TanasiousR Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Εμένα πάντως το Lumia 920 με αρκετή χρήση viber, fb, fb messenger κλήσεις και σχεδόν καθόλου browsing και μόνιμα σε 4g μου βγάζει δύσκολα 12 με 14 ώρες... Ειδικά με το viber το τηλέφωνο μετά από 2-3 λεπτά texting παίρνει φωτιά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Κατέβασέ το σε 3G να δεις διαφορά... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Το 4G δεν είναι ακόμα για Ελλάδα... Εκτός του ότι ρουφάει τρελάκαι από μόνο του, με το να ψάχνει το μόνιμα αδύναμο σήμα που υπάρχει στην Ελλάδα την φονατίζει... Και η μόνη διαφορά που βλέπεις είναι στο downloading αντε και στο browsing αλλά ελάχιστα... Σε όλα τα άλλα που χρησιμοποιείς από ιντερνετ (viber καιρός κτλ κτλ) δεν υπάρχει ορατή διαφορά... Κοινω΄ς αν δεν κατεβάζεις κάποιο τόρεντ πχ από το κιν ή κάποιο βίντεο, μόνο κακό σου κάνει το 4G... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Farsalinos Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Lumia 800 1,5 έτους, Wp7.8, υπερευχαριστημένος με τη μπαταρία σε διαρκεια και ομαλότητα αποφόρτισης. Με αρκετή χρήση και ομιλία ενα 24ωρο άνετα, με χαλαρή χρήση 2 μέρες, το μεγαλύτερο ήταν 2,5 μέρες αν θυμαμαι καλά. Στο παρασκήνιο έχω αφήσει facebook και accuweather. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokigr Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Νokia Lumia 920 μετά απο την black απλα δεν,ξανά ασχολήθηκα με την μπαταρία φεύγω απο ο σπίτι στης 7 επιστρέφω στης 19:00 και είμαι στο 40% -30% Με WiFi πάντα ανοιχτο Bluetooth το ίδιο με ακουστικό,google mail κάθε 15 λεπτά ,internet ,tapatalk . Παράθεση Htc Wildfire S Hboot-1.08.0099 RADIO-7.53.39.03m ROM:Wildchild v 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MLlumia625 Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Lumia 625, μου βγάζει γύρω στις 3 μέρες. Με χρήση κυρίως κλήσεις, μηνύματα και λίγο browsing. Το μετράω βέβαια με βάση το πότε το ξαναφορτίζω και όχι με τον καθαρό χρόνο λειτουργίας. Τη νύχτα το κλείνω και το ανοίγω πάλι το επόμενο πρωί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PagouroLand Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Έχει ξαναγραφεί, αλλά προς επιβεβαίωση: Η χρήση δεδομένων αντί wi fi, τρώει πολύ περισσότερη μπαταρία (μέχρι και διπλάσια σε μέρη με αδύναμο σήμα). Έτυχε ΣουΚου να είμαι σ' ένα τέτοιο (χρησιμοποίησα μόνο δεδομένα όλη την ώρα) και το διαπίστωσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosgav Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Εγώ με 610, δύο ετών, δεδομένα καθόλου, wifi μονίμως ανοιχτό, BT επίσης, email με την άφιξη, τηλέφωνα όχι πολλά (5-10 του λεπτού συνήθως) , browser 10-15 λεπτά, από 7 το πρωί που βγαίνει από φορτιστή μέχρι το βράδυ 10 που πάω σπίτι, είναι στο 30% περίπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Οτι και να πω για το ''θηριακι'' ειναι λιγο. Με medium χρηση, και στο σπιτι ενεργοποιουσα battery saver. Not bad. :p [ATTACH]47581[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 (edited) Οτι και να πω για το ''θηριακι'' ειναι λιγο. Με medium χρηση, και στο σπιτι ενεργοποιουσα battery saver. Not bad. :p [ATTACH]47581[/ATTACH] 5 μέρες; Αυτή η μπαταρία είναι ικανή να δώσει ρεύμα σε όλη την Ευρώπη! Εγώ σχεδόν συνέχεια online και με μέτρια χρήση μου βγάζει 2 μέρες περίπου, έχω την 8.1 dp. Edited July 19, 2014 by Alex_tz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 5 μέρες; Αυτή η μπαταρία είναι ικανή να δώσει ρεύμα σε όλη την Ευρώπη! Εγώ σχεδόν συνέχεια online και με μέτρια χρήση μου βγάζει 2 μέρες περίπου, έχω την 8.1 dp. Έχεις το 1520 ? :confused: Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Έχεις το 1520 ? :confused: Έχω το 625, ξέχασα να το πω:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Off Topic Δεν χρειαζόταν να το πεις... Φαίνεται από το αβαταρ... Τζάμπα το βάλαμε? :p Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Off Topic Δεν χρειαζόταν να το πεις... Φαίνεται από το αβαταρ... Τζάμπα το βάλαμε? :p Αυτό σκέφτηκα και εγώ, αλλά αφού με ρώτησε, του απάντησα:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Βρε ξέρω ότι έχει το 625, αλλά έτσι όπως τα είπες παραπάνω είναι σαν να συγκρίνεις το 1520 με την δικιά σου και μου φάνηκε παράξενο... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Βρε ξέρω ότι έχει το 625, αλλά έτσι όπως τα είπες παραπάνω είναι σαν να συγκρίνεις το 1520 με την δικιά σου και μου φάνηκε παράξενο... Ναι, τώρα που το ξαναβλέπω, έχεις δίκιο:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junior147 Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Σε 1520 με πολύ χρήση μου έβγαζε άνετα 1.5 μέρα, αντίθετα την ίδια χρήση σε 1020 έβγαζε 4.5 ώρες !! Παράθεση Huawei Honor 8 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Μετα το 8.1 Dp και πριν λιγες μερες πια το update 1, μιλαμε για σχεδον 2 εργασιμες μερες (μπαινει σε aeroplane mode πριν το υπνο, κι ανοιγει στο ξυπνημα, 7-8 ωρες δηλαδη). Τα data παντα ανοιχτα, σε 2G και 3G οταν χρειαζεται μονο, emails/καιρος/whatsapp/viber/tapatalk/κλησεις..φωτεινοτητα στο αυτοματο, και παρασκηνιο whatsapp και καιρο. Προσωπικα ειμαι ευχαριστημενος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Μετα το 8.1 Dp και πριν λιγες μερες πια το update 1, μιλαμε για σχεδον 2 εργασιμες μερες (μπαινει σε aeroplane mode πριν το υπνο, κι ανοιγει στο ξυπνημα, 7-8 ωρες δηλαδη). Τα data παντα ανοιχτα, σε 2G και 3G οταν χρειαζεται μονο, emails/καιρος/whatsapp/viber/tapatalk/κλησεις..φωτεινοτητα στο αυτοματο, και παρασκηνιο whatsapp και καιρο. Προσωπικα ειμαι ευχαριστημενος! Με ποια συσκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisgr Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Σε 930 μια από τις χειρότερες μπαταρίες.όταν με το g3 το φορτιζα μια φορά το βράδυ με την ίδια χρήση το 930 θέλει δυο μπορεί με τρεις φορτίσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ. Πολύ απογοητευμένος :( Παράθεση https://oneplus.net/gr/invite#MI59NXVU52KCKG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Σε 930 μια από τις χειρότερες μπαταρίες.όταν με το g3 το φορτιζα μια φορά το βράδυ με την ίδια χρήση το 930 θέλει δυο μπορεί με τρεις φορτίσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ. Πολύ απογοητευμένος :( Δωστο, δεν ειναι ανάγκη να σκας..κρίμα γιατί ειναι ωραία συσκευή, αλλα τα λεφτά τα δίνουμε περιμένοντας την ανάλογη ευχαρίστηση απο την αγορά μας Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Σε 930 μια από τις χειρότερες μπαταρίες.όταν με το g3 το φορτιζα μια φορά το βράδυ με την ίδια χρήση το 930 θέλει δυο μπορεί με τρεις φορτίσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ. Πολύ απογοητευμένος :( Καλα το g3 δεν φημίζεται για την αυτονομία του(την χειρότερη εχει απο όλες τις αλλες ανταγωνιστικες android ναυαρχιδες δηλ.s5,m8,z2) Υπερβολικό σε βριςκω. Μια εβδομαδα το είχα το 930 και την ημέρα άνετα μου έβγαζε με αρκετή χρηςη θα ελεγα. Για τις υπερθερμανσεις το έδωσα και μονο. Αςε που η οθόνη του ειναι εξαιρετικη και στα χρώματα και στην ευκρίνεια ειδικά στον ήλιο ανώτερη απο m8/z2,καλα δεν το συζητώ για το g3 που η οθόνη του ειναι επιεικώς μέτρια και κατώτερη και απο 930 και όλων των άλλων android που ανέφερα. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Με χρήση αρκετού τηλεφώνου, messenger, κάμερας και 6tag. lumia 930 με win8.1 Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosthess Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Χωρις να το σκαλιζω πολυ.Μονο ομιλια και μυνηματα 3G η Wifi παντα ανοιχτα.Nokia 1520 Denim. http://s13.postimg.org/r71wj1vhv/wp_ss_20150506_0001.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Μετά από επιστροφή σε win8.1 από 10αρια είδα αυτό..: Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts