Jump to content

Honor 6

kiriakosk
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

θέλει σίγουρα local update, stock recovery, unroot και μετονομασία του αρχείου σε update.zip.

Εγώ δεν είχα χρησιμοποιήσει αυτό το αρχείο, είχα μπει από dev με τα πρώτα αρχεία που ήταν για το L03.

οκ φιλε μου...ξαναπερασα από την αρχη την 535 και μετα μου δεχτηκε το αρχειο...τωρα εχω το εξης πρόβλημα..τα υπολοιπα αρχεια για την 809 και 811 δεν μπορω να τα περασω με local update γιατι δεν υπαρχει πλεον αυτή η "εντολη" στο μενου.

υπαρχει καποιος άλλος τροπος που μπορω να το κανω?

μe custom recovery γινεται?

σ ευχαριστω πολύ για την βοηθεια σου :rolleyes:

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

οκ φιλε μου...ξαναπερασα από την αρχη την 535 και μετα μου δεχτηκε το αρχειο...τωρα εχω το εξης πρόβλημα..τα υπολοιπα αρχεια για την 809 και 811 δεν μπορω να τα περασω με local update γιατι δεν υπαρχει πλεον αυτή η "εντολη" στο μενου.

υπαρχει καποιος άλλος τροπος που μπορω να το κανω?

μe custom recovery γινεται?

σ ευχαριστω πολύ για την βοηθεια σου :rolleyes:

Α ναι... στην EMUI4.0 δεν υπάρχει η επιλογή του local update.

2 επιλογές ή παίρνεις τα ΟΤΑ με τη βοήθεια VPN ή επαναφέρει τον παλιό updater με TWRP.

Με custom recovery δεν γίνεται, είναι official updates άρα ισχύει ότι πάντα stock recovery, system, props και unrooted.

MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga

TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro

WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1)

Δοκιμάστε με VPN αν έχουν απευθείας update για Β811, εγώ τα έχω πάει ένα ένα.

Κατεβασα το tap vpn αλλα τα χω παιξει λιγο... εβαλα επιλεγμενο server singapoore οπως λεει ενα παλικαρι στο xda και κατι ανεβοκατεβαινει αλλα δε σκαμπαζω τι συμβαινει.:wacko:

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Α ναι... στην EMUI4.0 δεν υπάρχει η επιλογή του local update.

2 επιλογές ή παίρνεις τα ΟΤΑ με τη βοήθεια VPN ή επαναφέρει τον παλιό updater με TWRP.

Με custom recovery δεν γίνεται, είναι official updates άρα ισχύει ότι πάντα stock recovery, system, props και unrooted.

προσπαθω τοση ωρα να περασω cwm η twrp στην B807 αλλα τιποτα οποτε ξαναπερασα το δικο της παλι.

Edited by CRISPAF77

Poco F6 Pro 256GB

Κατεβασα το tap vpn αλλα τα χω παιξει λιγο... εβαλα επιλεγμενο server singapoore οπως λεει ενα παλικαρι στο xda και κατι ανεβοκατεβαινει αλλα δε σκαμπαζω τι συμβαινει.:wacko:

αν έχεις συνδεθεί στο VPN, δηλαδή εμφανίζεται ένα κλειδάκι στη πάνω bar, ανοίγεις τον updater και θα βρει ΟΤΑ. H singapore είναι αργή συνήθως, καλά δουλεύουν και HongKong και Vietnam.

MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga

αν έχεις συνδεθεί στο VPN, δηλαδή εμφανίζεται ένα κλειδάκι στη πάνω bar, ανοίγεις τον updater και θα βρει ΟΤΑ. H singapore είναι αργή συνήθως, καλά δουλεύουν και HongKong και Vietnam.

σ ευχαριστω και παλι για ολη την βοηθεια

αυτή την φορα τα βρηκα δυσκολα :wacko:

όλα καλα στο τελος!!

:D

Το κλειδακι εμφανίζεται όπως λες φίλε μου όμως όταν πηγαίνω στην ενημέρωση λογισμικού και κάνω έλεγχο ενημερώσεων δεν εμφανίζεται τίποτα.

Τελικα περασα το Twrp (ο βλακας τοσες ωρες προσπαθουσα να περασω recovery της Lollipop σε ΜΜ :wacko:) οπoυ και φλασαρα το HwOUC.zip επανεφερα το stock recovery, αναβαθμισα και τωρα εχω την Β811 επιτελους. :D

VirusPlus ματαευχαριστουμε για τα αρχεια σου, τις οδηγιες σου κτλ..κτλ..βεβαιως..βεβαιως :lol:

Edited by CRISPAF77

Poco F6 Pro 256GB

την εκανα την βλακεια

μετα την 811 ηθελα να γυρισω στην 535

κατεβασα το rollback από την 4 σε 3.1

και δεν ηερω τι να κανω...εχω κμινει με το τηλ να διχνει 4GLTE ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ και περασει τα αρχει απτο την 535 με abd...kai tipota...

καποιος να μου πει πως θα γυρισω πισω?

ουτε σε recovery mode μπορω να μπω...ουτε τα 3κ δουλευουν

ευχαριστω παιδια!!

Edited by jimmyk

την εκανα την βλακεια

μετα την 811 ηθελα να γυρισω στην 535

κατεβασα το rollback από την 4 σε 3.1

και δεν ηερω τι να κανω...εχω κμινει με το τηλ να διχνει 4GLTE ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ και περασει τα αρχει απτο την 535 με abd...kai tipota...

καποιος να μου πει πως θα γυρισω πισω?

ουτε σε recovery mode μπορω να μπω...ουτε τα 3κ δουλευουν

ευχαριστω παιδια!!

Πας στην 1η Σελίδα και ακολουθείς τις οδηγίες...ολική επαναφορά σε stock κατάσταση.

Poco F6 Pro 256GB

Το κλειδακι εμφανίζεται όπως λες φίλε μου όμως όταν πηγαίνω στην ενημέρωση λογισμικού και κάνω έλεγχο ενημερώσεων δεν εμφανίζεται τίποτα.

Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα όταν δοκίμασα με το hola vpn αλλά μαλλον ειναι κάποιο πρόβλημα του συγκεκριμένου vpn.

οταν δοκίμασα με το tap vpn και το surfeasy vpn βρήκε κανονικά τις ενημερώσεις .

(το surfeasy ήταν αρκετά πιο γρήγορο απο το tap, αλλα έχει περιορισμό δεδομένων)

VirusPlus, πώς ακριβώς χρησιμοποιείται αυτό το rollback αφού στην emui 4 δεν έχει επιλογή για local update?

Edited by paraskevasnp

Xiaomi Redmi Note 3 Pro / MIUI 8 (6.0.1)

Samsung 9+

Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα όταν δοκίμασα με το hola vpn αλλά μαλλον ειναι κάποιο πρόβλημα του συγκεκριμένου vpn.

οταν δοκίμασα με το tap vpn και το surfeasy vpn βρήκε κανονικά τις ενημερώσεις .

(το surfeasy ήταν αρκετά πιο γρήγορο απο το tap, αλλα έχει περιορισμό δεδομένων)

VirusPlus, πώς ακριβώς χρησιμοποιείται αυτό το rollback αφού στην emui 4 δεν έχει επιλογή για local update?

Με το hola είμαι οκ εγώ.

Έχω δώσει πιο πάνω αρχείο του updater με local.

Γενικά rollback δεν έχω κάνει, οδηγίες υπάρχουν στο 4pda εδώ.

Χίλια συγνώμη που επαναλαμβάνομαι αλλά επειδή δεν πήρα απάντηση, θα ήθελα να ζητήσω βοήθεια:

Έχω το Η60-L02 και έχω εγκατεστημένη την τελευταία developer 6.2.1 (ΔΕΝ έχω κάνει root ποτέ το κινητό).

Θα ήθελα να πάω σε B811.

- Μπορώ να τη βάλω μέσω SD ως Update ή πρέπει να γυρίσω σε κάποια stable πρώτα;

- Εάν κάνω αναβάθμιση σε B811, θα χάσω όλα τα δεδομένα;

Χίλια συγνώμη που επαναλαμβάνομαι αλλά επειδή δεν πήρα απάντηση, θα ήθελα να ζητήσω βοήθεια:

Έχω το Η60-L02 και έχω εγκατεστημένη την τελευταία developer 6.2.1 (ΔΕΝ έχω κάνει root ποτέ το κινητό).

Θα ήθελα να πάω σε B811.

- Μπορώ να τη βάλω μέσω SD ως Update ή πρέπει να γυρίσω σε κάποια stable πρώτα;

- Εάν κάνω αναβάθμιση σε B811, θα χάσω όλα τα δεδομένα;

Παμε λοιπον...

Εχω το Η60-L02 απειραχτο και εκανα τα εξης...

1 Εκανα αντιγραφο ασφαλειας στην καρτα sd (τα παντα τα χω εκει Rom κτλ)

2 Τοποθετησα την Β535 (stable δηλαδη)

3 Τοποθετησα τη Rom B535-B807 (θα την βρεις μεσω του post #8635)

4 Ξεκλειδωσα το bootloader...βλεπε οδηγιες απο πρωτη σελιδα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5675449#post5675449 η αλλιως post #1613

5 Περασα το Twrp της Emui 4 απο το αρχειο Mega του μεγιστου VirusPlus...http://forum.xda-developers.com/honor-6/general/honor-6-stock-roms-t2963180 (οδηγιες τοποθέτησης στο post#1613)

6 Περασα μεσω twrp το παλιο updater το οποιο θα το βρεις μεσω του post #8652

7 Τοποθετησα το stock recovery της Β807 (θα το βρεις μεσω του post #2731, στο φακελο Emui 4 ) επειδη αλλιως δε θα γινονται τα update.

8 Τοποθετησα την Β807-Β809 και στη συνεχεια την Β809-Β811 μεσω ρυθμισεων-ενημερωση λογισμικου.

Αυτα τα λιγα εκανα.... :wacko: ελπιζω να σε βοηθησουν φιλε μου. :D

Edited by CRISPAF77

Poco F6 Pro 256GB

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε CRISPAF77!!!!

Παμε λοιπον...

Εχω το Η60-L02 απειραχτο και εκανα τα εξης...

1 Εκανα αντιγραφο ασφαλειας στην καρτα sd (τα παντα τα χω εκει Rom κτλ)

2 Τοποθετησα την Β535 (stable δηλαδη)

3 Τοποθετησα τη Rom B535-B807 (θα την βρεις μεσω του post #8635)

4 Ξεκλειδωσα το bootloader...βλεπε οδηγιες απο πρωτη σελιδα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5675449#post5675449 η αλλιως post #1613

5 Περασα το Twrp της Emui 4 απο το αρχειο Mega του μεγιστου VirusPlus...http://forum.xda-developers.com/honor-6/general/honor-6-stock-roms-t2963180 (οδηγιες τοποθετησεις στο post#1613)

6 Περασα μεσω twrp το παλιο updater το οποιο θα το βρεις μεσω του post #8652

7 Τοποθετησα το stock recovery της Β807 (θα το βρεις μεσω του post #2731, στο φακελο Emui 4 ) επειδη αλλιως δε θα γινονται τα update.

8 Τοποθετησα την Β807-Β809 και στη συνεχεια την Β809-Β811 μεσω ρυθμισεων-ενημερωση λογισμικου.

Αυτα τα λιγα εκανα.... :wacko: ελπιζω να σε βοηθησουν φιλε μου. :D

Και τελικά πώς πάει η Β811;

Μέχρι στιγμής σχεδόν άψογη.Το μόνο που μου τι σπάει είναι ότι δεν αλλάζει ο ήχος κλήσης.

Poco F6 Pro 256GB

Και να είναι μόνο αυτό;;Για ψάξω καλύτερα..Από ειδοποιήσεις viber κτλ;

Έχεις λυσσάξει με το Viber :wacko: έρχονται καθυστερημένα μεν, αλλά έρχονται.Τα e-mail κανονικά.

Poco F6 Pro 256GB

Με το hola είμαι οκ εγώ.

Έχω δώσει πιο πάνω αρχείο του updater με local.

Γενικά rollback δεν έχω κάνει, οδηγίες υπάρχουν στο 4pda εδώ.

Σε ευχαριστώ VirusPlus!

Edited by paraskevasnp

Xiaomi Redmi Note 3 Pro / MIUI 8 (6.0.1)

Samsung 9+

Εχω δει σε αλλες συσκευες που εχουν και αυτες android 5.1 να εχουν στις ρυθμισεις ασφαλειας την επιλογη εξυπνο ξεκλειδωμα, το οποιο μπορεις να το ρυθμισεις βασει αρκετων παραμετρων, στις αλλες συσκευες παντα.

Στο L12 που εχω με Β535 και android 5.1.1 εχει την επιλογη για εξυπνο ξεκλειδωμα αλλα μονο με το bluetooth. Τις υπολοιπες επιλογες, γνωριζει καποιος γιατι δεν τις εχει?

Καλησπερα παιδια

Θέλω να κάνω ένα post σε περιπτωση που αντιμετωπίζει κάποιος το ίδιο πρόβλημα να τον βοηθήσει να βρει λύση.

Το τηλέφωνο μου είναι αψογο, αλλα μου έκανε κάποια χαζά(όπως σβήσιμο και όταν το επαιρνα χαμπάρι και το ανοιγα ειχε χασει αρκετη μπαταρία,επανεκινησεις,το playstore δεν ανταποκρινόταν και μια φορα είχε ανεβάσει πολύ μεγάλη θερμοκρασια) περίπου μια φορά την εβδομάδα(κατι απο ολα αυτα) και μου είχε σπάσει τα νεύρα!Έψαξα στο ιντερνετ και από όλα όσα πρότειναν βρήκα τελικά την λύση (που σε εμενα προσωπικα δούλεψε) οποτε αν αντιμετωπιζει καποιος αναλογο προβλημα ας δοκιμασει και αυτό.

Για όλα ευθυνόταν η κάρτα sd την οποία χρησιμοποιούσα στο παλιό μου τηλέφωνο και την έβαλα στο honor χωρίς να έχω σβήσει τα περιεχόμενά της.Έσβησα λοιπόν ότι περιείχε η κάρτα sd από το κινητό και όχι απο το pc όπως χαρακτηριστικά τόνιζε ο Κινέζος(χωρις να ξερω τον λογο) εκεί που το διάβασα και ως δια μαγείας εδω και ένα μήνα το τηλέφωνο δεν έχει το παραμικρό ψεγάδι!

Ericsson T28/Nokia8210/Nokia6600/Sony Ericsson k800i/Nokia N95/ Samsung Galaxy Sii/Huawei Honor 6:D

Καλησπερα παιδια

Θέλω να κάνω ένα post σε περιπτωση που αντιμετωπίζει κάποιος το ίδιο πρόβλημα να τον βοηθήσει να βρει λύση.

Το τηλέφωνο μου είναι αψογο, αλλα μου έκανε κάποια χαζά(όπως σβήσιμο και όταν το επαιρνα χαμπάρι και το ανοιγα ειχε χασει αρκετη μπαταρία,επανεκινησεις,το playstore δεν ανταποκρινόταν και μια φορα είχε ανεβάσει πολύ μεγάλη θερμοκρασια) περίπου μια φορά την εβδομάδα(κατι απο ολα αυτα) και μου είχε σπάσει τα νεύρα!Έψαξα στο ιντερνετ και από όλα όσα πρότειναν βρήκα τελικά την λύση (που σε εμενα προσωπικα δούλεψε) οποτε αν αντιμετωπιζει καποιος αναλογο προβλημα ας δοκιμασει και αυτό.

Για όλα ευθυνόταν η κάρτα sd την οποία χρησιμοποιούσα στο παλιό μου τηλέφωνο και την έβαλα στο honor χωρίς να έχω σβήσει τα περιεχόμενά της.Έσβησα λοιπόν ότι περιείχε η κάρτα sd από το κινητό και όχι απο το pc όπως χαρακτηριστικά τόνιζε ο Κινέζος(χωρις να ξερω τον λογο) εκεί που το διάβασα και ως δια μαγείας εδω και ένα μήνα το τηλέφωνο δεν έχει το παραμικρό ψεγάδι!

Επειδή έχεις το nickname της παιχτούρας,σ'εμπιστεύτηκα..Αν να δούμε!

Από αυτούς που αλλάξανε μπαταρία κανένα update; το πριν με το μετά;

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro