Jump to content

Honor 6

kiriakosk
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μόλις βγήκε το B120SP03.Σύμφωνα με τη εταιρία το μόνο που προσθέτει είναι σταθεροποίηση του συστήματος. Έχω διαβάσει πως κάποιος έχει δει βελτίωση στο σήμα.

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ρωμανε φίλε χάρη!

Μπορείς να δοκιμάσεις τα ακουστικά με κράνος; μπαίνουν άνετα;

Δεν έχω κράνος... Σορυ

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

καλημέρα σε όλους τους φίλους

μπορείτε να μου πείτε ρε παιδιά τι αποτελέσματα έχετε με την μπαταρία

έχω την B611 μέσα και μετά από 3 πλήρες φορτίσεις μου βγάζει 30ώρες λειτουργία

http://i62.tinypic.com/5podfr.jpg

μπορείτε oσοι έχετε το ίδιο update να μου πείτε πως δουλεύει και το δικό σας

Ευχαριστω

Edited by Djdiageo
Huawei Mate 10 Pro [bLA-L29]

Ούτε εγώ έχω κάποιο θέμα ίσα ίσα το αντίθετο.

Ποια θέματα; εγώ προσωπικά δεν έχω απολύτως κανένα, ούτε στραβωσε

Οπότε, είναι τι συσκευή θα σου κάτσει.

Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro

Άμα από τότε 30 έχουν πρόβλημα οι 2 do the math μην λες ότι σου κάτσει...

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Άμα από τότε 30 έχουν πρόβλημα οι 2 do the math μην λες ότι σου κάτσει...[/QUO

Romanos,χωρίς παρεξήγηση,αλλά μιλάς εκ του ασφαλούς επειδή η συσκευή σου είναι οκ. Πάντως και το 2 στα 30 στατιστικώς είναι μεγάλο ποσοστό.

Τέλος πάντων μπορεί να είμαι εγώ υπερβολικός.

Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro

Δηλαδή στους 100 έχουν οι 7 πρόβλημα δεν λέω ότι είναι καλό ή κακό ποσοστό αλλά δεν είναι ότι σου κάτσει. Τι αντίστοιχο ποσοστό έχουν οι άλλες εταιρίες; το ότι σου κάτσει δεν θα ήταν πιο κοντά στο 30 με 50 %? Και το 7% που έχω βγάλει αυθαίρετα εγώ πάλι δεν αποτελεί ορθό στατιστικό. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι λίγες συσκευές έχουν πρόβλημα και δεν είναι καλό να το γενικεύουμε με εκφράσεις πως ότι σου κάτσει. Edited by Romanos

Και εγώ ειμαι ευχαριστημένος .

Μονο το λαγκ με τις επαφές να λυσω και ολα οκ .Μηπως κάποιος μπορει να βοηθησει ?Εχω κάνει επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων αλλα τιποτα .

Θα ημουν ευγνωμων ...

Ποιο lag με τις επαφές δεν έχει αναφερθεί κάτι προηγουμένως.

Δηλαδή στους 100 έχουν οι 7 πρόβλημα δεν λέω ότι είναι καλό ή κακό ποσοστό αλλά δεν είναι ότι σου κάτσει. Τι αντίστοιχο ποσοστό έχουν οι άλλες εταιρίες; το ότι σου κάτσει δεν θα ήταν πιο κοντά στο 30 με 50 %? Και το 7% που έχω βγάλει αυθαίρετα εγώ πάλι δεν αποτελεί ορθό στατιστικό. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι λίγες συσκευές έχουν πρόβλημα και δεν είναι καλό να το γενικεύουμε με εκφρασεεκφράσεις πως ότι σου κάτσει.

Συμφωνώ μαζί σου για το αυθαίρετο του ποσοστού,μιας και δεν έχουμε συγκεκριμένα στοιχεία.Απλά επειδή αναφέρεται σε αρκετά forum και παρουσιάσεις του κινητού,το γεγονός με έχει ανησυχήσει. Δύο συσκευές άλλωστε έχω παραγγείλει οπότε καταλαβαίνεις.

Όσο για το "ότι σου κάτσει" αναφέρεται στο γεγονός ότι εμείς(στην Ελλάδα) εάν μας τύχει,ουσιαστικά δεν έχουμε την δυνατότητα να το αλλάξουμε(ποιος το στέλνει πίσω και περιμένει άλλους ένα με δύο μήνες).

Μια ερώτηση παιδιά γιατί σκέφτομαι να πάρω την 32GB έκδοση.

Όσα γράφονται εδώ ισχύουν και για το H60-L12 ? ή μόνο για το H60-L02???

Ξέρει να απαντήσει κάποιος ?

spacer.png

Οι μέθοδοι λογικά είναι οι ίδιες αλλά τα αρχεία μπορεί να μην είναι τα ίδια, ειδικά τα zip για τις αναβαθμίσεις.

Ρωμανε φίλε χάρη!

Μπορείς να δοκιμάσεις τα ακουστικά με κράνος; μπαίνουν άνετα;

Τα εχω δοκιμασει εγω, αν και φαινονται μεγαλα τα ακουστικα (σχημα υποθετου-οβιδας :D) σε μενα μπαινουν κανονικα με μια μικρη πιεση για να μπει το κρανος στην αρχη. Ιsως μετα θελουν μια διορθωση με χερακι για τελεια εφαρμογη :D

ειναι ιδια ολα, μονο ο χωρος της μνημης αλλαζει

Τα εχω δοκιμασει εγω, αν και φαινονται μεγαλα τα ακουστικα (σχημα υποθετου-οβιδας :D) σε μενα μπαινουν κανονικα με μια μικρη πιεση για να μπει το κρανος στην αρχη. Ιsως μετα θελουν μια διορθωση με χερακι για τελεια εφαρμογη :D

Δε νιώθεις πόνο ε; ρωτάω γιατί τα θέλω για κάνα ταξιδάκι

Ποιο lag με τις επαφές δεν έχει αναφερθεί κάτι προηγουμένως.

Εχω όμως εγώ μεγάλο λαγκ και το ψάχνω 1 μηνα .Αποκλειεται να είναι hardware αφου όλα είναι οκ .Εσυ τις επαφές τις έχει αποθηκεύσει

στο τηλέφωνο ?

Λένε πως θα κυκλοφορήσει σύντομα. Πιστεύω με την έλευση της emui 3 stable

Δε νιώθεις πόνο ε; ρωτάω γιατί τα θέλω για κάνα ταξιδάκι

Παίζουν πολλοί παράγοντες. Σε εμένα τον ανοικτοαυτια δεν ειχα θεμα σε μισαωρη οδηγηση. :)

Υ.Γ. Αυτή την ώρα κατεβάζω από το κινητο την b120sp03.

Edited by makic

Εχω όμως εγώ μεγάλο λαγκ και το ψάχνω 1 μηνα .Αποκλειεται να είναι hardware αφου όλα είναι οκ .Εσυ τις επαφές τις έχει αποθηκεύσει

στο τηλέφωνο ?

Τελικα ήταν ο λογαριασμός του facebook που προκαλουσε το λαγκ .Ετσι εαν κάποιος εχει το ιδιο προβλημα ας κοιταξει το facebook πρωτα

Τελικα ήταν ο λογαριασμός του facebook που προκαλουσε το λαγκ .Ετσι εαν κάποιος εχει το ιδιο προβλημα ας κοιταξει το facebook πρωτα

Θέλεις να μας πεις πιο ήταν ακριβώς το πρόβλημα και τί ακριβώς έκανες για να το λύσεις για να ξέρουμε μήπως το έχει και κάποιος άλλος.

Using Tapatalk

Άμα σας τύχει το εξής, μην ψαρώσετε απλά κάντε ένα restart

http://i.imgur.com/VcYUpum.jpg

Θέλεις να μας πεις πιο ήταν ακριβώς το πρόβλημα και τί ακριβώς έκανες για να το λύσεις για να ξέρουμε μήπως το έχει και κάποιος άλλος.

Ειχα επιλεξει να εμφανίζονται οι επαφες του gmail .Αλλα οι επαφες ,οταν πατουσα πανω στο ονομα ,έκανε πολλες φορες πανω απο 10 δευτερόλεπτα να φορτώσουν.Αυτο ξεκινησε στην emui 3.

Ειχα κανει μεχρι επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων χωρίς αποτέλεσμα...αφου καθε φορα εβαζαολους τους λογαριασμούς και φυσικά το φατσοβιβλιο .

Ξεκινα να αφαιρω ενα ενα τους λογαριασμούς και βρήκα οτι το φατσοβιβλιο και ο συγχρονισμός μου καθυστερούσε το dialer και τις επαφες .Καθε φορα έκανε καποιο συγχρονισμό που ομως ,ακομα και οταν δεν εκαμα kill τον dialer,καθυστερούσε.