aplostra Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Το ξέρω άπλα το παραθέτω γιατί η επαναεπιλογή του μου έφτιαξε το πρόβλημα. Τα WiFi Drops τα είχα με κλειστή οθόνη κι ας ήταν επιλεγμένο το "Πάντα", ήθελε να το επαναεπιλέξω. Δεν φαίνεται και πολύ λειτουργική πάντως. Τα πατάει 2-3 φορές για να πιάσουν. Γενικά έχω παρατηρήσει ότι το άνοιξε/κλείσε λειτουργιών, λειτουργεί μπερδεμένα. Δλδ εμένα ήταν ανοικτή η προστασία οθόνης(αλλαγής ανάλυσης) αλλά η ανάλυση ήταν 1080p,η περιστροφή οθόνης ήταν ενεργή ενώ εγώ την είχα κλειστή.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blue_Engineer Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Εκεί που βρίσκονται τα 3 πλήκτρα αν αυτά τα ελαχιστοποιήσω μπορώ να παρατηρήσω ότι στο λευκό η οθόνη κιτρινίζει σε εκείνο το κομμάτι.. Googlαρα και έπεσα πάνω στο review της πρώτης σελίδας του threap στο xda. The bad: The bottom of the screen is a little yellow when shows white. Θα το είχα παρατηρήσει τόσο καιρό γιατί αναφέρθηκε και εδώ μέσα.. Οπότε μάλλον εμένα μου εμφανίστηκε τώρα.. :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sthatzi Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Μια ερώτηση παιδιά γιατί σκέφτομαι να πάρω την 32GB έκδοση. Όσα γράφονται εδώ ισχύουν και για το H60-L12 ? ή μόνο για το H60-L02??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VirusPlus Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 (edited) Γενικά έχω παρατηρήσει ότι το άνοιξε/κλείσε λειτουργιών, λειτουργεί μπερδεμένα. Δλδ εμένα ήταν ανοικτή η προστασία οθόνης(αλλαγής ανάλυσης) αλλά η ανάλυση ήταν 1080p,η περιστροφή οθόνης ήταν ενεργή ενώ εγώ την είχα κλειστή.. Ισχύει ναι, ιδικά μετά τα ΟΤΑ. Το ROG φαίνεται ενεργοποιημένο by default αλλά δεν είναι. 611 Full ROM Edited October 16, 2014 by VirusPlus Παράθεση MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Εκεί που βρίσκονται τα 3 πλήκτρα αν αυτά τα ελαχιστοποιήσω μπορώ να παρατηρήσω ότι στο λευκό η οθόνη κιτρινίζει σε εκείνο το κομμάτι.. Googlαρα και έπεσα πάνω στο review της πρώτης σελίδας του threap στο xda. The bad: The bottom of the screen is a little yellow when shows white. Θα το είχα παρατηρήσει τόσο καιρό γιατί αναφέρθηκε και εδώ μέσα.. Οπότε μάλλον εμένα μου εμφανίστηκε τώρα.. :cry: Αυτό το κιτρίνισμα υπάρχει περίπτωση να φύγει με τη χρήση; Έχει συμβει σε κανένα; Η μίας και εμφανιστεί, ζούμε με αυτό; Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Αυτό το κιτρίνισμα υπάρχει περίπτωση να φύγει με τη χρήση; Έχει συμβει σε κανένα; Η μίας και εμφανιστεί, ζούμε με αυτό; Είναι η κόλα σιγά σιγά θα φύγει. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blue_Engineer Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Είναι η κόλα σιγά σιγά θα φύγει. Ρε παιδιά εγώ το έχω 2 μήνες κοντά. Κατά πάσα πιθανότητα δεν υπήρχε. Και προφανώς και δεν είναι καινουριο πλέον για να περιμένω να φύγει.. :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Djdiageo Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 (edited) Ισχύει ναι, ιδικά μετά τα ΟΤΑ. Το ROG φαίνεται ενεργοποιημένο by default αλλά δεν είναι. 611 Full ROM μπορούμε να την κατεβάσουμε και να την περάσουμε έχω βάλει με local update το προηγούμενο αρχείο Edited October 16, 2014 by Djdiageo Παράθεση Huawei Mate 10 Pro [bLA-L29] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VirusPlus Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 μπορούμε να την κατεβάσουμε και να την περάσουμε είμαι ήδη στη b611 Λογικά... αν και δεν έχει νόημα αυτό μάλλον. Προς το παρον εμένα δεν κατεβαίνει με τπτ ούτε από το site, ούτε από το HiSuite Παράθεση MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Djdiageo Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Λογικά... αν και δεν έχει νόημα αυτό μάλλον. Προς το παρον εμένα δεν κατεβαίνει με τπτ ούτε από το site, ούτε από το HiSuite εμενα κατεβαίνει με 50kb/sec :wacko::wacko: Παράθεση Huawei Mate 10 Pro [bLA-L29] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatoza Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 (edited) Η κιτρινηλλα δεν φεύγει παιδιά. Την είχα από την πρώτη μέρα και την παρατήρησα ξέροντας για το OPO. Μπορεί να εξασθενεί αλλά σε εμένα δεν έχει φύγει βέβαια τώρα φαίνεται ελάχιστα και μόνο με τα κουμπιά κρυμμένα. Πάντως δεν είναι σε όλες τις συσκευές. Edited October 16, 2014 by komatoza Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VirusPlus Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Η κιτρινηλλα δεν φεύγει παιδιά. Την είχα από την πρώτη μέρα και την παρατήρησα ξέροντας για το OPO. Μπορεί να εξασθενεί αλλά σε εμένα δεν έχει φύγει. Πάντως δεν είναι σε όλες τις συσκευές. Την έχω κι εγώ... και είναι γενικά κλασικό πρόβλημα των IPS και σε monitors όχι μόνο σε κινητά. Στο ΟΡΟ την διόρθωσαν με update αν δεν κάνω λάθος. Παράθεση MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 εμενα κατεβαίνει με 50kb/sec :wacko::wacko: Με Download manager ή χωρίς; Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VirusPlus Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Με Download manager ή χωρίς; Ποιο download manager πιάνει το site της EMUI? To jDownloader που έχω εγώ δεν το πιάνει. Παράθεση MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Djdiageo Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Με Download manager ή χωρίς; Ποιο download manager πιάνει το site της EMUI? To jDownloader που έχω εγώ δεν το πιάνει. με το Internet Download Manager Παράθεση Huawei Mate 10 Pro [bLA-L29] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Με Free Download Manger κατεβάζει τρενά και βαπόρια :lol: Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Την έχω κι εγώ... και είναι γενικά κλασικό πρόβλημα των IPS και σε monitors όχι μόνο σε κινητά. Στο ΟΡΟ την διόρθωσαν με update αν δεν κάνω λάθος. Δηλαδή αν ασχοληθεί η Huawei θα λυθεί το θέμα για όσους ατύχησαν και πήρα συσκευή με κιτρινίλα;Αρκεί να κάνουν αρκετοί παράπονα. Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blue_Engineer Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 (edited) Την έχω κι εγώ... και είναι γενικά κλασικό πρόβλημα των IPS και σε monitors όχι μόνο σε κινητά. Στο ΟΡΟ την διόρθωσαν με update αν δεν κάνω λάθος. Mε update; Δεν είναι καθαρά θέμα hardware; Edit: Λοιπόν μάλλον η κιτρινίλα πάντα υπήρχε και σε μένα (και λογικά σε όλους). Μόλις κατάλαβα ότι μετά τις αναβαθμίσεις πειράχτηκε η ρύθμιση "Θερμοκρασία χρώματος" ή τελος πάντων η προεπιλογή της είχε άλλα στανταρ. Την μετατόπισα προς το "Ψυχρό" και πλέον δεν την προσέχεις εύκολα.. Edited October 16, 2014 by Blue_Engineer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VirusPlus Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Mε update; Δεν είναι καθαρά θέμα hardware; Edit: Λοιπόν μάλλον η κιτρινίλα πάντα υπήρχε και σε μένα (και λογικά σε όλους). Μόλις κατάλαβα ότι μετά τις αναβαθμίσεις πειράχτηκε η ρύθμιση "Θερμοκρασία χρώματος" ή τελος πάντων η προεπιλογή της είχε άλλα στανταρ. Την μετατόπισα προς το "Ψυχρό" και πλέον δεν την προσέχεις εύκολα.. Το ΟΡΟ είχε κιτρινίλα στην οθόνη μόνο με την Cyanogen και όχι με το ColorOS. Κάπου είχε πάρει το μάτι μου πως το διόρθωσαν με ΟΤΑ στην Cyanogen. Δεν γνωρίζω αν είναι κόλα ή hardware ή software θέμα σε εμάς. Παράθεση MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Πάντως κρίμα.Μπορεί να μην είναι κινητό ναυαρχίδα,αλλά για τα χρήματά του δεν θα έπρεπε να έχει τέτοια θέματα. Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blue_Engineer Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Πάντως δεν παραμορφωνει αλλά χρώματα. Μόνο το άσπρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregog7 Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Παλιότερα το είχα σε ένα iPhone 4s, δεν ξέρω αν είναι το ίδιο θέμα. Και τότε μιλουσαν για κολλες, αλλα αν ήθελες μπορούσες να το αλλάξεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Πάντως κρίμα.Μπορεί να μην είναι κινητό ναυαρχίδα,αλλά για τα χρήματά του δεν θα έπρεπε να έχει τέτοια θέματα. Ποια θέματα; εγώ προσωπικά δεν έχω απολύτως κανένα, ούτε στραβωσε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Ούτε εγώ έχω κάποιο θέμα ίσα ίσα το αντίθετο. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Ούτε εγώ έχω κάποιο θέμα ίσα ίσα το αντίθετο. Ρωμανε φίλε χάρη! Μπορείς να δοκιμάσεις τα ακουστικά με κράνος; μπαίνουν άνετα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts