programmergr Δημοσιεύτηκε June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 7, 2014 GENERAL 2G Network GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 3G Network HSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100 HSDPA 850 / 1700 / 1900 / 2100 - for T-Mobile, AT&T 4G Network LTE SIM Micro-SIM Announced 2014, May Status Coming soon. Exp. release 2014, June BODY Dimensions 129.9 x 65.9 x 11.6 mm (5.11 x 2.59 x 0.46 in) Weight - DISPLAY Type IPS LCD capacitive touchscreen, 16M colors Size 720 x 1280 pixels, 4.5 inches (~326 ppi pixel density) Multitouch Yes Protection Corning Gorilla Glass 3 SOUND Alert types Vibration, MP3, WAV ringtones Loudspeaker Yes 3.5mm jack Yes MEMORY Card slot microSD, up to 32 GB Internal 8/16 GB, 1 GB RAM DATA GPRS Yes EDGE Yes Speed HSDPA, 21 Mbps; HSUPA; LTE WLAN Wi-Fi 802.11 b/g/n, Wi-Fi hotspot Bluetooth Yes, v4.0 with A2DP, LE USB Yes, microUSB v2.0, USB Host CAMERA Primary 5 MP, 2592 х 1944 pixels, autofocus, LED flash Features Geo-tagging, touch focus, face detection, HDR, panorama Video Yes, 720p@30fps, stereo sound rec., HDR Secondary Yes, 1.3 MP FEATURES OS Android OS, v4.4.2 (KitKat), upgradable to v4.4.3 (KitKat) Chipset Qualcomm MSM8226 Snapdragon 400 CPU Quad-core 1.2 GHz Cortex-A7 GPU Adreno 305 Sensors Accelerometer, proximity, compass Messaging SMS(threaded view), MMS, Email, Push Email, IM Browser HTML5 Radio FM radio GPS Yes, with A-GPS support and GLONASS Java Yes, via Java MIDP emulator Colors White, Black, Moto G Ferrari Edition - SNS integration - Google Drive (50 GB storage) - Active noise cancellation with dedicated mic - MP3/AAC+/WAV/Flac player - MP4/H.263/H.264 player - Organizer - Photo viewer/editor - Document viewer - Google Search, Maps, Gmail - YouTube, Google Talk, Picasa - Voice memo/dial - Predictive text input BATTERY Non-removable Li-Ion 2070 mAh battery Σε bold είναι οι διαφορές από το Moto G. ΤΙΜΗ (μέχρι στιμής) (8GB) Amazon.co.UK: £159.99 = 197 € Expansys.com.gr: 199.99€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odontiatros1986 Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Είχα ρωτήσει και εδώ, αλλά απάντηση δεν πήρα, οπότε ας ξαναρωτήσω στο πλέον κατάλληλο θέμα. Σχετικά με το Moto G LTE: 1. Θα υποστηρίζει τις ελληνικές μπάντες LTE; 2. Θα κυκλοφορήσει σε έκδοση 16 GB ή μόνο 8 GB; Αν κυκλοφορήσει μόνο σε έκδοση 8 GB, θα πρέπει να με προβληματίσει αυτό; Υπάρχουν πχ εφαρμογές που απαιτούν αποκλειστικά την εσωτερική μνήμη και δε μπορούν να κάνουν χρήση της κάρτας μνήμης; 3. Πιστεύετε ότι ενδεχόμενες χαμηλές πωλήσεις θα επηρεάσουν αρνητικά την υποστήριξη της συσκευής, επίσημη και ανεπίσημη, παρά την πολύ καλή υποστήριξη του non-LTE Moto G; 4. Θα έρθει στην Ελλάδα ή θα διατίθεται έστω επίσημα από τη Motorola μέσω του amazon.co.uk; Αν κάποιος ξέρει κάτι επίσημο ή εκ των έσω, ή μπορεί να κάνει κάποια εκτίμηση, ας με βοηθήσει, γιατί προσπαθώ να αποφασίσω στο αν αξίζει να περιμένω την LTE έκδοση. Ευχαριστώ! Παράθεση http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg Automagic * Automation @ Google Play Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
programmergr Δημ. June 7, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 (edited) 1. Λογικά ναι. Από ότι ξέρω όσες συσκευές βγαίνουν στο Αγγλικό Amazon υποστηρίζουν όλα τα Ευρωπαϊκά δίκτυα. Επίσης η Cosmote και η Vodafone εκπέμπουν 4G στην LTE-Band 3 την οποία χρησιμοποιεί και η EE στην Αγγλία. Αυτό είναι καλό. 2. Στο gsmarena λέει και 16GB αλλά όπου έχω δει (motorola.com,amazon,expansys) υπάρχει μόνο σε 8GB το οποίο εντάξει εμένα δεν με ανησυχεί και πάρα πολύ. Σκέψου ότι από τα 8GB μένουν 5,5 περίπου για χρήση. Δεν τα λες και άσχημα για εφαρμογές... 3. Αν το φέρει η Wind στην Ελλάδα κάποια στιγμή πιστεύω θα πουλήσει αρκετά. Αλλά και να μην έρθει, σίγουρα θα το φέρουν skroutzομάγαζα τα οποία το φέρνουν από Ευρώπη, άρα έχεις Ευρωπαϊκή εγγύηση που σε καλύπτει και στην Ελλάδα. 4. Ρώτησα στη Wind, λένε όχι μέχρι στιγμής. Και να έρθει επίσημα στην Ελλάδα θα αργήσει σίγουρα. Στο amazon.co.uk υπάρχει ήδη επίσημα από τη Motorola με διαθεσιμότητα στις 30 Ιουνίου. Edited June 7, 2014 by programmergr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silverag Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Σαν να αργεί λίγο ή είναι η ιδέα μου; Ας ελπίσουμε όταν φτάσει 30 Ιουνίου να μην αναβληθεί για ποιος ξέρει πότε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Είμαι περίεργος να δω σε τι τιμές θα παίξει στα σκρουτζομαγαζα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silverag Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Εγώ πιστεύω γύρω στα 220 γιατί πάντα εδώ έρχονται, όσο κάνουν στην Αμερική ($=€). Μακάρι να το κοστολογήσουν πιο κάτω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
programmergr Δημ. June 9, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Διαβάζω στο thread για το απλό Moto G και αρκετοί λένε για θέματα στο σήμα και στις κλήσεις ειδικά όταν μιλάς με 3G. Λέτε να έχουμε ίδια προβλήματα και στο 4G μοντέλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silverag Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 (edited) Επίσης στο xda που μιλάω με άτομα που το έχουν ήδη (στην Αμερική) δεν έχουν κανένα πρόβλημα ούτε στο σήμα ακόμα και σε 4G, ούτε στην ποιότητα των κλήσεων. Λένε ότι η μπαταρία συνεχίζει να αντέχει το ίδιο καλά με πριν. Δεν θέλω να πιστεύω ότι το Αμερικάνικο είναι μια χαρά και ότι το Ευρωπαϊκό θα βγει προβληματικό... Edited June 11, 2014 by silverag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mechpanos Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Ενδιαφέρομαι κι εγώ για το κινητό...άντε, για να δούμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silverag Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 (edited) Ενδιαφέρομαι κι εγώ για το κινητό...άντε, για να δούμε! Σκέφτεσαι να το πάρεις από το Amazon ή από εδώ όοοταν έρθει; Edited June 12, 2014 by silverag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mechpanos Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Από εδώ, γιατί θα κοπεί τιμολόγιο σε εταιρεία...που να μπλέκω με ενδοκοινοτικές τώρα! Το ζητούμενο λοιπόν είναι, πότε θα έρθει; Λογικά κατά Ιούλιο μεριά θα σκάσει μύτη στον θείο Σκρουτζ, αλλά πόσο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silverag Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Λες τόσο σύντομα στο skroutz; Μακάρι. Ε πιστεύω γύρω στα 220 εγώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Έχει κυκλοφορήσει επίσημα σε άλλες χώρες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GsM Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 (edited) Όπως φαίνεται και από χρήστες του xda το Moto G 4G/LTE έχει και γυροσκόπιο καθώς το chipset που φοράει είναι το 8926 και όχι το 8226 που έχει η απλή έκδοση. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=53412794 Έχουμε καμία νέα πληροφορία για το αν και πότε θα έρθει επίσημα στην Ελλάδα; Ωστόσο ακούγονται και παράπονα σχετικά με την συμβατότητα που έχει με τις κάρτες μνήμης. Edited June 16, 2014 by GsM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnako Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 NFC θα έχει το κινητό??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexpag Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Θα υπάρχει έκδοση dual sim; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_shadow Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Θα υπάρχει έκδοση dual sim; dual sim έχω την εντύπωση πως βγαίνει μόνο σε αμερικάνικη έκδοση όπως και το αρχικό μοντέλο... Παράθεση Samsung Galaxy S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silverag Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Εκτός από το Amazon, εμφανίστηκε και σε άλλα γνωστά sites στην Αγγλία με διαθεσιμότητα μέσα στη βδομάδα. Επίσης υπάρχει πια και στο UK site της Motorola που από κει μπορείτε να βρείτε και τα sites που προανέφερα. Από ότι παρατήρησα στο site, στα specifications γράφει απλά 4G χωρίς να αναφέρει ποια bands αλλά νομίζω πως δεν θα έχουμε κάποιο πρόβλημα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rocket_Raccoon Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Aν και η τιμη του δεν ειναι τοσο vfm, ειδικα στις τιμες που θα ερθει Ελλαδα, αν λαβει καλα reviews θα το τσιμπησω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Αν έρθει >200 παραμένει η πιο vfm επιλογή. Αλλά κάτι μου λέει στα 220-230 θα το δούμε από τους επίσημους μεταπωλητές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mechpanos Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 http://www.expansys.com.gr/motorola-moto-g-4g-8gb-black-261571/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenith Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 προσθεσε και τα μεταφορικα 15 ευρω και μας κανει 215 αλλα κατι μου λεει πως μολις ξεστοκαρουν τα μοτο g 8gb που κανουν 160 ευρω θα πεσει λιγο και η τιμη του 4g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 καλο τηλεφωνο,αλλα χωρις φορτιστη,χωρις handsfree,τι κατινια να χρεισημοποιησουμε την φορτιση απο υπολογιστη,...ετσι και αλλοι κατασκευαστες μειωνουν την τιμη.τι ιδεα!!! Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silverag Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 (edited) Σήμερα 30/6 κανονικά έπρεπε να είναι available στο Amazon UK, αλλά πήγε κατευθείαν Temporarily out of stock :p Επίσης είναι #1 Best seller στα smartphones. Edit: Οι επίσημες LTE μπάντες που θα υποστηρίζει. Στην Ελλάδα προς το παρόν χρησιμοποιείται μόνο η 3 οπότε δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα. European & Asia GSM Model: 4G LTE Bands 1, 3, 7, 8, 20 (2100, 1800, 2600, 900, 800 MHz) Edited June 30, 2014 by silverag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Πόσο κοστίζουν τα μεταφορικά στο αγγλικό αμαζον; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts