Jump to content

Honor 6

kiriakosk
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπέρα.. Θέλω να αγοράσω το κινητό και έχω βάλει τα χρήματα αλλά το paypal δεν το δέχεται.. Έχω βάλει μέσα 284 ευρώ και με την ισοτιμία βγαίνει από τα 315$ 282 ευρώ... Γιατί δεν τα παίρνει??(Έχω βάλει να κάνει την μετατροπή η τράπεζα)

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλησπέρα.. Θέλω να αγοράσω το κινητό και έχω βάλει τα χρήματα αλλά το paypal δεν το δέχεται.. Έχω βάλει μέσα 284 ευρώ και με την ισοτιμία βγαίνει από τα 315$ 282 ευρώ... Γιατί δεν τα παίρνει??(Έχω βάλει να κάνει την μετατροπή η τράπεζα)

Την ισοτιμία από που την πήρες; Από την τράπεζα; Τα xe.com, google κ.α έχουν την ισοτιμία εκείνης της στιγμής, αλλά οι τράπεζες και το paypal δεν έχουν αυτή την ισοτιμία.

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Ειμαι ο μονος που προσπαθει να κατεβασει την ρομ με τν download manager και δν μπορει ή με φενεται? Επισης στο λινκ που δινεται με τις ρομ για το L02 ποια απο τις 3 καρτελες επιλεγουμε? Η πρωτη ειναι η beta η δευτερη ειναι η stable και η τριτη που λεει kernel ειναι κατι που δν ξερω και δν χρειαζομαι εγω ο χαζος χρηστης για να εγκαταστησω την ρομ μεσω ΤΕ ?

Στωωωωωω....

Nothing is true, everything is permitted

- Altaïr Ibn-La'Ahad -

Μαλλον δεν το προσεξα,ευχαριστω

Οποτε μαλλον παω σε αυτη την εκδοση HUAWEI Honor 6 H60-L02 ή στη HUAWEI Honor 6 H60-L12

Σιγά, δεν τρέχει τίποτα. Να είσαι καλά :)

Δεν μπορώ να βρω ποια είναι της τράπεζας.. από το xe το πήρα.. Στο τέλος κάθε μέρας δεν συγχρονίζονται.?

PayPal gateway has rejected request. This transaction couldn't be completed. Please redirect your customer to PayPal (#10486: This transaction couldn't be completed). αυτό βγάζει

Edited by kaliakman

και εγω το ιδιο πιστευω ,καλυτερα το 32αρι. απο vickmall θα το παρω γιατι παρουσιαζεται ως το ποιο αξιοπιστο.

στην εξης επιλογη να τα τσεκαρω

Service:

Install Google Play

Offical Multi-language ROM

ή θα εχω κανενα προβλημα με μειωμενη rom οπως επαθαν αλλα παιδια? χωρις το Offical Multi-language ROM δεν εχει ελληνικα?

http://www.vickmall.com/huawei-honor-6-4g-lte-smartphone-android-4-4-octa-core-3gb-32gb-5-inch-13mp-camera-dual-sim.html

κανεις για βοηθεια?

καλημερα....τελικα στο vickmall εγινε η παραπανω χρεωση....να υποθεσω μεταφορικα?

αυτα μου γραφει στο κατω μερος της παραγγελιας(τωρα το προσεξα)

Subtotal €321.20

Shipping & Handling €0.00

Grand Total €321.20

Grand Total to be Charged $376.99

καλημερα....τελικα στο vickmall εγινε η παραπανω χρεωση....να υποθεσω μεταφορικα?

αυτα μου γραφει στο κατω μερος της παραγγελιας(τωρα το προσεξα)

Subtotal €321.20

Shipping & Handling €0.00

Grand Total €321.20

Grand Total to be Charged $376.99

οχι δεν έχει μεταφορικά, λογικά έχεις πάρει το 32gb το black με τα 15+ ευρώ σωστά?? αν είναι αυτό το μοντέλο είναι σωστή η χρέωση

Nokia 6300--> Sony Xperia x10 Mini Pro--> Sony Xperia Mini Pro--> Sony Xperia Sole--> Huawei Ascend P1--> Honor 6--> Honor 8--> Honor V9-->Honor View 20

κανεις για βοηθεια?

Γιατι δεν το αγοράζεις με την official rom?

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Γιατι δεν το αγοράζεις με την official rom?

το παραγγειλα πριν λιγο .επελεξα και τα δυο Install Google Play

Offical Multi-language ROM. απλα φοβαμαι μηπως εχω κανενα θεμα με λιγοτερη rom διαθεσιμη οπως με καποιους φιλους πιο πριν που ειχαν 3,62 διαθεσιμα μονο. την πατησα και απο το efox και φοβουμαι :cry: .....

Δώσανε οι Ρώσοι στο 4pda ένα CWM flashable zip για την αφαίρεση των κινέζικων από τα SMS και τις επαφές.

Το ανέβασα εδώ. Από ότι είδα αντικαθιστά το \system\priv-app\Contacts.odex ουσιαστικά, άρα μπορείτε να το ξεζιπαρετε και να το βάλετε με έναν root explorer. Δουλεύει οκ.

Καλησπέρα,

Δοκίμασα το παραπάνω σε Β313 και μετά από restart μου έχουν εξαφανιστεί οι εφαρμογές τηλεφώνου, μηνυμάτων & Επαφών.

1) Υπάρχει τρόπος να βρώ το Original Contacts.odex τις Β313

2) Τι έκανα λάθος και δεν παίζει σωστά η αφαίρεση κινέζικων από τα SMS?

Καλησπέρα,

Δοκίμασα το παραπάνω σε Β313 και μετά από restart μου έχουν εξαφανιστεί οι εφαρμογές τηλεφώνου, μηνυμάτων & Επαφών.

1) Υπάρχει τρόπος να βρώ το Original Contacts.odex τις Β313

2) Τι έκανα λάθος και δεν παίζει σωστά η αφαίρεση κινέζικων από τα SMS?

Το κάθε Contacts.odex είναι για συγκεκριμένες εκδώσεις ROM.

Το Contacts.odex της Β310 δηλαδή δεν δουλεύει στην Β313.

B313 stock Contacts.odex

Edited by VirusPlus

MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga

TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro

WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1)

Οπότε η μόνη λύση είναι να βρώ κάπου το original odex τις Β313 μέχρι να βγεί το Contacts.odex για την Β313 με τα Ελληνικά;

Μπορεί να μου το στείλει κάποιος από το φορουμ η αν περάσω την Β313 ξανά με local update θα ξαναγραφτεί;

Οπότε η μόνη λύση είναι να βρώ κάπου το original odex τις Β313 μέχρι να βγεί το Contacts.odex για την Β313 με τα Ελληνικά;

Μπορεί να μου το στείλει κάποιος από το φορουμ η αν περάσω την Β313 ξανά με local update θα ξαναγραφτεί;

Στο ανέβασα.

MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga

καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει καποια επίσημη ευρωπαϊκή ρομ

IPhone 15 Pro 

καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει καποια επίσημη ευρωπαϊκή ρομ

Για το H60-L04 έχει...

Edited by Romanos

Ναι το μαυρο εβαλα...το vickmall 321 με χρεωσε το paypal εβαλε τα εξτρα

Άλλαξε την μετατροπή της ισοτιμιας και επέλεξε να τον κάνει η τράπεζα σου. Δεν θυμάμαι οως γίνεται, στο ανάλογο θέμα θα βρεις την απάντηση.

Πας paypal--->profile--->my money--->my preapproved payments--->update--->set availiable founding sources--->conversion options--->bill me in the currency listed

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Πας paypal--->profile--->my money--->my preapproved payments--->update--->set availiable founding sources--->conversion options--->bill me in the currency listed

:up: ευχαριστω πολυ αν και την πατησα ειδη αλλα κατι ειναι και αυτο για τις επομενες αγορες

Μόλις πριν μια εβδομάδα παρελαβα από to2c.com το Honor 6 H60-L12.

Σήμερα πρόσεξα ότι το serial number που γράφει μέσα στις ρυθμίσεις του κινητού είναι διαφορετικό με αυτό που αναγράφεται στο κουτί του κινητού. Το SN του κουτιού όμως ταυτίζεται με το αυτοκολητάκι που είναι κολλημένο πάνω στην διάφανη μεμβράνη που είχε στο πίσω μέρος του κινητού όταν το παρέλαβα.

Να αναφέρω ότι το ΙΜΕΙ είναι ίδιο παντού τόσο στις ρυθμίσεις του κινητού, στο κουτί και στο αυτοκολητάκι της πίσω ζελατίνας...

Επικοινώνησα μέσω email με το to2c.com και μου απαντήσανε ότι έτσι έρχεται από το εργοστάσιο και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα....

Έχει συμβεί σε κανέναν από εσάς κάτι ανάλογο; Υπάρχει θέμα ανησυχίας;

Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον Romanos για την πολύτιμη βοήθειά του....

δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά πριν λίγο πέρασα την Β313 μέσω ΟΤΑ. Δεν μπορώ να καταλάβω τι διόρθωσε αλλά το πρόβλημα με το καιρό που δεν βρίσκει την τοποθεσία συνεχίζεται
Nokia 6300--> Sony Xperia x10 Mini Pro--> Sony Xperia Mini Pro--> Sony Xperia Sole--> Huawei Ascend P1--> Honor 6--> Honor 8--> Honor V9-->Honor View 20

Μια ερώτηση έβαλα την 5.2.16 (Developer) πάνω από stable B313 άλλα θέλω να ξαναγυρίσω σε Β313 για πολλούς λόγους πως το κάνω; με 3 κουμπιά και την ίδια διαδικασία που πέρασα τη developer δεν με γυρίζει. όλα στοκ είναι μήπως πρέπει να φλασάρω recovery της Β313;
-> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11

Μια ερώτηση έβαλα την 5.2.16 (Developer) πάνω από stable B313 άλλα θέλω να ξαναγυρίσω σε Β313 για πολλούς λόγους πως το κάνω; με 3 κουμπιά και την ίδια διαδικασία που πέρασα τη developer δεν με γυρίζει. όλα στοκ είναι μήπως πρέπει να φλασάρω recovery της Β313;

Πρέπει να flashαρεις το system.img από την Β313 απο fastboot πρώτα μάλλον.

Όσες φορές προσπάθησα να γυρίσω από dev σε stable είχα crash στο system.

Edited by VirusPlus

χρειάζομαι root γη αυτό;
-> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11

χρειάζομαι root γη αυτό;

όχι, μόνο unlocked bootloader.