alkis_7 Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Η Βραζιλία δε νομίζω να το σηκώσει. Δυστυχώς όσο κι αν δε θέλω να το πιστέψω, προς τη Γερμανία το βλέπω να πηγαίνει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Μην ξεχναμε και Ολλανδία με τον πανέξυπνο φαν χαλ ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Στη Γερμανία θα πάει ^^ Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Ας δούμε εμείς όμορφο ποδόσφαιρο και ας πάει όπου θέλει.:) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Σ' αυτό συμφωνώ Γιώργο. Ωραία παιχνίδια να δούμε και να το πάρει η Αργεντινή :ρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 οποιος και να το παρει αρκει να δουμε πολλα πεναλτι:) Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Υποστήριζω και εγώ Αργεντινή, στη συγκεκριμένη τετράδα. Επιπλέον, ο Mέσσι πρέπει να πάρει και το παγκόσμιο κύπελλο έτσι ώστε δικαιωματικά να στέκεται δίπλα στους μεγάλους του παρελθόντος, Πελέ, Μαραντόνα, Ζιντάν. Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Υποστήριζω και εγώ Αργεντινή, στη συγκεκριμένη τετράδα. Επιπλέον, ο Mέσσι πρέπει να πάρει και το παγκόσμιο κύπελλο έτσι ώστε δικαιωματικά να στέκεται δίπλα στους μεγάλους του παρελθόντος, Πελέ, Μαραντόνα, Ζιντάν. Μιας και αυτή η Βραζιλία δεν αξίζει να το σηκώσει με το ρόστερ που έχει, και μιας και ο τραυματισμένος Νεϊμάρ έχει χρόνια μπροστά του, κι εγώ θα ήθελα να το πάρουν οι Αργεντίνοι. Όχι ότι η ομάδα τους βγάζει μάτια στο γήπεδο, τουναντίον μάλιστα, αλλά για το Μέσι. Δεν του αξίζει να είναι βασιλιάς χωρίς στέμμα. Βέβαια κάποιος θα μπορούσε να πει το ίδιο και για τον Κρόιφ. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Εγώ θέλω Γερμανία :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Για οτι ο Μεσι ολα αυτα τα χρονια δεν εχει καταφερει να "αναδειχθει" ως μελος της Αργεντινης, σε αντιθεση με τις εμφανισεις του σε συλλογικο επιπεδο, κατι πρεπει να μας λεει. Τελικα τους παικτες μηπως τους κανουν και οι προπονητες; Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Υποστήριζω και εγώ Αργεντινή, στη συγκεκριμένη τετράδα. Επιπλέον, ο Mέσσι πρέπει να πάρει και το παγκόσμιο κύπελλο έτσι ώστε δικαιωματικά να στέκεται δίπλα στους μεγάλους του παρελθόντος, Πελέ, Μαραντόνα, Ζιντάν. Μιας και αυτή η Βραζιλία δεν αξίζει να το σηκώσει με το ρόστερ που έχει, και μιας και ο τραυματισμένος Νεϊμάρ έχει χρόνια μπροστά του, κι εγώ θα ήθελα να το πάρουν οι Αργεντίνοι. Όχι ότι η ομάδα τους βγάζει μάτια στο γήπεδο, τουναντίον μάλιστα, αλλά για το Μέσι. Δεν του αξίζει να είναι βασιλιάς χωρίς στέμμα. Βέβαια κάποιος θα μπορούσε να πει το ίδιο και για τον Κρόιφ. ;) Με πρόλαβε ο Πάνος. Εδώ δεν πήρε ο μεγάλος Κρόιφ το κύπελο, που είχε μια απίστευτη παρέα δίπλα του πραγματικά μεγάλων παιχτών, θα το σηκώσει ο Μέσσι. Άλλωστε δε νομίζω ότι οι μέχρι τώρα εμφανίσεις του σε αυτό το τουρνουά να δικαιολογούν αυτή την αισιοδοξία. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 (edited) Με πρόλαβε ο Πάνος. Εδώ δεν πήρε ο μεγάλος Κρόιφ το κύπελο, που είχε μια απίστευτη παρέα δίπλα του πραγματικά μεγάλων παιχτών, θα το σηκώσει ο Μέσσι. Άλλωστε δε νομίζω ότι οι μέχρι τώρα εμφανίσεις του σε αυτό το τουρνουά να δικαιολογούν αυτή την αισιοδοξία. Δεν είναι δίκαια η μπάλα. Θυμήσου τα λόγια του Όσιμ. ;) Φαντάσου ότι ο κατά πολλούς (εγώ διαφωνώ κάθετα) καλύτερος ποδοσφαιριστής αυτή τη στιγμή (ο Κριστιάνο Ρονάλντο), κινδυνεύει να μην έχει πάρει τίποτα σε εθνικό επίπεδο όταν θα έχει τελειώσει η καριέρα του... Δυστυχώς ένας κούκος δε φέρνει την άνοιξη. Εύχομαι να μην αποδειχτεί τραγικά μόνος του ο Μέσι. Η σημερινή εθνική Αργεντινής δείχνει πολύ λίγη. Όχι ότι ο Μαραντόνα είχε καμία υπερομάδα όταν το πήραν το '86. Ένας Μπουρουσάγα ήταν παρτενέρ του στην επίθεση, πέρα απ' αυτούς τίποτα ιδιαίτερο. Γι'αυτό άλλωστε και πέρασε στην ιστορία ο Μαραντόνα, επειδή ακριβώς το πήρε σχεδόν μόνος του. Αν ο Μέσι έχει τα φόντα να κάνει το ίδιο στις επόμενες δύο αναμετρήσεις, μεγειά του με χαρά του. Απλά το βλέπω πολύ χλωμό. ;) Edited July 6, 2014 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Δεν είναι δίκαια η μπάλα. Θυμήσου τα λόγια του Όσιμ. ;) Φαντάσου ότι ο κατά πολλούς (εγώ διαφωνώ κάθετα) καλύτερος ποδοσφαιριστής αυτή τη στιγμή (ο Κριστιάνο Ρονάλντο), κινδυνεύει να μην έχει πάρει τίποτα σε εθνικό επίπεδο όταν θα έχει τελειώσει η καριέρα του... Δυστυχώς ένας κούκος δε φέρνει την άνοιξη. Εύχομαι να μην αποδειχτεί τραγικά μόνος του ο Μέσι. Η σημερινή εθνική Αργεντινής δείχνει πολύ λίγη. Όχι ότι ο Μαραντόνα είχε καμία υπερομάδα όταν το πήραν το '86. Ένας Μπουρουσάγα ήταν παρτενέρ του στην επίθεση, πέρα απ' αυτούς τίποτα ιδιαίτερο. Γι'αυτό άλλωστε και πέρασε στην ιστορία ο Μαραντόνα, επειδή ακριβώς το πήρε σχεδόν μόνος του. Αν ο Μέσι έχει τα φόντα να κάνει το ίδιο στις επόμενες δύο αναμετρήσεις, μεγειά του με χαρά του. Απλά το βλέπω πολύ χλωμό. ;) Στην Ιταλία του πήραν τον πολύ καλό Κανίγια, αλλιώς ίσως να είχαμε επανάληψη του θαύματος για την Αργεντινή.:) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Δεν είναι δίκαια η μπάλα. Θυμήσου τα λόγια του Όσιμ. ;) Φαντάσου ότι ο κατά πολλούς (εγώ διαφωνώ κάθετα) καλύτερος ποδοσφαιριστής αυτή τη στιγμή (ο Κριστιάνο Ρονάλντο), κινδυνεύει να μην έχει πάρει τίποτα σε εθνικό επίπεδο όταν θα έχει τελειώσει η καριέρα του... Δυστυχώς ένας κούκος δε φέρνει την άνοιξη. Εύχομαι να μην αποδειχτεί τραγικά μόνος του ο Μέσι. Η σημερινή εθνική Αργεντινής δείχνει πολύ λίγη. Όχι ότι ο Μαραντόνα είχε καμία υπερομάδα όταν το πήραν το '86. Ένας Μπουρουσάγα ήταν παρτενέρ του στην επίθεση, πέρα απ' αυτούς τίποτα ιδιαίτερο. Γι'αυτό άλλωστε και πέρασε στην ιστορία ο Μαραντόνα, επειδή ακριβώς το πήρε σχεδόν μόνος του. Αν ο Μέσι έχει τα φόντα να κάνει το ίδιο στις επόμενες δύο αναμετρήσεις, μεγειά του με χαρά του. Απλά το βλέπω πολύ χλωμό. ;) μα ολοι ξερουν οτι πλεον παιζει μονος του και εχει συνεχως 5 παιχτες πανω του να προσπαθουν να τον κουτσουρεψουν.Δεν νομιζω να τα καταφερει, αν και θα το ηθελα. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 ακομα και ο ιδιος ξερει ποσα φαουλ εχει να δεχτει ακομα:) Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Ντιμαρια εκτός μουντιάλ. Δύσκολα μονος του ο μεσι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 και γενικα ειναι δυσκολα για την αργεντινη Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Για κανέναν τους δεν είναι εύκολο. Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Νομίζω Γερμανία και Ολλανδία είναι περισσότερο ομάδες συνόλου. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Εγώ πάντως επιμένω οτι θα δούμε ρεβάνς του 90 :p Και δύσκολα θα σπάσει η παράδοση να μην το πάρει λατινοαμερικανική ομάδα οταν ειναι στην "έδρα"τους. Άρα Αργεντινή ψηφίζω Η Βραζιλία /Ολλανδία πολυ soft μου θυμίζουν για να πανε τελικό. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Ντιμαρια εκτός μουντιάλ. Δύσκολα μονος του ο μεσι Θα κανει λεει θεραπεια με βλαστοκυτταρα για να προλαβει τον τελικο :shock: Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Θα κανει λεει θεραπεια με βλαστοκυτταρα για να προλαβει τον τελικο :shock: Aν περασουν στον τελικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Aν περασουν στον τελικο. το ιατρικο team της αργεντινης θεωρει δεδομενο οτι θα ειναι στον τελικο:) Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 το ιατρικο team της αργεντινης θεωρει δεδομενο οτι θα ειναι στον τελικο:) Στο τελικό θα είναι σίγουρα. Σε ποιον δεν ξέρουμε, μοιρεί να είναι στο μικρό. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 (edited) Στο τελικό θα είναι σίγουρα. Σε ποιον δεν ξέρουμε, μοιρεί να είναι στο μικρό. ****** λυθηκα στα γελια χαχαχα:lol: ωραιος Edited July 7, 2014 by impreza_sti Αφαίρεση άσεμνων εκφράσεων Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts