nikolasmer Δημοσιεύτηκε June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 14, 2014 Καλησπέρα. Μάλλον κατα κεί το πάω το πράγμα. Βλέποντας πως δεν έχει ξανα αναφερθεί σε άλλο νήμα το παρόν κινητό λέω να ξεκινήσω μια κουβέντα παραθέτοντας τα χαρακτηριστικά του. Brand JIAYU Model G5S Type Brand New Form Factor Touch Screen Operating System Android 4.2 Processor CPU:MTK6592 Octa core , Cortex A7 1.7GHz GPU:Mali-450 MP4 700MHz RAM 2GB ROM 16GB Support extend card 64GB Touch screen IPS,Capacitive screen(Coring GorillaII glass,OGS technology) Display Size(Inch) 4.5 inch Screen Resolution 1280*720 pixels Display Colour 16 Million colors Networking GSM/WCDMA Frequency 2G:GSM850/900/1800/1900MHz; 3G:WCDMA2100MHz Data transfer GPRS/HSPA/EDGE WIFI YES,802.11 b/g/n GPS YES,Satellite Navigation GPS chip built-in, support A-GPS Languages Bahasa Indonesian, Bahasa Melayu, German, English, Spanish, Filipino, French, Italian, Magyar, Dutch, Polish, Portugues (Brasil), Portugues (Portugal), Vietnamese, Turkish, Greek, Russian, Hebrew, Arab, Thai, Korean, Chinese (simp), Chinese(trad) SIM Slot 2 Network Standby Dual Network Standby Network Conversation One-Party Conversation Only Camera Dual Camera,3.0MP front camera ,13.0MP back camera with flashlight and auto focus Audio File Format MP3, WAV, ARM Video File Format 3GP, MP4, RMVB Image File Format JPEG, BMP, GIF, PNG FM Radio YES,earphone needed TV NO Sensor Gravity Sensor, Proximity sensor, Light sensor,Gyroscope Bluetooth YES, Bluetooth4.0 I/O Interface Micro USB, 3.5mm Jack, Mirco SD slot,SIM slot Battery Type Lithium Capacity 2000mAh Standby Time About 2~3 days Charger USB, Travel Charger Input Method hand write,keyboard Other Feature 3G,GPS,MP3, MP4, calculator, ES file management, stopwatch, calendar, alarm clock, Google play,OTG,,E-mail, G-mail, etc. Dimensions / WxDxH 135*66.8*8.2mm Net Weight Package 1 x Cellphone 1 x Battery 1 x USB cable 1 x Power adapter 1 x User manual Αν κάποιος έχει παρόμοιες εμπειρίες ή του αρέσει ας το σχολιάσει. Θα με βοηθούσε αφάνταστα.:) ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Να και 2 σελίδες που μπήκα για να δώ εικόνες και χαρακτηριστικά. http://www.geekbuying.com/item/JIAYU-G5S-4-5inch-MTK6592-Octa-core-Smartphone-Retina-IPS-Touch-Screen-2GB-RAM-16GB-ROM-13-0MP-Android-4-2-3G-GPS-OTG-326739.html http://www.vickmall.com/jiayu-g5s-smartphone-mtk6592-octa-core-1-7ghz-with-4-5inch-ips-screen-ram-2gb-rom-16gb.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akatamakata Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Με τίποτα με αυτή τν μπαταρία τραγικό Υπάρχουν αλλά καλύτερα πιο φθηνά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Υπάρχει η επιλογή για 3000mah μπαταρία Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tragos13 Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Για 250$ ακρυβο... Εκτος αν ειχε κ την μεγαλη μπαταρια, που φενετε στο youtube που εβαλε καποιος πιο πανω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisg10 Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Το έχει πάρει κανείς?? Εγώ το περιμένω σε λευκό με 1GB RAM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkmtb Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 το ιδιο εχω μανωλη λιγους μηνες.. αρκετα καλο με μετρια μπαταρια κ απαραδεκτο gps.. βασικα εχει πολυ καλες διαστασεις κ ομορφη κατασκευη.. σαν επεξεργαστης επισης με ικανοποιησε οπως κ η φωτεινοτητα της οθονης.. παιχνιδια δε παιζω γενικα.. ακριβο παντως αν σκεφτεις οτι με 200 παιρνεις xiaomi mi3 που μαλλον θα ειναι το επομενο μου.. υγ. θηκη προτιμησε της εταιριας του τη flip.. η γαλαζια του παει πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisg10 Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 το ιδιο εχω μανωλη λιγους μηνες.. αρκετα καλο με μετρια μπαταρια κ απαραδεκτο gps.. βασικα εχει πολυ καλες διαστασεις κ ομορφη κατασκευη.. σαν επεξεργαστης επισης με ικανοποιησε οπως κ η φωτεινοτητα της οθονης.. παιχνιδια δε παιζω γενικα.. ακριβο παντως αν σκεφτεις οτι με 200 παιρνεις xiaomi mi3 που μαλλον θα ειναι το επομενο μου.. υγ. θηκη προτιμησε της εταιριας του τη flip.. η γαλαζια του παει πολυ! Καλημέρα το Gps δεν με ενδιαφέρει οι διαστάσεις του και η λειτουργικοτιτα είναι αυτό που με ενδιαφέρει είχα TCL idol x s960 octa core και το έδωσα λόγω διαστάσεων το οποίο ήταν πραγματικά πολύ καλό για να δούμε αυτό.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis75 Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 ποιο προτεινετε; jiayu g5s η hongmi s1? Ποιο εχει μεγαλυτερη αυτονομια μπαταριας;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisg10 Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Καλησπερα μόλις σήμερα το παρέλαβα, το κινητό είναι άπαιχτο σε εμφάνιση δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από ένα iphone η ποιότητα κατασκευής είναι πάρα πολύ καλή. Η οθόνη του πολύ καλή με καλά χρώματα όπως και ο ήχος του ακουστικού, το σήμα του καλό, wifi είναι καλό και γρήγορο, το Gps αυτό άστο είναι για κλάματα εμένα πάντως έτσι κι αλλιώς μου είναι άχρηστο. Γενικά είναι γρήγορο με καλή απόκριση με τα 2GB ram σίγουρα θα ήταν καλύτερα αλλά όχι ότι με χαλάει και έτσι. Η μπαταρία του κρατάει μια μέρα με χρήση και ψιλοσκαλισμα. Μου ήρθε με mui και Ελληνικό μενού σε λευκό χρώμα η διαστάσεις του πολύ καλές για 4,5" οθόνη το βάρος του το καταλαβενεις λόγω της μεταλλικής κατασκευής. Γενικά πολύ καλό κινητό αν εξαιρέσουμε το Gps που θα το ξαναδοκιμάσω... Η κάμερα είναι πολύ καλή ακόμα και το βράδυ έχει δυνατό φλας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Με γεια! Δοκιμασες το φιξακι για το gps που υπαργει στο φορουμ? Απο που το πηρες? Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisg10 Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Με γεια! Δοκιμασες το φιξακι για το gps που υπαργει στο φορουμ? Απο που το πηρες? Από minideal το πήρα, το φιξακι δεν το δοκίμασα για το Gps ίσως να το κάνω αλλά δεν με ενδιαφέρει το Gps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john71 Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 θα ήθελα την άποψή σας και τα σχόλιά σας για τη συγκεκριμένη συσκευή. αν το έχει πάρει κάποιος και αν είναι ικανοποιημένος. βλέπω παντού συζήτηση για το G4S και δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο αφού τα χαρακτηριστικά είναι παρόμοια αλλά είναι μεταλλικό και πιο συμμαζεμένο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Καλησπέρα παιδιά, με έχει πρήξει η γυναίκα για αυτό το κινητό λόγω του οτι μοιάζει με το μήλο... Τελικά το πρόβλημα με το gps είναι επιβεβαιωμένο ? Υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα τελικά με το κινητό ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisg10 Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Καλησπέρα παιδιά, με έχει πρήξει η γυναίκα για αυτό το κινητό λόγω του οτι μοιάζει με το μήλο... Τελικά το πρόβλημα με το gps είναι επιβεβαιωμένο ? Υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα τελικά με το κινητό ? Το κινητο το έχω είναι πολύ καλό και πολύ καλύτερο από το iPhone μόνο στο GPS υστερεί λίγο με το fix φτιάχνει λίγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Το κινητο το έχω είναι πολύ καλό και πολύ καλύτερο από το iPhone μόνο στο GPS υστερεί λίγο με το fix φτιάχνει λίγο Σε ευχαριστώ για την απάντηση, μήπως μπορείς να διευκρινήσεις τι ακριβώς πρόβλημα έχει με το GPS? Αργεί να κλειδώσει, καθυστερεί στη διαδρομή; Σε πάει εν τέλει εκεί που θες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisg10 Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Σε ευχαριστώ για την απάντηση, μήπως μπορείς να διευκρινήσεις τι ακριβώς πρόβλημα έχει με το GPS? Αργεί να κλειδώσει, καθυστερεί στη διαδρομή; Σε πάει εν τέλει εκεί που θες; Ναι αργεί να κλειδώσει δεν έχω κάνει πλοήγηση για να σου πω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
praja Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 κυριοι εχω ενα τρομερο προβλημα και δεν μπορω να το λυσω και θα χρειαστω την βοηθεια σας... εχω το JIAYU G5S 2/16 ΚΑΙ εκανα ******* και κατεβασα την εκδοση κιτκατ 442 με αποτελεσμα να παιζουν ολα πλην το τηλεφωνο... δεν αναγνωριζει τις ΣΙΜΣ και καμια εταιρια κινητης δεν παιζει...ου στην μια ουτε στην αλλη. εκανα downgrade να επιστρεψω οπως εβλεπα και δυστηχως το ιδιο δουλευουν ολα και οχι το τηλεφωνο ... τι μπορω να κανω τι μπορω να βαλω ωστε να επανερθει στην αρχικη του μορφη τουλαχιστον και να παιζει.... εχω 2 μερες χωρις τηλεφωνο και εχω τρελαθει σας παρακαλω βοηθηστε με να δουμε τι θα κανω ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisg10 Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 κυριοι εχω ενα τρομερο προβλημα και δεν μπορω να το λυσω και θα χρειαστω την βοηθεια σας... εχω το JIAYU G5S 2/16 ΚΑΙ εκανα ******* και κατεβασα την εκδοση κιτκατ 442 με αποτελεσμα να παιζουν ολα πλην το τηλεφωνο... δεν αναγνωριζει τις ΣΙΜΣ και καμια εταιρια κινητης δεν παιζει...ου στην μια ουτε στην αλλη. εκανα downgrade να επιστρεψω οπως εβλεπα και δυστηχως το ιδιο δουλευουν ολα και οχι το τηλεφωνο ... τι μπορω να κανω τι μπορω να βαλω ωστε να επανερθει στην αρχικη του μορφη τουλαχιστον και να παιζει.... εχω 2 μερες χωρις τηλεφωνο και εχω τρελαθει σας παρακαλω βοηθηστε με να δουμε τι θα κανω ευχαριστω εκ των προτερων Καλημέρα. Τσεκαρες αν βλέπει τα imei η συσκευή; *#06# Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
praja Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 βγαζει μη εγκυρο ιμει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisg10 Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 βγαζει μη εγκυρο ιμει Έχει χάσει τα imei πρέπει να τα περάσεις από την αρχή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
praja Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 toξερω αυτο πως γινετε γνωριζουμε???πρεπει να τα περασω χειροκινητα και απ΄οτι ειδα εχει μονο ενα ΙΜΕΙ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisg10 Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 toξερω αυτο πως γινετε γνωριζουμε???πρεπει να τα περασω χειροκινητα και απ΄οτι ειδα εχει μονο ενα ΙΜΕΙ... Ναι http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=378887&highlight=W450&page=14 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
praja Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 φιλε μου σε ευχαριστω το προσπαθω τωρα να δω αν θα παιξει σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση σου ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- το ενα το βηκε και το περασε θα βαλω τωρα και την αλλη καρτα σιμ να δω αλλα το θεμα ειναι γιατι εχω μονο ενα ιμει για την δευτερη σιμ τι θα βαλω? μηπως γνωριζεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
praja Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 εβαλα παλι το ιδιο ΙΜΕΙ και για το 2ο νουμερο....και επαιξε το θεμα ειναι εκει που ειχα σημα σε μερικα συγκεκριμενα σημεια στον χωρο μου τωρα δεν εχω ..ερχετε φευγει ξανα ερχετε... δεν το δοκιμασα εξω να δω αλλα το θεμα ειναι να πιανει σημα οπως πριν...υπαρχει κατι που πρεπει να προσεξω η να κανω... παντως σε ευχαριστω για την απαντηση.... τουλαχιστον ηρεμησα , και τωρα θα εχω τηλεφωνο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisg10 Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 εβαλα παλι το ιδιο ΙΜΕΙ και για το 2ο νουμερο....και επαιξε το θεμα ειναι εκει που ειχα σημα σε μερικα συγκεκριμενα σημεια στον χωρο μου τωρα δεν εχω ..ερχετε φευγει ξανα ερχετε... δεν το δοκιμασα εξω να δω αλλα το θεμα ειναι να πιανει σημα οπως πριν...υπαρχει κατι που πρεπει να προσεξω η να κανω... παντως σε ευχαριστω για την απαντηση.... τουλαχιστον ηρεμησα , και τωρα θα εχω τηλεφωνο... Δεν έχουν το ίδιο imei και οι δύο γραμμές δες αν έχει το κουτί επάνω ή σε κανένα αυτοκόλλητο αν έχει στο κουτί μέσα η πίσω στο τηλέφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts