Dreamw Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Πρέπει να flashαρεις το system.img από την Β313 απο fastboot πρώτα μάλλον. Όσες φορές προσπάθησα να γυρίσω από dev σε stable είχα crash στο system. Τελικά κατάφερες να το γυρίσεις? το system.img το γλασάρω με το multi tool? Παράθεση -> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgio17 Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Καλησπέρα, Μία χαζή ερώτηση μάλλον αλλά γιατί στο site της Ηuawei έχει links για όλα τα μοντέλα H60 εκτός από το Η60-L04 βρε παιδιά? Δεν είναι πλέον supported συσκευή? :( Εδώ εννοώ -> http://www.emui.com/plugin.php?id=hwdownload Παράθεση by giorgio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggoldend Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Γεια σας παιδιά. Το τηλέφωνο χθες εξαφάνισε κάποιες απ τις φωτογραφίες που υπήρχαν στη "Συλλογή". Πιο πριν είχα κάνει επανεκκίνηση και "επιτάχυνση" απ τη "διαχείριση συσκευής". Δεν ξέρω βέβαια αν φταίει αυτό,γιατί και άλλες φορές που το είχα κάνει, δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. Το παράξενο είναι ότι, στη Συλλογή υπάρχουν οι φωτογραφίες,αλλά όταν τις ανοίγω μου λέει "δεν υπάρχουν μικρογραφίες" και υπάρχουν και οι λεπτομέρειες της φωτογραφίας, δηλαδή ημερομηνία,μέγεθος,διαδρομή κτλ. Έχει κανείς ιδέα τι γίνεται και αν μπορώ να τις επαναφέρω; Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Καλησπέρα, Μία χαζή ερώτηση μάλλον αλλά γιατί στο site της Ηuawei έχει links για όλα τα μοντέλα H60 εκτός από το Η60-L04 βρε παιδιά? Δεν είναι πλέον supported συσκευή? :( Εδώ εννοώ -> http://www.emui.com/plugin.php?id=hwdownload To Η60-L04 προορίζεται για συγκεκριμένες αγορές, εκτός Κίνας. Οπότε ψάξε στο κανονικό site της Huawei ή στο xda thread λογικά κάτι θα έχει. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blue_Engineer Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Από την Β307 δέχομαι αναβάθμιση στην Β313 και πριν εγκαταστήσω αλλάζω με το πειραγμένο local.prop με το stock της B307. Αλλά και πάλι στην εγκατάσταση αποτυχία.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef31nos Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 (edited) Καλημερα σε ολους παιδια ειμαι αναμεσα σε αυτο και αυτο το τηλ τι μου προτεινετε ευχαριστω προκαταβολικα.....Ακυρο το meizu δεν ειναι δικαρτο οποτε honor..... Edited March 4, 2015 by stef31nos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Καλημερα σε ολους παιδια ειμαι αναμεσα σε αυτο και αυτο το τηλ τι μου προτεινετε ευχαριστω προκαταβολικα.....Ακυρο το meizu δεν ειναι δικαρτο οποτε honor..... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=145 Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Βλεπω πως υπαρχει από Ευρώπη η συγκεκριμένη εκδοση H60-L04. Επειδή δεν με ενδιαφέρει η δευτερη sim υπάρχει κατι άλλο που θα πρεπει να προσέξω η όλα καλα; Ειμαι ετοιμος για το κλικ… Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Βλεπω πως υπαρχει από Ευρώπη η συγκεκριμένη εκδοση H60-L04. Επειδή δεν με ενδιαφέρει η δευτερη sim υπάρχει κατι άλλο που θα πρεπει να προσέξω η όλα καλα; Ειμαι ετοιμος για το κλικ… Άμα δεν σε νοιάζει το Dual SIM, όρμα άφοβα από Amazon Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Για το H60-L04 έχει... εχει παντου ελληνικά κ περνει κανονικα τις ενημερώσεις?? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Άμα δεν σε νοιάζει το Dual SIM, όρμα άφοβα από Amazon Ωραια αλλα απο Amazon βλεπω πιο ακριβες τιμες ( εκτος αν το λες για θεμα πιο άμεσης κάλυψης σε θέματα εγγύησης) Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 εχει παντου ελληνικά κ περνει κανονικα τις ενημερώσεις?? Δεν έχω το L04, αλλά άμα κρίνω από το L02 για τα ελληνικά, τότε είναι πλήρης. Όσον αφορά τις ενημερώσεις, το L04 νομίζω τις παίρνει πιο αραιά. Ωραια αλλα απο Amazon βλεπω πιο ακριβες τιμες ( εκτος αν το λες για θεμα πιο άμεσης κάλυψης σε θέματα εγγύησης) Εσύ που κοιτούσες; Η Huawei Netherlands, που είναι η επίσημη εισαγωγέας του Huawei Honor 6 - L04 στην ευρώπη, πουλάει το L04 μόνο μέσω του Amazon, και πιο συγκεκριμένα του Αγγλικού. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Ωραια αλλα απο Amazon βλεπω πιο ακριβες τιμες ( εκτος αν το λες για θεμα πιο άμεσης κάλυψης σε θέματα εγγύησης) Αν θέλεις μονοκαρτο,υπάρχουν πολύ καλύτερες εναλλακτικές του ονορ6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Εσύ που κοιτούσες; Η Huawei Netherlands, που είναι η επίσημη εισαγωγέας του Huawei Honor 6 - L04 στην ευρώπη, πουλάει το L04 μόνο μέσω του Amazon, και πιο συγκεκριμένα του Αγγλικού. To2c warehouse europe http://www.coolicool.com/stock-in-europe-huawei-honor-6-h60-l02-hisilicon-kirin-920-17ghz-octa-core-5-inch-ips-1080p-android-g-35576 Στο Amazon uk έβγαινε 340 Ευρω συν μεταφορικα Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 To2c warehouse europe http://www.coolicool.com/stock-in-europe-huawei-honor-6-h60-l02-hisilicon-kirin-920-17ghz-octa-core-5-inch-ips-1080p-android-g-35576 Στο Amazon uk έβγαινε 340 Ευρω συν μεταφορικα 1. Αυτή δεν είναι η ευρωπαική αποθήκη του to2c. 2. Το Coolicool έχει στείλει ότι να'ναι μοντέλα σε προηγούμενους αγοραστές, δες το παρόν thread. 3. Εγώ θα αγόραζα από Amazon.co.uk γιατί μετά έχεις να κάνεις με Amazon, όχι με το κάθε τυχάρπαστο κινέζο, που ήρθε στην ευρώπη. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Δεν έχω το L04, αλλά άμα κρίνω από το L02 για τα ελληνικά, τότε είναι πλήρης. Όσον αφορά τις ενημερώσεις, το L04 νομίζω τις παίρνει πιο αραιά. τελικα εχω το H60-L02 υπάρχει ευρωπαικη κ που μπορω να την βρω? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Δεν έχω το L04, αλλά άμα κρίνω από το L02 για τα ελληνικά, τότε είναι πλήρης. Όσον αφορά τις ενημερώσεις, το L04 νομίζω τις παίρνει πιο αραιά. τελικα εχω το H60-L02 υπάρχει ευρωπαικη κ που μπορω να την βρω? Τι εννοείς ευρωπαική; Ποιο είναι το πρόβλημα σου? Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Τι εννοείς ευρωπαική; Ποιο είναι το πρόβλημα σου? θελω να βαλω ευρωπαικη με πλήρης ελληνικα κ να περνει αναβαθμισεις γιατι τωρα με L02 και ρουτ δεν περνει αναβαθμίσεις Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Θέλω πακέτο εμπρός/πίσω tempered glass και περιμετρική θήκη(να φαίνεται και η πλάτη του κινητού)..Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 θελω να βαλω ευρωπαικη με πλήρης ελληνικα κ να περνει αναβαθμισεις γιατι τωρα με L02 και ρουτ δεν περνει αναβαθμίσεις 1. Η "ευρωπαική" του L04 δεν νομίζω ότι μπαίνει 2. Ακόμα και αν μπαίνει, άμα είσαι root με custom recovery ή πειραγμένο local και build prop πάλι δεν θα περνάει την αναβάθμιση, η ειδοποίηση θα έρχετε κανονικότατα 3. Ο λόγος που το L02 σου δεν παίρνει αναβαθμίσεις είναι κατά πάσα πιθανότητα αυτός που περιέγραψα στο 2. 4. Αφού είσαι root όπως λες γιατί δεν αφαιρείς και τα όποια κινέζικα έχουν απομείνει με τις μεθόδους που αναφέρονται στο πρώτο ποστ? Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaliakman Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Έγινε η παραγγελία χθές από Vickmall,θήκη από Ali και σε λίγες μέρες και το Ultimate Shield από Amazon.. Τώρα περιμένουμε!!! :D:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Greeniaris Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Μου ηρθε και εμενα σμρ η κινηταρα...αντε καλοριζικο μου λοιπον.. :Ρ Δν με λετε...δν ξερω αν το εχει αναφερει κανενας αλλα εμενα το widget του καιρο αναγνωριζει τποθεσια γευγευλι...τι φαση?? Τελος με την πρωτη φορτιση απο οσο ξερω δν χρειαζεται να φτασει στο μηδεν και να το φορτισουμε 8ωρο, στις καινουριες μπαταριες ή κανω λαθος?? Αυτα για σμρ φιλοι μου της αξιας αυτης κοινοτητας :) Παράθεση Nothing is true, everything is permitted - Altaïr Ibn-La'Ahad - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kon_IMS Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 (edited) Παιδιά έχω πρόβλημα με το κινητό: Έβαλα μια κάρτα microSD sandisk 16gb και το έκανα restart για να κάνω προεπιλεγμένη αποθήκευση στην κάρτα και όταν άνοιξε μου έβγαζε συνεχώς error ότι: "Η εφαρμογή UI συστήματος σταμάτησε να λειτουργεί" πατάω ΟΚ συνεχώς το κάνω restart αλλά το ίδιο πρόβλημα. Έβγαλα την microSD αλλά πάλι τα ίδια. Έχω EMUI 3.0 Έχει συμβεί σε κανέναν το ίδιο πρόβλημα? Καμιά ιδέα?? Edited March 4, 2015 by kon_IMS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baspats Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Παιδιά έχω πρόβλημα με το κινητό: Έβαλα μια κάρτα microSD sandisk 16gb και το έκανα restart για να κάνω προεπιλεγμένη αποθήκευση στην κάρτα και όταν άνοιξε μου έβγαζε συνεχώς error ότι: "Η εφαρμογή UI συστήματος σταμάτησε να λειτουργεί" πατάω ΟΚ συνεχώς το κάνω restart αλλά το ίδιο πρόβλημα. Έβγαλα την microSD αλλά πάλι τα ίδια. Έχω EMUI 3.0 Έχει συμβεί σε κανέναν το ίδιο πρόβλημα? Καμιά ιδέα?? Επαναφορά εργοστασιακων... Παράθεση [url=http://mowned.com/basilispats][img]http://mowned.com/sig/basilispats.extended.jpg[/img][/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kon_IMS Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 (edited) Για εκεί οδεύω...! Πέρα από φωτογραφίες βιντεο μουσική που τα κράτησα όλα, χρειάζεται τίποτα άλλο / έχετε υπόψην τίποτα που πρέπει να κάνω πριν το επαναφέρω στις εργοστασιακες?? Ευχαριστώ! Edited March 4, 2015 by kon_IMS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts