Jump to content

Honor 6

kiriakosk
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ψάχνοντας για το προβλημά μου βρήκα αυτό που ίσως βοηθήσει κάποιους για παρεμφερή προβλήματα (όχι για αυτό που αναφέρω παραπάνω).

https://www.orduh.com/fix-huawei-honor-6-battery-drain-overheating/

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Με την μπαταρία δεν έχω θέμα, παρά μόνο όταν δεν εμφανίζει τις επαφές/μνμτα (το γνωστό θέμα).

Επειδή έχει καταντήσει δύσχρηστο το τηλ, έκοψα το "Sync Contacts", "Sync People Details" και είναι οκ προς το παρόν. Απλά πρέπει περιοδικά να κάνω κανά χειροκίνητο sync να σώζονται οι όποιες αλλαγές στις επαφές μου.

Προσωπικά έκανε Drain πολύ όταν έκανα OTA update από KK --> Lollipop. Ούτε μιση μέρα, ξυπνούσα στις 7 και στις 15 έπρεπε να είναι σε μπρίζα χωρίς να παίζω games κτλπ στην δουλειά ήμουνα. Έδειχνε το ποσοστό μπαταρίας στο 20-25% και έκλεινε από μπαταρία. Αυτό συνεχίζει να το κάνει αλλά σε ποσοστό μπαταρίας κάτω του 15%.

Έκανα εγκατάσταση με 3Κ, βελτιώθηκε αρκετά η κατάσταση αλλά δεν είναι όπως παλιά. Το θέμα είναι πως το κινητό πλεον δεν με καλύπτει. Μου έκανε και το κουλό τις προάλλες και αναγκάστηκα να κάνω επανεγκατάσταση. :X

Αακριβώς το ίδιο πρόβλημα εχω αυτή τη στιγμή.

Η μπαταρία δεν κρατάει πανω απο μισή μερα .Έκανα 3κ εγκατάσταση την τελευταία ντεβ αλλά η κατάσταση δεν βελτιώθηκε σημαντικά.

Κρίμα γιατί το κινητό αυτο το αγάπησα κάποτε :(

Κρίμα γιατί το κινητό αυτο το αγάπησα κάποτε :(

Αυτό ακριβώς!

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Γνωριζει κανεις πως δουλευει το WLAN+ ?

Το εχω ενεργοποιημενο εδω και καμποσες μερες αλλα δεν βλεπω να κανει κατι.

Γνωριζει κανεις πως δουλευει το WLAN+ ?

Το εχω ενεργοποιημενο εδω και καμποσες μερες αλλα δεν βλεπω να κανει κατι.

Εφόσον έχεις ενεργοποίημενα wifi και δεδομένα, το wlan+ συνδέεται αυτόματα σε wifi όταν βρίσκεσαι στην εμβέλεια ασύρματου δικτύου που έχεις ξανά συνδεθεί στο παρελθόν. Μόλις απομακρυνθείς σε τέτοιο σημείο που η σύνδεση είναι φτωχή, τότε αυτόματα συνδέεται στα δεδομένα ώστε να έχεις αδιάλυπτη χρήση του ίντερνετ.

Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro

Το πρωτο το εκανε ηδη. Οταν επιστρεφω σπιτι πχ και εχω ανοιχτα και wifi και δεδομενα συνδεεται στο wifi.

Το αλλο που λεει οτι "Ενεργοποιει το WLAN οταν η συσκευη βρισκεται στην εμβελεια ενος γνωστου δικτυου WLAN και συνδεεται σε αυτο" , πως δουλευει?

Αυτά τα έκανε και πρίν ρε παιδιά. Αυτό που πρέπει να κάνει αλλά δεν το κάνει είναι να απενεργοποιεί το WiFi όταν απομακρύνεται απο γνωστό WiFi και να το ενεργοποιεί όταν έρχεται πχ. σπίτι
Using Tapatalk

Το πρωτο το εκανε ηδη. Οταν επιστρεφω σπιτι πχ και εχω ανοιχτα και wifi και δεδομενα συνδεεται στο wifi.

Το αλλο που λεει οτι "Ενεργοποιει το WLAN οταν η συσκευη βρισκεται στην εμβελεια ενος γνωστου δικτυου WLAN και συνδεεται σε αυτο" , πως δουλευει?

Χωρίς να το έχω δοκιμάσει με αυτόν τον τρόπο,θεωρώ πως δίχως να έχεις ενεργοπιημένο το WLAN,αν ενεργοποιήσεις το WLAN+ θα ενεργοποιεί αυτόματα το WLAN όταν είσαι κοντά σε γνωστό δίκτυο και θα το απενεργοποιεί όταν απομακρύνεσαι(για εξοικονόμηση μπαταρίας φαντάζομαι).

Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro

Ναι έτσι υποτίθεται οτι θα έπρεπε να δουλεύει και δούλευε για λίγο αλλά μετά από κάποια updates δέν
Using Tapatalk

Κατι μερες που το δοκιμαζω, εμενα δεν δουλεψε ποτε παντως χαχαχαχαχαχα! Ευχαριστω για τις απαντησεις σας παιδες. :D

Για να ξεκλειδωσεις τον bootloader μεσω τηλεφωνου, ζητανε και το ID μαζι με IMEI και Serial Number . Πως το βρισκουμε; Θα μας ρωτησουν για ποιο λογο θελουμε να ξεκλειδωθει ο bootloader; Πρεπει να εχει αγορασει απο Ελλαδα για να σου δωσουν τον κωδικο;

Το ματιασα.

Οχι βεβαια πως εχω τα προβλήματα που περιγράφετε στις προηγούμενες σελιδες αλλα εδω και μια βδομάδα μου εχει βγει μια κιτρινιλα δεξια πανω στην οθόνη.

Να περιμενω χειρότερα η θα φύγει με τον καιρο;

e9b9541fc4e1a162864daeb15d8e9ba1.jpg

Για να ξεκλειδωσεις τον bootloader μεσω τηλεφωνου, ζητανε και το ID μαζι με IMEI και Serial Number . Πως το βρισκουμε; Θα μας ρωτησουν για ποιο λογο θελουμε να ξεκλειδωθει ο bootloader; Πρεπει να εχει αγορασει απο Ελλαδα για να σου δωσουν τον κωδικο;

To ID φιλε μπορεις να το βρεις με αυτη την εντολη:

*#*#1357946#*#*

Μου βγαλε και μενα ως αποτελεσμα ενα 8ψηφιο νουμερο

Βγήκε η beta Marshmallow για το L02. Περίπου για το L02 δηλαδή...

Από ότι διαβάζω στο http://forum.xda-developers.com/honor-6/general/huawei-confirms-android-6-0-marshmallow-t3226761/page3 βγήκε για το L03 αλλά δουλεύει εντάξει και στο L02. Δεν είμαι σίγουρος ποια τα specs του L03 και οι διαφορές του με το L02. Το πιο σημαντικό είναι αν υποστηρίζει dual sim.

Λίγα άλλα στοιχεία που περισυνέλεξα διαβάζοντας:

- Είναι multi lang (άρα και Ελληνικά και Αγγλικά).

- Για να γίνει install πρέπει να πας από Dev 5.12.16 (ακολούθως την B532 για L03 και μετά την Β806 για L03 που είναι και η beta MM).

- Δεν μπορείς να πας πίσω σε KitKat ή Lollipop από την Marshmallow.

Αυτά. Αν καταφέρω και επιβεβαιώσω ότι υποστηρίζει dual sim την περνάω αμέσως στο κινητό. Χειρότερα από ότι είναι ήδη τώρα τα πράγματα αποκλείεται να γίνουν! :lol:

P.

ΥΓ. Κάποιος πόσταρε μόλις τώρα στο ίδιο thread στο xda κάποια αρχεία για rollback. Αλλά χωρίς οδηγίες ή άλλες πληροφορίες.

mobstory: Honor 6 <- Zopo ZP998 <- Samsung Galaxy SIII <- Samsung Galaxy SII <- BlackBerry Storm2 <- Asus P750 <- Sony Ericsson P1 <- i-mate SP5 <- Sony Ericsson Z800i <- V600 <- T610 <- T68i <- Ericsson T68 + R380 <- T28 World

To ID φιλε μπορεις να το βρεις με αυτη την εντολη:

*#*#1357946#*#*

Μου βγαλε και μενα ως αποτελεσμα ενα 8ψηφιο νουμερο

Δεν ρωτάνε τίποτα γιατί και που αγοράστηκε και τέτοια

Είναι δε εξυπηρετικοτατοι

Αυτά. Αν καταφέρω και επιβεβαιώσω ότι υποστηρίζει dual sim την περνάω αμέσως στο κινητό. Χειρότερα από ότι είναι ήδη τώρα τα πράγματα αποκλείεται να γίνουν! :lol:

Υποστηρίζει dual sim, μετά το 3ο και τελευταίο update της διαδικασίας φαίνεται κανονικά L02 η συσκευή (υπόψιν μετά το 2ο την δείχνει L03 αλλά είναι προσωρινό).

MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga

TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro

WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1)

για root εξακολουθεί να απαιτείται η διαδικασία της 1ης σελίδας με ξεκλείδωμα bootloader ή γίνεται και με κανένα προγραμματάκι πιο εύκολα?

Προσπαθώ να μπω στις σελίδες emui αλλά μάταια? Μήπως άλλαξαν διεύθυνση?

Και όλα αυτά για να μπορώ να επιλέγω ποια sim θα είναι 4g...

Κατά τα άλλα είμαι οκ με τα ota updates...

Ευχαριστώ για κάθε βοήθεια-υπόδειξη.

Ακριβώς το ίδιο προσπαθώ να κάνω και εγώ, αλλά χωρίς καμία επιτυχία. Δεν μπορώ να το κάνω root για να μπορώ να επιλέγω ποια sim θα είναι 4g...Αν μπορέσει κάποιος ας στείλει βοήθεια.

Δυστυχώς μετά από τόσες μέρες και καμία απάντηση..... Anyway ΄δείτε αυτή τη θηκούλα http://www.ebay.com/itm/131679318195?_trksid=p2057872.m2749.l2649&var=431066312381&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT τη έχει πάρει κάποιος? Πάντος αν κάνει πραγματικά αυτό που δείχνει, είναι τέλεια. Εγώ την παράγγειλα πάντως, άλλωστε είναι αι πολύ φθηνή.

HUAWEI HONOR 6, XIAOMI REDME NOTE 3 PRO

Δυστυχώς μετά από τόσες μέρες και καμία απάντηση..... Anyway ΄δείτε αυτή τη θηκούλα http://www.ebay.com/itm/131679318195?_trksid=p2057872.m2749.l2649&var=431066312381&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT τη έχει πάρει κάποιος? Πάντος αν κάνει πραγματικά αυτό που δείχνει, είναι τέλεια. Εγώ την παράγγειλα πάντως, άλλωστε είναι αι πολύ φθηνή.

Δεν μπορείς να του κανείς root χωρίς να ξεκλειδώσεις το bootloader.

Μετα περνα του το kingoroot (εγω αποφευγω να το ρουταρω αφου παγωνεις τις εφαρμογες και εξαφανιζονται) .

Απ όσο γνωρίζω μόνο ή υποδοχή για την sim 1 έχει 4G

Poco F6 Pro 256GB

Σίγουρα κάνει η θήκη για το Honor 6? Ο τίτλος γράφει "For Samsung Huawei" και από κάτω "For Xiaomi For Meizu"

Αλλά και τις φώτο αν δεις, έχει κενό για την κάμερα στο κέντρο και όχι πάνω αριστερά που την έχει το Honor 6.

Σίγουρα κάνει η θήκη για το Honor 6? Ο τίτλος γράφει "For Samsung Huawei" και από κάτω "For Xiaomi For Meizu"

Αλλά και τις φώτο αν δεις, έχει κενό για την κάμερα στο κέντρο και όχι πάνω αριστερά που την έχει το Honor 6.

Όντως αν ταιριάζει στο κινητό μας και κάνει αυτά που λέει, τότε είναι must have. Γιατί σε μια άλλη που έχω αγοράσει με το κλασικό παραθυράκι, δεν δουλεύει και πολύ καλά

καλημερα και χρονια πολλά !

κατεβασα την B806 889ΜΒ

μου φαίνεται μικρή σχετικά με τισ άλλες που ήταν >1Gb. είναι μόνο τόσα?

εσεις που την βάλατε για πειτε μας κανένα σχόλιο βρε παιδιά.

μπαταρία, bugs, dual sim

επίσης λέτε είναι πραγματική beta MM ? γιατί κυκλοφορούν διάφορεσ 5.1 πειραγμενες στο όνομα/version μόνο από ότι έχω καταλάβει