snik Δημ. December 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2008 εγω παλι δεν καταλαβα τιποτα,τι ωρα εγινε; Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinouli Δημ. December 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2008 Κατά τις 10.30 πρέπει να έγινε...εγώ ξύπνησα... :) Παράθεση "Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefanos200 Δημ. December 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2008 5.2 στη Λαμία ήταν... http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=967384&lngDtrID=244 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
B_K_054 Δημ. December 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2008 Παιδια σημερα στις 04.30 περιπου ξημερώματα εγινε σεισμός κοντα στην Πάτρα? Μου φανηκε αρκετα δυνατός..εκεινη την ωρα περιπου.Ότι ειχα γυρισει από δουλεια και δεν προλαβα να κοιμηθώ καλά καλά.. Παράθεση If we don't need Walls and Fences, why do we need Windows and Gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. December 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2008 δεν τον καταλαβα, ο πατερας μου ηταν σπιτι και τον καταλαβε. 5.2 ριχτερ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Καλαμάτα πριν 10 λεπτά. Αρκέτα μεγάλος και με βουητό. Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Καλαμάτα πριν 10 λεπτά. Αρκέτα μεγάλος και με βουητό. εγω γιατι δε καταλαβα τιποτα;παραξενο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Που ήσουν; Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Που ήσουν; πατρα,το λεω γιατι οποτε κανει σεισμο στη καλαματα τον καταλαβαινουμε για τα καλα εδω στη πατρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Καλαμάτα πριν 10 λεπτά. Αρκέτα μεγάλος και με βουητό. Στις 19:30 έγινε με μέγεθος 4,7 ρίχτερ.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zapper Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Πιθανος Σεισμος στη Θεσσαλονικη τωρα πριν απο 2 λεπτα....ας επιβεβαιωσει καποιος. Μικρος βεβαια ιδιαιτερα μικρος....μια ταλαντωση αντε 2 το πολυ...! Επαιζα Dead Space οποτε και λιγο τσιτα τα νευρα..μηπως ηταν ιδεα μου;;;;:D:D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfiegen Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Πιθανος Σεισμος στη Θεσσαλονικη τωρα πριν απο 2 λεπτα....ας επιβεβαιωσει καποιος. Μικρος βεβαια ιδιαιτερα μικρος....μια ταλαντωση αντε 2 το πολυ...! Επαιζα Dead Space οποτε και λιγο τσιτα τα νευρα..μηπως ηταν ιδεα μου;;;;:D:D:D:D κ στην λέσβο έγινε αισθητός,αρκετά μπορώ να πώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] everything good in life is either illegal, immoral or fattening!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
B_K_054 Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 Σεισμος πρεπει να εγινε καπου στην Αλεξανδρουπολη. Δουλευα στο 11888 μεχρι τισ 03.36 ξημερωματα και πολλοι απο Βορ.Ελλάδα ζητουσαν Αστεροσκοπειο και Σεισμολογικο κεντρο... Παράθεση If we don't need Walls and Fences, why do we need Windows and Gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 εγινε στις 2 και κατι σεισμος 4,7 ριχτερ στην περιοχη της Σαμοθρακης. απο οτι εμαθα εγινε αισθητος σε Σαμοθρακη, Αλεξανδρουπολη, Κομοτηνη και στις γυρω περιοχες. αν κανω λαθος διορθωστε με. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 Οχι δεν κανεις. Ημουν στο κρεβατι με το λαπτοπ εκεινη την ωρα και ηταν απολυτα αισθητος (ο σεισμος...). Αλεξανδρουπολη City, πηγα κι ηρθα! Παράθεση http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 Πιθανος Σεισμος στη Θεσσαλονικη τωρα πριν απο 2 λεπτα....ας επιβεβαιωσει καποιος. Μικρος βεβαια ιδιαιτερα μικρος....μια ταλαντωση αντε 2 το πολυ...! Επαιζα Dead Space οποτε και λιγο τσιτα τα νευρα..μηπως ηταν ιδεα μου;;;;:D:D:D:D μαλλον...δεν καταλαβα τπτ Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 Και στην Ξάνθη κάποιοι κατάλαβαν τον σεισμό. Εγώ πάντως δεν κατάλαβα τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 Σαν πολλοι σεισμοι δεν γινονται στον κοσμο αλλα κ στην Ελλαδα τελευταια η ιδεα μου ειναι?? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 Σαν πολλοι σεισμοι δεν γινονται στον κοσμο αλλα κ στην Ελλαδα τελευταια η ιδεα μου ειναι?? γινεται σημερα ας πουμε ενας σεισμος και μετα για κανα μηνα κουνιεται ολη η Ελλαδα,επειτα για καμποσο καιρο γινεται παυση και μετα αντε παλι τα ιδια για κανα μηνα ρουτινα παιδι μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 Aλλα τοσοι πολλοι?καθε μερα γινονται αντιλιπτοι...και στην Ελλαδα κ εξω...νομιζω θα αρχισω να πιστευω αυτα που λενε για το 2012:lol::lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 εγινε σεισμος στην πατρα ή τζαμπα μας πηρε τα αυτια ο Kostakis7? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios85 Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 χαχαχχαχα,ναι εγινε.....αλλα χαλαρα πραγματα.....εχουμε συνηθισει......ψιλομεγαλης διαρκειας ομως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 εγινε σεισμος στην πατρα ή τζαμπα μας πηρε τα αυτια ο Kostakis7? αμεσως να προλαβεις να το πεις αμαν μωρε βιβη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 & δω στο αγρινιο κατι καταλαβαμε:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 4.4 στην Ανδραβίδα Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts