Jump to content

Honor 6

kiriakosk
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχαριστω,εχω αλλο προβλημα με τη recovery.Εχω την clockwork (και θεωρω πως θα πρεπει πρωτα να την αλλαξω)

και με το multitool προσπαθω να περασω την στοκ B532 και μου βγαζει fail...Αναθεμα τη λολλιποπ...

fail? γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος.

MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga

TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro

WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1)

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

fail? γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος.

* daemon not running. starting it now on port 5037 *

* daemon started successfully *

< waiting for device >

target reported max download size of 471859200 bytes

sending 'recovery' (13368 KB)...

OKAY [ 1.427s]

writing 'recovery'...

FAILED (remote: Command not allowed)

finished. total time: 1.437s

rebooting...

finished. total time: 0.023s

θα ψαξω στο xda να δω τι λενε

Edited by mamian

* daemon not running. starting it now on port 5037 *

* daemon started successfully *

< waiting for device >

sending 'recovery' (13368 KB)...

OKAY [ 1.427s]

writing 'recovery'...

finished. total time: 1.437s

rebooting...

finished. total time: 0.023s

Πως έχεις κάνει root την συσκευή αρχικά?

Ο bootloader σου είναι ξεκλείδωτος?

Δοκίμασε το connection check (3) από από το drivers installation (i) του αρχικού μενού.

MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga

Πως έχεις κάνει root την συσκευή αρχικά?

Ο bootloader σου είναι ξεκλείδωτος?

Δοκίμασε το connection check (3) από από το drivers installation (i) του αρχικού μενού.

Τη συσκευη τη ρουταρισα με το μινιτουλ και ο bootloader παραμενει ξεκλειδωτος απο το 1ο ρουταρισμα που του χα πρωτοκανει ,

Με το check που προτεινες virus τα περασε ολα τα βηματα

Τη συσκευη τη ρουταρισα με το μινιτουλ και ο bootloader παραμενει ξεκλειδωτος απο το 1ο ρουταρισμα που του χα πρωτοκανει ,

Με το check που προτεινες virus τα περασε ολα τα βηματα

Μισό λεπτό...είσαι σε EMUI3.1 με CWM στο L02-L12? Για την EMUI3.1 δεν έχω CWM για το L02 μόνο TWRP, οπότε μήπως αυτό είναι το προβλημα σου? Αν έχεις TWRP δοκίμασε να φλασαρεις το RECOVERY.img μέσα από το TWRP, έχει επιλογή για img installation αν θυμάμαι καλά.

Edited by VirusPlus

Μισό λεπτό...είσαι σε EMUI3.1 με CWM στο L02-L12? Για την EMUI3.1 δεν έχω CWM για το L02 μόνο TWRP, οπότε μήπως αυτό είναι το προβλημα σου? Αν έχεις TWRP δοκίμασε να φλασαρεις το RECOVERY.img μέσα από το TWRP, έχει επιλογή για img installation αν θυμάμαι καλά.

Χμμμμ τοτε πρεπει να χω θεματακι... εχω το L-02 με την β532 και το cwm recovery 6.0.5.1 και ρουταρισμενο κανονικα... δεν ειχα κανενα θεμα απο τοτε που εβαλα τη λολλιποπ παρα μονο με τη μπαταρια γι αυτο και πηρα αποφαση να γυρισω πισω

αποκει και περα παω με το μινι τοολ να του βαλω την TWRP και παλι δεν την περναει

Χμμμμ τοτε πρεπει να χω θεματακι... εχω το L-02 με την β532 και το cwm recovery 6.0.5.1 και ρουταρισμενο κανονικα... δεν ειχα κανενα θεμα απο τοτε που εβαλα τη λολλιποπ παρα μονο με τη μπαταρια γι αυτο και πηρα αποφαση να γυρισω πισω

αποκει και περα παω με το μινι τοολ να του βαλω την TWRP και παλι δεν την περναει

mini ή muti tool?

To mini έχει παλιούς fastbooot drivers λογικά δεν θα δουλεύει.

Το CWM σου είναι από το L04 ή από την EMUI3.0, αν είναι από την EMUI3.0 έχεις μεγάλο θέμα γιατί έχουν αλλάξει τα partition tables.

Άλλες πιθανές λύσεις που μπορώ να σκεφτώ τώρα είναι να δοκιμάσεις την διαδικασία πάλι rootαρισμενος όμως ή να δοκιμάσεις να την περάσεις από TerminalEmulator ή Factory reset.

mini ή muti tool?

Το CWM σου είναι από το L04 ή από την EMUI3.0, αν είναι από την EMUI3.0 έχεις μεγάλο θέμα γιατί έχουν αλλάξει τα partition tables.

Άλλες πιθανές λύσεις που μπορώ να σκεφτώ τώρα είναι να δοκιμάσεις την διαδικασία πάλι rootαρισμενος όμως ή να δοκιμάσεις να την περάσεις από TerminalEmulator ή Factory reset.

Αν δεις σε πιο πανω ποστ μου,αναφερω οτι εν τελει δεν απεγκαθισταται το SuperSU ενω παταω κανονικα στην πληρη καταργηση ροοτ,επομενως ολη τη διαδικασια μεχρι στιγμης την τρεχω με ρουτ.Επισης δεν εχω κανενα προβλημα να κανω φακτορυ ρεσετ αρκει να γινει πλεον σωστα η δουλεια μου :)

Τωρα μινι η μουλτι ειλικρινα μου διαφευγει αυτο...

Αν δεις σε πιο πανω ποστ μου,αναφερω οτι εν τελει δεν απεγκαθισταται το SuperSU ενω παταω κανονικα στην πληρη καταργηση ροοτ,επομενως ολη τη διαδικασια μεχρι στιγμης την τρεχω με ρουτ.Επισης δεν εχω κανενα προβλημα να κανω φακτορυ ρεσετ αρκει να γινει πλεον σωστα η δουλεια μου :)

Τωρα μινι η μουλτι ειλικρινα μου διαφευγει αυτο...

Δεν είμαι σίγουρος πως θα δουλέψει... παρεμπιπτόντως αν δοκιμάσεις να περάσεις άλλο img όπως το boot.img ας πούμε το ίδιο fail παίρνεις?

Πάντως δοκιμάζοντας αυτές τις μέρες το xiaomi note prime 3 εκτίμησα ακόμα περισσότερο το UI της Huawei.

Υπάρχουν αδικαιολόγητες ελλείψεις στην miui που προσωπικά δεν μπορώ να παραβλεψω.

Όπως; Πχ;

Θα τα γράψω φίλε μου αναλυτικά στο θέμα του note.

Μη χαλάσω το εδώ θεμα

Θα τα γράψω φίλε μου αναλυτικά στο θέμα του note.

Μη χαλάσω το εδώ θεμα

Οκ. Φιλε μου δίκιο έχεις!

mini ή muti tool?

Δεν είμαι σίγουρος πως θα δουλέψει... παρεμπιπτόντως αν δοκιμάσεις να περάσεις άλλο img όπως το boot.img ας πούμε το ίδιο fail παίρνεις?

Λοιπον νομιζω πως μετα απο τοσο καιρο φανηκε η βλακεια που εκανα τοτε, Καταρχην με το multi tool το ειχα κανει,και κατα πασα πιθανοτητα εβαλα το cwm για το L-04 για 3.1 ομως( θυμηθηκα που ηταν να επιλεξω αναμεσα στο TWRp και CWM recovery αλλα δεν προσεξα ο χαζος οτι το 2ο ηταν για το L04 !

Tωρα Εκανα format cache και format factory reset απο αυτην τη CWM recovery , και μπαινοντας παλι μου εχει το SuperSU το οποιο δεν απεγκαθισταται με τιποτα.Με terminal Emulator πως ακριβως και τι θα φλασαρω? τη στοκ ρεκοβερυ με τις αντιστοιχες εντολες?

ps Ταυτοχρονα κατεβαζω την Β532 για να παρω το boot.img να δω αν βγαζει το ιδιο fail..

ps2 sorry που το εχω σκισει καπως το τοπικ

Καλησπέρα,

Εχω το H60-L04 και περασα το ινδικο beta EMUI 4 Β807 (unlocked bootloader). Θελω να κανω rollback μονο για το λογο οτι δεν παιζει το 4G+. Κατα τ' αλλα το ROM ειναι αρκετα καλο.

Ξερει κανεις καποιο τροπο για rollback σε EMUI 3.1? Υπαρχει rollback πακετο?

Αυτο που εχω δοκιμασει ειναι με fastboot να flashαρω recovery, boot, system, cust απο EMUI 3.1. B521. Το κινητο ομως brickαρει και δεν προχωραει περα απο το boot logo. Το 3-button installation δουλευει για το H60-L04? Δεν εχω καταφερει να το πετυχω.

Οποιος μπορει ας δωσει κανα hint! Ευχαριστω!

Δοκίμασες μετά το ρουτ με kingroot σε κλειστεί συσκευή να βάλεις τον φορτιστή;

Στο παρελθόν αυτό είχε ως συνέπεια την ενεργοποίηση της συσκευής.

Δεν το ήξερα αυτο, αλλά το δοκίμασα, δεν ενεργοποιείται η συσκευή, φορτίζει κανονικά.

Xiaomi Redmi Note 3 Pro / MIUI 8 (6.0.1)

Samsung 9+

Λοιπον νομιζω πως μετα απο τοσο καιρο φανηκε η βλακεια που εκανα τοτε, Καταρχην με το multi tool το ειχα κανει,και κατα πασα πιθανοτητα εβαλα το cwm για το L-04 για 3.1 ομως( θυμηθηκα που ηταν να επιλεξω αναμεσα στο TWRp και CWM recovery αλλα δεν προσεξα ο χαζος οτι το 2ο ηταν για το L04 !

Tωρα Εκανα format cache και format factory reset απο αυτην τη CWM recovery , και μπαινοντας παλι μου εχει το SuperSU το οποιο δεν απεγκαθισταται με τιποτα.Με terminal Emulator πως ακριβως και τι θα φλασαρω? τη στοκ ρεκοβερυ με τις αντιστοιχες εντολες?

ps Ταυτοχρονα κατεβαζω την Β532 για να παρω το boot.img να δω αν βγαζει το ιδιο fail..

ps2 sorry που το εχω σκισει καπως το τοπικ

Τελικα μου βγαζει fail και το boot.img

C:\Users\DHMHTRHS\Desktop\HONOR_MultiTool\Files>fastboot flash boot BOOT.img

sending 'boot' (10272 KB)...

OKAY [ 1.087s]

writing 'boot'...

finished. total time: 1.100s

Με terminal Emulator πως ακριβως και τι θα φλασαρω?

Βάλε το recovery.img στην SD χύμα και:

su

flash_image recovery /sdcard/recovery.img

Edited by VirusPlus

μου εμφανιζει το μηνυμα tmp-mksh: flash_image: not found

κοιταξα στο xda ετρεξα κι αλλη εντολη, μου πεταει no such file or directory

μου εμφανιζει το μηνυμα tmp-mksh: flash_image: not found

κοιταξα στο xda ετρεξα κι αλλη εντολη, μου πεταει no such file or directory

το /sdcard/recovery.img είναι λάθος διαδρομή, βρες την σωστή διαδρομή της SD με έναν root explorer.

Είμαι σε EMUI4.0 και δεν μπορώ να σου πω πια ακριβώς είναι η διαδρομή της SD στην EMUI3.1.

Στην EMUI4.0 π.χ. είναι: /storage/9016-4EF8/recovery.img

βρηκα τη διαδρομη ειναι storage/sdcard1/RECOVERY.img ομως παλι μου εβγαλε not found

μετα το αρχειο το αντεγραψα εντελως στην αρχη των parental folder εκτελεσα flash_image recovery RECOVERY.img και not found πηρα

τα εχω κανει και mount R/W

Μηπως συμβαινει αυτο επειδη η τωρινη ρεκοβερυ ειναι η λαθος και δεν εχει νοημα το ''flash_image'' της εντολης ?διοτι και με σκετο flash_image μου βγαζει flash_image: not found

Edited by mamian

βρηκα τη διαδρομη ειναι storage/sdcard1/RECOVERY.img ομως παλι μου εβγαλε not found

μετα το αρχειο το αντεγραψα εντελως στην αρχη των parental folder εκτελεσα flash_image recovery RECOVERY.img και not found πηρα

τα εχω κανει και mount R/W

Μηπως συμβαινει αυτο επειδη η τωρινη ρεκοβερυ ειναι η λαθος και δεν εχει νοημα το ''flash_image'' της εντολης ?διοτι και με σκετο flash_image μου βγαζει flash_image: not found

το "not found" σημαίνει πως δίνεις λάθος διαδρομή ή ονομασία.

Η εντολή "flash_image" σκέτη είναι λογικό να μην κάνει τίποτα.

http://oi64.tinypic.com/11a8yt2.jpg

http://oi68.tinypic.com/2h7fl2x.jpg

Τα screenshot δειχνουν το αρχειο RECOVERY.img το εχω αντιγραψει σε αυτες τις δυο διαδρομες

και οι εντολες που δινω

http://oi66.tinypic.com/2072iht.jpg

http://oi66.tinypic.com/ja88jc.jpg

ειμαι τοσο noob και δεν παταω κατι σωστα?

http://oi64.tinypic.com/11a8yt2.jpg

http://oi68.tinypic.com/2h7fl2x.jpg

Τα screenshot δειχνουν το αρχειο RECOVERY.img το εχω αντιγραψει σε αυτες τις δυο διαδρομες

και οι εντολες που δινω

http://oi66.tinypic.com/2072iht.jpg

http://oi66.tinypic.com/ja88jc.jpg

ειμαι τοσο noob και δεν παταω κατι σωστα?

Όχι οκ σωστά δείχνουν.

Κοιτά το focus σου αρχικά είναι να περάσεις την TWRP κι οχι την stock.

Δοκίμασε και με το Flashify.

Αλλιώς περνά κάποια custom ROM από CWM ή κάποιο backup αν έχεις.

Οκ thanks για τον κοπο σου ουτως η αλλως

ΝΟμιζω οτι με επιτυχια brickara το κινητο μου. Με το Flashify πανευκολα του εβαλα την TWRP ,

bootara σ αυτην,και απο κει πατησα να φλασαρω το image της stock Recovery.E μετα το reboot με πεταει σε

rescue mode με error

Func NO : 10 (FUNC_BOOT_RECOVERY)

Error NO : 2

Απο το multitool δεν μπορω να κανω unbrick γιατι μου βγαζει fail και στα 4 αρχεια που εβαλα στο φακελο unbrick.

Ουτε 3 κουμπια γινεται ,παει κατευθειαν σε rescue mode

Οποτε τωρα μου εμεινε να το παω στην Huawei ?

Edited by mamian

Οκ thanks για τον κοπο σου ουτως η αλλως

ΝΟμιζω οτι με επιτυχια brickara το κινητο μου. Με το Flashify πανευκολα του εβαλα την TWRP ,

bootara σ αυτην,και απο κει πατησα να φλασαρω το image της stock Recovery.E μετα το reboot με πεταει σε

rescue mode με error

Func NO : 10 (FUNC_BOOT_RECOVERY)

Error NO : 2

Απο το multitool δεν μπορω να κανω unbrick γιατι μου βγαζει fail και στα 4 αρχεια που εβαλα στο φακελο unbrick.

Ουτε 3 κουμπια γινεται ,παει κατευθειαν σε rescue mode

Οποτε τωρα μου εμεινε να το παω στην Huawei ?

Όσο είσαι σε rescue mode με συνδεδεμένο το κινητό στο PC κράτα πατημένα το Vol- και το power, λογικά θα μπει σε bootloader.