Thalis100 Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Βγήκε νέα αναβάθμιση(B535) για stable rom στο site της huawei.Την έχει κάνει κάποιος; περασα σήμερα το πρωί την ΟΤΑ 532->535 160ΜΒ "success" installation με LU αλλά ακόμα μέσα 532 λέει πως είναι το ROM. κάτι πείραξε όμως το update, θέλω να πω πως μάλλον έγινε ΟΚ Σχόλια ακόμα δεν έχω είναι νωρίς αλλά δεν περιμένω μεγάλες αλλαγές απο τη 532 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motorolakias95 Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 ελα βοήθα & δώσε link. αγοράς και φτιαξίματος. Ποιός το ανέλαβε?? Καλημέρα :) (τόσο πάνε οι μπαταρίες πράγματι, και φτηνότερα κιόλας) Μπαταρια από οποιοδήποτε σκρουτζομαγαζο (δεν θα έπαιρνα απέξω γιατί είναι ψιλομαιμου) και βρήκα μετά από λίγο googling αυτόν και μου την έβαλε στο Μοσχάτο http://hitechdoctor.com/service-kinita-tablet/episkevi-smartphone/episkevi-android-tilefona/episkevi-huawei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosmag Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Βγήκε νέα αναβάθμιση(B535) για stable rom στο site της huawei.Την έχει κάνει κάποιος; Επειδή το κινητό σέρνεται αρκετά ειδικά με τις επαφές μου (πχ με καλούνε και δεν δείχνει ποιος με πέρνει), θέλω να περάσω την τελευταία ΡΟΜ κάνοντας φορματ μπας και σωθεί η κατάσταση. Ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος; Διάβασα για τα 3Κ αλλά δεν μπορώ να βρώ τον φάκελο adb που αναφέρετε και καταλαβαίνω ότι χρειάζεται. Με εκτιμηση, Νικόλας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Επειδή το κινητό σέρνεται αρκετά ειδικά με τις επαφές μου (πχ με καλούνε και δεν δείχνει ποιος με πέρνει), θέλω να περάσω την τελευταία ΡΟΜ κάνοντας φορματ μπας και σωθεί η κατάσταση. Ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος; Διάβασα για τα 3Κ αλλά δεν μπορώ να βρώ τον φάκελο adb που αναφέρετε και καταλαβαίνω ότι χρειάζεται. Με εκτιμηση, Νικόλας Δεν υπάρχει φάκελος adb γι αυτό δεν τον βρίσκεις.Υπάρχει όμως ο dload που είναι απαραίτητος για την αναβάθμιση.Όλα υπαρχουν αναλυτικά στην πρώτη σελίδα φιλέ μου. Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosmag Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Ευχαριστώ πολύ. Έκανα local update από Β317 στην Β535 και η κατάσταση είναι σαφώς καλύτερη όσον αφορά τις επαφές που δεν άνηγαν με τίποτα. Οπότε θα παραμείνω έτσι για την ώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Με ποιο τροπο θα κανω Rollback 4.0 - 3.1 εχω βρει αυτο αλλα με ποιο τροπο? Rollback 4.0 - 3.1 https://mega.nz/#F!GUhE1QAL!7dqNqQMidkU3qJNKdg0KSw Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phpscript Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Local update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Ευχαριστώ πολύ. Έκανα local update από Β317 στην Β535 και η κατάσταση είναι σαφώς καλύτερη όσον αφορά τις επαφές που δεν άνηγαν με τίποτα. Οπότε θα παραμείνω έτσι για την ώρα. Από ειδοποιήσεις viber κτλ πώς πάει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Local update δεν μπορω να κανω απο την 5,12,31 δεν εχει στην ενημερωσει λογισμικου!! Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 περασα σήμερα το πρωί την ΟΤΑ 532->535 160ΜΒ "success" installation με LU αλλά ακόμα μέσα 532 λέει πως είναι το ROM. κάτι πείραξε όμως το update, θέλω να πω πως μάλλον έγινε ΟΚ Σχόλια ακόμα δεν έχω είναι νωρίς αλλά δεν περιμένω μεγάλες αλλαγές απο τη 532 Αναμένουμε..οβερ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Θέλω να εγκαταστήσω το rollback 4 σε 3.1 αλλά δεν μπορώ γιατί δεν έχει LU στο μενού τις 5.12.31 που ειμαι! Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosmag Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Από ειδοποιήσεις viber κτλ πώς πάει;; Ποτέ δεν τα πήγαινα καλά με τις ειδοποιήσεις από viber. Αυτό που διαπίστωσα με αυτό το update είναι ότι όσο η εφαρμογή τρέχει έχω ειδοποιήσεις παντού. Όταν την κλείσω τότε δεν έχω καθόλου ειδοποιήσεις. Υπάρχει κανένας τρόπος να έχουμε ειδοποιήσεις ακόμα και αν δεν τρέχει ή εφαρμογή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Οπότε,το πρόβλημα παραμένει...Αθάνατη Β316 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 (edited) Πέρασα χθες αργά το βράδυ την Β535. Εκτός από την εμφάνιση της εφαρμογής '' Υγεία'' που υπήρχε στις τελευταίες developer,δεν παρατήρησα κάτι άλλο. Τα notifications, τα ίδια σκ@τ@. Μπαταρία φαίνεται να κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα με την Β532. Αλλά να την δουλέψω λίγες μέρες ακόμη και θα επανέλθω. Edited January 10, 2016 by panoszavra Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Φιλέ μου δεν ξέρω αν λειτουργούν αυτά τα apk.Εγώ χρησιμοποιώ πάντα τα original από το HiApp και χω το κεφάλι μου ησυχο.Στο παρελθόν βέβαια μέχρι να δουλεψω το Huawei app και να καταλάβω τη χρήση του τα είχα σαν ευαγγέλιο που λέει ο λογος:lol: Ναι αλλά το hiapp έχει τις κινέζικες εκδόσεις των εφαρμογών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Πέρασα χθες αργά το βράδυ την Β535. Εκτός από την εμφάνιση της εφαρμογής '' Υγεία'' που υπήρχε στις τελευταίες developer,δεν παρατήρησα κάτι άλλο. Τα notifications, τα ίδια σκ@τ@. Μπαταρία φαίνεται να κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα με την Β532. Αλλά να την δουλέψω λίγες μέρες ακόμη και θα επανέλθω. Οπότε ,περιμένουμε να δούμε πως θα πορευτούμε οι λοιποί συγγενείς.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
douglas Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Επειδή το κινητό σέρνεται αρκετά ειδικά με τις επαφές μου (πχ με καλούνε και δεν δείχνει ποιος με πέρνει), θέλω να περάσω την τελευταία ΡΟΜ κάνοντας φορματ μπας και σωθεί η κατάσταση. Ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος; Διάβασα για τα 3Κ αλλά δεν μπορώ να βρώ τον φάκελο adb που αναφέρετε και καταλαβαίνω ότι χρειάζεται. Με εκτιμηση, Νικόλας Αν έχεις Viber δοκίμασε να το απεγκαταστήσεις. Αν δεν λυθεί το πρόβλημα το πολύ πολύ να χρειαστείς να το εγκαταστήσεις ξανά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Εχω το H60-L02 και τρεχω 6,1,1. πως μπορω να εγκαταστησω την Β808? Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Εχω το H60-L02 και τρεχω 6,1,1. πως μπορω να εγκαταστησω την Β808? Είσαι πολύ μπροστά...Η Β808 πότε έσκασε μύτη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Μπορει να συνδεθει το κινητο με bluetooth ακουστικα της plantronics; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 B806 θελω σωρη ειμαι στην 6.1.1 Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Μπορει να συνδεθει το κινητο με bluetooth ακουστικα της plantronics; Το χω δουλέψει με M55 -M90 -M155 -M165.Σε όλα άψογη συνδεσιμότητα και ακουστική. Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 (edited) B806 θελω σωρη ειμαι στην 6.1.1 Μπας και έχεις επιστρέψει από το μέλλον και λόγω jet lag έχεις μπερδευτεί λίγο ;) Πού έχεις δει αυτά τα νούμερα αναβαθμίσεων. Η τελευταία stable που βγήκε πριν 2 μέρες είναι η Β535. Edit: Και για να μην παρεξηγηθώ petraKOS07, απλά πειράζω..... Άλλωστε οι γνώσεις μου εδώ μέσα είναι πολύ λίγες σε σχέση με κάποιους άλλους. Edited January 11, 2016 by panoszavra Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
studiosakis Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Μπας και έχεις επιστρέψει από το μέλλον και λόγω jet lag έχεις μπερδευτεί λίγο ;) Πού έχεις δει αυτά τα νούμερα αναβαθμίσεων. Η τελευταία stable που βγήκε πριν 2 μέρες είναι η Β535. Μάλλον εννοεί την beta έκδοση android 6 marshmallow d806 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VirusPlus Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Έχει βγει κι ΟΤΑ Β807 το οποίο το βρίσκει / κατεβαίνει μόνο με VPN. Δεν υπάρχει καμία αλλαγή βέβαια, το προβλημα με την SD παραμένει. Παράθεση MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts