mplevris Δημοσιεύτηκε June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 13, 2014 (edited) ολες οι απόψεις για το star s6 ας γραφτούν εδώ http://i01.i.aliimg.com/img/pb/175/039/915/915039175_719.jpg http://image.made-in-china.com/43f34j00mZBaETDKhicL/Star-S6-Butterfly-5-0-Inch-IPS-Mtk6589t-Quad-Core-Android-4-2-Smart-Phone-with-WiFi-3G-GPS-Star-S6-.jpg Basic Information Model Star S6 Band 2G: GSM 850/900/1800/1900MHz 3G: WCDMA 850/2100MHz Sim Card Dual SIM Card Dual Standby(one Micro SIM card) Service Provide Unlocked Style Bar Color Black Shell Material Plastic System OS Android 4.2.1 CPU MTK6589T, Cortex A7 quad core, 1.5GHz; GPU: PowerVR SGX 544 ROM 16GB RAM 1GB Screen Display Size 5.0 Inch Type IPS, OGS, capacitive touch screen Resolution 1280 x 720 pixels HD screen Screen Color 16000K Colors Support Format Ringtones Type Polyphonic/MP3 Audio File Format MP3/WAV/AMR/AWB Video File Format 3GP/MPEG4 Image File Format JPEG/BMP/GIF/PNG/GIF E-book Format TXT/CHM/DOC/HTML FM Radio Yes, earphone needed Earphone Port 3.5mm Card Extend Support TF card up to 16GB extended Data Transfer & Connectivity Data transfer USB/Bluetooth Mobile internet WAP/WiFi General Camera/Picture Resolution Dual Cameras, 5.0MP front camera, 13.0MP back camera with flashlight and auto focus, up to 4096 X 3072 pixels resolution, support full screen capturing, HDR, panorama, smile shot, face beauty, etc Language English, Afrikaans, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Catala, Cestina, Dansk, Deutsch, Espanol, Filipino, French, Hrvatski, IsiZulu, Italiano, Kiswahili, Latviesu, Lietuviu, Magyar, Nederlands, Norsk, Polish, Portuguese, Romana, Rumantsch, Slovencina, Slovenscina, Suomi, Svenska, Vietnamese, Turkish, Greek, Bulgarian, Russian, Serbian, Ukrainian, Hebrew, India Urdu, Arabic, Persian, Hindi, Bengali, Thai, Korean, Cambodian, Japanese, Simplified/Traditional Chinese Phonebook 500 Message SMS/MMS Input Handwrite/Keypad TV No GPS Yes, built in, also support A-GPS With EPO assistance to speed up postioning JAVA No WIFI Yes, 802.11 b/g/n Bluetooth Bluetooth 2.0 Gravity Sensor Yes Multi-Touch Yes, 5 point touch Dimensions 145 x 73 x 6mm/5.71 x 2.87 x 0.24 inch Net Weight(Including battery) 140g Standby Time About 2~3 days Other Feature 3G, WiFi, GPS, FM, Bluetooth, Ebook, Email, Messaging, Wallpapers, Calendar, Calculator, Clock, Camera, Play Store, Tethering & portable hotspot, OTG, Gesture Sensing, etc Package Size 172 x 116 x 60mm/6.8 x 4.6 x 2.4 inch Weight 413g Accessories 1 x 2000mAh Battery 1 x Earphone 1 x USB Cable 1 x Charger 1 x User Manual(English-Russian-Spanish-German) http://www.pandawill.com/star-s6-smartphone-android-42-mtk6589-quad-core-50-inch-hd-screen-3g-gps-130mp-black-p81486.html http://www.aliexpress.com/item/Star-S6-T9-PULID-One-MTK6589T-1-5GHz-Android-4-2-3G-phone-1GB-RAM-16GB/1907352275.html Edited June 14, 2014 by mplevris Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Άντε να δούμε τι θα μας βγεί ..... :p Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. June 13, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 όσοι είχαν το s5 δηλώνουν ευχαριστημένοι οπότε μάλλον καλά θα είναι τα νέα και μην ξεχνάς ότι με 77 ευρώ δεν παίρνεις τίποτα το αξιόλογο από Ελλάδα Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Άντε να δούμε τι θα μας βγεί ..... :p Μαύρο εσυ, κοκκινακι εγώ, κανενας με γκρι? Πάντως με τέτοια χαρακτηριστικα σε αυτή την τιμή φαίνεται καλή περίπτωση. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. June 13, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Μαύρο εσυ, κοκκινακι εγώ, κανενας με γκρι? Πάντως με τέτοια χαρακτηριστικα σε αυτή την τιμή φαίνεται καλή περίπτωση. όχι γκρι άσπρο είναι και το πήρα εγώ για την κόρη μου Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Καλά λέει, άσπρο είναι..... Βρε παίδες, ποιός είπε ότι το πήρε και ταχυδρομήθηκε ήδη;; Ξέχασα να ρωτήσω πότε το αγόρασε ... ----- προσθήκη μηνύματος 93 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- όχι γκρι άσπρο είναι και το πήρα εγώ για την κόρη μου Βάλε και φωτογραφίες γιά να είμαστε πιό ..νόστιμοι !!! :lol: Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 όχι γκρι άσπρο είναι και το πήρα εγώ για την κόρη μου Με τοσες ώρες στο pc, στραβωθηκαμε. :lol: Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 [ATTACH]46113[/ATTACH] φωτο απο το s5,λογικα ιδια καμερα εχουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 όχι γκρι άσπρο είναι και το πήρα εγώ για την κόρη μου Και εγώ γιά την κόρη μου το πήρα, αλλά βλέπω να παίρνει το DG500 ... (αν δεχθεί φυσικά!!) :rolleyes: Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. June 13, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Καλά λέει, άσπρο είναι..... Βρε παίδες, ποιός είπε ότι το πήρε και ταχυδρομήθηκε ήδη;; Ξέχασα να ρωτήσω πότε το αγόρασε ... ----- προσθήκη μηνύματος 93 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βάλε και φωτογραφίες γιά να είμαστε πιό ..νόστιμοι !!! :lol: Εμένα ταχυδρομήθηκε Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a16 Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Χαίρεται Τα 294 mb available RAM που λέει στο antutu ειναι ικανοποιητικά ; Γιατι κατα τα αλλά έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Χαίρεται Τα 294 mb available RAM που λέει στο antutu ειναι ικανοποιητικά ; Γιατι κατα τα αλλά έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά. διπλα λεει 481 mb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 13, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Το 1GB της συνολικής ram είναι αρκετό για τα δεδομένα της συσκευής, δεν βλέπω λόγο ανησυχίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Το σπαστικό είναι ότι δεν υπάρχουν θήκες εκτός από την σκληρή, εάν βρεί κάποιος τίποτα σε κανονική ή καουτσούκ, ας ενημερώσει. Επίσης, με την "λαδιά" του Ρanda να στέλει μόνο μία μπαταρία, και με το ότι δεν βγαίνει άκρη με τα ονόματα, άντε να βρούμε εφεδρική....:) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Το σπαστικό είναι ότι δεν υπάρχουν θήκες εκτός από την σκληρή, εάν βρεί κάποιος τίποτα σε κανονική ή καουτσούκ, ας ενημερώσει. Επίσης, με την "λαδιά" του Ρanda να στέλει μόνο μία μπαταρία, και με το ότι δεν βγαίνει άκρη με τα ονόματα, άντε να βρούμε εφεδρική....:) http://www.aliexpress.com/item/1pcs-lot-Free-Shipping-Android-Phone-High-Quality-Original-Battery-For-5-0inch-Star-S6-MTK6589T/1872445645.html μονο αυτη βρηκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Κόκκινο κι εγω,μαυρη θήκη και το κουμπακι,αναθεμα κι αν πολυκατάλαβα τι κανει.χε Προ 3ωρου παρηγγειλα.. Ανησυχώ μην εξαντλήθηκαν ηδη,κλασσικα στο παντα.. Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Κόκκινο κι εγω,μαυρη θήκη και το κουμπακι,αναθεμα κι αν πολυκατάλαβα τι κανει.χε Προ 3ωρου παρηγγειλα.. Ανησυχώ μην εξαντλήθηκαν ηδη,κλασσικα στο παντα.. Εάν καταλάβεις, πες μου να το πάρω και εγώ .... :lol: Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Κόκκινο κι εγω,μαυρη θήκη και το κουμπακι,αναθεμα κι αν πολυκατάλαβα τι κανει.χε Προ 3ωρου παρηγγειλα.. Ανησυχώ μην εξαντλήθηκαν ηδη,κλασσικα στο παντα.. Αν το έχει θα σου στείλει 2ο email επιβεβαίωσης. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Αν το έχει θα σου στείλει 2ο email επιβεβαίωσης. 11 παραγγελιες-εκπληρωμενες και καμμια 10αρια που τελικα ηταν sold out-ακυρωσα στο παντα εχω,χε απο τις 11 στις μισες ηρθε το κινητο και ποτε δεν ηρθε 2ο μειλ,χεχα,αρε παντα,αλλα σε παω,... το κουμπακι μηπως το πατας και καταλαβαινει οτι συνδεθηκε στιγμιαια κατι εκει που δεν ειναι τα ακουστικα,οποτε και ενεργοποιει την προκαθορισμενη λειτουργια???? μια μπαρουφα ισως ειπα,θα δω πιο μετα καλυτερα τι κανει.. αντε ναρθει,καιρο ηθελα 5ιντσο σε στυλ htc one!!!!! Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Αν το έχει θα σου στείλει 2ο email επιβεβαίωσης. Ω Παγούριον, με το "2ο email" εννοείς αυτό που έστειλε σε εμένα με τον tracking number ;;; :p Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Ω Παγούριον, με το "2ο email" εννοείς αυτό που έστειλε σε εμένα με τον tracking number ;;; :p Ναι, ναι χα χα!! Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrtc7 Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Έχουμε επιλογή για το χρώμα γιατί εκεί στο panda δεν βλέπω κάτι σχετικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Έχουμε επιλογή για το χρώμα γιατί εκεί στο panda δεν βλέπω κάτι σχετικό. http://www.pandawill.com/star-s6-smartphone-android-42-mtk6589-quad-core-50-inch-hd-screen-3g-gps-130mp-black-p81486.html http://www.pandawill.com/star-s6-smartphone-android-42-mtk6589-quad-core-50-inch-hd-screen-3g-gps-130mp-red-p81485.html Καλή επιλογή .... :) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 http://www.pandawill.com/star-s6-smartphone-android-42-mtk6589t-50-inch-hd-ogs-screen-otg-gesture-sensing-p89930.html kαι ασπρο πρεπει να εχει βλεπω Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
severoth Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Εκανα και εγώ παραγγελία,μαυρο με θήκη απο pandawill!πρωτο κινεζικό κινητό και πρωτη παραγγελία απο pandawill,ελπίζω όλα να πάνε καλά!Στην αναμονή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts