THANKIN Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Αν θες γνήσια θα πάρεις από τα μαγαζιά που έχουμε αναφέρει. Αλλιώς παίζεις με την τύχη σου. που ειναι ποιο? Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 που ειναι ποιο? Merimobiles, Geekbuying, Vickmall, Pandawill έχουν σίγουρα αυθεντικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petransfhp Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Παιδιά σκέφτομαι να τα πάρω από merimobiles που όπως λέτε είναι γνήσια, και αυτήν την στιγμή έχουν νομιζω την καλύτερη τιμή στην αγορά , περίπου 16.5ευρώ, το ερώτημα είναι: ταιριάζουν στο Jiayu S3; Η selina που ρώτησα απο Vickmall δεν ήταν σιγουρη! το οποίο(S3) δεν το έχω ακόμη στα χέρια μου αλλά είναι στο δρόμο. Ποιο πρωτόκολο χρησιμοποιεί η Jiayu στο S3 CTIA ή OMTP? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blue_Engineer Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Έγινε η παραγγελία από το MeriMobiles, εν αναμονή τώρα για τα piston. Βρήκα και κουπόνι με 4% έκπτωση, αστεία είναι αλλά κάτι είναι και αυτό. Αποστολή με tracked airmail, κόστος 0,99$. Kαι εγώ παραγγελία από Merimobiles με tracked airmail. Απλά με φοβίζει αυτό το 19-40 Business Days και το ότι 2 μέρες τώρα το tracking number δεν έχει καμία πληροφορία. Tracked airmail είναι Chinapost; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Kαι εγώ παραγγελία από Merimobiles με tracked airmail. Απλά με φοβίζει αυτό το 19-40 Business Days και το ότι 2 μέρες τώρα το tracking number δεν έχει καμία πληροφορία. Tracked airmail είναι Chinapost; Να μην σε φοβίζει τίποτα από τώρα. Τα tracking ξεκινάνε και φαίνονται 5-6 μέρες μετά. Πληρωσες έξτρα για το trAcking; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnie_ Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Kαι εγώ παραγγελία από Merimobiles με tracked airmail. Απλά με φοβίζει αυτό το 19-40 Business Days και το ότι 2 μέρες τώρα το tracking number δεν έχει καμία πληροφορία. Tracked airmail είναι Chinapost; Ισχυει αυτό που λέει και ο junglist, μετα απο περιπου 4 μέρες θα δεις κινηση στο tracking απο το site της chinapost. Παράθεση Sent it From outer Space. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Ανάμεσα απο τα 3 παρακατω sites, θα ηθελα να μου πειτε, πιο site εχει τα γνησια, απο πιο ερχονται πιο γρηγορα και επισης, ειναι η τελευταια εκδοση που εχει βγαλει η xiaomi στα pistons? http://www.pandawill.com/original-xiaomi-brand-new-version-inear-earphone-35mm-stereo-earphone-with-mic-control-talk-p84667.html http://www.xiaomiworld.com/original-xiaomi-piston-earphone-updated-version-brown.html http://www.merimobiles.com/xiaomi-piston-headphones_p/meri8529.htm#reviews *Εχω oneplus one, θα εχω προβλημα συμβατοτητας? Ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdimitris Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 (edited) Ανάμεσα απο τα 3 παρακατω sites, θα ηθελα να μου πειτε, πιο site εχει τα γνησια, απο πιο ερχονται πιο γρηγορα και επισης, ειναι η τελευταια εκδοση που εχει βγαλει η xiaomi στα pistons? http://www.pandawill.com/original-xiaomi-brand-new-version-inear-earphone-35mm-stereo-earphone-with-mic-control-talk-p84667.html http://www.xiaomiworld.com/original-xiaomi-piston-earphone-updated-version-brown.html http://www.merimobiles.com/xiaomi-piston-headphones_p/meri8529.htm#reviews *Εχω oneplus one, θα εχω προβλημα συμβατοτητας? Ευχαριστώ :) Ολα ειναι γνησια Οχι δεν θα εχεις Bεβαια να σε προειδοποιησω εγω τα πηρα απο μεριμομπιλες και εχω θεμα μαζι τους ακουτε ενας ηχος τυπου hissing αρχικα νομιζα εφτεγε το κινητο αλλα και αλλου που τα δοκιμασα ακουγετε παντου, τωρα κανε οτι νομιζεις, εγω νομιζω παντως οτι ειμαι ο μοναδικος που ανεφερα τετοιο θεμα Edited February 15, 2015 by gdimitris Παράθεση Τα κινητα μου: Motorola Krzr K1m, Samsung SGH-U600, Nokia 2710, Vodafone joy 845, Samsung gte1182, Zte v889s, Zte Geek v975, Xiaomi mi3, Xiaomi Redmi note 3 pro Xiaomi σημαινει κεχρι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blue_Engineer Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Να μην σε φοβίζει τίποτα από τώρα. Τα tracking ξεκινάνε και φαίνονται 5-6 μέρες μετά. Πληρωσες έξτρα για το trAcking; περίπου 1 ευρώ. Είναι πιο αργό από την Singapore post; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 (edited) Ολα ειναι γνησια Οχι δεν θα εχεις Bεβαια να σε προειδοποιησω εγω τα πηρα απο μεριμομπιλες και εχω θεμα μαζι τους ακουτε ενας ηχος τυπου hissing αρχικα νομιζα εφτεγε το κινητο αλλα και αλλου που τα δοκιμασα ακουγετε παντου, τωρα κανε οτι νομιζεις, εγω νομιζω παντως οτι ειμαι ο μοναδικος που ανεφερα τετοιο θεμα Ειναι τα pistons 2 στα links που ποσταρα? Γιατι δεν το γραφει πουθενα. *Καλά, τόσοι τα έχετε πάρει, ενας δεν ξερει αν ειναι τα καινουργια η οχι? Edited February 15, 2015 by FoT1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimsavv Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 (edited) Ειναι τα pistons 2 στα links που ποσταρα? Γιατι δεν το γραφει πουθενα. Ναι τα 2 είναι.Εγώ πήρα τα χρυσά από merimobiles και τα ασημένια από pandawill,χωρίς κανένα πρόβλημα και τα 2 και μου ήρθαν σε περίπου ένα μήνα πάνω κάτω και τα δύο.Κρατάω μια επιφύλαξη για το xiaomiworld,που μπορεί να έχει τα if,που από ότι έχω ακούσει έχουν λιιιγο καλύτερο ήχο και έρχονται σε ένα πουγκί αντί για χαρτόνι. http://thumbnails109.imagebam.com/39042/4d9c54390418535.jpg Edited February 15, 2015 by dimsavv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Ανάμεσα απο τα 3 παρακατω sites, θα ηθελα να μου πειτε, πιο site εχει τα γνησια, απο πιο ερχονται πιο γρηγορα και επισης, ειναι η τελευταια εκδοση που εχει βγαλει η xiaomi στα pistons? http://www.pandawill.com/original-xiaomi-brand-new-version-inear-earphone-35mm-stereo-earphone-with-mic-control-talk-p84667.html http://www.xiaomiworld.com/original-xiaomi-piston-earphone-updated-version-brown.html http://www.merimobiles.com/xiaomi-piston-headphones_p/meri8529.htm#reviews *Εχω oneplus one, θα εχω προβλημα συμβατοτητας? Ευχαριστώ :) 5 ποστ πιο πάνω έχει δωθει απάντηση για το ίδιο πράγμα και μπαίνεις και ξαναρωτας; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 (edited) Ναι τα 2 είναι.Εγώ πήρα τα χρυσά από merimobiles και τα ασημένια από pandawill,χωρίς κανένα πρόβλημα και τα 2 και μου ήρθαν σε περίπου ένα μήνα πάνω κάτω και τα δύο.Κρατάω μια επιφύλαξη για το xiaomiworld,που μπορεί να έχει τα if,που από ότι έχω ακούσει έχουν λιιιγο καλύτερο ήχο και έρχονται σε ένα πουγκί αντί για χαρτόνι. http://thumbnails109.imagebam.com/39042/4d9c54390418535.jpg Σε ευχαριστώ πολύ, dimsavv. :) 5 ποστ πιο πάνω έχει δωθει απάντηση για το ίδιο πράγμα και μπαίνεις και ξαναρωτας; Ναι. Edited February 15, 2015 by FoT1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ginalovu Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Καλημερα, εψαξα στο θεμα αλλα δεν πολυεχει διευκρινιστει ή εγω δεν καταλαβα, Τα κουμπια του pistons μπορουν να χρησιμοποιηθουν για μουσικη, επομενο ή προηγουμενο τραγουδι; εχει να κανει με τη συσκευη μου, εχει να κανει με τυχη; μηπως παιζει να προγραμματιστουν τα κουμπακια του; ειμαι με htc sensation xe rooted. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimsavv Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Καλημερα, εψαξα στο θεμα αλλα δεν πολυεχει διευκρινιστει ή εγω δεν καταλαβα, Τα κουμπια του pistons μπορουν να χρησιμοποιηθουν για μουσικη, επομενο ή προηγουμενο τραγουδι; εχει να κανει με τη συσκευη μου, εχει να κανει με τυχη; μηπως παιζει να προγραμματιστουν τα κουμπακια του; ειμαι με htc sensation xe rooted. Ναι μια χαρά χρησιμοποιούνται τα κουμπιά του.Τώρα για να τα προγραμματίσεις δεν νομίζω.Σε g2,z2,z3 λειτουργούν κανονικα,τα έχω δοκιμάσει ο ίδιος,όμως έχουν γίνει αναφορές ότι σε κάποια δεν παίζουν τα κουμπιά πχ iphone.Τωρα αν θα παίζουν στο δικό σου δεν ξέρω θα σε γελάσω.Λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnie_ Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 (edited) Καλημερα, εψαξα στο θεμα αλλα δεν πολυεχει διευκρινιστει ή εγω δεν καταλαβα, Τα κουμπια του pistons μπορουν να χρησιμοποιηθουν για μουσικη, επομενο ή προηγουμενο τραγουδι; εχει να κανει με τη συσκευη μου, εχει να κανει με τυχη; μηπως παιζει να προγραμματιστουν τα κουμπακια του; ειμαι με htc sensation xe rooted. Xiaomi Pistons. Mic and remote Middle button = Play/Pause Middle button double press = Skip Forward Middle button triple press = Skip Backwards Vol Up Button Vol Down Button Βρήκα το παραπανω στο xda, δεν μπορω να στο επιβεβαιώσω γιατί είμαι στην αναμονή για τη παραλαβή τους. Θα τα χρησιμοποιήσω στο oneplus one. Edited February 25, 2015 by johnnie_ Παράθεση Sent it From outer Space. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Xiaomi Pistons. Mic and remote Middle button = Play/Pause Middle button double press = Skip Forward Middle button triple press = Skip Backwards Vol Up Button Vol Down Button Βρήκα το παραπανω στο xda, δεν μπορω να στο επιβεβαιώσω γιατί είμαι στην αναμονή για τη παραλαβή τους. Θα τα χρησιμοποιήσω στο oneplus one. Τα γλυκοκοιταω κι εγω αρκετο καιρο, μαλλον θα την κανω την αγορα καποια στιγμη γιατι ειναι απιστευτα ομορφα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Ρυθμιζονται σε Xiaomi τηλεφωνα. Αλλιως (σε Lenovo) με κεντρικο κουμπι αρχιζει/σταματει η μουσικη. Τα volume buttons ειναι skip forward/backward. Οταν παιζει ραδιοφωνο, ολα τα κουμπια λειτουργουν σαν play/pause. Σε κλησεις ολα τα κουμπια τερματιζουν την κληση. Δλδ δε λειτουργουν με τπτ τα volume up/down. Αντιθετως στο Nexus 10 tablet, λειτουργουν ολα κανονικα, play/pause το κεντρικο κουμπι και volume up/down τα κουμπια volume. Eπισης το κεντρικο κουμπι λειτουργει και σε βιντεο του youtube (viral lite) ακομα και με σβηστη οθονη, το ιδιο και τα volume buttons. ----- προσθήκη μηνύματος 78 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τα γλυκοκοιταω κι εγω αρκετο καιρο, μαλλον θα την κανω την αγορα καποια στιγμη γιατι ειναι απιστευτα ομορφα. Και οχι μονο! Εγω δεν ασχολουμαι με μουσικη, αλλα οταν τα ακουσα πρωτη φορα τρομαξα, νομιζα οτι ημουν μεσα στη μουσικη.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Ρυθμιζονται σε Xiaomi τηλεφωνα. Αλλιως (σε Lenovo) με κεντρικο κουμπι αρχιζει/σταματει η μουσικη. Οταν παιζει ραδιοφωνο, ολα τα κουμπια λειτουργουν σαν play/pause. Σε κλησεις ολα τα κουμπια τερματιζουν την κληση. Δλδ δε λειτουργουν με τπτ τα volume up/down. Αντιθετως στο Nexus 10 tablet, λειτουργουν ολα κανονικα, play/pause το κεντρικο κουμπι και volume up/down τα κουμπια volume. Eπισης το κεντρικο κουμπι λειτουργει και σε βιντεο του youtube (viral lite) ακομα και με σβηστη οθονη, το ιδιο και τα volume buttons. ----- προσθήκη μηνύματος 78 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και οχι μονο! Εγω δεν ασχολουμαι με μουσικη, αλλα οταν τα ακουσα πρωτη φορα τρομαξα, νομιζα οτι ημουν μεσα στη μουσικη.. Ενταξει, με επισες...θα τα παραγγειλω. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Καλημερα, εψαξα στο θεμα αλλα δεν πολυεχει διευκρινιστει ή εγω δεν καταλαβα, Τα κουμπια του pistons μπορουν να χρησιμοποιηθουν για μουσικη, επομενο ή προηγουμενο τραγουδι; εχει να κανει με τη συσκευη μου, εχει να κανει με τυχη; μηπως παιζει να προγραμματιστουν τα κουμπακια του; ειμαι με htc sensation xe rooted. Έχει διευκρινισθεί αρκετές φορές. Έχει να κάνει με το πρότυπο της υποδοχής των ακουστικών και σε άλλες συσκευές δουλεύουν όλα τα κουμπιά σε άλλες όχι. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ginalovu Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Έχει διευκρινισθεί αρκετές φορές. Έχει να κάνει με το πρότυπο της υποδοχής των ακουστικών και σε άλλες συσκευές δουλεύουν όλα τα κουμπιά σε άλλες όχι. Κατά πάσα πιθανότητα το sensation xe εχει το προτυπο ctia καθως κυκλοφόρησε το 2011. Μάλλον θα τα παραγγείλω, θα σας γράψω εντυπώσεις. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 Τα ακουστικά είναι απίστευτα, τα είχα για 3 μήνες και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα, δυστυχώς κάπου τα έχασα πριν 10 μέρες, κατα πασα πιθανοτητα θα τα παραγγειλω ξανα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nommie21 Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 Τα παρηγγειλα απο merimobiles στις 4/2 και ακομα να μου δωσουν tracking number (γραφει awaiting fulfillment). Στο mail τους βεβαια γραφουν αυτο: **Items value at 49$ and less are shipped via regular mail with no tracking number, you will get a shipment confirmation number by email which looks like this (HKSZ), ETA remains 17-35 Business days, Thank yoυ**. Αφου πληρωσα +5$ για tracking number μεσω Singapore Post, λετε να μην μου δωσουν; Τελος, λεει πως υπαρχουν στο European warehouse, παρ' ολα αυτα παιζει να μου τα στειλουν απο Κινα γιατι ηθελε +20$ νομιζω για να ερθουν απο Ευρωπη. Τι παιζει ρε παιδια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnie_ Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 No worries για το tracking number σε μερικές μέρες θα σου εμφανιστεί, περιπου 4 με 5 μέρες παίρνει. Εμένα μου έρχεται με Chinapost, βέβαια εγώ πληρωσα 0.99$ για tracked airmail. Παράθεση Sent it From outer Space. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 No worries για το tracking number σε μερικές μέρες θα σου εμφανιστεί, περιπου 4 με 5 μέρες παίρνει. Εμένα μου έρχεται με Chinapost, βέβαια εγώ πληρωσα 0.99$ για tracked airmail. Να του εμφανιστεί μετά από 1 μήνα χλωμό το βλέπω. Εκτός, αν έκανε λάθος στην ημερομηνία που έβαλε. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts