Jump to content

Honor 6

kiriakosk
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε μένα δεν δουλεύουν τα γράμματα εκεί, ούτε τα λατινικά, μόνο νούμερα πατιούνται, γι'αυτο τα χαρακτήρισα διακοσμητικά. Εσύ μπορείς δηλαδή να γράψεις γράμματα εκεί στον dialer?

Γράμματα έτσι και αλλιώς δεν μπορείς να γράψεις άλλα αν έχεις μια επαφή στα αγγλικά ( πχ John ) και πατήσεις με την σειρά τους αριθμούς που έχουν τα γράμματα του ονόματος (δηλαδή 5,6,4,6 ) πάνω θα σου βγάλει την επαφή με το τηλέφωνο.

Νομίζω πως όλοι οι dealer το κάνουν αυτό.

Αν στο dealer μας υπάρχουν και Ελληνικά θα βγαίνουν και οι επαφές με τα ελληνικά ονόματα

Κάτσε όταν λες μονοκαρτο έχεις το l04?? Εγώ είμαι με το 02 και την τελευταία developer.. Σημειωτέον έχω 720p γιατί παρέλαβα και άλλο ίδιο και τα συγκρινα στις ίδιες φωτογραφίες και δεν έχει καμία απολύτως διάφορα.

Ναι έχω το L04 ρυθμισμένο στα 720 με official update.

Η developer που λες φαντάζομαι πως είναι custom Rom....

Σωστά;

Edited by telmusic

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Όπως σου είπε πιο πάνω.. Δεν υποστηρίζονται πλήρως τα gapps από το κινητό για αυτό πρέπει να τα βάλουμε με πλάγιους τρόπους.. Ένας από αυτούς είναι αυτό που κανείς εσύ. Ένας άλλος είναι αυτός που σου είπα.

Ποιος ακριβώς ς;; Που στη πρώτη σελίδα;

Γράμματα έτσι και αλλιώς δεν μπορείς να γράψεις άλλα αν έχεις μια επαφή στα αγγλικά ( πχ John ) και πατήσεις με την σειρά τους αριθμούς που έχουν τα γράμματα του ονόματος (δηλαδή 5,6,4,6 ) πάνω θα σου βγάλει την επαφή με το τηλέφωνο.

Αν στο dealer μας υπάρχουν και Ελληνικά θα βγαίνουν και οι επαφές με τα ελληνικά ονόματα

Κατάλαβα, όχι δεν το κάνει αυτό... αλλά προφανώς πρέπει να "πειραχτεί" η εφαρμογή του dialer για κάτι τέτοιο.

MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga

TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro

WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1)

Κατάλαβα, όχι δεν το κάνει αυτό... αλλά προφανώς πρέπει να "πειραχτεί" η εφαρμογή του dialer για κάτι τέτοιο.

Τωρα εγω δεν καταλαβα...

Εννοείς δεν το κανει στα ελληνικά ( προφανως δεν υπάρχουν ελληνικοί χαρακτηρες στο dialer διπλα στους αριθμους)

Στα λατινικα ομως σου δουλεύει κανονικα… σωστα;

Ναι έχω το L04 ρυθμισμένο στα 720 με official update.

Η developer που λες φαντάζομαι πως είναι custom Rom....

Σωστά;

Όχι δεν είναι custom.... H Huawei βγάζει δύο ειδών rom.. Την stable (που φοράς εσύ) και την developer η μόνη διαφορά είναι ότι η τελευταία έχει κάποια παραπάνω χαρακτηριστικά προκειμένου να δοκιμαστούν.. Από εκεί και πέρα η μπαταρία εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.. Τι άλλες εφαρμογές τρέχουν από πίσω πχ?

Όσο για σένα rapsodos μιλάω για τον virusplus και το εργαλείο του το multi -tool το οποίο μπορείς να βρεις στην πρώτη σελίδα..

Όχι δεν είναι custom.... H Huawei βγάζει δύο ειδών rom.. Την stable (που φοράς εσύ) και την developer η μόνη διαφορά είναι ότι η τελευταία έχει κάποια παραπάνω χαρακτηριστικά προκειμένου να δοκιμαστούν.. Από εκεί και πέρα η μπαταρία εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.. Τι άλλες εφαρμογές τρέχουν από πίσω πχ?

..

Στο μενου προστατευόμενες εφαρμογές τις μονες που εχω να μενουν ενεργες και με κλειστή οθονη ειναι το tapatalk, facebook skype για να μου έρχονται οι ειδοποιήσεις και μια ακομη εφαμρογη για gestures που χρησιμοποιώ εδω και χρονια ( θα γραψω παρακατω για αυτην ).

Το εχω σε αυτόματη φωτεινότητα με την μπαρα στα 2/3.

Η μνήμη με τα βιας πέφτει στα 1.8 Gb ελεύθερη.

Παιχνίδια δεν παιζω

Το multi-tool μπορεί να χρησιμοποιηθεί ε συσκευές άνευ"προτάγματος";;Δε κατέχω...Θα τα παρατήσω..Ασ μη βλέπω τη μουτσουνα μου στο fm..xaxa

Στο μενου προστατευόμενες εφαρμογές τις μονες που εχω να μενουν ενεργες και με κλειστή οθονη ειναι το tapatalk, facebook skype για να μου έρχονται οι ειδοποιήσεις και μια ακομη εφαμρογη για gestures που χρησιμοποιώ εδω και χρονια ( θα γραψω παρακατω για αυτην ).

Το εχω σε αυτόματη φωτεινότητα με την μπαρα στα 2/3.

Η μνήμη με τα βιας πέφτει στα 1.8 Gb ελεύθερη.

Παιχνίδια δεν παιζω

Το Facebook και το Skype είναι ενεργοβόρες εφαρμογές.. Πέρα όμως από αυτό εγώ την φωτεινότητα την έχω ένα κλικ πάνω από την μέση.. Επίσης ποια έκδοση έχεις?? Κάποια παιδιά ανέφεραν πεσμένη μπαταρία με την β313..

Και απενεργοποίησε την αυτόματη φωτεινότητα.. Χαλάει πιο πολύ μπαταρία από το να την έχεις στο 60-70%

Rapsodos όχι για να τα περάσεις μέσω cwm όπως είπε ο virusplus χρειάζεται να κάνεις την διαδικασία εγκατάστασης του cwm για την οποία υπάρχει λεπτομερής οδηγός στην πρώτη σελίδα..

Edited by kaliakman

Τα on screen buttons από ανεκαθεν τα εβλεπα με μισο ματι λογο του οτι ενα σημαντικό μερος της οθονης χανεται από αυτα

Στο κινητό μας βεβαια υπαρχει η λυση του touchplus , ένα χαρακτηριστικό που εκτίμησα πολύ , αλλα επειδη το κοστος τους ειδικά των tempered touch plus είναι αρκετο υπάρχει και η λυση των gestures που ανεβάζουν την εμπειρία χρήσης και μας γλιτωνουν και από ένα επιπλέον εξοδο.

Υπαρχουν αρκετές εφαρμογες που με χειρονομίες μπορουν να ελέγξουν την συσκευη μας και κάποιες από αυτές υπόσχονται αντικατάσταση των On screen buttons , αλλα έχοντας δουλέψει για αρκετο καιρο το gmd gestures πιστεύω πως δεν υπαρχει καλύτερο του.

Υπάρχει και το gmd gesture control αλλα δεν είναι τοσο καλο συν ότι με την έκδοση που περιγραφω ( που σημειωτέον απαιτεί ρουτ ) εχουμε την επιλογη να προσθέσουμε οσες χειρονομίες θελουμε.

Αφου εχουμε κανει το root και εχουμε κατεβάσει τα on screen buttons από τα μενου του Honor , δημιουργούμε τις χειρονομίες που μας εξυπηρετούν καλυτερα .

Καλο είναι εάν δουλεύεται την συσκευη στα 720 να κάνετε ένα calibration της ανάλυσης της οθονης μεσα από την εφαρμογή.

Επίσης μην ξεχάσετε να δηλώσετε την εφαρμογή στις προστατευόμενες ώστε να μην κλείνει μετά από λίγο.

Παρακάτω δειχνω σε ένα μικρο βιντεο τι εχω κανει στο δικο μου ως μπουσουλα για το τι μπορει να κανει ο καθενας μας.

Το touchplus μπορει να περιμένει

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.goodmooddroid.gesturecontrol

Edited by telmusic

Τωρα εγω δεν καταλαβα...

Εννοείς δεν το κανει στα ελληνικά ( προφανως δεν υπάρχουν ελληνικοί χαρακτηρες στο dialer διπλα στους αριθμους)

Στα λατινικα ομως σου δουλεύει κανονικα… σωστα;

Δεν το κάνει στα ελληνικά.

Στα λατινικά δουλεύει.

MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga

To Honor6 δεν έχει natural support των GAPPS, οπότε και είναι λογικό να υπάρχουν δυσλειτουργιες στον συγχρονισμό.

Το καίριο ερώτημα είναι πως βάλατε τα GAPPS, από το App Center της Huawei ή φλασαροντας τα από CWM?

Πιθανότατα τα προβλήματά συγχρονισμού να λυθούν αν φλασαρετε τα GAPPS από CWM.

Προσωπικά, στις αρχικές ROM του Honor6, έπεφτα σε bootloop ή είχα system crash όταν πέρναγα τα GAPPS από CWM, όταν τα έβαλα στο Multi-Tool, μετά από αίτημα μέλους του XDA, με διαβεβαίωσαν πως περνάνε χωρίς να δημιουργούν κάποιο προβλημα, δεν τα έχω τεστάρει προσωπικά όμως.

Αρα βρήκαμε στην ουσία την λύση. Δεν το ήξερα για το multi tool ότι έβαλες και τα gapps. Το έχω δουλέψει το πρόγραμματακι σου αλλά για να κάνω root. Το δοκιμάζω και σου λέω.. Αν δουλεύει Οκ. Απλά πες μου αν χρειαζετει πρώτα να βγάλουμε αυτά που έχουμε ήδη..... Περασμενα από την HUAWEI app center.

Λοιπον πηγα στο multi toll αλλα στα gapps εχει 4 επιλογές. Ποια βαζουμε??

anyway διάλεξα μια τυχαία την 1η pico αλλα δεν την περναει ενω φαίνεται οτι την κατεβαζει βγαινει το ποσοστο...και τρεχει...αλλα μετα μου πεταει στο προηγουμενο μενου αν θελω ή εχω CWM εγκατεστημένη. Λεω εχω γιατι την ειχα βαλει πριν και κατοπιν μου κανει επανεκινηση το τηλεφωνο.... στην Cwm παταω οπως γραφει να βαλω απο slideload το supersu...(αν και το εχω root ηδη)...προχωρα και σταματα γιατι δεν το βρίσκει...το βαζω χειροκίνητα και παλι με οπως ειχα κανει την πρωτη φορα που το ειχα κανει root..αλλα μετα πλεον με ξαναπετα στην αρχική σελιδα και προφανως δεν τα περναει τα Gapps...Εκτος αν επειδή τα εχω μεσα περασμενα απο app huawei δεν μπορει να τα περασει...πρεπει να βγουν πρωτα.... Δεν ξερω κολλησα....εκει

Παρακατω εκανα και το debrand ολα οκ αλλα το Gapps τιποτα....Σε καποια φαση μου ζητα να ξαναπερασω την stock rec αλλα του λεω οχι γιατι τα Gapps θελουν νομιζω την CWM...σωστα?

Edited by gtok34

Θα το τεσταρω όταν πάω σπίτι! Αλλά αμα δεν στα περνάει ούτε χειροκίνητα ίσος είναι corrupt το zip, δοκίμασε να το ξανακατεβάσεις.

Θα το τεσταρω όταν πάω σπίτι! Αλλά αμα δεν στα περνάει ούτε χειροκίνητα ίσος είναι corrupt το zip, δοκίμασε να το ξανακατεβάσεις.

χειροκίνητα πως τα περναμε υπαρχει σε zip file να το φλασαρουμε/?? τα gapps ενοοω γιατι μονο αυτα δεν καταφερα να περασω. Ασε που μου κανε και ενα loop με reeboot απο την CWM και με εβγαζε ξανα παλι σε CWM και αναγκαστικα να κανω wipe και reset...Παλι απο την αρχή ολα....τωρα...Πτου...Αλλα εστω τουλαχιστον τωρα ελπιζω να βαλω καθαρα τα Gapps...

Edited by gtok34

χειροκίνητα πως τα περναμε υπαρχει σε zip file να το φλασαρουμε/?? τα gapps ενοοω γιατι μονο αυτα δεν καταφερα να περασω. Ασε που μου κανε και ενα loop με reeboot απο την CWM και με εβγαζε ξανα παλι σε CWM και αναγκαστικα να κανω wipe και reset...Παλι απο την αρχή ολα....τωρα...Πτου...Αλλα εστω τουλαχιστον τωρα ελπιζω να βαλω καθαρα τα Gapps...

Τα πέρασα κανονικά τα pico από το Multi-Tool με το CWM του codeworkx χωρίς κανένα πρόβλημα, παρ'ολα αυτά το πρόβλημα δεν λύθηκε με την εικόνα, στο gmail τουλάχιστον.

Σβήσε το αρχείο "pa_gapps-modular-pico-4.4.4-20150221-signed.zip" (93.184kb) και ξανακατεβασε το από το Multi-Tool ή από το thread τους στο XDA, βάλτο στην SD και κανε install zip από το CWM.

Τα πέρασα κανονικά τα pico από το Multi-Tool με το CWM του codeworkx χωρίς κανένα πρόβλημα, παρ'ολα αυτά το πρόβλημα δεν λύθηκε με την εικόνα, στο gmail τουλάχιστον.

Σβήσε το αρχείο "pa_gapps-modular-pico-4.4.4-20150221-signed.zip" (93.184kb) και ξανακατεβασε το από το Multi-Tool ή από το thread τους στο XDA, βάλτο στην SD και κανε install zip από το CWM.

που το περναει το αρχείο ψαχνω στο τηλεφωνο...και δεν το βρισκω. Ναι θα το ψαξω απο εκει να το κατεβασω...

Οπα σορυ το ειδα στο pc τωρα νομιζα το περνουσε σε φακελο στο τηλεφωνο...

ενταξει τα περασα κανονικα οπως μου ειπες...καλα φαινονται και βγήκαν οι φωτογραφίες απο τις επαφές μου....θα δοκιμασω να αλλαξω την φωτο στο google λογαριασμο να δω αν θα αλλαξει...Απλα τωρα πρεπει να αρχιζω να τα περναω ολα απο την αρχή ....γιατι αναγκαστηκα λογω του loop και εκανα wipe...και ολο λεω θα παρω backup και ολο ξεχναω...χαχα...Ευχαριστώ θα ενημερωσω αν διορθωθηκε το προβλημα.

Edited by gtok34

Δεν την έχω αλλά αν θυμάμαι καλά κάποιοι είχαν αναφέρει ότι παρεμβάλει με τις κεραίες του κινητού και προκαλεί μείωση στο σήμα.

Από το s3 μου έχω κάνει back up με το Helium μυνήματα , κωδικούς για σύνδεση σε router και γενικότερα από εφαρμογές που ενσωματώνει η Samsung με το touchwiz.

Είναι εφικτή η επαναφορά τους στο honor 6 ( φυσικά με το helium ) ειδικά σε ότι αφορά sms και router codes ή θα δημιουργηθεί πρόβλημα λόγο διαφορετικού ui;

Καλημέρα,

εγώ πήρα αυτήν http://www.ebay.com/itm/NEW-LUXURY-Ultra-thin-Aluminum-Metal-Gorilla-Glass-Back-Case-For-Huawei-Honor-6-/171604891484?pt=LH_DefaultDomain_0&var=470594137152&hash=item27f472d75c

η οποία είναι στην ίδια φιλοσοφία, δλδ, πλήρης κάλυψη του κινητού απο πίσω και στο γύρω γύρω του, η οποία προσφέρει μεγάλη ασφάλεια αλλά λόγω γυαλιστερής πίσω επιφάνειας γλυστράει παντού...Δλδ αν αφήσεις το τηλέφωνο λίγο βιαστικά σε τραπέζι, γλυστράει σε σημείο να σου φύγει κάτω...αυτη την θήκη που λές, αν δεν έχει γυαλιστερή πίσω επιφάνεια, τότε είναι καλή περίπτωση....

By all means marry. If you get a good wife, you'll be happy. If you get a bad one, you'll become a philosopher.

Socrates

Καλημέρα στην παρεά,

μάλλον ο πιο άτυχος κάτοχος του Honor6, το γνωστό πρόβλημα με την τρελή κατανάλωση μπαταρίας...έχει ήδη πάει μια φορά Κίνα, δεν έκαναν απολύτως τίποτα - sofware upgrade είπαν τελικά μετά απο πιέσεις και το κινητό φεύγει πάλι αύριο για Κίνα...όπως δήλωσαν σε email παραδέχθηκαν ότι "δεν έκαναν απολύτως τίποτα στο τηλέφωνο" και ότι αυτή την φορά θα το φτιάξουν....

Συμπεράσματα απο την 3-6 μήνες ταλαιπωρία με Κίνα:

1. Πρήξτε τους όταν στείλετε κάτι για φτιάξιμο, να σας πουν ακριβώς τι τρέχει με την συσκευή σας, τι και αν άλλαξαν κάτι σε hardware, και να μην σταλεί πίσω αν δεν είναι οκ.

2. Καλύτερα να μιλάς μόνο με τον πωλητή που το αγόρασες εξ αρχής, και όχι με διάφορους του E-shop που το αγόρασες, γιατί μπορεί (και συνήθως έχουν) μάυρα μεσάνυχτα. (έκανα το λάθος και μίλησα με πωλητή του Minideal απο μέσα απο την στήλη που έχουν εδώ στο myphone.gr, και μου προκάλεσε 8 εγκεφαλικά, όταν ο άσχετος επέμενε ότι δεν γνωρίζω να χρησιμοποιώ smartphone κινητά, και για αυτό τρώω την μπαταρία).

3. Όταν το παραλάβουν και μου πουν τι ακριβώς παίζει και τι θα αλλάξουν, θα ενημερώσω για να ξέρετε σε περίπτωση (το απεύχομαι) παρατηρήσετε και εσείς (άσχετα έκδοσης EMUI) τρελή κατανάλωση μπαταρίας, ακόμη και χωρίς εφαρμογές εγκατεστημένες...

By all means marry. If you get a good wife, you'll be happy. If you get a bad one, you'll become a philosopher.

Socrates

Καλημέρα στην παρεά,

μάλλον ο πιο άτυχος κάτοχος του Honor6, το γνωστό πρόβλημα με την τρελή κατανάλωση μπαταρίας...έχει ήδη πάει μια φορά Κίνα, δεν έκαναν απολύτως τίποτα - sofware upgrade είπαν τελικά μετά απο πιέσεις και το κινητό φεύγει πάλι αύριο για Κίνα...όπως δήλωσαν σε email παραδέχθηκαν ότι "δεν έκαναν απολύτως τίποτα στο τηλέφωνο" και ότι αυτή την φορά θα το φτιάξουν....

Συμπεράσματα απο την 3-6 μήνες ταλαιπωρία με Κίνα:

1. Πρήξτε τους όταν στείλετε κάτι για φτιάξιμο, να σας πουν ακριβώς τι τρέχει με την συσκευή σας, τι και αν άλλαξαν κάτι σε hardware, και να μην σταλεί πίσω αν δεν είναι οκ.

2. Καλύτερα να μιλάς μόνο με τον πωλητή που το αγόρασες εξ αρχής, και όχι με διάφορους του E-shop που το αγόρασες, γιατί μπορεί (και συνήθως έχουν) μάυρα μεσάνυχτα. (έκανα το λάθος και μίλησα με πωλητή του Minideal απο μέσα απο την στήλη που έχουν εδώ στο myphone.gr, και μου προκάλεσε 8 εγκεφαλικά, όταν ο άσχετος επέμενε ότι δεν γνωρίζω να χρησιμοποιώ smartphone κινητά, και για αυτό τρώω την μπαταρία).

3. Όταν το παραλάβουν και μου πουν τι ακριβώς παίζει και τι θα αλλάξουν, θα ενημερώσω για να ξέρετε σε περίπτωση (το απεύχομαι) παρατηρήσετε και εσείς (άσχετα έκδοσης EMUI) τρελή κατανάλωση μπαταρίας, ακόμη και χωρίς εφαρμογές εγκατεστημένες...

Πόση ώρα οθόνης σου βγάζει από φόρτιση σε αποφόρτιση;

Πόση ώρα οθόνης σου βγάζει από φόρτιση σε αποφόρτιση;

Απο ότι είχα δει, ούτε 1,5 ώρα...φορτισμένο 100% το πρωί, το βράδυ στις 10.00 ήταν στο 20%...χωρίς εφαρμογές εγκατεστημένες, παρά μόνον το gmail - κυρίως για τις επαφές και τον συγχρονισμό τους...

Socrates

Απο ότι είχα δει, ούτε 1,5 ώρα...φορτισμένο 100% το πρωί, το βράδυ στις 10.00 ήταν στο 20%...χωρίς εφαρμογές εγκατεστημένες, παρά μόνον το gmail - κυρίως για τις επαφές και τον συγχρονισμό τους...

Πω πω τραγικό....

Σε ρώτησα Γιατί εμένα η μπαταρία σε 1080 κρατάει 4ώρες + και σε 720 3:30......