silverag Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 (edited) Ας το γράψω και εδώ, μιας και μέχρι χτες είχα καταλήξει στο G 4G. Διέρρευσαν πληροφορίες για το Moto G2 όπως το αποκαλούνε, το οποίο θα έχει: Φωτογραφία CPU Snapdragon 400 Γραφικά Adreno 305 720p oθόνη Κάμερα 8MP Δυνατότητα dual-sim Με λίγα λόγια ότι έχει το απλό G, απλά με καλύτερη κάμερα και θα είναι δίκαρτο. Πληροφορίες για τη RAM, το μέγεθος της οθόνης καθώς και τη μπαταρία δεν έχουν διαρρεύσει. Το "κουλό" είναι ότι παντού λένε ότι θα είναι αρκετά φθηνότερο από το πρώτο G; Πώς θα γίνει αυτό; Θα κόψουν από κάπου αλλού όπως πχ το nano-coating του G; Το ερώτημα είναι: Όσοι σκέφτεστε να αγοράσετε το Moto G 4G θα περιμένετε να δείτε τι λέει το Moto G2 ή θα το αγοράσετε όπως και να χει; Edited July 21, 2014 by silverag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Αν θες το κινητό τώρα παρ'το, μέχρι να το δούμε σε καταστήματα στην Ευρώπη μάλλον θα πάρει μήνες και από ότι φαίνεται δεν θα έχει πολλές αλλαγές στο hardware. Εγώ χθες αγόρασα το 4g και μέχρι την Πέμπτη θα το χω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axel12p Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Περιμένουμε εντυπώσεις, γιατί και εγώ είμαι ένα κλικ πριν την αγορά του. Όχι για το 4G, αλλά για την SD κυρίως. Ελπίζω να έχουν λυθεί τα σχετικά προβλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 μπορει καποιος που το πηρε μεταξυ γκαλαξυ ς3 και μοτο G lte πιο θα προτεινε¨? Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lacrymosa Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 μπορει καποιος που το πηρε μεταξυ γκαλαξυ ς3 και μοτο G lte πιο θα προτεινε¨? Δεν υπάρχει συγκριση, moto G all the way ακόμα κι αν μιλάμε για το 3G.Μόνο στον φακό έχει πλεονέκτημα ο δεινόσαυρος. Παράθεση Quote: Λοιπόν τα iPhone που έχουν 512 RAM είναι ποιο καλα και απο αλλα κινητά με 1 Gb RAM γιατί παίζει ρολο και η ποιότητα της μνήμης το υλικό.Η Apple δίνει στους πελάτες της το καλύτερο υλικό και θα είναι πάντα πρωτοπόρα. :clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silverag Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Και εγώ αυτό θα έλεγα. Αν δεν τρελαίνεσαι να βγάζεις πολύ καλής ποιότητας φωτογραφίες, πήγαινε για το Moto. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
an8rwpofagos Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Παιδια επειδη σκεφτομαι να το παρω τα πισω καπακια ειναι ακριβως τα ιδια με του παλιου ε? Γενικα ειναι το ιδιο κινητο και εχει επιπλεον 4g και sd card? Το εχει παρει κανεις απο Αγγλια να μου προτινει καποιο μαγαζι? Ειμαι αναμεσα σε phones4u και tesco. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silverag Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Παιδια επειδη σκεφτομαι να το παρω τα πισω καπακια ειναι ακριβως τα ιδια με του παλιου ε? Γενικα ειναι το ιδιο κινητο και εχει επιπλεον 4g και sd card? Το εχει παρει κανεις απο Αγγλια να μου προτινει καποιο μαγαζι? Ειμαι αναμεσα σε phones4u και tesco. Ναι έχει ίδιες διαστάσεις. Ναι είναι το απλό Moto G + 4G + SD card όπως είπες. Τώρα για αγορά από Αγγλία δεν ξέρω, αλλά ας βοηθήσει κάποιος γιατί με ενδιαφέρει και μένα αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
an8rwpofagos Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Ναι έχει ίδιες διαστάσεις. Ναι είναι το απλό Moto G + 4G + SD card όπως είπες. Τώρα για αγορά από Αγγλία δεν ξέρω, αλλά ας βοηθήσει κάποιος γιατί με ενδιαφέρει και μένα αυτό. Ευχαριστω φιλε για την απαντηση. Οταν το παρω θα γραψω εδω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silverag Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Ευχαριστω φιλε για την απαντηση. Οταν το παρω θα γραψω εδω. Να σαι καλά. Δεν σκέφτεσαι να το πάρεις από το Amazon; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
an8rwpofagos Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Να σαι καλά. Δεν σκέφτεσαι να το πάρεις από το Amazon; In stock on August 3, 2014 Οποτε οχι :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silverag Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 In stock on August 3, 2014 Οποτε οχι :P Χαχα ναι η αλήθεια είναι ότι βγαίνει πολλές φορές Out of stock στο Amazon, και είναι #1 στα smartphones. Κάτι μου λέει ότι το αγόρασαν & το θέλουν πολλοί :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDj Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 αγορασε το απο το e-experts.gr πολυ καλη εξυπηρετηση,δωρεαν μεταφορικα εντος Αθηνας,ευγενικοι και σε αψογες τιμες! Εγω σημερα αγορασα το Moto G 4G απο το καταστημα δεν το παρηγγειλα επειδη δεν μενω και Αθηνα. Το εχουνε στα 220 ευρω! Αμα θες τσεκαρεις εδω: http://www.e-experts.gr/about_us.php Παράθεση Nokia 6101 - Sony Ericsson W100i - Nokia C2-05 - Nokia C2-02 - Motorola Moto G 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Το εχει παρει κανεις απο Αγγλια να μου προτινει καποιο μαγαζι? Ειμαι αναμεσα σε phones4u και tesco. Απ οσο ξερω κανενα απο αυτα τα δυο δεν στελνουν Ελλαδα. To phones4u ειναι στυλ Γερμανος πριν τον παρει η Cosmote. Το tesco ειναι στυλ Carefur, απλα προσεχε γιατι πουλαει tesco-branded και θελουν ξεκλειδωμα με κωδικο απο ebay. Δοκιμασε κανενα amazon.es .fr .de .it και προτιμησε πωλητης AMAZON. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exelliution Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Το αμαζον Γαλλιας το εχει μαζι με τα εξοδα αποστολης 195,63 ευρω. Μαυρο - http://www.amazon.fr/Motorola-4G-Smartphone-d%C3%A9bloqu%C3%A9-Ecran/dp/B00KGA1PEO Ασπρο - http://www.amazon.fr/Motorola-4G-Smartphone-d%C3%A9bloqu%C3%A9-Ecran/dp/B00KGA1PHQ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Μόλις πήρα την 4.4.4. Τώρα αναμονή μέχρι την 5! Εγώ πήρα την συσκευή από expansys με επαγγελματικό αφμ, δηλαδή χωρίς ΦΠΑ και χρησιμοποίησα τον κωδικό SUMMER2014 ΚΑΙ το κινητό το πήρα 160 € στην ουσία! [ATTACH]47911[/ATTACH] Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silverag Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Φίλε demolition22 εσύ έχεις κάποιο θέμα με το κινητό; Πχ με την ποιότητα των κλήσεων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Κανένα πρόβλημα, ίσα ίσα που έχω χαμηλώσει λίγο την ένταση γιατί είναι πολύ δυνατή. Και η γυναίκα μου μου λέει ότι με ακούει πολύ καθαρά στις κλήσεις. Το μόνο θέμα για μένα είναι ότι η φωτογραφική βγάζει ποιοτικές φωτο αλλά η ενσωματωμένη εφαρμογή θέλει λίγο να συνηθίσεις το πώς δουλεύει το focus. Πέρασα και την google camera και εντυπωσιάστηκα από το photo sphere. Σε πολύ κοντινές φωτο δλδ σε απόσταση μικρότερη των 10cm βγάζει λες κι έχει macro. Είναι πολύ ευχαριστημένος γενικά από την συσκευή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silverag Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Μια χαρά! Τώρα εσύ που το χεις πάρει από το expansys αν χτύπα ξύλο πάθει κάτι πού θα το στείλεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Μια χαρά! Τώρα εσύ που το χεις πάρει από το expansys αν χτύπα ξύλο πάθει κάτι πού θα το στείλεις; Μάλλον το στέλνω στην expansys για να το προωθήσει Αγγλία. Αλλά αν κυκλοφορήσει επίσημα το κινητό στην Ελλάδα θα το στείλω εδω βεβαίως. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDj Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 και γω σημερα πειρα το update :D ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Χαχα ναι η αλήθεια είναι ότι βγαίνει πολλές φορές Out of stock στο Amazon, και είναι #1 στα smartphones. Κάτι μου λέει ότι το αγόρασαν & το θέλουν πολλοί :P αγορασε το απο το e-experts.gr πολυ καλη εξυπηρετηση,δωρεαν μεταφορικα εντος Αθηνας,ευγενικοι και σε αψογες τιμες! Εγω σημερα αγορασα το Moto G 4G απο το καταστημα δεν το παρηγγειλα επειδη δεν μενω και Αθηνα. Το εχουνε στα 220 ευρω! Αμα θες τσεκαρεις εδω: http://www.e-experts.gr/about_us.php Παράθεση Nokia 6101 - Sony Ericsson W100i - Nokia C2-05 - Nokia C2-02 - Motorola Moto G 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silverag Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 αγορασε το απο το e-experts.gr πολυ καλη εξυπηρετηση,δωρεαν μεταφορικα εντος Αθηνας,ευγενικοι και σε αψογες τιμες! Εγω σημερα αγορασα το Moto G 4G απο το καταστημα δεν το παρηγγειλα επειδη δεν μενω και Αθηνα. Το εχουνε στα 220 ευρω! Αμα θες τσεκαρεις εδω: http://www.e-experts.gr/about_us.php αγορασε το απο το e-experts.gr πολυ καλη εξυπηρετηση,δωρεαν μεταφορικα εντος Αθηνας,ευγενικοι και σε αψογες τιμες! Εγω σημερα αγορασα το Moto G 4G απο το καταστημα δεν το παρηγγειλα επειδη δεν μενω και Αθηνα. Το εχουνε στα 220 ευρω! Αμα θες τσεκαρεις εδω: http://www.e-experts.gr/about_us.php Μάλιστα... Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 δεν βλεπω πολλη κοσμο να μιλα για το τηλεφωνο,:O Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joca Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 (edited) Ετοιμάζομαι για να το παραγγείλω αύριο από το Γαλλικό Amazon που φαίνεται να το έχει στην καλύτερη τιμή, γύρω στα 194 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά. Edited August 10, 2014 by joca Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silverag Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Εγώ δεν έχω ακόμα τα λεφτά, όταν τα έχω εννοείται πως θα το πάρω! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts