isolove Δημοσιεύτηκε June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 16, 2014 Διαπιστωσα οτι το 12αρι αιρκοντισιον που εχω στην γκαρσονιερα που νοικιαζω σταζει νερα απο την μεσα πλευρα. ηρθε ο μαστορας και ειπε δεν γινεται επισκευη,θα σταζει στην ψυξη παντα(οχι στον θερμανση). Ο νεαρος φοιτητης το δουλευε 18C στο φουλ 8ωρα......... 16-7 ληγει το συμβολαιο.Εχω την εγγυηση. Οταν μπηκε τσεκαρε τα παντα και δουλευανε αψογα.......(ειμαι ψειρας αλλωστε) Θα ζητησω να μου αντικαταστησει το αιρκοντισιον,η να κρατησω την εγγυση να αγορασω εγω ενα? Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Το δουλευε λάθος;Φταίει αυτος που χάλασε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasGre Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 (edited) Εγώ που το δουλεύω στο 18 δήλαδή από Μάιο μέχρι Σεπτέμβριο μάλλον θα έπρεπε να είχα πλημμυρίσει... Edited June 16, 2014 by KostasGre Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Xωρις να ειμαι ψυκτικος και αν κανω λαθος διορθωστε με. Αλλα καποιες φορες οταν τρεχει νερα απο μεσα, γινεται επειδη "μαλλον" ειναι βουλωμενο το σωληνακι που βγαζει τα νερα εξω. Συνηθως με ενα φυσημα με εναν αεροσυμπιεστη ξεβουλωνει. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 (edited) Θα ζητησω να μου αντικαταστησει το αιρκοντισιον,η να κρατησω την εγγυση να αγορασω εγω ενα? Δεν είναι ζημιά για την οποία ευθύνεται ο ενοικιαστής αλλά φθορά που πιθανόν να οφείλεται σε κακής ποιότητας κατασκευή ή τοποθέτηση. Βλέπω ότι θέλεις να στο αντικαταστατήσει ή να κρατήσεις την εγγύηση... Έχεις σκεφτεί μήπως αυτό είναι δική σου αρμοδιότητα? Edited June 16, 2014 by achillesgk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Xωρις να ειμαι ψυκτικος και αν κανω λαθος διορθωστε με. Αλλα καποιες φορες οταν τρεχει νερα απο μεσα, γινεται επειδη "μαλλον" ειναι βουλωμενο το σωληνακι που βγαζει τα νερα εξω. Συνηθως με ενα φυσημα με εναν αεροσυμπιεστη ξεβουλωνει. σωστα τα λες.Εκτος αν απο εγκατασταση δεν εχει τοποθετηθει σωστα και ειναι στραβο. Φωναξε ενα μαστορα που ξερει απο κλιματιστικα.. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis3k Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Κι επειδη περπαταει ολη την ωρα στο διαμερισμα,αν χαλασει το πατωμα ζητησε αμεσως ανακαινιση στο διαμερισμα! Ε ρε τι ακουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Εγώ θα σου πρότεινα να το έβλεπε άλλος ένας τεχνικός γιατί όπως είπαν και παραπάνω τα παιδιά η έχει γίνει λάθος τοποθέτηση η έχει βουλωσει ο σωλήνας από όπου βγαίνει το νερό έξω από την μονάδα!!Οποία και εάν είναι η αιτία ο ενοικιαστής δεν έχει καμία ευθύνη !!! Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris_a Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Θα ήθελα πάντως να μάθω τι μάστορας ήταν αυτος που ήρθε και το είδε και σου έδωσε αυτή την απάντηση.Το πιο πιθανό πάντως είναι να μην έχει ιδέα από κλιματιστικό. Παράθεση Η σιωπή είναι χρυσός :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Ρωτηστε τους ειδικους.. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=74434 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 .ή εχει βουλωσει η αποχετευση ή ειναι τοποθετημενο στραβά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Δεν φτάνει που ο ενοικιαστής ανέχεται το κλιματιστικό που δεν δουλεύει σωστά και στάζει μέσα στο σπίτι του, θα του ζητήσεις και τα ρέστα από πάνω? Στη θέση του ενοικιαστή, θα σου πλήρωνε μειωμένο νοίκι, μέχρι να λυθεί το θέμα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Και να του κανεις δωρο ενα μηνα διακοπες σε εξωτικο νησι για την ταλαιπωρια που τραβηξε. Βλεπεις το κλιματιστικο δεν χαλασε απο την χρηση χαλασε ως δια μαγειας. Αλλωστε κι αυτος οταν σου καθυστερηση ενοικια οταν και ΑΝ στα δωσει στα δινει με τοκο. Στενο παπουτσι και κατηφορο που θελουν μερικοι. Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Και να του κανεις δωρο ενα μηνα διακοπες σε εξωτικο νησι για την ταλαιπωρια που τραβηξε. Βλεπεις το κλιματιστικο δεν χαλασε απο την χρηση χαλασε ως δια μαγειας. Αλλωστε κι αυτος οταν σου καθυστερηση ενοικια οταν και ΑΝ στα δωσει στα δινει με τοκο. Στενο παπουτσι και κατηφορο που θελουν μερικοι. Προφανώς έχεις ενοικιαζόμενα και δεν έχεις ιδέα από κλιματιστικά ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Προφανώς έχεις ενοικιαζόμενα και δεν έχεις ιδέα από κλιματιστικά ε? Δυστυχως πλεον εχω ενοικιαζομενα και γνωριζω απο κλιματιστικα φιλε μου. Προφανως εχει βουλωσει η αποχετευση γι αυτο σταζει νερα. Αλλα αυτο προερχεται απο την χρηση δεν ειναι βλαβη. Ο ιδιοκτητης ειναι υπευθυνος για οτι ειναι μεσα στον τοιχο και οχι εξω απ αυτον. Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Και να του κανεις δωρο ενα μηνα διακοπες σε εξωτικο νησι για την ταλαιπωρια που τραβηξε. Βλεπεις το κλιματιστικο δεν χαλασε απο την χρηση χαλασε ως δια μαγειας. Αλλωστε κι αυτος οταν σου καθυστερηση ενοικια οταν και ΑΝ στα δωσει στα δινει με τοκο. Στενο παπουτσι και κατηφορο που θελουν μερικοι. Το κλιματιστικο χαλασε απο την χρηση, αλλα οι ζημιες που προερχοντσι απο τη συνηθη χρηση, επιβαρυνουν τον ιδιοκτητη, λεει ο Αστικος Κωδικας. (Εκτος κι αν υπαρχει διαφορετικη συμφωνια των μερων). Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Το ενδεχόμενο να μην έχει γίνει σωστή εγκατάσταση του σωλήνα αποστράγγισης είναι αυτό που πρέπει να εξεταστεί πρώτο. http://content.myphone.gr/photo/full/24885/acdrain.jpg Aπό εκεί και πέρα, η τακτική συντήρηση του κλιματιστικού είναι υποχρέωση του ιδιοκτήτη. Η συγκεκριμένη βλάβη δεν εξαρτάται από την ποσότητα ή την ποιότητα χρήσης του κλιματιστικού. Αν έχει γίνει σωστή εγκατάσταση και τακτική συντήρηση, τα συμπυκνώματα από μόνα τους δεν φράζουν το σωλήνα αποστράγγισης. Το πιο πιθανόν είναι να έχει λάθος κλίση ο σωλήνας ή να έχει τρυπήσει σε κάποιο σημείο ή ακόμα και να έχει αποσπαστεί πλήρως. Επίσης το εσωτερικό δοχείο συλλογής μπορεί να έχει και αυτό τρυπήσει. Ο ιδιοκτήτης οφείλει να επιδιορθώσει τη βλάβη και αν αυτή δεν επιδιορθώνεται ή να αντικαταστήσει το κλιματιστικό ή να μειώσει το ενοίκιο διότι η χρήση κλιματισμού αποτελεί προστιθέμενη αξία για το σπίτι, εκτός φυσικά αν έχει υπάρξει διαφορετική συμφωνία όπως έγραψε και ο ddr2. Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. July 8, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 (edited) Να απαντησω στα καλοβολα σχολια,στα απαξιωτικα και ειρωνικα δεν θα μπω στον κοπο.Οποιος εχει στην κατοχη του γκαρσονιερα ξερει τι τραβαμε με τον καθε λογης περαστικο απο αυτες....... Προσωπικα εφτυσα αιμα για να την τελειωσω και κοστισε κοντα 17.000 ευρω.Χωρισα το σπιτι (62τμ και 34τμ) τελειως νομοτυπα(4.000 ευρω μονο τα συμβολαια). Συμφωνα με το συμβολαιο(στο taxis) αναγραφω τον πληρη εξοπλισμο της γκαρσονιερας(ειναι φουλ επιπλωμενη και φουλ ηλεκτρονικο εξοπλισμο) και οτι ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ. Το συγκεκριμενο αιρκοντισιον τοποθετηθικε απο μαστορα-φιλο και δουλευει 2 ετη αψογα χειμωνα καλοκαιρι,κατι που συμφωνουνε οι προηγουμενοι ενοικιαστες με τους οποιους 2 εχω κρατησει φιλικες σχεσεις,και μια στο τοσο περνανε για καφε,δειγμα του χαρακτηρα μου και της εντιμοτητας απεναντι τους. Οι προηγουμενοι ενοικιαστες κανανε μικροζημιες 100+ ευρω,μεχρι και κομματι τοιχου ελειπε,αλλα γενικως πολυ καλα παιδια και δεν ειπα τιποτα,τα επισκευασα μιας και πιανουνε τα χερια μου. Στον τωρινο ενοικιαστει εκοψα 10 ευρω απο απο αυτα που ζηταγα,ενω του παραχωρησα θεση σε γκαραζ για την μηχανη του. Οποτε τον συναντουσα στην εισοδο τον ρωταγα αν ειναι ολα οκ στην γκαρσονιερα........ Οταν λοιπον του ειπα οτι θα φωναξω μαστορα και αν ζητησει πανω απο 20 ευρω να δωσει την διαφορα,ειπε "δεν παιζει κατι τετοιο".Ασχετο που ο μαστορας δεν πηρε τιποτα. Στην πορεια εφερε ενανα φιλο του ΠΡΩΗΝ ψυκτικο.Με ενημερωνει οτι το φτιαξανε και ο φιλος του ψυκτικος μου λεει "πες στον δικο σου να σκισει οτι πτυχιο εχει".......Στο 10λεπτο αρχισανε παλι τα νερα........ Το πρωτο που τσεκαρα με οδηγειες εκ τηλεφωνου απο τον μαστορα να τσεκαρω τον σωληνα αν ειναι βουλωμενος φυσοντας αντιθετα.Δεν ειναι αυτο το προβλημα. Το δειγμα χαρακτηρα του ενοικιαστη ειναι οτι του ειπα μιας και εχει προβλημα μην το δουλευεις,και αυτος κανονικοτατα 8-10 ωρες την ημερα ανοιχτο......Θα μου πεις δικο του ειναι,χεστικε................... Στις 16/7/2014 ληγει το συμβολαιο.Του ειπα να φτιαξει το αιρκοντισιον οπως το βρηκε (ΠΛΗΡΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ). Σε διαφορετικη περιπτωση κραταω την εγγυηση και καλη τυχη και αερα στα πανια του.......... ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το ενδεχόμενο να μην έχει γίνει σωστή εγκατάσταση του σωλήνα αποστράγγισης είναι αυτό που πρέπει να εξεταστεί πρώτο. http://content.myphone.gr/photo/full/24885/acdrain.jpg Aπό εκεί και πέρα, η τακτική συντήρηση του κλιματιστικού είναι υποχρέωση του ιδιοκτήτη. Η συγκεκριμένη βλάβη δεν εξαρτάται από την ποσότητα ή την ποιότητα χρήσης του κλιματιστικού. Αν έχει γίνει σωστή εγκατάσταση και τακτική συντήρηση, τα συμπυκνώματα από μόνα τους δεν φράζουν το σωλήνα αποστράγγισης. Το πιο πιθανόν είναι να έχει λάθος κλίση ο σωλήνας ή να έχει τρυπήσει σε κάποιο σημείο ή ακόμα και να έχει αποσπαστεί πλήρως. Επίσης το εσωτερικό δοχείο συλλογής μπορεί να έχει και αυτό τρυπήσει. Ο ιδιοκτήτης οφείλει να επιδιορθώσει τη βλάβη και αν αυτή δεν επιδιορθώνεται ή να αντικαταστήσει το κλιματιστικό ή να μειώσει το ενοίκιο διότι η χρήση κλιματισμού αποτελεί προστιθέμενη αξία για το σπίτι, εκτός φυσικά αν έχει υπάρξει διαφορετική συμφωνία όπως έγραψε και ο ddr2. Ο ιδιοκτητης δεν οφειλει να επισκευσει τιποτα. Το σπιτι πρεπει να παραδωθει οπως το βρηκανε. Δηλαδη θα μου χαλασουνε ψυγειο-τηλεοραση-αιρκοντισιον ΕΣΚΕΜΕΝΑ,και θα πρεπει να τους κοψω ενοικιο(!!!!!!!!!!!!)????? να τα αντικαταστησω η επισκευασω? Edited July 8, 2014 by isolove Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Να απαντησω στα καλοβολα σχολια,στα απαξιωτικα και ειρωνικα δεν θα μπω στον κοπο.Οποιος εχει στην κατοχη του γκαρσονιερα ξερει τι τραβαμε με τον καθε λογης περαστικο απο αυτες....... Προσωπικα εφτυσα αιμα για να την τελειωσω και κοστισε κοντα 17.000 ευρω.Χωρισα το σπιτι (62τμ και 34τμ) τελειως νομοτυπα(4.000 ευρω μονο τα συμβολαια). Συμφωνα με το συμβολαιο(στο taxis) αναγραφω τον πληρη εξοπλισμο της γκαρσονιερας(ειναι φουλ επιπλωμενη και φουλ ηλεκτρονικο εξοπλισμο) και οτι ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ. Το συγκεκριμενο αιρκοντισιον τοποθετηθικε απο μαστορα-φιλο και δουλευει 2 ετη αψογα χειμωνα καλοκαιρι,κατι που συμφωνουνε οι προηγουμενοι ενοικιαστες με τους οποιους 2 εχω κρατησει φιλικες σχεσεις,και μια στο τοσο περνανε για καφε,δειγμα του χαρακτηρα μου και της εντιμοτητας απεναντι τους. Οι προηγουμενοι ενοικιαστες κανανε μικροζημιες 100+ ευρω,μεχρι και κομματι τοιχου ελειπε,αλλα γενικως πολυ καλα παιδια και δεν ειπα τιποτα,τα επισκευασα μιας και πιανουνε τα χερια μου. Στον τωρινο ενοικιαστει εκοψα 10 ευρω απο απο αυτα που ζηταγα,ενω του παραχωρησα θεση σε γκαραζ για την μηχανη του. Οποτε τον συναντουσα στην εισοδο τον ρωταγα αν ειναι ολα οκ στην γκαρσονιερα........ Οταν λοιπον του ειπα οτι θα φωναξω μαστορα και αν ζητησει πανω απο 20 ευρω να δωσει την διαφορα,ειπε "δεν παιζει κατι τετοιο".Ασχετο που ο μαστορας δεν πηρε τιποτα. Στην πορεια εφερε ενανα φιλο του ΠΡΩΗΝ ψυκτικο.Με ενημερωνει οτι το φτιαξανε και ο φιλος του ψυκτικος μου λεει "πες στον δικο σου να σκισει οτι πτυχιο εχει".......Στο 10λεπτο αρχισανε παλι τα νερα........ Το πρωτο που τσεκαρα με οδηγειες εκ τηλεφωνου απο τον μαστορα να τσεκαρω τον σωληνα αν ειναι βουλωμενος φυσοντας αντιθετα.Δεν ειναι αυτο το προβλημα. Το δειγμα χαρακτηρα του ενοικιαστη ειναι οτι του ειπα μιας και εχει προβλημα μην το δουλευεις,και αυτος κανονικοτατα 8-10 ωρες την ημερα ανοιχτο......Θα μου πεις δικο του ειναι,χεστικε................... Στις 16/7/2014 ληγει το συμβολαιο.Του ειπα να φτιαξει το αιρκοντισιον οπως το βρηκε (ΠΛΗΡΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ). Σε διαφορετικη περιπτωση κραταω την εγγυηση και καλη τυχη και αερα στα πανια του.......... ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ο ιδιοκτητης δεν οφειλει να επισκευσει τιποτα. Το σπιτι πρεπει να παραδωθει οπως το βρηκανε. Δηλαδη θα μου χαλασουνε ψυγειο-τηλεοραση-αιρκοντισιον ΕΣΚΕΜΕΝΑ,και θα πρεπει να τους κοψω ενοικιο(!!!!!!!!!!!!)????? να τα αντικαταστησω η επισκευασω? Λοιπον ακου τι θα κανεις θα του βαλεις ενα καινουργιο κλιματιστικο κατα προτιμηση το ακριβοτερο θα του κανεις μεταβιβαση το οικημα στο ονομα του με τον ορο να πληρωνεις εσυ τους φορους και της ζημιες θα του ζητησεις δημοσια συγνωμη για την ταλαιπωρια που υπεστη και καθαρισες. Κανονικα επρεπε να μπει σε εφαρμογη ο νομος 4000 αλλα επειδη εισαι καλο παιδι και εχεις καθαρο προτερο εντιμο ιδιοκτησιακο βιο στη χαριζουμε. Μπαγασακο τη γλυτωσες παλι. :lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Να απαντησω στα καλοβολα σχολια,στα απαξιωτικα και ειρωνικα δεν θα μπω στον κοπο.Οποιος εχει στην κατοχη του γκαρσονιερα ξερει τι τραβαμε με τον καθε λογης περαστικο απο αυτες....... Προσωπικα εφτυσα αιμα για να την τελειωσω και κοστισε κοντα 17.000 ευρω.Χωρισα το σπιτι (62τμ και 34τμ) τελειως νομοτυπα(4.000 ευρω μονο τα συμβολαια). Συμφωνα με το συμβολαιο(στο taxis) αναγραφω τον πληρη εξοπλισμο της γκαρσονιερας(ειναι φουλ επιπλωμενη και φουλ ηλεκτρονικο εξοπλισμο) και οτι ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ. Το συγκεκριμενο αιρκοντισιον τοποθετηθικε απο μαστορα-φιλο και δουλευει 2 ετη αψογα χειμωνα καλοκαιρι,κατι που συμφωνουνε οι προηγουμενοι ενοικιαστες με τους οποιους 2 εχω κρατησει φιλικες σχεσεις,και μια στο τοσο περνανε για καφε,δειγμα του χαρακτηρα μου και της εντιμοτητας απεναντι τους. Οι προηγουμενοι ενοικιαστες κανανε μικροζημιες 100+ ευρω,μεχρι και κομματι τοιχου ελειπε,αλλα γενικως πολυ καλα παιδια και δεν ειπα τιποτα,τα επισκευασα μιας και πιανουνε τα χερια μου. Στον τωρινο ενοικιαστει εκοψα 10 ευρω απο απο αυτα που ζηταγα,ενω του παραχωρησα θεση σε γκαραζ για την μηχανη του. Οποτε τον συναντουσα στην εισοδο τον ρωταγα αν ειναι ολα οκ στην γκαρσονιερα........ Οταν λοιπον του ειπα οτι θα φωναξω μαστορα και αν ζητησει πανω απο 20 ευρω να δωσει την διαφορα,ειπε "δεν παιζει κατι τετοιο".Ασχετο που ο μαστορας δεν πηρε τιποτα. Στην πορεια εφερε ενανα φιλο του ΠΡΩΗΝ ψυκτικο.Με ενημερωνει οτι το φτιαξανε και ο φιλος του ψυκτικος μου λεει "πες στον δικο σου να σκισει οτι πτυχιο εχει".......Στο 10λεπτο αρχισανε παλι τα νερα........ Το πρωτο που τσεκαρα με οδηγειες εκ τηλεφωνου απο τον μαστορα να τσεκαρω τον σωληνα αν ειναι βουλωμενος φυσοντας αντιθετα.Δεν ειναι αυτο το προβλημα. Το δειγμα χαρακτηρα του ενοικιαστη ειναι οτι του ειπα μιας και εχει προβλημα μην το δουλευεις,και αυτος κανονικοτατα 8-10 ωρες την ημερα ανοιχτο......Θα μου πεις δικο του ειναι,χεστικε................... Στις 16/7/2014 ληγει το συμβολαιο.Του ειπα να φτιαξει το αιρκοντισιον οπως το βρηκε (ΠΛΗΡΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ). Σε διαφορετικη περιπτωση κραταω την εγγυηση και καλη τυχη και αερα στα πανια του.......... ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ο ιδιοκτητης δεν οφειλει να επισκευσει τιποτα. Το σπιτι πρεπει να παραδωθει οπως το βρηκανε. Δηλαδη θα μου χαλασουνε ψυγειο-τηλεοραση-αιρκοντισιον ΕΣΚΕΜΕΝΑ,και θα πρεπει να τους κοψω ενοικιο(!!!!!!!!!!!!)????? να τα αντικαταστησω η επισκευασω? Γιατι λες οτι σου το χαλασε εσκεμμενα;; Να στο θεσω διαφορετικα, μηπως και καταλαβεις. Αν νοικιασεις ενα αυτοκινητο για ενα μηνα και στις 20 μερες μεινει απο σασμαν, θα πληρωσεις εσυ τη βλαβη ή θα απαιτησεις απο αυτον που στο νοικιασε να στο φτιαξει αμεσα; Ο νομος λεει οτι οι βλαβες που οφειλονται σε συνηθη χρηση, βαρυνουν τον ιδιοκτητη, εκτος και αν εχει συμφωνηθει διαφορετικα. Ο ενοικιαστης σου μπορει να ειναι κακος χαρακτηρας, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι φταιει για το κλιματιστικο. Επισης οταν του ειπες να μην το χρησιμοποιει, θα επρεπε να συμφωνησει, με αντιστοιχη μειωση του ενοικιου. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Γιατι λες οτι σου το χαλασε εσκεμμενα;; Να στο θεσω διαφορετικα, μηπως και καταλαβεις. Αν νοικιασεις ενα αυτοκινητο για ενα μηνα και στις 20 μερες μεινει απο σασμαν, θα πληρωσεις εσυ τη βλαβη ή θα απαιτησεις απο αυτον που στο νοικιασε να στο φτιαξει αμεσα; Ο νομος λεει οτι οι βλαβες που οφειλονται σε συνηθη χρηση, βαρυνουν τον ιδιοκτητη, εκτος και αν εχει συμφωνηθει διαφορετικα. Ο ενοικιαστης σου μπορει να ειναι κακος χαρακτηρας, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι φταιει για το κλιματιστικο. Επισης οταν του ειπες να μην το χρησιμοποιει, θα επρεπε να συμφωνησει, με αντιστοιχη μειωση του ενοικιου. Οπως λεει κι ο φιλος πιο πανω ο νομος ετσι λεει και εξηγουμε Ο νομος υπαρχει απο το κρατος για τον ιδιοκτητη (οπου ιδιοκτητης εννοω αυτος που εχει ΕΞΟΦΛΗΣΗ το ακινητο οχι αυτος που χρωσταει 3452 δοσεις και ειναι στο νομο κατσελη) και ο ιδιοκτητης δεν μπορει να ξεφυγει απο εφοριες προσθετους φορους ενφια κλπ κλπ. Ο νομος υπαρχει απο τον ενοικιαστη προς τον ιδιοκτητη για ζημιες για μειωσεις μισθωματων κλπ κλπ. Ο μονος νομος που δεν υπαρχει η ειναι τραγικα ελλειπεις ειναι απο τον ιδιοκτητη προς τους προηγουμενους δυο καμια προστασια καμια εγγυηση πληρωμης μισθωματων ζημιων κλπ κλπ. Με λιγα λογια εισαι ιδιοκτητης? εις θανατον. Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts