evansarmor Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 http://www.pandawill.com/star-s6-smartphone-android-42-mtk6589t-50-inch-hd-ogs-screen-otg-gesture-sensing-p89930.html kαι ασπρο πρεπει να εχει βλεπω Δεν το έβαλα επειδή είναι αυτό που έχει στην διαφήμηση .... :) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Εμενα δεν μου εχει στειλει ακομα tracking number το pandawill, εσας? Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Εμένα μου έστειλε σε λιγότερες από 24 ώρες, αλλά σήμερα εμφανίσθηκε η ένδειξη ότι το ταχυδρομείο της Σινγκαπούρης ειδοποιήθηκε ότι ΘΑ παραλάβει δέμα με αυτό το νούμερο. Και το πιό περίεργο είναι ότι το μεσημέρι στις 3 το έγραψα εδώ, ακριβώς κάτω από το δικό μου μήνυμα #26. Τώρα, ποιός περίεργος έβαλε το χεράκι του και το έσβυσε χωρίς να ενημερώσει γιατί το έκανε, δεν γνωρίζω. Μάλλον μερικοί mods πιστεύουν ότι κάποιοι είναι ... :X:mad: Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. June 15, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Εμενα δεν μου εχει στειλει ακομα tracking number το pandawill, εσας? Παραγγελία ξημερώματα 11/6 πήρα τράκινκ το ίδιο βράδυ και 2 μέρες μετά είναι despratced to overseas Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Παραγγελία ξημερώματα 11/6 πήρα τράκινκ το ίδιο βράδυ και 2 μέρες μετά είναι despratced to overseas Εγώ 12/6 :):) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Παραγγελία ξημερώματα 11/6 πήρα τράκινκ το ίδιο βράδυ και 2 μέρες μετά είναι despratced to overseas Μολις τους εστειλα email, για να δουμε. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Αν η εταιρία είναι η ίδια ας ρίξετε μια ματιά σχετικά με το τι βάζει στα κινητά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Αν η εταιρία είναι η ίδια ας ρίξετε μια ματιά σχετικά με το τι βάζει στα κινητά... εγω που ειχα το s5 δεν καταλαβα να μου κλεβουν τιποτα προσωπικα δεδομενα,εξ αλλου δεν κρυβω στο κινητο τιποτα παρανομο η προσωπικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Αν η εταιρία είναι η ίδια ας ρίξετε μια ματιά σχετικά με το τι βάζει στα κινητά... Πολύ μεγάλη κοτσάνα, γιατί από ότι κατάλαβα αναφέρεται σε κλώνο της samsung και τους "έτσουξε", οπότε προσπαθούν να μειώσουν τις πωλήσεις του "εχθρού" ... Πριν από μερικούς μήνες κυκλοφόρησε κάτι παρόμοιο με "κρυφές" κάμερες στα καινούρια μοντέλλα τηλεοράσων οι οποίες μεταδίδουν εικόνα αλλού εν αγνοία του ιδιοκτήτη ... .... :lol::lol: Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
severoth Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Πιστεύω πως αν σκεφτούμε το πως και το αν παρακολουθούνται τα smartphone (ανεξαρτητου μαρκας και ποιοτητας) , τοτε λογικα κανείς δεν θα είχε smartphone...αν κάποιος γνώστης έχει κάποια ιδέα πως θα μπορούσε να εντοπιστεί και να αφαιρεθεί αυτό που αναφέρει το άρθρο,θα ηταν χρήσιμη η γνώμη του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 ελατε παμε ολοι για bb για βασικο κινητό!χε ζ30 με αυτονομιαααααααααραααααααααα ακομα μειλ επιβεβαιωσης ,14/6 παραγγελια! Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 (edited) Πιστεύω πως αν σκεφτούμε το πως και το αν παρακολουθούνται τα smartphone (ανεξαρτητου μαρκας και ποιοτητας) , τοτε λογικα κανείς δεν θα είχε smartphone...αν κάποιος γνωστής έχει κάποια ιδέα πως θα μπορούσε να εντοπιστεί και να αφαιρεθεί αυτό που αναφέρει το άρθρο,θα ηταν χρήσιμη η γνώμη του Το ζήτημα είναι το γιατί να έχει αυτόν τον ιό μόνο αυτή η εταιρεία και όχι όλες ... Ασχολούμεθα με βλακείες μου φαίνεται, εάν υπήρχε τέτοια απόδειξη, θα είχε γίνει διεθνές επεισόδειο, και θα το είχαν εκμεταλλευθεί όσοι θέλουν να μειώσουν την επέκταση του Κινεζικού εμπορίου. Edited June 16, 2014 by evansarmor Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Dear customer Thanks for your attention ,the item not in stock now, but we can restock it in 2-3 days, and we will send you the order soon , pls dont worry , after sending , a tracking number will be send to your email box Any other question pls tell us freely best regards Colin Pandawill ψηνω refund,ρωταω μηπως εχει μεινει αλλο χρωμα σε αλλο μειλ,αν και χλωμο Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 (edited) Dear customer Thanks for your attention ,the item not in stock now, but we can restock it in 2-3 days, and we will send you the order soon , pls dont worry , after sending , a tracking number will be send to your email box Any other question pls tell us freely best regards Colin Pandawill ψηνω refund,ρωταω μηπως εχει μεινει αλλο χρωμα σε αλλο μειλ,αν και χλωμο Εγώ παρήγγειλα 12/6 το μαύρο, σήμερα το πρωί τους έστειλα μήνυμα ότι είναι αναξιόπιστοι, και πριν από λίγο στην SP έλεγε "Received from Customer" και στα ΕΛΤΑ "Item in conta IPS, IPS" την ίδια ώρα ακριβώς .... :blink: Επίσης γιά ενημέρωση, το "κουμπάκι" με τις περίεργες λειτουργείες :lol: το βρήκα στο ebay με 3 ευρώ τα ΔΥΟ τεμάχια .... :X Edited June 16, 2014 by evansarmor Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
severoth Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Θα τους στείλω και εγώ email γιατι εκανα παραγγελία στις 14/6 και δεν μου έχουν στείλει tracking-email επιβεβαιωσης...λογικά την ίδια απάντηση θα μου δώσουν οτι είναι out of stock... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Εμενα 13/6 η παραγγελια red color, και σημερα μου εστειλε το panda tn μετα απο ενοχληση δικια μου. Μου λενε επεισης οτι μπορει και να φυγει σε 4 μερες απο σημερα γιατι η signpost αργει λιγο λογω φορτο εργασιας. Αυτα. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Εμενα 13/6 η παραγγελια red color, και σημερα μου εστειλε το panda tn μετα απο ενοχληση δικια μου. Μου λενε επεισης οτι μπορει και να φυγει σε 4 μερες απο σημερα γιατι η signpost αργει λιγο λογω φορτο εργασιας. Αυτα. Θα δούμε, σε δύο ημερούλες πες μας τι λέει η signpost, γιατί μάλλον αυτοί καθυστερούν περιμένοντας εμπόρευμα ... :p Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Εμενα 13/6 η παραγγελια red color, και σημερα μου εστειλε το panda tn μετα απο ενοχληση δικια μου. Μου λενε επεισης οτι μπορει και να φυγει σε 4 μερες απο σημερα γιατι η signpost αργει λιγο λογω φορτο εργασιας. Αυτα. το ιδιο και σε μενα,3 μερες στασιμο και σημερα κουνηθηκε ,πιστευω μεχρι πεμπτη θα εχουν φυγει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Παίδες, ξέρει κανένας εάν υπάρχει "αβαταρ" γιά το τηλέφωνο;; Εάν δεν υπάρχει, πρέπει να το ζητήσουμε από τώρα, γιατί εάν βγεί ο Ιούνιος θα πάμε γιά Αύγουστο ... :) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Παίδες, ξέρει κανένας εάν υπάρχει "αβαταρ" γιά το τηλέφωνο;; Εάν δεν υπάρχει, πρέπει να το ζητήσουμε από τώρα, γιατί εάν βγεί ο Ιούνιος θα πάμε γιά Αύγουστο ... :) Απο τωρα avatar? Κατσε ντε, ακομα δεν εφυγαν απο Κινα. Και δεν βλέπω να φεύγουν σύντομα. :lol: Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Απο τωρα avatar? Κατσε ντε, ακομα δεν εφυγαν απο Κινα. Και δεν βλέπω να φεύγουν σύντομα. :lol: Γιά αυτό το έγραψα, μην βαράτε, :worry: εάν περιμένουμε να έλθουν, το βλέπω κατά τον Σεπτέμβριο το εικονίδιο ... :rolleyes: :lol: Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 16, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Παίδες, ξέρει κανένας εάν υπάρχει "αβαταρ" γιά το τηλέφωνο;; Εάν δεν υπάρχει, πρέπει να το ζητήσουμε από τώρα, γιατί εάν βγεί ο Ιούνιος θα πάμε γιά Αύγουστο ... :) To πρόβλημά σας είναι το avatar; Ας παραλάβετε πρώτα και το βλέπουμε, δεν χάθηκε ο κόσμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Μου είπαν σήμερα ότι αύριο στέλνουν. Ειδομεν Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Μου είπαν σήμερα ότι αύριο στέλνουν. Ειδομεν Το δικό μου ακόμη στο "received from customer" είναι, και δεν μπορώ να καταλάβω πως απαντούν σε εσάς και στα δύο δικά μου μηνύματα δεν απάντησε κανένας .... :X Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Το δικό μου ακόμη στο "received from customer" είναι, και δεν μπορώ να καταλάβω πως απαντούν σε εσάς και στα δύο δικά μου μηνύματα δεν απάντησε κανένας .... :X και το δικο μου το ιδιο,λογικα σε 1-2 μερες θα φυγουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts