Jump to content

STAR S6

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 137
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Απολυτα σωστο αυτο που λες.

Δεν εχω λινκ,αλλα εχοντας αγορασει πανω απο 10 κινητα HTM,STAR,Feiteng οταν το 90% εχει μεσα 2 μπαταριες,flip cover και ζελατινα (και το γραφουν οι περιγραφες τους) και βλεποντας σε αλλα καταστηματα παρα πολλα προιοντα των εν λογω εταιρειων να γραφουν αυτα ακριβως τα περιεχομενα,αυτο συμπεραινω.Απλα πατησαν στην απαγορευση αποστολης δευτερης μπαταριας και τις πωλουν μεμονωμενες.

Τελος το offtopic απο μενα.

προτου υπαρξει θεμα απαγορευσης το παντα δουλευε ετσι..

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

Μάλλον δεν διάβασες αυτό που έγραψα παραπάνω. Που έχει το panda μπαταρία γιά το s6;;;

http://www.pandawill.com/oirginal-battery-for-star-s6-smartphone-p90012.html

Άργησε αλλά την έβαλε

Μανώλης

ευχαριστω,την ειχα βρει στο αλι σε διπλασια σχεδον τιμη,παραγγειλα μια να υπαρχει.

Μόλις μου ήρθε και μενα.

Πολλές κινεζιες μεσα παίδες, πως τις βγάζουμε;

Υπάρχει καμια αλλη rom να βγάλουμε; Έχει δοκιμάσει κανείς;

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Μόλις μου ήρθε και μενα.

Πολλές κινεζιες μεσα παίδες, πως τις βγάζουμε;

Υπάρχει καμια αλλη rom να βγάλουμε; Έχει δοκιμάσει κανείς;

Κάνε το root και σβύστες όλες ...

Η rom τι σου έκανε και θέλεις να την αλλάξεις;; Το έχω τόσες ημέρες και πετάει. Μην τα σκαλίζετε εφ'όσον δεν υπάρχει λόγος, γιατί μετά "φταίνε" τα τηλέφωνα ... :)

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Κάνε το root και σβύστες όλες ...

Η rom τι σου έκανε και θέλεις να την αλλάξεις;; Το έχω τόσες ημέρες και πετάει. Μην τα σκαλίζετε εφ'όσον δεν υπάρχει λόγος, γιατί μετά "φταίνε" τα τηλέφωνα ... :)

Ευχαριστω. Τιποτε δεν μου εκανε βρε, ειπα μπας και βρω καμια miui. :p

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Ευχαριστω. Τιποτε δεν μου εκανε βρε, ειπα μπας και βρω καμια miui. :p

Εάν βρείς ρίξε σύρμα ...

πάντως μιά χαρά είναι το τηλεφωνάκι, το OTG δεν δουλεύει όμως .. (εάν έχει ... ):)

Το περιμένω και εγώ τις επόμενες ημέρες, κανονικά θα πρεπει να υποστηριζει otg,σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά που έλεγαν στο site.δοκιμασες κάποιο usb stick και δεν στο διάβασε;μπορεί να διαβάζει μονο format fat32

Το περιμένω και εγώ τις επόμενες ημέρες, κανονικά θα πρεπει να υποστηριζει otg,σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά που έλεγαν στο site.δοκιμασες κάποιο usb stick και δεν στο διάβασε;μπορεί να διαβάζει μονο format fat32

Τελικώς μιά χαρά δουλεύει το OTG, το συγκεκριμένο stick δεν αναγνώριζε .... :)

Παρελαβα και εγώ σημερα! Εμφανισιακά μου αρέσει αρκετα!η οθόνη φαίνεται φωτεινή και με ωραία χρωματα!κινεζικές εφαρμογές δεν είδα να έχει,και δεν τους είχα ζητήσει να σβήσουν κάτι η' να κανουν root.Μου διάβασε ενα φλασακι αμέσως,αλλά έβαλα το tv tuner που έχω για το nexus 7,και δεν φαίνεται να το αναγνωρίζει.Το έχω και φορτίζει για να περιεργαστω αναλυτικά αργότερα!

Παίδες, εάν βρήκε ή βρεί κάποιος να πουλάνε πουθενά εξαρτήματα του τηλεφώνου άς το γράψει.

Ψάχνω γιά το καπάκι της πίσω πλευράς σε άσπρο ή κόκκινο χρώμα, γιατί θέλω να το δώσω στην γυναίκα μου και λέει ότι είναι κατάμαυρο σαν "κοράκι" ... :lol::lol::lol:

(Στο panda με παρέπεμψαν στο AliExpress ..) :X

Παίδες, εάν βρήκε ή βρεί κάποιος να πουλάνε πουθενά εξαρτήματα του τηλεφώνου άς το γράψει.

Ψάχνω γιά το καπάκι της πίσω πλευράς σε άσπρο ή κόκκινο χρώμα, γιατί θέλω να το δώσω στην γυναίκα μου και λέει ότι είναι κατάμαυρο σαν "κοράκι" ... :lol::lol::lol:

(Στο panda με παρέπεμψαν στο AliExpress ..) :X

http://www.aliexpress.com/item/S5-Back-cover-case-for-s6-battery-Back-cover-accessories/1361613468.html το μονο που βρηκα

Το κινητό για μένα έχει το καλύτερο GPS από όσα κινητά έχουν περάσει από τα χέρια μου(samsung ,nokia και πολλά κινέζικα )

Το δοκίμασα πρώτη φορά σήμερα με igo primo και έπαθα πλάκα .Κλείδωσε για πρώτη φορά σε λιγότερο από 10 δεύτερα και έμεινε με σήμα ακόμα και μέσα στο σπίτι.Του έκανα 2-3 επανεκκινήσεις και κλείδωνε με τη μία.Στο δρόμο έβλεπε συνεχώς από 10 -12 δορυφόρους.Μου άρεσε τόσο πολύ που άφησα την κόρη μου με το παλιό AMOI N828

Για μένα που έψαχνα ένα καλό gps να αγοράσω πιστεύω ότι ήταν η καλύτερη αγορά που θα μπορούσα να κάνω

Μανώλης

Το κινητό για μένα έχει το καλύτερο GPS από όσα κινητά έχουν περάσει από τα χέρια μου(samsung ,nokia και πολλά κινέζικα )

Το δοκίμασα πρώτη φορά σήμερα με igo primo και έπαθα πλάκα .Κλείδωσε για πρώτη φορά σε λιγότερο από 10 δεύτερα και έμεινε με σήμα ακόμα και μέσα στο σπίτι.Του έκανα 2-3 επανεκκινήσεις και κλείδωνε με τη μία.Στο δρόμο έβλεπε συνεχώς από 10 -12 δορυφόρους.Μου άρεσε τόσο πολύ που άφησα την κόρη μου με το παλιό AMOI N828

Για μένα που έψαχνα ένα καλό gps να αγοράσω πιστεύω ότι ήταν η καλύτερη αγορά που θα μπορούσα να κάνω

Χωρίς κάποιο fix φίλε μου,όπως ήρθε μαμά και χωρίς wifi αυτό που λες;

Χωρίς κάποιο fix φίλε μου,όπως ήρθε μαμά και χωρίς wifi αυτό που λες;

Χωρίς κάποιο fix όπως ήρθε από το panda το wifi να ήταν ανοιχτό αλλά όσα τηλέφωνα έχω δοκιμάσει ήταν πάντα με ανοιχτό wifi και τα αποτελέσματα ήταν διαφορετικά

Το θέμα είναι ο΄τι βλέπει γρήγορα δορυφόρους που αυτό δεν το κάνει μέσω wifi

Μανώλης

Ευχαριστώ φίλε μου. :)

Δοκίμασα και εγώ το GPS.Η δοκιμή έγινε με το Sygic,το άφησα αρκετά λεπτά για να πιάσει σήμα αλλά δεν είδα να ανταποκρίνεται.Οπότε προχώρησα στο fix από τον οδηγό που υπάρχει στο forum,και έπιασε σήμα μέσα σε ένα λεπτό!Δεν το έχω δοκιμάσει σε διαδρομή ακόμα,πιστεύω ότι δεν θα έχει πρόβλημα.

Η φωτογραφική με προβληματίζει λίγο με τον τρόπο που εστιάζει.Όταν κρατήσω πατημένο το εικονίδιο που βγάζουμε φώτο,αντί να κάνει focus τραβάει διαδοχικές φώτο.Επίσης πιστεύω πως το φλας είναι λίγο αδύναμο.

εκλεισα το κινητο φορτισμενο στο 100%και το ανοιξα 3 μερες μετα με μπαταρια στο 62%,τι τρωει την μπαταρια ενος κλειστου κνητου ??

εκλεισα το κινητο φορτισμενο στο 100%και το ανοιξα 3 μερες μετα με μπαταρια στο 62%,τι τρωει την μπαταρια ενος κλειστου κνητου ??

τίποτα, είναι μάλλον το γνωστό ΄΄σκαλοπάτι΄΄ που έχουν αρκετά κινέζικα

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

επιβεβαιώνω κι εγώ καλό gps..

και φωτεινή οθόνη.

Από φωτογραφία και βίντεο τι λέει? Είναι καλύτερο από το Star s5? Το ηχείο του είναι δυνατό γιατί στο s5 είναι χαμηλό...

δεν ειχα s5,

καλο ηχειο,ακουω μουσικη δυνατα και ξεκουφαινει το γραφειο ο ηχος κλησης!

φωτο ανεκτη,χειροτερη απο ζ10,δλδ μετρια,αλλα καθαρη σε φως,ανεκτη και ΟΧΙ ΧΑΛΙ,σε συνθηκες χαμηλου

φωτισμου

Από φωτογραφία και βίντεο τι λέει? Είναι καλύτερο από το Star s5? Το ηχείο του είναι δυνατό γιατί στο s5 είναι χαμηλό...

ειχα και το s5,αυτο εχει πολυ δυνατοτερο ηχο,οι φωτογραφιες του ειναι περιπου το ιδιο,δεν το εχω χρησιμοποιησει καθολου γιατι εχω σαν κυριο τηλεφωνο το Huawei c3,μ αρεσε το κοκκινο και το πηρα να καθεται.

Ποιο Πρόγραμμα για GPS παει στο τηλέφωνο γιατί λογικά το ίδιο θα παίρνει και το αδελφάκι του που Έχω το s5...

----- προσθήκη μηνύματος 92 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ειχα και το s5,αυτο εχει πολυ δυνατοτερο ηχο,οι φωτογραφιες του ειναι περιπου το ιδιο,δεν το εχω χρησιμοποιησει καθολου γιατι εχω σαν κυριο τηλεφωνο το Huawei c3,μ αρεσε το κοκκινο και το πηρα να καθεται.

Γενικά ως κάποιο καλυτερο σε κάμερα κινέζικο τηλέφωνο Ποιο θα πρότεινες?