multiPetros Δημ. June 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2005 re paidia pou einai to 9volto !! kati gia peiraia akousa alla pou akrivos?!! mporei na anavathmisei kai vodafone live? einai kainourio to kin mou mporo na to pao kai kapou allou kai na mou to anavathmisoun me tn egguhsh xoris na plhroso? Λεπτομέρειες για το 9Volto μπορείς να βρεις στη διεύθυνση http://www.9volto.gr/ Όσο για το δεύτερο ερώτημά σου, όχι, δεν είναι δυνατό κάτι τέτοιο. Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. June 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2005 Λεπτομέρειες για το 9Volto μπορείς να βρεις στη διεύθυνση http://www.9volto.gr/ Όσο για το δεύτερο ερώτημά σου, όχι, δεν είναι δυνατό κάτι τέτοιο. thnks gia tn apanthsh!! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis2004 Δημ. June 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2005 ρε παιδια πηγα να κανω χτες αναβαθμιση και με ρωτησαν την απλη ή την εργοστασιακη. τι διαφορα υπαρχει? α,επισεις μου ειπαν οτι στην απλη αναβαθμιση τα πραγματα σου δεν χανονται απο το κινητο ενψ ομως με την εργοστασιακη χανονται ολλα. Παράθεση http://www.myspace.com/alexis747 http://www.alexis747.hi5.com Η μεγαλυτερη αποδειξη της αγαπης, ειναι να αφηνουμε αυτους που αγαπαμε ν να ζησουν ελευθεροι .... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gusstam Δημ. June 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2005 paidia ego piga na kano online update me tin dss-20 kai mou egrafe meta apo to download oti den borei na ginei update logo tou paroxea den epitreptai!!!? ti paizestai? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. June 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2005 ρε παιδια πηγα να κανω χτες αναβαθμιση και με ρωτησαν την απλη ή την εργοστασιακη. τι διαφορα υπαρχει? α,επισεις μου ειπαν οτι στην απλη αναβαθμιση τα πραγματα σου δεν χανονται απο το κινητο ενψ ομως με την εργοστασιακη χανονται ολλα. Μαλλον αυτη ειναι και η μοναδικη διαφορα. Στην απλη, σου περναν απο πανω την αναβαθμιση χωρις να χανεται τιποτα, στην εργοστασιακη σου κανουν reset το κινητο και σου περνανε την αναβαθμιση με αποτελεσμα να χασεις τα αρχεια σου. paidia ego piga na kano online update me tin dss-20 kai mou egrafe meta apo to download oti den borei na ginei update logo tou paroxea den epitreptai!!!? ti paizestai? Μηπως εχεις Voda live? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis21 Δημ. June 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2005 re paidia, pos mporoume na doume pia ekdosh logismikou exei to k700? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spor_os Δημ. June 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2005 re paidia, pos mporoume na doume pia ekdosh logismikou exei to k700? *>*<<*<* Όπου > Δεξιά και < Αριστερά Παράθεση Κάτοχος ενός Huawei U8800 IDEOS X5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eosid Δημ. June 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2005 Παιδιά, ξέρετε αν έχει καταστήματα SE για την αναβάθμιση στην Αθήνα στην Ομόνοια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gusstam Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 Μαλλον αυτη ειναι και η μοναδικη διαφορα. Στην απλη, σου περναν απο πανω την αναβαθμιση χωρις να χανεται τιποτα, στην εργοστασιακη σου κανουν reset το κινητο και σου περνανε την αναβαθμιση με αποτελεσμα να χασεις τα αρχεια σου. Μηπως εχεις Voda live? Viper nai vda live einai to k700i!!! diladi i voda mas kovei kai to online update? kala toso kseftiles einai? giati oloi na to kanoun update apo to spiti kai emeis sto diktio tis na trexoume san palavoi sta service centers? (oi opoioi merikes fores einai teleios stin kosmara tous!!) an to ksilosoume sto 9volto to live kai tis loipes vlakies meta kanei auto update meso internet i oxi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 Viper nai vda live einai to k700i!!! diladi i voda mas kovei kai to online update? kala toso kseftiles einai? giati oloi na to kanoun update apo to spiti kai emeis sto diktio tis na trexoume san palavoi sta service centers? (oi opoioi merikes fores einai teleios stin kosmara tous!!) an to ksilosoume sto 9volto to live kai tis loipes vlakies meta kanei auto update meso internet i oxi? Δυστυχως φιλε μου ετσι ειναι. Αν το ξηλωσεις, νομιζω πως δεν θα υπαρχει προβλημα μετα στο online update. Να ξερεις ομως οτι χανεις την εγγυηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gusstam Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 Viper thanks! telika poli kopanoi oi tis voda me ta branding!! an to vgaloume kai exoume mesa karta voda den to noiazei etsi? euxaristo poli! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eosid Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 Παιδιά, ξέρετε αν έχει καταστήματα SE για την αναβάθμιση στην Αθήνα στην Ομόνοια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis21 Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 *>*<<*<* Όπου > Δεξιά και < Αριστερά ευχαριστω φιλε μου! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis2004 Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 αρα ειται η μια ειται η αλλη θα ειναι το ιδιο πραγμα??? Παράθεση http://www.myspace.com/alexis747 http://www.alexis747.hi5.com Η μεγαλυτερη αποδειξη της αγαπης, ειναι να αφηνουμε αυτους που αγαπαμε ν να ζησουν ελευθεροι .... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kobourk Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 Καλημέρα... έχω κανα μήνα το κινητό και σε γενικές γραμμές είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Ειδικότερα από την ποιότητα κατασκευής. Βέβαια δεν είναι τέλειο. Η κάμερα μέτρια, το βίντεο λίγο καλύτερο. Το μεγαλύτερο μειονέκτημα πάντως είναι η διάρκεια της μπαταρίας η οποία είναι επιεικώς απαράδεκτη (έχω την προτελευταία έκδοση λογισμικού) και με νορμάλ χρήση. Έχω αρκετές ερωτήσεις, αλλά για την ώρα θα ήθελα να περιοριστώ σε τρεις - τέσσερις. 1) Όταν το κινητό φορτίζεται κλειστό ή αφού αδειάσει δεν μπορώ να το ανοίξω! Μόνο αφού γεμίσει... Υπάρχει κάποια ρύθμιση που μπορεί να αλλάξει το παραπάνω; 2) Παιχνίδια μπορώ να στείλω με bluetooth ? Eπίσης, μου έστειλε φίλος μέσω bluetooth το prince of persia από siemens κινητό. to πήρε οκ, αλλά μου το βγάζει στη μισή οθόνη. Διορθώνεται κάπως; 3) Το ηχείο είναι αρκετά αδύναμο. Σε συνθήκες σχετικά μικρού θορύβου, ο συνομιλητής μόλις που ακούγεται. Υπάρχει κάποιος τρόπος που βελτιώνεται η ένταση πέρα από το ανώτατο που δίνει το πλήκτρο «+» στο πλάι αριστερά; 4) Καλώδιο σύνδεσης με pc που μπορώ να βρω και σε τι τιμή; Επίσης, πως μπορώ να καθαρίσω με ασφάλεια την οθόνη (από ίδρώτα κλπ) ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousou76 Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 re paidia ego to pira prin mia bdomada exo tin R2AE033. To bala sti basi piga na to kano update k me eipe oti einai idi anavathmismeno na to xanakano? e tou pa nai, to anavathmise ekana restart k pali tin idia ekdosi exei. k den exasa oute tilefona oute rythmiseis tpt. To ston p@ update einai ayto? Mipos eprepe na dialexo anaktisi pou leei? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 H σελίδα αναβάθμισης ξέρει κανείς πότε θα δουλέψει πάλι? :worry: Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 παιδια χθες βρεθηκα για κατι δουλειες στα Ιωαννινα..σκεφτηκα δεν παω μια βολτα απο το service της ericsson.πηγα λοιπον και βρηκα εκει τον υπευθυνο και του ειπα τα σχετικα οτι το κινητο επανεκκινει μονο του και οτι δεν χτυπαει ο τονος οταν λαμβανω μυνηματα.το παιδι εκει μου ζητησε το αποκομμα της αποδειξης παραγμα που δεν το ειχα και τελικα μου αποφασισε να κανει την αναβαθμιση μεσω εγγυησης.το αφησα και πηγα και το πηρα μετα απο 1 ωρα,μου ειπε οτι περασε καινουργιο software και οτι δουλευει κανονικα,το πηρα να το χειρηστω και δεν εμπαινε στην camera,εβγαζε error.τελικα του το εδωσα να το ξανακανει αναβαθμιση.εγινε και η δευτερη αποπειρα αναβαθμισης και το κινητο ηταν στην αρχικη του κατασταση.οπως μου εξηγησε ο τεχνικος...μου ειπε οτι την καινουργια εκδοση μια την παιρνει και μια δεν την παιρνει το κινητο.τελικα μου ειπε να το αφησω εκει και να το στειλουν στα κεντρικα service στην πατρα και φυσικα με εξοδα δικα τους..το αποτελεσμα "πηγα για μαλλι και βγηκα κουρεμενος Υ.Γ. τελικα ισχυει κατι τετοιο η οι τεχνικοι δεν ηξεραν καλα τι εκαναν και τα κανανε "σαλατα"!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamos Δημ. July 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2005 μολις το αναβαθμισα στη εκδοση R2AY004 απο το online της sonyericsoon.τρεεεεεεξτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ancient_Flame Δημ. July 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2005 μολις το αναβαθμισα στη εκδοση R2AY004 απο το online της sonyericsoon.τρεεεεεεξτε διαφορές με R2AE033; Παράθεση http://spyridakis.webs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos Δημ. July 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2005 διαφορές με R2AE033; R2AT003 - Less noise in photos taken with low lighting conditions - Significant increase in Bluetooth speed when copying data to the phone (from around 23.1Kbps in previous firmware revisions to 49.8Kbps) - JBenchmark1: 2392 - JBenchmark2: 127 - Software versions: LCD: 200406041 Camera: 3.10 ITP: CXC 125 813 R2C R2AY004 - Currently no reported changes from R2AT - JBenchmark 1: 2419 - JBenchmark 2: 127 LCD: 200406041 Camera: 3.10 ITP: CXC 125 813 R2C Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. July 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2005 Καντεμιά. Έκανα την αναβάθμιση και κόλλησε το κινητό. Το πήγα στο service και αναμένω. Το έχω αναβαθμίσει 2 φορές και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Στο service μάλιστα μου είπαν ότι θα σβιστούν όλα από μέσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos Δημ. July 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2005 Καντεμιά. Έκανα την αναβάθμιση και κόλλησε το κινητό. Το πήγα στο service και αναμένω. Το έχω αναβαθμίσει 2 φορές και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Στο service μάλιστα μου είπαν ότι θα σβιστούν όλα από μέσα. Εγώ έκανα αναβάθμιση σήμερα το πρωί on line απο το SEUS χωρίς κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. July 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2005 Καλημέρα... έχω κανα μήνα το κινητό και σε γενικές γραμμές είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Ειδικότερα από την ποιότητα κατασκευής. Βέβαια δεν είναι τέλειο. Η κάμερα μέτρια, το βίντεο λίγο καλύτερο. Το μεγαλύτερο μειονέκτημα πάντως είναι η διάρκεια της μπαταρίας η οποία είναι επιεικώς απαράδεκτη (έχω την προτελευταία έκδοση λογισμικού) και με νορμάλ χρήση. Έχω αρκετές ερωτήσεις, αλλά για την ώρα θα ήθελα να περιοριστώ σε τρεις - τέσσερις. 1) Όταν το κινητό φορτίζεται κλειστό ή αφού αδειάσει δεν μπορώ να το ανοίξω! Μόνο αφού γεμίσει... Υπάρχει κάποια ρύθμιση που μπορεί να αλλάξει το παραπάνω; 2) Παιχνίδια μπορώ να στείλω με bluetooth ? Eπίσης, μου έστειλε φίλος μέσω bluetooth το prince of persia από siemens κινητό. to πήρε οκ, αλλά μου το βγάζει στη μισή οθόνη. Διορθώνεται κάπως; 3) Το ηχείο είναι αρκετά αδύναμο. Σε συνθήκες σχετικά μικρού θορύβου, ο συνομιλητής μόλις που ακούγεται. Υπάρχει κάποιος τρόπος που βελτιώνεται η ένταση πέρα από το ανώτατο που δίνει το πλήκτρο «+» στο πλάι αριστερά; 4) Καλώδιο σύνδεσης με pc που μπορώ να βρω και σε τι τιμή; Επίσης, πως μπορώ να καθαρίσω με ασφάλεια την οθόνη (από ίδρώτα κλπ) ; file mou exo to kinito kanena 2 mhno kai to mono pou mou tn spaei einai h photografikh h opoia dn einai teleia !! exo allaxei para polla kinit sx1 6600 3650 7650 ktl kai mporo na po oti o hxos apo to hxiakh einai o arketa ikanopoihtikos !! polu kalos tha elega !! episis to prince of persia pou tha sou perase tha htan gia siemens kinita !! mporeis meso bluethooth na peraseis to princ sto kinito sou !! mpes sto forum games gia k700 kai exei mesa para polla paixndia ta opoia einai full screen !! ego to exo to prince kai einai mia xara kai se full screen!!dn xero na apanthso sta alla erothmata sou !! oute an uparxei kalodio xero ! xero oti me ena bluethooth guro sta 25 euro kanei mporeis na peraseis mesa oti sou katevei !! hxous eikones paixnidia !! :) Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. July 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2005 Geia sas paidia. brethika me ena k700i vodafon apo filo,to pira 120 euro autos paei gia to k750i. pithanon na exoyn xanarwthsei alla pou mporw na anoixw ta kleidwmata ths vodafone? den me endiaferei an xasw egyiseis. episeis tropos na sbhsw to shma ths vodafon. to tilefwno exei pantws apenergopoiimeno to vodafone live( to pliktro) eyxaristw. an pas sto 9v0lto nomizo me 20 euro vgazoun to vodafone live menu kai exeis to kanoniko ths se Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts