CRISPAF77 Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 Καλησπέρα παιδιά! Προ δύο ημερών μου ήλθε στα χέρια ένα huawei honor 6 plus δωράκι απ τον bro Κωδ. Μοντέλου PE-UL00 Αριθμός έκδοσης EMUI3.1_PE-UL00_6.1 Έκδοση android 5.1.1 Προσαρμοσμένη έκδοση CUSTCHNC00B672 Σήμερα λοιπόν που είπα να ασχοληθώ και να το στήσω για την καλή μου προσπάθησα προ ολίγου να περάσω επαφές από το iphone της με ότι δυνατό τρόπο υπάρχει (icloud, gmail, my contacts buckup κλπ) και ότι επαφή υπάρχει με ελληνικούς χαρακτήρες την εμφανίζει με ερωτηματικά. Πέραν τούτου παρατηρώ ότι το όνομα των sim στις ρυθμίσεις εμφανίζεται στα κινέζικα, στον dialer όταν πληκτρολογώ έναν αριθμό στα πρώτα ψηφία μου εμφανίζει προτεινόμενους απ τον κινέζικο κατάλογο χρυσού οδηγού. Τέλος σε διάφορες άλλες οθόνες ρυθμίσεων εμφανίζει όλο και κάποιο άσχετο κινέζικο χαρακτηριστικό (φωτό, theme για τη συγκεκριμένη emui, ραδιοφωνικούς σταθμούς κλπ) Το ερώτημα είναι το εξής Απ ότι καταλαβαίνω είναι κινέζικη έκδοση. Υπάρχει κάποιος τρόπος να του περάσω ευρωπαική έκδοση (πρέπει να το rootάρω?) ? Αξίζει να κάνω κάτι τέτοιο ή υπάρχει κάποιος τρόπος να ξεπεράσω τις κινεζιές ? Ευχαριστώ προκαταβολικά για το χρόνο σας Φιλικά Λευτέρης Υ.Γ.: Ποστάρω εδώ γιατί δεν βρήκα κάπου αντίστοιχο θέμα για το plus. Δεν γνωρίζω εαν είναι εφικτό κατι τέτοιο για το κινητό σου.Βεβαια στο Mate 8 που έχω του έχω αλλάξει region 4.096 φορές και έχω φλασαρει 65.536 Rom.Εαν γίνεται, τοτε σίγουρα θελει ξεκλειδωμα του bootloader,να του περάσειςTWRP και ρουταρισμα για να του αλλάξεις region και να το κάνεις ευρωπαικο PE-TL10.Οδηγιες θα βρεις στην πρώτη σελίδα για ξεκλειδωμα και ρουταρισμα. Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Πως επαναφέρω τις φωτογραφίες ξεκλείδωματος στο θέμα spectrum; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Πως επαναφέρω τις φωτογραφίες ξεκλείδωματος στο θέμα spectrum; Η σιγουρη λυση ειναι με factory reset:lol: Επισης προς ενημερωση σας....I m back :D για τριτη φορα παρακαλω.:p Οσοι εχετε περασει την 6.11.16 και σας κλεισει στο 40% σα να ειναι στο 9% μην τρελαθειτε ειναι bug της Rom και αναμενεται να διορθωθει στην 6.12.1 σε λιγες ωρες-μερες.:wacko: Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Welcome...ωχ...έμπλεξα τα μπούτια μου με το reset κι ακόμα ψεγάδια βρίσκω..Καλή ώρα και το συγκεκριμένο θέμα κάπως έτσι προέκυψε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Kαλησπερα Εχω ενα H60-L02 με android 4.4.2 (H60-L02V100R001CHNC00B119SP01) και ΕΜUI 2.3 και θελω να βαλω τη 5.1.1 H60-L02-L12_EMUI3.1_Android5.1_C00B535, εχει ελληνικα μεσα αυτη που θελω να βαλω ? Ρωταω μιας και ειναι η "κινεζικη"" εκδοση στο τηλεφωνο Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koystado Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Kαλησπερα Εχω ενα H60-L02 με android 4.4.2 (H60-L02V100R001CHNC00B119SP01) και ΕΜUI 2.3 και θελω να βαλω τη 5.1.1 H60-L02-L12_EMUI3.1_Android5.1_C00B535, εχει ελληνικα μεσα αυτη που θελω να βαλω ? Ρωταω μιας και ειναι η "κινεζικη"" εκδοση στο τηλεφωνο Φυσικά και έχει Παράθεση Nokia 6300--> Sony Xperia x10 Mini Pro--> Sony Xperia Mini Pro--> Sony Xperia Sole--> Huawei Ascend P1--> Honor 6--> Honor 8--> Honor V9-->Honor View 20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 Προσπαθώντας να αποφασίσω εάν θα χρησιμοποιήσω developer ή Stable Rom στο καινούργιο μου HONOR 6 παρατήρησα πως στην B535 μου έδινε OTAτην B860 ενώ στην 6.2.1 όχι (ούτε μέσω Hicare επίσης). Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 Προσπαθώντας να αποφασίσω εάν θα χρησιμοποιήσω developer ή Stable Rom στο καινούργιο μου HONOR 6 παρατήρησα πως στην B535 μου έδινε OTAτην B860 ενώ στην 6.2.1 όχι (ούτε μέσω Hicare επίσης). Πού κατέληξες;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotaras85 Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 Στο xda που μπαινω κατα καιρους κ χαζευω, βλεπω οτι συνεχιζονται τα updates σε developer roms. Σημερα ας πουμε βγηκε η 6.12.1 . Βεβαια για stable updates, ουτε φωνη ουτε ακροαση μετα την Β860. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 Πού κατέληξες;; Αναλογως την διαθεση...Β535 ή Β860..π.χ. τωρα εχω την Β535.. σε developer παντως δεν ξαναπαω,μενω στην σιγουρια της stable. Λεω το τριτο μου honorακι να μη το καψω βρε αδερφε..:lol: Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotaras85 Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 Ας κανω και μια ερωτηση, αν και δε νομιζω να παρω απαντηση, τουλαχιστον θετικη! Εχει βρει κανεις θεμα για το κινητο που να εχει καθετα τις μπαρες του σηματος για δικαρτο? Παραδειγμα, οπως ειναι η παρακατω εικονα : https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161128/8bd9d5248c4d45eb34e596f3355ff18f.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakdim Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 καλημερα σε ολους. ειμαι στην 316 και θελω να παρατηρησω το εξης. χρησιμοποιω το gosms για μηνυματα απο την αρχη λογω των 160 χαρακτηρων. ομως εχω παρατηρησει 2 πραγματα. α) ενω εχω απενεργοποιησει τη μαμισια εφαρμογη, το gosms δεν ειναι σχεδον ποτε default app και καθε φορα με ρωταει. β) οποτε χρησιμοποιω το gosms και μετα το κλεινω βλεπω να κανει απιστευτο drain στην μπαταρια το οποιο διορθωνεται μονο με επανεκκινηση. τα ερωτηματα ειναι τα εξης: 1) οσον αφορα στο (α) εχει παρουσιαστει σε καποιον αλλο χρηστη και πως αντιμετωπιζεται γιατι κατανταει πολυ εκνευριστικο; 2) οσον αφορα στο (β) εχει παρατηρησει οποιος χρησιμοποιει το gosms κατι με την μπαταρια ή συμβαινει μονο σε μενα; 3) στην 316 ξερει κανεις αν η μαμισια εφαρμογη εχει 160 χαρακτηρες; γιατι αν εχει, το gosms θα παει για διαγραφη Ευπροσδεκτη οποια πρόταση έχει καποιος για αλλη εφραμογη μηνυματων. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 (edited) καλημερα σε ολους. ειμαι στην 316 και θελω να παρατηρησω το εξης. χρησιμοποιω το gosms για μηνυματα απο την αρχη λογω των 160 χαρακτηρων. ομως εχω παρατηρησει 2 πραγματα. α) ενω εχω απενεργοποιησει τη μαμισια εφαρμογη, το gosms δεν ειναι σχεδον ποτε default app και καθε φορα με ρωταει. β) οποτε χρησιμοποιω το gosms και μετα το κλεινω βλεπω να κανει απιστευτο drain στην μπαταρια το οποιο διορθωνεται μονο με επανεκκινηση. τα ερωτηματα ειναι τα εξης: 1) οσον αφορα στο (α) εχει παρουσιαστει σε καποιον αλλο χρηστη και πως αντιμετωπιζεται γιατι κατανταει πολυ εκνευριστικο; 2) οσον αφορα στο (β) εχει παρατηρησει οποιος χρησιμοποιει το gosms κατι με την μπαταρια ή συμβαινει μονο σε μενα; 3) στην 316 ξερει κανεις αν η μαμισια εφαρμογη εχει 160 χαρακτηρες; γιατι αν εχει, το gosms θα παει για διαγραφη Ευπροσδεκτη οποια πρόταση έχει καποιος για αλλη εφραμογη μηνυματων. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. α. Ρυθμισεις->διαχειριση εφαρμογων->κατω αριστερα εχει ενα γραναζι που γραφει προεπ ρυθ εφ ->Μηνυματα ->οριζεις την εφαρμογη που θες εσυ...μαμισια η καποια αλλη. Δεν γνωριζω κατι περαιτερω επειδη παντα χρησιμοποιω τις εφαρμογες του EMUI :D Edited November 29, 2016 by CRISPAF77 Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jason72 Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Εχει τυχει σε κανεναν σας να συνδεει το honor 6 με τον υπολογιστη του και να συμβαινουν συνεχεις συνδεσεις - αποσυνδεσεις; Δεν εχω καταφερει ακομα να επιλυσω το θεμα... Μπορει καποιος να με βοηθησει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Εχει τυχει σε κανεναν σας να συνδεει το honor 6 με τον υπολογιστη του και να συμβαινουν συνεχεις συνδεσεις - αποσυνδεσεις; Δεν εχω καταφερει ακομα να επιλυσω το θεμα... Μπορει καποιος να με βοηθησει; Ή έχεις θέμα με την μπαταρία σου ή με το καλώδιο -usb. Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakdim Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 α. Ρυθμισεις->διαχειριση εφαρμογων->κατω αριστερα εχει ενα γραναζι που γραφει προεπ ρυθ εφ ->Μηνυματα ->οριζεις την εφαρμογη που θες εσυ...μαμισια η καποια αλλη. Δεν γνωριζω κατι περαιτερω επειδη παντα χρησιμοποιω τις εφαρμογες του EMUI :D σε ευχαριστώ για την απαντηση. ξερεις ομως αν η μαμισια εφαρμογη μηνυματων εχει 160 χαρακτηρες; ρωταω επειδη ειπες οτι χρησιμοποιεις τις εφαρμογες του EMUI. αν και μαλλον εισαι σε αλλη εκδοση απο την 316 που ειμαι εγω. ευχαριστω και παλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mamian Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Νομιζω απο Lollipop και μετα εχει 160 χαρακτηρες η default sms εφαρμογη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koystado Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 160 έχει και είμαι στην έκδοση 5.1.1 Παράθεση Nokia 6300--> Sony Xperia x10 Mini Pro--> Sony Xperia Mini Pro--> Sony Xperia Sole--> Huawei Ascend P1--> Honor 6--> Honor 8--> Honor V9-->Honor View 20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jason72 Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Ή έχεις θέμα με την μπαταρία σου ή με το καλώδιο -usb. Με την μπαταρια τι προβλημα θα μπορουσα να εχω; Μια χαρα φορτιζει και μου κραταει αρκετα. Το καλωδιο το δοκιμασα και αλλου και κανει μια χαρα την δουλεια του. Επισης να αναφερω οτι μολις ανανεωθηκε το hisuite στην αρχη δεν ειχα προβλημα. Μετα απο λιγο καιρο ομως αρχισε παλι το ιδιο προβλημα οπως με την προηγουμενη εκδοση του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koystado Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Μετά την τελευταία αναβάθμιση του βαιμπερ ξανα λειτούργησε το λεντ ειδοποιήσεων μετά από ένα τουλάχιστον χρόνο, βεβαια αναβοσβήνει με κόκκινο χρόνο αλλά δεν με πειράζει Παράθεση Nokia 6300--> Sony Xperia x10 Mini Pro--> Sony Xperia Mini Pro--> Sony Xperia Sole--> Huawei Ascend P1--> Honor 6--> Honor 8--> Honor V9-->Honor View 20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 (edited) Μετά την τελευταία αναβάθμιση του βαιμπερ ξανα λειτούργησε το λεντ ειδοποιήσεων μετά από ένα τουλάχιστον χρόνο, βεβαια αναβοσβήνει με κόκκινο χρόνο αλλά δεν με πειράζει ποιά αναβάθμιση;;;;;Αααα..Το τσέκαρα μόλις τώρα..όντως.. Edited December 1, 2016 by rapsodos1979_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotaras85 Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Μετά την τελευταία αναβάθμιση του βαιμπερ ξανα λειτούργησε το λεντ ειδοποιήσεων μετά από ένα τουλάχιστον χρόνο, βεβαια αναβοσβήνει με κόκκινο χρόνο αλλά δεν με πειράζει Το επιβεβαιωνω και εγω, εκανα την αναβαθμιση με το που ειδα το ποστ σου! :cool: :cool: :cool: ποιά αναβάθμιση;;;;; Αναβαθμιση του viber απο το play store εννοει ο φιλος. Η τελευταια εκδοση ειναι η 6.5.3.1965 με την οποια δουλευει το λαμπακι ειδοποιησεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phpscript Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 (edited) Επιτελους πηραν μπρος απο την βιμπερ γιατι στην huawei χτυπησε μηχανη κι εγκατελειψαν Edited December 4, 2016 by phpscript Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 Τελικά,από μπαταρίες ποιά αγγίζει την τελειότητα;Δυστυχώς το ελληνικό site που είχαν βάλει κάποιοι φίλοι τη γνήσια,δεν έχει πλέον απόθεμα .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Μόλις άλλαξα μπαταρία. ..Από hamza(σκρουτζομαγαζο Ομόνοιας) 14€ +10€ τοποθέτηση(σε άλλο μαγαζί έγινε)...Ευτυχώς,αν εξαιρέσουμε ότι ξεκόλλησε το πίσω tampered glass,η μπαταρία είναι πάλι lg με χωρητικότητα 3112mah Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts