nommie21 Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Χιλια συγνωμη παιδια 4/3 ηθελα να πω... Απο οτι φαινεται θελουν 2-5 εργασιμες να στειλουν την παραγγελια επομενως μεχρι την Τριτη περιμενω update και tracking number. Τους εστειλα και mail με οδηγιες γιατι με θορυβησαν με αυτα που γραφουν στο σαιτ τους περι custom and tax fees. Λογικα με China και οχι Singapore Post θα μου τα στειλουν. Για το Jiayu S3 τα θελω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnie_ Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Απο κεκτημένη ταχύτητα διάβασα 4/3. Τελικά βγήκε σωστο. Παράθεση Sent it From outer Space. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petransfhp Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Μόλις τα παρήγγειλα από Vickmall με παζάρι στα 20$ :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Μόλις τα παρήγγειλα από Vickmall με παζάρι στα 20$ :D Τόσο τα έχουν όλοι σχεδόν. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Καλησπέρα παιδιά. Ενδιαφέρομαι για τα ακουστικά και είδα από gearbest αυτά http://www.gearbest.com/cables-adapter/pp_153836.html Αυτά είναι τα v2? Δεν έχω ιδέα. Επίσης όσοι τα έχουν από μπάσο τι λένε? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Καλησπέρα παιδιά. Ενδιαφέρομαι για τα ακουστικά και είδα από gearbest αυτά http://www.gearbest.com/cables-adapter/pp_153836.html Αυτά είναι τα v2? Δεν έχω ιδέα. Επίσης όσοι τα έχουν από μπάσο τι λένε? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων Nαι τα V2 ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Nαι τα V2 ειναι Ευχαριστώ πολύ φίλε. Σκέφτομαι αγορά αλλά με ενδιαφέρει αρκετά το μπάσο. Όχι τελείως ισορροπημένα πράγματα αλλά τουλάχιστον να είναι καλύτερα από τα samsung Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimsavv Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 (edited) Ευχαριστώ πολύ φίλε. Σκέφτομαι αγορά αλλά με ενδιαφέρει αρκετά το μπάσο. Όχι τελείως ισορροπημένα πράγματα αλλά τουλάχιστον να είναι καλύτερα από τα samsung Φίλε μου αυτά τα ακουστικά εστιάζονται κυρίως στην καθαρότητα του ήχου.Από μπάσο είναι στο μέσο όρο,μην περιμένεις τρελά πράγματα,πχ είναι ένα τακ καλύτερα από τα μαμά του g2. Edited March 12, 2015 by dimsavv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Χτυπα τα,μην ανησυχείς. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Φίλε μου αυτά τα ακουστικά εστιάζονται κυρίως στην καθαρότητα του ήχου.Από μπάσο είναι στο μέσο όρο,μην περιμένεις τρελά πράγματα,πχ είναι ένα τακ καλύτερα από τα μαμά του g2. Χτυπα τα,μην ανησυχείς. ;) Σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο. Θα δοκιμάσω και ακουστικά του g2 ενώ φίλου και βλέπω. Να είστε καλα Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Καλησπέρα παιδιά. Ενδιαφέρομαι για τα ακουστικά και είδα από gearbest αυτά http://www.gearbest.com/cables-adapter/pp_153836.html Αυτά είναι τα v2? Δεν έχω ιδέα. Επίσης όσοι τα έχουν από μπάσο τι λένε? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων Δεν είχα ιδέα για αυτά τα ακουστικά και με αυτά που διάβασα μου βάλατε ιδέες!!! Μεταφορικά πόσο χρεώνουν, γιατί δεν το βρήκα. Τα κουμπιά που έχουν αλλάζουν τραγούδια (επόμενο-προηγούμενο) ή όχι; Αν όχι υπάρχει κάποιο άλλο μοντέλο που υποστηρίζει πλήρη λειτουργία για μουσική και ποιο είναι αυτό; Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Δεν είχα ιδέα για αυτά τα ακουστικά και με αυτά που διάβασα μου βάλατε ιδέες!!! Μεταφορικά πόσο χρεώνουν, γιατί δεν το βρήκα. Τα κουμπιά που έχουν αλλάζουν τραγούδια (επόμενο-προηγούμενο) ή όχι; Αν όχι υπάρχει κάποιο άλλο μοντέλο που υποστηρίζει πλήρη λειτουργία για μουσική και ποιο είναι αυτό; Θεωρώ πως τα κάνουν όλα αυτά. Δεν νομίζω να έχει μεταφορικά. Από όσο μου είπαν χρεώνουν 1.5 $ το tracking number. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Σε τί χρώματα βγαίνουν τα συγκεκριμένα; Βλέπω μόνο τα χρυσά και τα ασημί με το λευκό καλώδιο. Κάπου όμως πήρε το μάτι μου και ασημί με μαύρο καλώδιο, τα οποία θα ήθελα να πάρω! Επίσης, υπάρχει κάποιο κατάστημα Ελλάδα που να τα φέρνει; Αν κατάλαβα καλά, υπάρχει ένα σχετικό ρίσκο για αγορά "μαϊμού" απο ebay ή όχι; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnie_ Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Επίσης, υπάρχει κάποιο κατάστημα Ελλάδα που να τα φέρνει; Αν κατάλαβα καλά, υπάρχει ένα σχετικό ρίσκο για αγορά "μαϊμού" απο ebay ή όχι; :) Merimobiles Geekbuying Vickmall Pandawill Από τα παραπάνω είναι original τα Pistons, από 'κει και πέρα παίζεις με την τύχη σου. Παράθεση Sent it From outer Space. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Σε τί χρώματα βγαίνουν τα συγκεκριμένα; Βλέπω μόνο τα χρυσά και τα ασημί με το λευκό καλώδιο. Κάπου όμως πήρε το μάτι μου και ασημί με μαύρο καλώδιο, τα οποία θα ήθελα να πάρω! :) Ειναι τα V1 αυτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Ειναι τα V1 αυτα... Άρα οι επιλογές είναι το χρυσό και το ασημί με λευκό καλώδιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Άρα οι επιλογές είναι το χρυσό και το ασημί με λευκό καλώδιο; Αυτά είναι ναι Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 (edited) Merimobiles Geekbuying Vickmall Pandawill Από τα παραπάνω είναι original τα Pistons, από 'κει και πέρα παίζεις με την τύχη σου. Εϊναι εύκολο να δω τι μεταφορικά έχουν ή πρέπει να κάνω παραγγελία πρώτα; EDIT: Τα παρήγγειλα απο https://www.merimobiles.com/ με δωρεάν μεταφορικά. 19-40 εργάσιμες λέει.... :) Για να δούμε ! Edited March 13, 2015 by sakissalonika Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnie_ Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Εϊναι εύκολο να δω τι μεταφορικά έχουν ή πρέπει να κάνω παραγγελία πρώτα; EDIT: Τα παρήγγειλα απο https://www.merimobiles.com/ με δωρεάν μεταφορικά. 19-40 εργάσιμες λέει.... :) Για να δούμε ! Καλή επιλογή. Τα δικά μου μετά από ένα μήνα αναμονής από την παραγγελία βρίσκονται από χθες στο Κ.Δ. Αεροδρομίου. Για να δούμε πότε θα φτάσουν στην πόρτα μου. :cool: Παράθεση Sent it From outer Space. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Καλή επιλογή. Τα δικά μου μετά από ένα μήνα αναμονής από την παραγγελία βρίσκονται από χθες στο Κ.Δ. Αεροδρομίου. Για να δούμε πότε θα φτάσουν στην πόρτα μου. :cool: Από το ίδιο site τα παρήγγειλες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnie_ Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Ναι, με tracked airmail. Παράθεση Sent it From outer Space. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Ναι, με tracked airmail. Με την επιπλέον χρέωση €0,99; Αυτό έκανα εγώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 (edited) Απο gearbest εχει παρει κανεις τα pistons? Βρήκα και αυτό το πακετάκι.Αξίζει λέτε ή παιζει να είναι μούφα? Edited March 14, 2015 by tpal Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 (edited) παιδιά από που να πάρω το xiaomi piston 2.1? έχω καταλήξει σε 2 site αλλα δεν ξερω πια εκδοση ειναι.... και βασικο αν ειναι γνησια.... http://www.gearbest.com/cables-adapter/pp_153836.html http://www.geekbuying.com/item/Original-XIAOMI-Piston-Earphone-Headphone-Headset-2nd-with-Remote---Mic-for-iPhone-iPod-Android-Device---Gold-330681.html edit: τελικά τα πήρα με το κουπονάκι RMNTGB στα 16.57 ευρώ απο gearbest. Edited March 16, 2015 by hackfree Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 παιδιά από που να πάρω το xiaomi piston 2.1? έχω καταλήξει σε 2 site αλλα δεν ξερω πια εκδοση ειναι.... και βασικο αν ειναι γνησια.... http://www.gearbest.com/cables-adapter/pp_153836.html http://www.geekbuying.com/item/Original-XIAOMI-Piston-Earphone-Headphone-Headset-2nd-with-Remote---Mic-for-iPhone-iPod-Android-Device---Gold-330681.html edit: τελικά τα πήρα με το κουπονάκι RMNTGB στα 16.57 ευρώ απο gearbest. Εγώ να σου πω τα πήρα από geekbuing και περιμένω. Η τιμή που λες είναι παραπάνω μιας και το δολάριο έχει πάρει τον κατήφορο. Είναι κοντά ένα προς ένα πλέον. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts