STK Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Ας βάλει κάποιο antivirus από το play store και να σκαναρει το τηλ. διαφορετικά backup και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμισεων Και φυσικά ποτέ μα ποτέ δν δίνουμε τον αριθμό του τηλεφώνου πουθενά, κίνδυνος χρεώσεων! Με την επαναφορα δεν εγινε τιποτα δυστυχως, το ειχε δοκιμασει απο πριν. Θα της πω να δει με το anti virus. Τον αριθμο φυσικα και δεν τον εχει δωσει, ασε που πλεον σε χρεωνουν επειδη ετσι γουσταρουν χωρις να εχεις εγγραφει πουθενα (την πατησα εγω). Σε ευχαριστω για την απαντηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serafeim71 Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Παιδια μια βοηθεια,εσπασε η οθονη απο το Lenovo S850 ,Υπαρχει καποιο καταστημα για αντικατασταση με καλες τιμες..?, 110 εχει καινουριο,να μην μου ερθει στα 50 ευρω η οθονη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serafeim71 Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Καλησπέρα,εχω το lenovo s850 και μου κολλάει συνέχεια & σκέφτομαι να το κάνω root υπάρχει κάποιος φίλος που να ξέρει να το κάνει ..? με το αζημίωτο βεβαίως βεβαίως ευχαριστώ πολυ !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts