Jump to content

Παρουσιαση Xiaomi Pistons Ακουστικα - Handsfree

CrazyAnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τώρα κοίταξα Στο gearbest και τα έχει τα v.3 στα 17$.

Χωρίς κουπόνια κλπ.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

• Απαντήσεις 826
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Roid_rage κανε ενα μικρο review αμα μπορείς ρε φιλε :)

Στέκονται καλα?

Απομόνωση ήχου?

Δυνατό μπάσο?

Όμορφα είναι από κοντά?

Ανετα στο αυτί?

Είναι όμορφα και σοβαρά, έχουν πολύ καλή απομόνωση, άμα σου μιλάει κάποιος και δεν είναι δίπλα σου δεν τον ακούς, ακόμα και χωρίς ήχο..

Έχουν λίγο καλύτερο μπάσο, είναι γενικά ανώτερα σε όλους τους τομείς. Μ'αρέσει που έχουν πολικοτητα δλδ δεν είναι ίδια το αριστερό με δεξί και μπορείς μετά από λίγη εξοικείωση να τα βάζεις χωρίς ψάξιμο και κάθονται καλά. Το μικρόφωνο είναι δίπλα στο στόμα και όχι όπως πριν που έπεφτε πολύ χαμηλά και κανείς δε με άκουγε, οπότε έπρεπε να το πιάνω και έτσι ακυρώνεται η έννοια του hands free.

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Μπασο ολοι λενε οτι εχουν χειροτερο τα 3.

Κατι μπερδεψες.

Amazon Fire stick 4k max

Τι να σου πω, εγω οτι ακούω λεω

Μόλις δοκιμασα 2 παλια pistons με ενα κομμάτι με πολυ μπασο.. Τα 3 ειναι σαφως ανωτερα..

Παιζει ρολο και η πηγη

Edited by Roid_rage

Μια πλήρης φόρτιση.

Παραγγελθηκαν από gearbest τα 3.

Amazon Fire stick 4k max

Εγω ειμαι πολυ περιεργος αν τα εχουν στοκ..

Μια πλήρης φόρτιση.

Μια ερώτηση στην αντιπρόσωπο εδώ θα του λύσει την απορία. Κι εγώ απο εκεί τα πήρα αλλά έπεσα στις καθυστερήσεις του Απριλίου.

Δεν είχαν στοκ και την ρώτησα πότε προβλέπει να τα έχουν. Μου είπε σύντομα και τα έστειλαν μετα απο 2 μέρες.

Kαλα, δεν εχουμε ολοι μεσον στο gearbest, οτι βγαζει σημαντικα φτηνοτερο απο τους αλλους ειναι σαν τον ερυθρολευκο Αι Βασιλη, δεν υπαρχει. Κατι Xiaomi power bank ακομα τα περιμενουμε

Μια πλήρης φόρτιση.

ειναι πολυ ενοχλητικο οτι δεν λενε στο site αν ειναι σε στοκ η οχι...
Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9

Kαλα, δεν εχουμε ολοι μεσον στο gearbest, οτι βγαζει σημαντικα φτηνοτερο απο τους αλλους ειναι σαν τον ερυθρολευκο Αι Βασιλη, δεν υπαρχει. Κατι Xiaomi power bank ακομα τα περιμενουμε

Δεν έχουμε μέσον απλά στέλνω μήνυμα στην αντιπρόσωπο και απαντάει :p

----- προσθήκη μηνύματος 39 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σε αυτό έχεις απόλυτο δίκιο...

Εγώ τα πήρα από geekbuing. 12 μερούλες έκαναν τα 2 και όλα καλά. Και αυτοί στο τοπικ απαντούν ωραία και γρήγορα
Θοδωρής

Εντύπωση μου έκανε, πόσο γρήγορα ήρθαν από το geekbuying. 05/05 η παραγγελία, 11/05 το tracking number, 21/05 στην πόρτα μου (Μαρούσι-Αττική) με free shipping. To design ανώτερο από αυτό των v.2.
Sent it From outer Space.

Εντύπωση μου έκανε, πόσο γρήγορα ήρθαν από το geekbuying. 05/05 η παραγγελία, 11/05 το tracking number, 21/05 στην πόρτα μου (Μαρούσι-Αττική) με free shipping. To design ανώτερο από αυτό των v.2.

Ναι ισχύει και γιαυτό κάποια στιγμή θα την κάνω και εγώ για τα 3

Θοδωρής

Όμως σε πολλά άλλα κινεζομαγαζα λένε για διάφορα προϊόντα πω είναι in Stock, δεν είναι και έτσι αφού πληρώσεις σου λένε περίμενε να μας έρθει στοκ.

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Όχι σε πολλά, δεν το βλέπεις σε vickmall, geekbuying, Minideal, αλλά καμιά φορά σε Banggood, dealextreme.. (sorry τώρα είδα το λάθος topic) Edited by Roid_rage

Μια πλήρης φόρτιση.

Μετα απο ενα μηνα αναμονης τα εχω στα χερια μου και μετά από τις πρώτες ώρες χρήσης μπορώ να πω πως είναι εκπληκτικά για τα 18 ευρώ που έδωσα!!
:X

οσο τα χρησιμοποιω τοσο πιο απολαυστικα γινονται..πραγματικα ειναι απιστευτα
Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9

Nα πω κι εγω τις εντυπωσεις μου, μιας και τα χρησιμοποιω εδω και 15 ημερες. (V2.0) Κατ αρχην η ποιοτητα του ηχου ειναι πραγματικα πολυ καλη. Σε καθε φαση ακουγονται καθαρα τα μπασα η τα πριμα διχως να σκεπαζουν το ενα το αλλο. Η ποιοτητα κατασκευης ειναι (φαινεται.. ο χρονος θα δειξει) πολυ καλη επισης. Και καπου εδω σταματανε τα θετικα. Σε μενα προσωπικα δεν "καθονται" καλα στο αυτι. Και με αυτο δεν εννοω οτι δεν κουμπωνουν, αλλα παντα σου υπενθυμιζουν οτι κατι εχεις μεσα στα αυτια σου. Δεν τα βαζεις και τα ξεχνας. Ισως να φταιει το μεγαλο μεγεθος, ισως η απουσια κυρτων μερων με αποτελεσμα οι γωνιες να κουραζουν το αυτι. Δεν ξερω. Οταν τα βγαλω το μεσημερι, εχω την αισθηση οτι ειναι ακομα στα αυτια μου ακομη και αν εχουν περασει 6-8 ωρες!!!!! Κατι αλλο που ειναι επισης ενοχλητικο ειναι το οτι φτανει στα αυτια πολυ εντονα ο ηχος απο το καλωδιο που τριβεται πανω σου. Και απο τον αερα που φερνει κοντρα στα καλωδια οταν περπατας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δεν ειναι να τα φορας αν δεν ακους ταυτοχρονα μουσικη δηλαδη, απλα δεν υποφερονται!! Δεν τα συνηστω για να τα εχει καποιος στο αυτι περιμενοντας τηλεφωνημα δηλαδη. Κουραζουν. Πολυ.

Τα πηρα με μεγαλη ανυπομονησια και προσμονη, αλλα τελικα δεν με κερδισαν. Κριμα :(

Ηχητικη αποδοση 9,0/10

Ποιοτητα κατασκευης 9,0/10

Εφαρμογη 3/10

Χρηστικοτητα 3/10

Edited by nikose704
Mi Note 10 .

Nα πω κι εγω τις εντυπωσεις μου, μιας και τα χρησιμοποιω εδω και 15 ημερες. (V2.0) Κατ αρχην η ποιοτητα του ηχου ειναι πραγματικα πολυ καλη. Σε καθε φαση ακουγονται καθαρα τα μπασα η τα πριμα διχως να σκεπαζουν το ενα το αλλο. Η ποιοτητα κατασκευης ειναι (φαινεται.. ο χρονος θα δειξει) πολυ καλη επισης. Και καπου εδω σταματανε τα θετικα. Σε μενα προσωπικα δεν "καθονται" καλα στο αυτι. Και με αυτο δεν εννοω οτι δεν κουμπωνουν, αλλα παντα σου υπενθυμιζουν οτι κατι εχεις μεσα στα αυτια σου. Δεν τα βαζεις και τα ξεχνας. Ισως να φταιει το μεγαλο μεγεθος, ισως η απουσια κυρτων μερων με αποτελεσμα οι γωνιες να κουραζουν το αυτι. Δεν ξερω. Οταν τα βγαλω το μεσημερι, εχω την αισθηση οτι ειναι ακομα στα αυτια μου ακομη και αν εχουν περασει 6-8 ωρες!!!!! Κατι αλλο που ειναι επισης ενοχλητικο ειναι το οτι φτανει στα αυτια πολυ εντονα ο ηχος απο το καλωδιο που τριβεται πανω σου. Και απο τον αερα που φερνει κοντρα στα καλωδια οταν περπατας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δεν ειναι να τα φορας αν δεν ακους ταυτοχρονα μουσικη δηλαδη, απλα δεν υποφερονται!! Δεν τα συνηστω για να τα εχει καποιος στο αυτι περιμενοντας τηλεφωνημα δηλαδη. Κουραζουν. Πολυ.

Τα πηρα με μεγαλη ανυπομονησια και προσμονη, αλλα τελικα δεν με κερδισαν. Κριμα :(

Ηχητικη αποδοση 9,0/10

Εφαρμογη 3/10

Χρηστικοτητα 3/10

Τα αρνητικά που αναφέρεις έχω διαβάσει από άλλους χρήστες ότι λύθηκαν με την v3. οπότε πούλα τα αφού δεν σου κάνουν και προχώρα στα καινούργια

Ηχητικη αποδοση 9,0/10

Εφαρμογη 3/10

Χρηστικοτητα 3/10

Θα συμφωνήσω και εγώ.

Δυστηχώς δεν αποδείχθηκαν αντάξια των προσδοκιών μου τα V2.0 .

Πολύ διαφήμιση έπεσε στο θέμα εδώ που βρισκόμαστε.

Έχουν καλή ποιότητα κατασκευής,

ικανοποιητικό φάσμα ήχου, προσωπικά όμως δεν άκουσα κάτι συγκλονηστικό, πχ περίμενα πολύ περισσότερο μπάσο και όγκο στον ήχο.

Πολύ αρνητικό δεν μπορώ να τα χρησιμοποιώ για μεγάλο χρονικό διάστημα, με ενοχλούνε!

Επίσης δεν στέκονται καλά, για το τρέξιμο που τα ήθελα κυρίως, βγαίνουν από το αυτί συνεχώς!

Οπότε πρέπει να κοιτάξω για κάτι άλλο!

κάτι τέοιο:

http://store.sony.com/sports-headphones-zid27-MDRAS200//cat-27-catid-All-Headphones-Earbuds

ή

http://www.public.gr/product/aksesoyar/aksesoyar-sbs/akoystika/akoystika-adiabroha-sbs-runway-flat-sport-kitrino/prod7440173pp/

Αν έχει κάποιος κάποια άλλη πρόταση, δεκτή.

Τα pistons διαφημιση δε χρειαζονται.

Δλδ ποιο αλλο ακουστικο ψειρα εχετε ολημερις στο αυτι με πληρη ανεση; εχει μεσα 3 μεγεθη ear buds, απο κει και περα περι ορεξεως..

Για αλλα ακουστικα υπαρχει θεμα ενσυρματων ακουστικων, εδω λεει στον τιτλο ¨παρουσιαση xiaomi pistons¨.

Μια πλήρης φόρτιση.

Έλα όμως που χριάζονται...

Εγώ μιλάω για την προσωπική μου εμπειρία που από οτι βλέπω την έχουν πάθει και άλοι με την χρηστικότητά τους.

Τυφλός δεν είμαι βλέπω, δεν έκανα κατάχριση του θέματος, ούτε όλη μέρα πετάω off topic, μάθε να διαχωρίζεις.

Απ`οτι φαινεται κάνεις.

Και αναζητας βοηθεια για αλλου τυπου ακουστικο, οποτε μαλλον θα επρεπε να βρεις τι ζητας.

Μια πλήρης φόρτιση.