geokostas Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Παιδιά παω να εγκαταστήσω το sygic και δεν το παίρνει, μου λέει κάποιο πρόβλημα με αρχεία απο google play. Εν τω μεταξύ το google play μου παίζει μια χαρά. Ξέρετε τι μπορεί να φταίει; Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Είναι σπασμένο; Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotaras85 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Παιδες χαιρετω την παρεα σας και "επισημα" . Σημερα μου ηρθε και εμενα το κινητο. Ειναι το μοντελο L12 και το ειχα αγορασει απο το To2c στις αρχες του ετους. Λιγες ωρες που ασχοληθηκα μαζι του εμεινα αρκετα ικανοποιημενος και τωρα ειναι στην πρωτη φορτιση. Ερωτησεις και αποριες εχω αρκετες αλλα πριν ρωτησω θα διαβασω τα λινκς απο το πρωτο post στο παρων θεμα. Ωστοσο επειδη διαβασα στα προηγουμενα post για το παιδι που το πηρε απο το ιδιο μαγαζι αλλα του ηρθε η "κλωνοποιημενη" εκδοση, η πρωτη ερωτηση ειναι πως μπορω να εξακριβωσω αν εχω τη σωστη συσκευη και οχι καμια κλωνοποιημενη γιατι εχω και το dispute που εκκρεμει στο Paypal το οποιο ειχα ανοιξει πριν λιγες μερες επειδη ειχε καθυστερησει. Ρωταω για να μην το κλεισω αν ειναι γιατι αν το κλεισω δεν μπορω να το ξανανοιξω. Διαβασα οτι μια λυση ειναι να δω απο το cpu-z τι αποτελεσματα βγαζει αλλα ενα αλλο παιδι ειπε οτι στην ουσια το cpu-z διαβαζει το build.prop και οχι σκετο το hardware της συσκευης. Αναμενω σε αναμενα καρβουνα μαγκες... :worry::worry::worry: Καποιες φωτογραφιες να μου πειτε τη γνωμη σας αν μπορειτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Το σωστό έχεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotaras85 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Σιγουρα ρε φιλε? Το μονο που με παραξενευει ειναι στο cpu-z που λεει για την μπαταρια οτι ειναι 3900 mah αλλα οπου και να εχω κοιταξει στο ιντερνετ λενε οτι εχει 3100 κανονικα. Και στο λαπτοπ το συνδεσα κ ελεγε και εκει οτι η εσωτερικη μνημη ειναι 25,κατι , οχι οπως του παιδιου πιο πανω που στο pc του ελεγε 3,κατι giga. Και πισω στην πλατη του κινητου το γραφει το honor. Αυτο με την μπαταρια τι κουλο ειναι? Αυτο συν το οτι ηρθε με 2.3 emui , εκανε ενα update οταν το ανοιξα αλλα στην emui 3.0 δεν πηγε και δεν βρισκει αλλες ενημερωσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Είναι σπασμένο; Όχι, το trial απο play store κατέβασα. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Αναμεσα σε vickmall toc2 memoribles τι να προτιμησω? Το πιο φθηνο ειναι στο toc2 αλλα δεν το ξερω το καταστημα. Επισης το συγκεκριμενο χρεωνει μεταφορικα? Το πηρε κανεις απο εκει? Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Αναμεσα σε vickmall toc2 memoribles τι να προτιμησω? Το πιο φθηνο ειναι στο toc2 αλλα δεν το ξερω το καταστημα. Επισης το συγκεκριμενο χρεωνει μεταφορικα? Το πηρε κανεις απο εκει? Το πρώτο.... Όχι δεν χρεώνει μεταφορικά. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasls Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 (edited) δλδ εσείς διαβάζετε κινέζικα ή καταλαβαίνετε τι λέει το google translate? μπορείτε να μας πείτε κι εμάς? Google translate :D Και εδώ κάποιος που το δοκίμασε στο xda http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=58830145&postcount=5 Edited February 14, 2015 by kostasls Παράθεση Έκπτωση 20€ στο Oneplus https://oneplus.net/gr/invite#E7HY6NQVNOFO16K Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baspats Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Αναμεσα σε vickmall toc2 memoribles τι να προτιμησω? Το πιο φθηνο ειναι στο toc2 αλλα δεν το ξερω το καταστημα. Επισης το συγκεκριμενο χρεωνει μεταφορικα? Το πηρε κανεις απο εκει? Τέσσερα honor 6 για μένα και φίλους από vickmall όλα άψογα και με δωράκια. .. Παράθεση [url=http://mowned.com/basilispats][img]http://mowned.com/sig/basilispats.extended.jpg[/img][/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gio1980 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 παιδες, τρωγοντας αρκετες ωρες εχθες, κατεληξα να κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων, αφου εχοντας κατεβασει το emui 3.0 και βλεποντας παλι μνημη συνολικη 3.84gb.ως δια μαγειας ειδα ενα εντελως διαφορετικο τηλ, με ελευθερη μνημη 11,44gb!!!επισης παρα τον ενδιασμο μου, λογω των κινεζικων τα πραγματα ηταν πιο ευκολα απ' οσο περιμενα!!!εγκατεστησα ειδη google play, google+ και τα σχετικα και θα κατεβασω και την b310 να την περασω και αυτη.στα παιδια που ενδιαφερονται θα προτεινα να το παραγγειλουν, με την συσκευασια αθικτη, γιατι οι κινεζοι στο δικο μου τηλ εκαναν οτι ηθελαν.επισης ενα αρχειο kernel που εχει στο site πως να το περασω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimathess Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Καλημέρα σε όλους!!! Μετά απο 3 μήνες χρήσης του κινητού, ξαφνικά η μπαταρία απο 2,5 μέρες έπεσε στην 1 μέρα με την ίδια χρήση. Δεν έχω root στο κινητό, έχω την τελευταία stable B307, και οι εφαρμογές (FB, Messenger, Youtube κλπ.) είναι οι ίδιες, χωρίς να έχω βάλει κάποια νέα εφαρμογή. Εχω κάνει επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, που όμως το επαναφέρει πάλι στην Β307, και όχι στην έκδοση 2.3 EMUI, όπως όταν το παρέλαβα. Επίσης, έκανα φορματ και την sd card, μήπως και είχε κάτι εκεί που τραβούσε μπαταρία. Ο συχρονισμός είναι απενεργοποιημένος, η προστασία οθόνης είναι on, το δίκτυο παραμένει στο 2G kai 3G, χωρίς internet ενεργοποιημένο όλη μέρα, παρα μόνο το ανοίγω όταν θέλω κάτι...γενικά, χωρίς να έχω κάνει κάτι διαφορετικό, βλέπω τραγική μείωση της μπαταρίας. Σκέφτηκα ότι μπορεί να φταίει ο αντάπτορας, για αυτό και το φορτίζω με έναν που αγόρασα απο Ελλάδα (χρισημοποιώ δλδ μόνο το καλώδιο Huawei) με αντάπτορα της Osio Usb, και θα δείξει μετά απο 2-3 πλήρεις φορτίσεις αν συνεχίζεται το πρόβλημα...έχετε αντιμετωπίσει κάτι αντίστοιχο;; (αν και διαβάζω το φόρουμ καθημερινά, μήπως κάποιος δεν έγραψε κάτι τέτοιο)... Εννοείται πως έχω απενεργοποιήσει τις εφαρμογές απο το να λειτουργούν όταν κλείνει η οθόνη, και γενικά έχω κλείσει ότι μπορεί να λειτουργεί στο παρασκήνιο (αλλά και πάλι βλέπω ότι κάποια λειτουργούν - αλλιώς πως τελειώνει η μπαταρία;;;)...σκέφτομαι αν μπορώ με κάποιον τρόπο να επαναφέρω το τηλέφωνο στην EMUI 2.3 και να αρχίσω ξανά τις αναβαθμίσεις, ή να βρώ τρόπο να περάσω τα Ευρωπαικά 4.4.2 Android, και αν θέλω μετά να βάλω την EMUI... ...Παίδες καλημέρα...μετά το παραπάνω μήνυμα, έφυγε το τηλέφωνο πίσω στο MInideal, και μετά απο διαδικασία συνολικά 2 και κάτι μηνών, το τηλέφωνο είναι στην επιστροφή για Ελλάδα...το πρόβλημα ηταν στο Motherboard, όπου και αλλάχτηκε.... Για ενημέρωση, σε όσους μπορεί να έχουν τέτοιες ενδείξεις "πεθαμένης" μπαταρίας... Παράθεση By all means marry. If you get a good wife, you'll be happy. If you get a bad one, you'll become a philosopher. Socrates Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Παίδες μου έχει κολλήσει το App center της Hauwei. Είναι κολλημένο στο αρχικό κείμενο καλωσορισματος. Ξέρετε τι μπορεί να φταίει; Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Έκανες καθαρισμό των δεδομένων του; τώρα το να ξέρουμε τι φταίει χλωμό... Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Έκανες καθαρισμό των δεδομένων του; τώρα το να ξέρουμε τι φταίει χλωμό... Ναι έκανα αλλά πάλι τίποτα δυστυχώς. Απλα το αναφέρω μήπως έχει τύχει σε κανέναν σας. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasls Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 (edited) Λοιπόν το δοκίμασα και λειτουργεί! Το switch 4G/3G μεταξύ πρώτης και δεύτερης sim! Έχω 5.1.16 dev και αυτό που έκανα είναι Εκκίνηση σε fastboot και fastboot flash cust Cust.img επανεκκίνηση και λειτούργησε! :) Screenshot ΥΓ: Να μην ειχε και την βλακεία εικονα οταν ξεκινάει το κινητο! :) Edited February 14, 2015 by kostasls Παράθεση Έκπτωση 20€ στο Oneplus https://oneplus.net/gr/invite#E7HY6NQVNOFO16K Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotaras85 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 παιδες, τρωγοντας αρκετες ωρες εχθες, κατεληξα να κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων, αφου εχοντας κατεβασει το emui 3.0 και βλεποντας παλι μνημη συνολικη 3.84gb.ως δια μαγειας ειδα ενα εντελως διαφορετικο τηλ, με ελευθερη μνημη 11,44gb!!!επισης παρα τον ενδιασμο μου, λογω των κινεζικων τα πραγματα ηταν πιο ευκολα απ' οσο περιμενα!!!εγκατεστησα ειδη google play, google+ και τα σχετικα και θα κατεβασω και την b310 να την περασω και αυτη.στα παιδια που ενδιαφερονται θα προτεινα να το παραγγειλουν, με την συσκευασια αθικτη, γιατι οι κινεζοι στο δικο μου τηλ εκαναν οτι ηθελαν.επισης ενα αρχειο kernel που εχει στο site πως να το περασω?? Μετα την επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων κοιταξες καθολου με το cpu-z τι μπαταρια σου λεει οτι εχει? Εμενα στο δικο μου λεει οτι εχει 3900 mah. Μεσα στην σχετικη απογοητευση μου κατεβασα το cpu-z και στο alcatel που εχω και εκει εγραφε οτι εχει 1000 mah (ενω κανονικα εχει 1500 το alcatel) . Το δοκιμαζω και στο tablet (samsung galaxy tab 2 7.0 το οποιο εχει 4000 mah μπαταρια) και το ρημαδι το cpu-z ελεγε οτι εχει 1750 mah. Τι κουλα συμβαινουν με αυτο το cpu-z ρε παιδια? Και μια ερωτηση οταν εκανες επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων ειχε ελληνικα στις ρυθμισεις να πας να τα επιλεξεις σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasls Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Άλλος ένας τρόπος που δοκίμασα (από xda) και λειτουργεί :) Τροποποίηση του local.prop και πρόσθεση στο τέλος: ro.config.dsda_single_rild=false ro.hw_sglte_shareantenna=true ro.lte_gsm_shareantenna=true persist.radio.svlte_psshock=600,4,1200 persist.sys.dualcards=true ro.config.hw_dts=true ro.config.hw_nxp_eeapi=true hw.npm.asyncntp=true ro.config.distinguish_hspa=false ro.config.hw_mirror_chip_v9r1=6 Και αντέγραψα και το αρχείο SUPLConfigParams.xml Παράθεση Έκπτωση 20€ στο Oneplus https://oneplus.net/gr/invite#E7HY6NQVNOFO16K Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Λοιπόν το δοκίμασα και λειτουργεί! Το switch 4G/3G μεταξύ πρώτης και δεύτερης sim! Έχω 5.1.16 dev και αυτό που έκανα είναι Εκκίνηση σε fastboot και fastboot flash cust Cust.img επανεκκίνηση και λειτούργησε! :) Screenshot ΥΓ: Να μην ειχε και την βλακεία εικονα οταν ξεκινάει το κινητο! :) Άλλος ένας τρόπος που δοκίμασα (από xda) και λειτουργεί :) Τροποποίηση του local.prop και πρόσθεση στο τέλος: ro.config.dsda_single_rild=false ro.hw_sglte_shareantenna=true ro.lte_gsm_shareantenna=true persist.radio.svlte_psshock=600,4,1200 persist.sys.dualcards=true ro.config.hw_dts=true ro.config.hw_nxp_eeapi=true hw.npm.asyncntp=true ro.config.distinguish_hspa=false ro.config.hw_mirror_chip_v9r1=6 Και αντέγραψα και το αρχείο SUPLConfigParams.xml Για όσους δεν το έχουν με το root, υπάρχει περίπτωση άραγε να προσθέσουν αυτή την δυνατότητα στην stable με κάποιο update; Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatoza Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Άλλος ένας τρόπος που δοκίμασα (από xda) και λειτουργεί :) Τροποποίηση του local.prop και πρόσθεση στο τέλος: ro.config.dsda_single_rild=false ro.hw_sglte_shareantenna=true ro.lte_gsm_shareantenna=true persist.radio.svlte_psshock=600,4,1200 persist.sys.dualcards=true ro.config.hw_dts=true ro.config.hw_nxp_eeapi=true hw.npm.asyncntp=true ro.config.distinguish_hspa=false ro.config.hw_mirror_chip_v9r1=6 Και αντέγραψα και το αρχείο SUPLConfigParams.xml Δηλαδή προσθέτουμε στο local.prop αυτά που αναφέρεις? Και το αρχείο που το αντιγραφεις. ----- προσθήκη μηνύματος 74 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- παιδες, τρωγοντας αρκετες ωρες εχθες, κατεληξα να κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων, αφου εχοντας κατεβασει το emui 3.0 και βλεποντας παλι μνημη συνολικη 3.84gb.ως δια μαγειας ειδα ενα εντελως διαφορετικο τηλ, με ελευθερη μνημη 11,44gb!!!επισης παρα τον ενδιασμο μου, λογω των κινεζικων τα πραγματα ηταν πιο ευκολα απ' οσο περιμενα!!!εγκατεστησα ειδη google play, google+ και τα σχετικα και θα κατεβασω και την b310 να την περασω και αυτη.στα παιδια που ενδιαφερονται θα προτεινα να το παραγγειλουν, με την συσκευασια αθικτη, γιατι οι κινεζοι στο δικο μου τηλ εκαναν οτι ηθελαν.επισης ενα αρχειο kernel που εχει στο site πως να το περασω?? Το kernel δεν το περνάς περιέχεται στη rom Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasls Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Δηλαδή προσθέτουμε στο local.prop αυτά που αναφέρεις? Και το αρχείο που το αντιγραφεις. Εγώ άλλαξα το local.prop στο Data\cust\prop\ και το αρχείο το SUPLConfigParams.xml στο Data\cust\xml\ (βάζοντας και τα σωστά permissions) Έκανα επανεκκίνηση και το έπιασε :) Παράθεση Έκπτωση 20€ στο Oneplus https://oneplus.net/gr/invite#E7HY6NQVNOFO16K Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gio1980 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 ναι, ειχε στην αρχικη οθονη επιλογη τα ελληνικα και πολυ λιγοτερες κινεζικες εφαρμογες.αλλο τηλ σου λεω!!!!.το cpu-z γραφει 3900mAh... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Σημερα βραδακι πεφτει παραγγελια το 16αρι λευκο στο vickmall... αντε αναμονη μετα Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatoza Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Εγώ άλλαξα το local.prop στο Data\cust\prop\ και το αρχείο το SUPLConfigParams.xml στο Data\cust\xml\ (βάζοντας και τα σωστά permissions) Έκανα επανεκκίνηση και το έπιασε :) Sorry αλλά δεν κατάλαβα, τι ακριβώς άλλαξες στο local.prop? Δώσε λινκ από xda Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotaras85 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 ναι, ειχε στην αρχικη οθονη επιλογη τα ελληνικα και πολυ λιγοτερες κινεζικες εφαρμογες.αλλο τηλ σου λεω!!!!.το cpu-z γραφει 3900mAh... Το εκανα και εγω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων. Οπως τα λες ειναι , στην αρχη επελεγες ποια γλωσσα να βαλεις. Οι κινεζικες εφαρμογες εφυγαν και σε εμενα αλλα οχι ολες. Τελος η μπαταρια παρεμεινε να δειχνει 3900 mah απο το cpu-z. Αυτο μονο ειναι το περιεργο αλλα απο την αλλη και στις αλλες συσκευες που δοκιμασα το cpu-z δειχνει οτι του κατεβει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts