dimitris99 Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Σκέφτομαι να το προτιμήσω (έναντι του P8 Lite που μάλλον έχει πιο αδύναμη μπαταρία και chipset, βάσει specs). Μπορεί κάποιος να με καθοδηγήσει στην αγορά από vickmall? (έστω και με pm). Ποια έκδοση να κοιτάξω κλπ. Θέλω το 16GB, 4G, Dual Sim (είναι dual active ή dual stand-by?) Ευχαριστώ. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5759481#post5759481 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costini Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Ευχαριστώ.. λέω να πάω για το 32άρι τελικά, το H60-L12. Αυτό είναι ε? http://www.vickmall.com/huawei-honor-6-4g-lte-smartphone-android-4-4-octa-core-3gb-32gb-5-inch-13mp-camera-dual-sim.html Αλλά τι παίζει με Vickmall? Πρέπει να τους γράψω μήνυμα από κάτω? Ή απλά κάνω την παραγγελία? Κάτι καλούδια, θήκες, κλπ τα έχει παραγγείλει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregog7 Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 Αυτές τις μέρες δεν μπορείς να κάνεις παραγγελία, λόγω τραπεζών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 εκτος αν έχει καρτα εξωτερικου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costini Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 Ναι με κάρτα εξωτερικού θα παίξω. Αλλά δε μου είπε κάποιος, κάτι θήκες κλπ τα παραγγέλνω ή τα ζητάω σαν gifts? Κάτι άλλο να προσέξω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristostant7 Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 Επειδη και εγω ενδιαφερομαι για το κινητο λυστε μου μια απορια...το εχει δοκιμασει κανεις με vodafone στην sim1 και watch up στην sim2 και να εχει εγκαταστησει τις εφορμογες και των 2 εταιριων αν αναγνωριζουν και τις 2 καρτες???επισης στο vicmall λεει οτι εχει playstore και εχει και την multilanguage rom...αυτο σημαινει οτι δεν χρειαζεται να ακολουθησω τον οδηγο της 1ης σελιδας για calendar και contact sync??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtaddict Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 Επειδη και εγω ενδιαφερομαι για το κινητο λυστε μου μια απορια...το εχει δοκιμασει κανεις με vodafone στην sim1 και watch up στην sim2 και να εχει εγκαταστησει τις εφορμογες και των 2 εταιριων αν αναγνωριζουν και τις 2 καρτες???επισης στο vicmall λεει οτι εχει playstore και εχει και την multilanguage rom...αυτο σημαινει οτι δεν χρειαζεται να ακολουθησω τον οδηγο της 1ης σελιδας για calendar και contact sync??? Θα χρειστεί να τα περάσεις 99%. Επίσης ναι έχω What's up στην slot 1 όμως και την αναγνωρίζει η εφαρμογη. Της βόνταφον νομίζω κάνεις σύνδεση, δεν είναι με σιμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costini Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 Ναι με κάρτα εξωτερικού θα παίξω. Αλλά δε μου είπε κάποιος, κάτι θήκες κλπ τα παραγγέλνω ή τα ζητάω σαν gifts? Κάτι άλλο να προσέξω? Πόσες μέρες έκανε να σας έρθει? Ρώτησα στο Vickmall για Ολλανδία και μου είπαν 15-30!! Δεν το έχουν stock στην Ευρώπη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 λεβεντες εχω καποιες αποριες, οποιος ξερει ας μου πει: 1. χωρις ξεκλειδωμα bootloader δεν γινετε root ? χανετε η εγγυηση ? διοτι πηρα τον κωδικο ξεκλειδωματος και η εταιρια το γνωριζει 2. αν κανω root παίρνω κανονικα αναβαθμισεις OTA ?πρεπει να κανω κατι αλλο γι αυτο? εννοειτε θα εχω σβησει καποιες εφαρμογες 3.με το supersu φευγει το root η οχι ? το δοκιμασε κανεις? 4.θελω να περασω ανεπισημα lolli5 ,υπαρχει ? τι προτεινετε ? edit @costini εγω το πηρα απο vickmall, αποστολη απο Σιγκαπουρη και το παρελαβα σε 12 μερες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 Πόσες μέρες έκανε να σας έρθει? Ρώτησα στο Vickmall για Ολλανδία και μου είπαν 15-30!! Δεν το έχουν stock στην Ευρώπη. Δεν υπάρχει Ολλανδική αποθήκη στο Vickmall.Το Eu warehouse που έχουν έχω την εντύπωση πως είναι εδώ στο Ελλάδα.Ή αποστολή από Κίνα μπορεί να γίνει μέσω Ολλανδίας με την NL post για να γλιτώσει κατά μεγάλο ποσοστό το τελωνείο. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- λεβεντες εχω καποιες αποριες, οποιος ξερει ας μου πει: 1. χωρις ξεκλειδωμα bootloader δεν γινετε root ? χανετε η εγγυηση ? διοτι πηρα τον κωδικο ξεκλειδωματος και η εταιρια το γνωριζει 2. αν κανω root παίρνω κανονικα αναβαθμισεις OTA ?πρεπει να κανω κατι αλλο γι αυτο? εννοειτε θα εχω σβησει καποιες εφαρμογες 3.με το supersu φευγει το root η οχι ? το δοκιμασε κανεις? 4.θελω να περασω ανεπισημα lolli5 ,υπαρχει ? τι προτεινετε ? edit @costini εγω το πηρα απο vickmall, αποστολη απο Σιγκαπουρη και το παρελαβα σε 12 μερες 1. Όχι, όχι, ακριβώς όπως το ειπες. 2. Ναι αν δεν έχεις αλλάξει το stock recovery αν δε κάνω λάθος. 3. Το supersu είναι το root 4. Υπάρχει και μπορείς αλλά καλύτερα να στα πει ο ειδικος....(όπου ειδικός βλέπε VirusPlus). Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 @crispaf77 ευχαριστω πολυ φιλε, οποιος θελει μπορει να συμπληρωσει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costini Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 Ολλανδία εννοώ να το στείλουν. Οκ, αναγκαστικά θα περιμένω. Ελπίζω να κάνει κάτω από 3 βδομάδες. Όταν κάνω την παραγγελία, να τους στειλώ μήνυμα όπως έχουν γράψει και αρκετοί από κάτω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 Ολλανδία εννοώ να το στείλουν. Οκ, αναγκαστικά θα περιμένω. Ελπίζω να κάνει κάτω από 3 βδομάδες. Όταν κάνω την παραγγελία, να τους στειλώ μήνυμα όπως έχουν γράψει και αρκετοί από κάτω? Είναι εκπαιδευμένοι αλλά δε χάνεις και τίποτα,γράψε τους αυτά που θέλεις καλού κακού. Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trelos_AM Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 (edited) https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/549412_1724418914452190_6557365862470937659_n.jpg?oh=6a71b1021fef8fd778f3ff1999312590&oe=561E7B9D Hey UK Honor Fans, We would like to sweeten up your week with a Lollipop! You will get the chance to be one of the first fans to test the Beta version of Android 5.1 and EMUI 3.1. How that works? Simply register on our Honor Club unless you are already a member of the Honor Club at http://www.hihonor.com/club In both cases please make sure to send us an email with the subject ‘’Beta Test Honor 6”, your IMEI number and a short statement why you are the appropriate person for the test to myhonor@hihonor.com. The first 100 applications that convinced us most will be notified by us next week. The application phase will be closed on 30.06 – so hurry up and sign in today! #Honor #ForTheBrave Honor Europe ----------------------------------------------------------------------------------- DISCLAIMER: 1. This Beta test version is a limited test version of Honor 6 of Android 5.1 and EMUI 3.1. 2. Beta tester is a voluntary participation. We may collect certain information to statistics and analysis, such information including the name of device, device identification numbers (IMEI ,build number) ,and we will process such information for purposes only of notifying the participants about system or application update. 3. Because this is internal test, the Beta test version may not be stable. The Beta tester registered may feedback the problems by the special Email myhonor@hihonor.com, we may communicate with the Beta tester regarding the production of issue on the phone. Your IMEI number can be found when you dial ‘*#06#’, build number can be found in settings->about phone”. μπετα εκδοσει για το lolipop Edited July 3, 2015 by trelos_AM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 Αν το παραγγείλω από Κίνα και διαλέξω singapore post έρχεται με το δικό μας ταχυδρομείο (ΕΛΤΑ) σωστά; Πως το παίρνω από εκεί μετά μου αφήνουν ειδοποιητήριο και πάω και το παίρνω ή το πετάνε χύμα στη πόρτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 Αν το παραγγείλω από Κίνα και διαλέξω singapore post έρχεται με το δικό μας ταχυδρομείο (ΕΛΤΑ) σωστά; Πως το παίρνω από εκεί μετά μου αφήνουν ειδοποιητήριο και πάω και το παίρνω ή το πετάνε χύμα στη πόρτα; Δεν τ αφήνουν όπως στο amazon ή το eBay.Εάν απουσιάζεις αφήνουν ειδοποιητηριο και το πραλαμβανεις την επόμενη μέρα. Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio_p Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 Έχει παρατηρήσει κανείς πρόβλημα στην έκδοση b316 όσον αφορά τα παιχνίδια; κάποια παιχνίδια ενώ λειτουργούν κανονικά, σε ακυρες στιγμές βγάζει όταν πάω να ανοίξω το παιχνίδι δυστυχώς η τάδε εφαρμογή έχει σταματήσει. Επίσης παρατήρησα μερικές φορές το κινητό ενώ το έχω παρατημενο στο γραφείο αυτό κάνει επανεκκίνηση. ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχει παρατηρήσει κανείς πρόβλημα στην έκδοση b316 όσον αφορά τα παιχνίδια; κάποια παιχνίδια ενώ λειτουργούν κανονικά, σε ακυρες στιγμές βγάζει όταν πάω να ανοίξω το παιχνίδι δυστυχώς η τάδε εφαρμογή έχει σταματήσει. Επίσης παρατήρησα μερικές φορές το κινητό ενώ το έχω παρατημενο στο γραφείο αυτό κάνει επανεκκίνηση. Επίσης αν κάνω επανεκκίνηση μετά το τηλέφωνο χάνονται τα παιχνίδια και οι εφαρμογές που έχω κατεβάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 (edited) Διαβάζω καλά λόγια για το ηχείο του και για τον ήχο από τα ακουστικά του,είναι τόσο καλό; Με ενδιαφέρει να ακούω μουσική από τα ακουστικά και καμιά φορά από το ηχείο. Αν πάρω το μονόκαρτο L04 έχει κινέζικα; Edited July 6, 2015 by dimitris99 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtok34 Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 Καμία φορά με τα δεδομένα κινητής δεν συγχρονίζεται ομαλά κυρίως με ειδοποιησεις που αφορούν social media αλλά και άλλες λειτουργίες που δουλεύουν με συγχρονισμό. Φαίνεται σαν να είναι σε λήθαργο και ξαφνικά έρχονται όλες οι ειδοποιήσεις μαζί συγκεντρωτικα. Είτε γιατί το ανοίγω εγώ είτε από μόνο του.... Και ακούγονται οι ήχοι όλοι μαζί για όλα τα μηνύματα συχρονισμων. Το έχει παρατηρήσει άλλος κανείς? Είμαι με b316 ----- προσθήκη μηνύματος 35 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λάθος το κάνει και με το wifi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 Διαβάζω καλά λόγια για το ηχείο του και για τον ήχο από τα ακουστικά του,είναι τόσο καλό; Με ενδιαφέρει να ακούω μουσική από τα ακουστικά και καμιά φορά από το ηχείο. Αν πάρω το μονόκαρτο L04 έχει κινέζικα; Το L04 δεν έχει κινέζικα Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 Που μπορώ να το βρώ το L04? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 Που μπορώ να το βρώ το L04? Εδώ.... http://www.hihonor.com/en/pages/products/honor6 Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 (edited) Σε αυτό το μαγαζί με βγάζει https://www.alza.cz/search.htm?exps=honor%206 Δεν υπάρχει κάποιο γνωστό και έμπιστο μαγαζί να πουλάει το L04; Edited July 6, 2015 by dimitris99 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 Ποιο γνωστό και έμπιστο από το Amazon? Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 (edited) Θέλω να περάσω stock recovery μέσω του multitool του virus. Έχω στο βήμα που με ρωτάει αν έχω stable ή developers ή customized version τι να επιλέξω σύμφωνα με το screenshot μου ? Είναι σχεδόν σίγουρος ότι πρέπει να επιλέξω stable αλλά με μπερδεύει το τελευταίο που γράφει στην εικόνα (custom version ) edit: τωρα που το βλεπω καλυτερα, το κινητο το ειχα αγορασμενο μεταχειρισμενο και με αυτο που βλεπω εχω την υποψια οτι δεν εχω επισημη ρομ, ή κανω λαθος? Edited July 6, 2015 by GaleaNatur Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts