κάνω για να στρώσει (μέχρι να το ξαναεμφανίσει) είναι να παω στο Phone Manager > Phone Accelerator και να κλείσω το Google Play Services. Δε ξέρω αν αυτό φταίει (προφανώς όχι γιατί αυτό χρειάζεται για πολλές εφαρμογές) αλλά μετά από λίγο οι επαφές μου εμφανίζονται κανονικά. Δεν έχω βρει μόνιμη λύση.

(Επίσης έκανα απεγκατάσταση των updates του Amap, κάπου είχα διαβάσει ότι προκαλεί θέμα sync).

Είμαι με Β317, EMUI 3.0, περασμένα με ΟΤΑ όταν μου ήρθε ειδοποίηση. Από τότε και μετά παρουσιάστηκαν τα θέματα.

Ευτυχώς για μένα που έχεις και εσύ το ίδιο πρόβλημα Costini (δυστυχώς για σένα :lol:).

Εγώ είχα την Β310 rooted και πειραγμένο το local.prop για ένα χρόνο χωρίς κανένα πρόβλημα. Πρίν 2 εβδομάδες παρουσίασε το πρόβλημα, επανέφερα στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και ξαναπέρασα τις εφαρμογές μου και δούλευε κανονικά μέχρι εχθές. Από εκείνη τη στιγμή έχω περάσει την β316 μια φορά με local και μια με 3 κουμπιά. Το πρόβλημα παρουσιάζεται ξανά. Πρόσεξα ότι όταν αυτό συμβαίνει η μπαταρία πέφτει ραγδαία και ανεβαίνει η θερμοκρασία στην ράχη του κινητού.

Θεωρούσα ότι είναι πρόβλημα software αλλά βλέπω ότι εσύ με Β317 και εγώ με Β310/Β316 έχουμε πάλι το ίδιο θέμα

Το ότι ρουφάει τη μπαταρία και ανεβαίνει η θερμοκρασία το αποδίδω στο ότι το Android Core Apps τρώει μεγαλύτερο ποσοστό μπαταρίας. Παρατήρησέ το ότι καταλανώνει μέχρι και 30% όταν δεν εμφανίζει τις επαφές, ενώ υπό κ.σ. είναι στα 7-8%. Άρα πιθανόν κάποια updates κάποιας εφαρμογής να φταίει αν δεν είναι θέμα rom.

Το ότι ρουφάει τη μπαταρία και ανεβαίνει η θερμοκρασία το αποδίδω στο ότι το Android Core Apps τρώει μεγαλύτερο ποσοστό μπαταρίας. Παρατήρησέ το ότι καταλανώνει μέχρι και 30% όταν δεν εμφανίζει τις επαφές, ενώ υπό κ.σ. είναι στα 7-8%. Άρα πιθανόν κάποια updates κάποιας εφαρμογής να φταίει αν δεν είναι θέμα rom.

Τώρα δείχνει τις επαφές και το Core Apps 'εχει 32%

Ε αν στρώσει και δε σου βγάζει το πρόβλημα για κάποιες ώρες, θα πέσει στο 10%. Τόση ώρα προσπαθούσε να συγχρονίσει και γι' αυτό ανέβηκε στο 32%. (πολλές φορές όταν ανοίγω τις επαφές μου βγάζει "Contact list is being updated")

Έχεις δίκιο Costini. Άρα το κοινό σημείο σε όλες τις ρομ είναι ότι κατεβάζουμε τις εφαρμογες google από τα λινκς στο πρώτο ποστ.

Υπάρχουν πουθενά αλλού να δοκιμάσουμε;

Μενα στα καλα καθουμενα μου βγάζει android.processes stop και μου κλεινει το playstore.ειμαι με την 316. Γιατί το κανει αυτο; τι μπορώ να κάνω;

Μενα στα καλα καθουμενα μου βγάζει android.processes stop και μου κλεινει το playstore.ειμαι με την 316. Γιατί το κανει αυτο; τι μπορώ να κάνω;

Το ίδιο πρόβλημα έχουμε και ο Costini και εγώ. Διάβασε αν θέλεις απο το ποστhttp://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6446614#post6446614 που είναι κανά δυο σελίδες πίσω. Λύση δεν έχουμε αλλά μάλλον οφείλεται σε κάποια αναβάθμιση της Google. Και άλλα κινητά άλλης μάρκας έχουν το ίδιο πρόβλημα και στα δικά μας φαίνεται να είναι ανεξάρτητο της ρομ.

Να κάνω αναβάθμιση σε Β317, αξίζει;

Έντιτ: Αναβάθμισα στη Β317 και ξαναστήνω τις εφαρμογές μου στο κινητό γιατί φαίνεται να δουλεύει κανονικά. Το καλό (ή κακό) είναι ότι διάβασα και τις 550 σελίδες του νήματος και ψήθηκα να αναβαθμίσω στην Dev 5.10.1 :)

Edited by douglas

Δεν γίνεται με κλειδωμένο boot loader.

πραγματι δεν τα κατάφερα...

Εχω την H60-L12 και στη διαδικασία για να πάρω τον κωδικό μου βγαζει μηνυμα

Product model and IMEI are mismatched...

μήπως αντι για την διαδικασία που αναφερεται να διαλέξω κάποιο έτοιμο μοντελο από τη λίστα?

τελικά βρήκα λύση για ξεκλείδωμα του bootloader

Παίρνεις τηλ την ελληνική huawei σου στέλνουν email, απαντάς με τα στοιχεία που χρειάζεται και σου στέλνουν τον κωδικό την άλλη μέρα.

Στα email απευθειας στη huawei δεν πήρα καμία απάντηση αλλά οι Έλληνες ήταν εξυπηρετικότατοι...

Πάντως με τη Β317 σήμερα μου άλλαξε τα φώτα η μπαταρία...

Από της 15:00 που το έβγαλα με 100% φόρτιση αυτή ρε στιγμή έχει πέσει 33% :mad:

Παρατήρησα ότι το Gmail έχει 29% κατανάλωση.... bacc71a2d30266e0cd37b29139986174.jpg

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Το πόσο έχει σαπίσει το κινητό με την Lollipop δεν περιγράφεται πλέον. Κάνω το τελευταίο dev update σήμερα. Βλέπω video με MX Player και καπάκι χτυπάει κλήση. Το σηκώνω μιλάω 3 λεπτά και τερματίζω την κλήση. Το κινητό κάνει reboot και μένει κολημμένο στο boot logo. Αναγκάστηκα και έκανα wipe & clear cache για να το επαναφέρω και μόλις πριν λίγες ημέρες είχα τελειώσει το στήσιμο.

Πραγματικά άλλο κινητό πλέον.

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Το πόσο έχει σαπίσει το κινητό με την Lollipop δεν περιγράφεται πλέον. Κάνω το τελευταίο dev update σήμερα. Βλέπω video με MX Player και καπάκι χτυπάει κλήση. Το σηκώνω μιλάω 3 λεπτά και τερματίζω την κλήση. Το κινητό κάνει reboot και μένει κολημμένο στο boot logo. Αναγκάστηκα και έκανα wipe & clear cache για να το επαναφέρω και μόλις πριν λίγες ημέρες είχα τελειώσει το στήσιμο.

Πραγματικά άλλο κινητό πλέον.

Πραγματικά τόσο χαλια φίλε μου?Είμαι με την b317 ακόμα και έλεγα να πάω σε lollipop, αν υπαρχουν τέτοια προβληματα ας μείνω λίγο ακόμα με kit kat.Εγώ πάντως μια χαρά είμαι με την b317, κάτι λίγο έχει μειωθεί ή διάρκεια μπαταρίας αλλά όχι κάτι δραματικό.Επίσης όλα ρολαρουν απιστευτα και το κινητό είναι φορτωμένο σαν γαϊδούρι από εφαρμογές.

Πραγματικά τόσο χαλια φίλε μου?Είμαι με την b317 ακόμα και έλεγα να πάω σε lollipop, αν υπαρχουν τέτοια προβληματα ας μείνω λίγο ακόμα με kit kat.Εγώ πάντως μια χαρά είμαι με την b317, κάτι λίγο έχει μειωθεί ή διάρκεια μπαταρίας αλλά όχι κάτι δραματικό.Επίσης όλα ρολαρουν απιστευτα και το κινητό είναι φορτωμένο σαν γαϊδούρι από εφαρμογές.

Μείνε...Εγώ εκτός από τη μπαταρία και τη νυχτερινή κάμερα,δε βλέπω κάποιο πλεονέκτημα..

εγω μετα απο 3 μηνες ταλαιπωρια με την b532 με πεσμενη μπαταρια , dialer χαλια , σημα πεσμενο και με τα παιδια εδω που εχω ρωτησει 5 φορες πως γυρναμε σε 316 ή dev κ δεν απαντουν ,πηρα το honor 7 απο media markt

εγω μετα απο 3 μηνες ταλαιπωρια με την b532 με πεσμενη μπαταρια , dialer χαλια , σημα πεσμενο και με τα παιδια εδω που εχω ρωτησει 5 φορες πως γυρναμε σε 316 ή dev κ δεν απαντουν ,πηρα το honor 7 απο media markt

Έχοντας πρόσφατα διαβάσει όλο το νήμα, νομίζω ότι μπορείς να γυρίσεις στην Β316 με την μέθοδο των τριών κουμπιών (Πρώτη σελίδα για rom και μέθοδο)

Το ίδιο πρόβλημα έχουμε και ο Costini και εγώ. Διάβασε αν θέλεις απο το ποστhttp://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6446614#post6446614 που είναι κανά δυο σελίδες πίσω. Λύση δεν έχουμε αλλά μάλλον οφείλεται σε κάποια αναβάθμιση της Google. Και άλλα κινητά άλλης μάρκας έχουν το ίδιο πρόβλημα και στα δικά μας φαίνεται να είναι ανεξάρτητο της ρομ.

Να κάνω αναβάθμιση σε Β317, αξίζει;

Έντιτ: Αναβάθμισα στη Β317 και ξαναστήνω τις εφαρμογές μου στο κινητό γιατί φαίνεται να δουλεύει κανονικά. Το καλό (ή κακό) είναι ότι διάβασα και τις 550 σελίδες του νήματος και ψήθηκα να αναβαθμίσω στην Dev 5.10.1 :)

Φίλε douglas εγώ από B316 σε B317 πήγα και άρχισε το πρόβλημα. Αν παίζει ρόλο η rom.

Το έστησες δλδ?

Είχα όλα αυτά τα προβλήματα που αναφέρει και ο Romanos και οι υπόλοιποι με την μπαταρία και πριν μια βδομάδα αγόρασα μια καινούργια μπαταρία απ το σκρουτζ πήγα σε ένα ειδικό μου την έβαλε και πλέον έχω 6 ώρες ενεργή οθόνη αυτονομία ξεχνάω να φορτίσω και το λιώνω σαν όταν το είχα πρώτοπαρει.Ααα και είμαι στην τελευταία dev