wall Δημοσιεύτηκε June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 12, 2014 Καλησπέρα, το παλίο κινητό μας αφήνει σιγά σιγά.. Αρχικά πήγα να κοιτάξω για εδώ και ήμουν ανάμεσα σε LG L9 II και ΜΟΤΟ G αλλα τελικά λέω να δοκιμάσω προς Κίνα μεριά. Κατέληξα σε αυτά τα 2. Το F1 και το 3C . Τα έχει δοκιμάσει κανείς και τα 2 να μας πεί? Κλείνω προς το 3C. Καμια γνώμη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marika7 Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=388832 και http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=380522 Διάβασε να δεις τι λένε τα παιδιά! Οι συσκευές έχουν βγει αρκετά καλές και οι δύο! Λόγω εταιρείας θα σου έλεγα huawei μιας κ υπάρει κι αντιπροσωπεία στην Ελλάδα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wall Δημ. June 13, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Τα έχω διαβάσει και τα 2. Και τα 2 φαίνονται πολύ καλά μηχανάκια. Απλά ρωτάω να δώ αν κάποιος έχει συγκρίνει και τα 2 ή γιατί προτίμησε το ένα ή το άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sunn Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Το 3c έχει πολύ καλύτερη οθόνη σε σχέση με το F1 το οποίο έχει τρελό screen bleeding (τσέκαρε το παρακάτω vid στο 4:46), οπότε και ανύπαρκτο μαύρο. https://www.youtube.com/watch?v=-5ReWs3ltEY&feature=youtu.be&t=4m36s Οπότε θα πρότεινα 3c ανάμεσα σε αυτά τα δύο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 από μένα το 3c λόγο καλυτερη ποιότητα κατασκευής καλύτερο software καλυτερη οθονη (κατά πολύ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnickz1 Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 (edited) Καμια σχεση με καλυτερο software για να ξέρουμε κ τι λέμε. Επίσης καμια σχεση με bleeding επίσης. Επίσης καμια σχέση με ποιότητα κατασκευής, το κινητό είναι απο τα πιο ποιοτικά που έχω πιασει στα χέρια μου. Βέβαια το ίδιο ισχυει κ για το Honor. Απο εναν κάτοχο του Coolpad κ φιλικά. Edited June 18, 2014 by johnickz1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 (edited) Καμια σχεση με καλυτερο software για να ξέρουμε κ τι λέμε. Επίσης καμια σχεση με bleeding επίσης. Επίσης καμια σχέση με ποιότητα κατασκευής, το κινητό είναι απο τα πιο ποιοτικά που έχω πιασει στα χέρια μου. Βέβαια το ίδιο ισχυει κ για το Honor. Απο εναν κάτοχο του Coolpad κ φιλικά. Έχεις δει από κοντά και τα δύο τηλέφωνα ? Ναι αλλά τα mp στο coolpad είναι 13 κ όχι 8. Η κάμερα του f1 χωλαίνει, αν δεις συγκριτικά δείγματα με άλλα τηλέφωνα. Επίσης στο επίσημο θέμα ένα από τα <ζητήματα> είναι <αν έφτιαξε η κάμερα> Edited June 18, 2014 by Karthan7 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnickz1 Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 (edited) Όχι δεν τα έχω δει δίπλα δίπλα, τα έχεις δει εσύ η απο το βίντεο στο youtube εχεις βγάλει τα συμπεράσματα σου? Στο νετ το μπλε το δείχνει μωβ αλλά επειδή δεν έχω θέμα με τα ματια μου το μπλε του φόρουμ το βλέπω καταγαλανο!! Επίσης στο επισημο θέμα αναφέρει οτι η φωτογραφία έχει φτιαξει απο τον πρωτο μήνα με custom rom, αναμένοντας βέβαια την official αναβάθμιση του κινητού. Για να μην μπούμε σε διαδικασία σύγκρισης κ οφ τοπίκ θα προτείνω τον φιλο να διαβάσει κ τα δυο φόρουμ κ να κρίνει οποίο του αρέσει. Αλλωστε εχω δει πολλα προβληματα software κ σε αυτο το φορουμ οποτε όταν κάποιος ζητάει πληροφορίες καλά θα κάνουμε να είμαστε ακριβείς. Το coolpad είναι εξισου ποιοτικό κ πιο γρήγορο αναμφισβητητα κινητό απο το honor κατα την προσωπική μου άποψη. Edited June 18, 2014 by johnickz1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Όχι δεν έχω δει το f1 από κοντά. Έχω δει πολλά βίντεο με το f1 γιατί ήθελα να το πάρω. Το bleeding υπάρχει σε όλα σχεδόν τα βίντεο review πού υπάρχουν στο internet. Η οθόνη του και η φωτογραφικές ικανότητες με απομάκρυναν. Θέλω να βλέπω χρώματα στην οθόνη όσο ποιο κοντά γίνεται στα πραγματικά χρώματα. Στο ποστ 230 εχει ενα αρχειο με δειγματα απο τη φωτογραφικη http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=535435&st=220 Ποστ 78 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5368901#post5368901 Το ότι είναι ποίο γρήγορο από το 3C είναι το μόνο σίγουρο. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnickz1 Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Το ξέρω οτι ήθελες να το πάρεις!! Για την ιστορία η οθόνη του κινητού είναι διαμάντι κ οι φωτός έχουν φτιάξει καθως το θεμα υπηρχε στην πρωτη στοκ εκδοση. Αν θες μπορώ να σου τραβηξω κ να σου στείλω.. Φυσικά κ δεν αμφιβάλλω οτι το honor είναι εξίσου πολύ καλη επιλογη αλλά δυστυχώς αν κάποιος ψάχνει οτι πιο καλό κ συνάμα πιο φθηνό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Καμια σχεση με καλυτερο software για να ξέρουμε κ τι λέμε. Επίσης καμια σχεση με bleeding επίσης. Επίσης καμια σχέση με ποιότητα κατασκευής, το κινητό είναι απο τα πιο ποιοτικά που έχω πιασει στα χέρια μου. Βέβαια το ίδιο ισχυει κ για το Honor. Απο εναν κάτοχο του Coolpad κ φιλικά. εγω τα εχω δει διπλά δίπλα και τα δουλεψα αρκετό καιρό (ποιο πολυ το huawei) ολο και κάτι ξέρω τι λέω ;) + απο πότε έχουν τα mp συμασια (απο ενα σιμειο και μετα) δες πχ το xperia z1 ναι μεν εχει 21 αλλα βγαζει σχετικά σκαρτες φοτο (τρανό παράδειγμα οτι τα mp δεν παιζουν τον βασικό ρόλο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Μίας και τα έχει δει από κοντά και τα δύο ο Ντέμης κρατάω τα από κάτω. εγω τα εχω δει διπλά δίπλα και τα δουλεψα αρκετό καιρό (ποιο πολυ το huawei) ολο και κάτι ξέρω τι λέω ;) + απο πότε έχουν τα mp συμασια (απο ενα σιμειο και μετα) δες πχ το xperia z1 ναι μεν εχει 21 αλλα βγαζει σχετικά σκαρτες φοτο (τρανό παράδειγμα οτι τα mp δεν παιζουν τον βασικό ρόλο) από μένα το 3c λόγο καλυτερη ποιότητα κατασκευής καλύτερο software καλυτερη οθονη (κατά πολύ) Σωστά αυτά που γράφεις και για την κάμερα. Επίσης να θυμίσουμε ότι η Sony δίνει κάμερες στην aple και την Samsung, η Sony δεν καταφέρνει να πάρει πρωτιά στα διάφορα τεστ φωτογραφίας με αυτούς τους δυο αντιπάλους. Τώρα.... αν το κάνει επίτηδες (λόγο πελατειας) είναι άλλη κουβέντα. Το ξέρω οτι ήθελες να το πάρεις!! Για την ιστορία η οθόνη του κινητού είναι διαμάντι κ οι φωτός έχουν φτιάξει καθως το θεμα υπηρχε στην πρωτη στοκ εκδοση. Αν θες μπορώ να σου τραβηξω κ να σου στείλω.. Φυσικά κ δεν αμφιβάλλω οτι το honor είναι εξίσου πολύ καλη επιλογη αλλά δυστυχώς αν κάποιος ψάχνει οτι πιο καλό κ συνάμα πιο φθηνό.. Ότι ποίο δυνατό/γρηγορο ανάμεσα σε αυτά τα δύο , ναι είναι το f1 Ότι ποίο καλό ανάμεσα σε αυτά τα δύο, δεν νομίζω να είναι το f1 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Και γω κατοχος του 3C και δεν έχω μετανιώσει στιγμή! Μάλιστα, όταν προ λίγων ημερών, μου δόθηκε η ευκαιρία να το πουλήσω (και να αγοράσω πχ το F1) δεν το έκανα γιατί: α. Δεν είμαι πεπεισμένος οτι το Coolpad δουλεύει απροβλημάτιστα (το λογισμικό/rom έχει αδυναμίες ακόμα...) β. Το 3C ειναι πληρέστατο και την 1η Ιουλίου, παίρνει επίσημα kitkat 4.4.2!!! Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wall Δημ. June 19, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Καλησπέρα παιδιά, ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια ολονών. Ήσασταν κατατοπιστικοί. Μετά από αρκετό διάβασμα και γώ τελικά κατέληξα να παραγγείλω το 3C απο το ίντερνετ σαν πρώτη μου εξόρμηση προς Κίνα μεριά. Περιμένω πλέον σε καμιά 20αριά μέρες να το πιάσω στα χέρια μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Καλησπέρα παιδιά, ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια ολονών. Ήσασταν κατατοπιστικοί. Μετά από αρκετό διάβασμα και γώ τελικά κατέληξα να παραγγείλω το 3C απο το ίντερνετ σαν πρώτη μου εξόρμηση προς Κίνα μεριά. Περιμένω πλέον σε καμιά 20αριά μέρες να το πιάσω στα χέρια μου... τελευταία μου παραγγελιά (zte nubia z5s mini) εκανε 10 11 μέρες ετσι μπορεί να έρθει και νωρίτερα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts