Lux Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Άποψη μου είναι εάν πιάνει το χέρι σου,να του κάνεις μιά καθαρή εγκατάσταση την b316.Εγώ πιστεύω ότι κάτι γίνεται με το λειτουργικό.Το χερι μου πιανει. Του ειχα βαλει την B316 αλλα εκανε αναβαθμιση αυτοματα στην B317. Τοσο μεγαλη διαφορα εχουν οι δυο αυτες εκδοσεις; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vabiris Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160118/2d956ed91268911af641d520eac4a397.jpg Δεν ειναι καπως ανησυχητικο αυτο? Γνωριζει κανεις κατι? Κάνε ένα virus scan και μετά με το ad finder... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
studiosakis Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Το χερι μου πιανει. Του ειχα βαλει την B316 αλλα εκανε αναβαθμιση αυτοματα στην B317. Τοσο μεγαλη διαφορα εχουν οι δυο αυτες εκδοσεις; :worry: Όχι φίλε μου δεν έχουν διαφορά, ίδιες είναι. Πέρνα την Ρομ,σαν να σου έχει μπρικαρει το τηλ...πρέπει να είσαι ξεκλειδωτος εννοείται. Δηλ.πέρασε ξεχωριστά μέσω fastboot την recovery,boot,system,κτλ(φαντάζομαι τον ξέρεις τον τρόπο). Μόνο έτσι θα γυρίσει εντελώς "μαμά" το τηλ.Εάν συνεχιστεί το πρόβλημα... Υπάρχει θέμα τότε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Δοκίμασα την 6.1.16 ...κανενα bug δε βρήκα και αυτονομία 7 ώρες οθονη..αλλα η δικια μου συσκευή δεν εχει βγάλει και ποτε τίποτα Τα ίδια κι εδώ. Μου φαίνεται και πιο γρήγορο σε σχέση με την 6.1.1, το multitasking δουλεύει καλύτερα και γενικά έχει καλύτερη ανταπόκριση σε όλα. Σήμερα μου έστειλε και η Huawei το password για τον Bootloader.. με τρώει το χέρι μου για την miui rom. την έχει κανένας απο δω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Γιατί δεν μου βγάζει την ενημέρωση 6.1.16 Είμαι στην 6.1.1 και τίποτα ακόμα και σε σύνδεση στο pc. Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Γιατί δεν μου βγάζει την ενημέρωση 6.1.16 Είμαι στην 6.1.1 και τίποτα ακόμα και σε σύνδεση στο pc. Δεν ξέρω αν θα στη βγάλει εκεί. Κατεβάζεις και εγκαθιστάς χειροκίνητα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio_p Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Γιατί δεν μου βγάζει την ενημέρωση 6.1.16 Είμαι στην 6.1.1 και τίποτα ακόμα και σε σύνδεση στο pc. Καλύτερα με local φίλε μου, ούτε εμένα με έχει βγάλει καμία ενημέρωση ως τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gioren Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Μόλις ήρθε η μπαταρία με δωρο ενα λειζερ και τα απαραίτητα εργαλεία . Είμαστε έτοιμοι για την εγχείρηση με τον ασθενή μας !!!https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160120/442ff9ab3cfc271964aa1bc0105d945d.jpg:D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gioren Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Όλα πήγαν καλά. Η παλιά λίγο έφαγε γερο στραπάτσο αφού ήταν καλά κολλημένη .https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160120/57a9981906aed97cb9153e820e771fcc.jpg Θα ενημερώσουμε τα αποτελέσματα.Χρειάζεται κάποια διαγραφή στατιστικών ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatoza Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Και εγώ έκανα την αλλαγή την δευτέρα και από τι φαίνεται πάει καλά. Είμαι ακόμα σε πρώτη φόρτιση Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggoldend Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 Ρε παίδες, εμένα γιατί δε μου έρχεται OTA και είμαι ακόμα με EMUI 3.0 και B317? Παίζει ρόλο η χώρα? Δεν είσαι ο μόνος.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mamian Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 την παρήγγειλα και γω τη θηκούλα... είχε επιλογη για honor 6 σε 15 μέρες που θα ρθει θα βάλω φωτο καλές γιορτές Κανα νεο απο τη θηκη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 (edited) Μόλις έκανα μια αναβάθμιση που μου έβγαλε για την "μαμά" εφαρμογή μουσικής από το app center. Ψαχουλεύοντας την εφαρμογή ,λοιπόν, είδα ότι έβγαλε επιλογή για δωρεάν δίμηνη χρήση των vip προνομίων(κατέβασμα σε hq). Έχω κάνει βέβαια λογαριασμό στην Huawei από την B316. Υ.Γ. Δεν είχα προσέξει αν η δυνατότητα αυτή υπήρχε και πριν. Edited January 21, 2016 by panoszavra Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 Δεν είσαι ο μόνος.:) Μείνε σ'αυτή...Οι επόμενες έχουν θέματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 Όχι φίλε μου δεν έχουν διαφορά, ίδιες είναι. Πέρνα την Ρομ,σαν να σου έχει μπρικαρει το τηλ...πρέπει να είσαι ξεκλειδωτος εννοείται. Δηλ.πέρασε ξεχωριστά μέσω fastboot την recovery,boot,system,κτλ(φαντάζομαι τον ξέρεις τον τρόπο). Μόνο έτσι θα γυρίσει εντελώς "μαμά" το τηλ.Εάν συνεχιστεί το πρόβλημα... Υπάρχει θέμα τότεΦιλε με εχεις μπερδεψει τωρα.. Ξεκλειδωτος δεν ειμαι ακομα, πρεπει να παρω τον κωδικο για τον bootloader. Αλλα και παλι καθαρο install κανω, γιατι να υπαρχει προβλημα; Ακολουθω την μεθοδο με τα 3Κ. Σβηνονται ολα τα δεδομενα κανονικα. Η αλλαγη της μπαταριας ειναι δυσκολο θεμα; Για να μην παιδευομαι αδικα, υπαρχει καποιο προβλημα για να την τεσταρω; Βεβαια πιστευω οτι εαν ειχε καποιο θεμα θα εμφανιζε πιο συχνα το προβλημα, και οχι 1 φορα στις 2 ημερες.. Ξαναβαζω το προβλημα σε παραθεση μπας και το εχει και καποιος αλλος εδω μεσα : Το κινητο κλεινει ( σβηνει η οθονη, δε ξερουμε εαν κλεινει τελειως, αν και οταν προσπαθουμε να το καλεσουμε, δε βγαζει γραμμη, λεει οτι ειναι κλειστο.. ) και ανοιγει μονο εαν πατηθουν ολα τα κουμπια μαζι. Με το κουμπι on/off δεν ανοιγει.. Θεωρητικα τι ακριβως συμβαινει και για ποιο λογο δεν ανοιγει το κινητο με το κουμπι on/off; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatoza Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Πολύ κατανάλωσης από "Σύστημα Android" στη 6.1.16 στην πρώτη θέση είναι Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skaros1 Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 παιδια ειμαι στην εκδοση 6.1.16 (Developer) και θελω να παω στην B535 (Stable) γινεται με την μεθοδο των 3 κουμπιων ?:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtaddict Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 παιδια ειμαι στην εκδοση 6.1.16 (Developer) και θελω να παω στην B535 (Stable) γινεται με την μεθοδο των 3 κουμπιων ?:D Flash rollback http://www.mediafire.com/download/9q...91+EMUI3.0.zip Flash B535 https://yadi.sk/d/dFMlucfkmkf8Q Από xda το πέτυχα χθες. Σιγούρεψε ότι είναι για τη δικιά σου έκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Τι λέτε αξίζει να πάμε στην 535 είμαι στην 6.1.16 Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skaros1 Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Flash rollback http://www.mediafire.com/download/9q...91+EMUI3.0.zip Flash B535 https://yadi.sk/d/dFMlucfkmkf8Q Από xda το πέτυχα χθες. Σιγούρεψε ότι είναι για τη δικιά σου έκδοση το flash rollback δεν ανοιγει !και πως το κανουμε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtaddict Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 http://www.mediafire.com/download/9qrd8zm9280gy5e/Rollback+591+EMUI3.0.zip Flash αυτό και μετά flash το άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Την βοήθεια σας Ειμουν στην Β807 και πήγα να κάνω root το τηλέφωνο και κατά λάθος πέρασα λάθος supersu και έχει μπλοκάρει το τηλ. Προσπάθησα να περάσω ξανά την Rom b807 με 3 πλήκτρα αλλά ματεα. Το θέμα είναι ότι δεν έχω τηλέφωνο και το χρειάζομαι. Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skaros1 Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 http://www.mediafire.com/download/9qrd8zm9280gy5e/Rollback+591+EMUI3.0.zip Flash αυτό και μετά flash το άλλο. μπορω να το κανω με τα 3 κουμπια το flash rollback ? ή με το adb? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtaddict Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 δε γνωριζω την ακριβη διαδικασια αλλα υποθετω με 3Κ πρεπει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatoza Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Βρε παιδιά. Το σύστημα Android τι σκατά κάνει και μου τρώει την μπαταρία??? Μέσα σε 2,5 ώρες από 100% σε 93% στην κατανάλωση είναι πρώτο με 22% και 16 λεπτά χρήση CPU ή οθόνη είναι επίσης στα 22% με 14 λεπτά. Ξέρει κανείς πως να φρεναρω λίγο? Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts