nikkosnet Δημοσιεύτηκε September 21, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 21, 2004 Η ιδεα ειναι απλη: Ανοιγετε το google, πληκτρολογειτε το ονοματεπωνυμο σας και πατατε αναζητηση! Εμενα μου εβγαλε 299 αποτελεσματα και καταλαβα τα εξης: Οτι αλλοι με το ιδιο ονοματεπωνυμο, ασχολουνται με την πολιτικη, ειναι δημοσιογραφοι, και βρηκα και εναν ηθοποιο! (....Ειχα γυρισει μια ταινια παλαιοτερα....και καλα) :p :lol: Περα απο την πλακα εχει λιγο ενδιαφερον παντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. September 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2004 Το έχω κάνει κι εγώ έτσι από περιέργεια παλιότερα αλλά δεν μου έβγαλε τόσα αποτελέσματα όσο εσένα... :) με το ζόρι να έβγαλε 2-3 :lol: Μάλλον για να μη με απογοητεύσει... :lol: :lol: Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. September 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2004 Νομιζω πως ολοι το εχουν κανει :) Εγω βρηκα κατι απο εναν ξαδερφο που εγραψε,εναν προπαππου που ηταν παπας,και οταν εψαξα στα αγγλικα,βρηκα εναν σε εναν δημο των ΗΠΑ. αλλα πολυ λιγα αποτελεσματα γιατι το επιθετο μου δεν ειναι συνηθισμενο,γιαυτο πιστευω οτι ολοι αυτοι ειναι συγγενεις Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emufear Δημ. September 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2004 Εννοείται πως το έχω κάνει παλιά! Τελικά είμαστε ψώνια... :p Μόνο 7-8 αποτελέσματα. :) Παράθεση Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων... Current User of: Samsung Omnia II Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. September 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2004 Οχι απλά ψάχνουμε το γενεολογικο δέντρο :p :whistle: που στην δικια μου τουλαχιστον περιπτωση ειναι τελειως σκορπισμενο,ελαχιστους ξερω Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. September 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2004 α καλα...εμένα να δείτε στο google τι μου βγαλε.... Οτι εχω ξαδερφο πολιτικό, ότι έχω δικό μου ωδείο + καμιά 200 αρια επιπλέον συνωνόματους... περίεργο... Και να φανταστείς ότι δεν είναι και κανα περίεργα συνηθισμένο επίθετο (πχ Παπαδόπουλος, Δημητρίου κτλ) Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. September 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2004 Πολύ πλάκα είχε η αναζήτηση. :p Με βρήκα και σε μια λίστα με καρατερίστες. Βeware people. :cool: Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. September 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2004 Το εχω κανει παλαιοτερα και μαλιστα ειχα επικοινωνησει με εναν συνονοματο μου ο οποιος ηταν καθηγητης στο ναυτικο της Αμερικης :cool: Ομως δεν ειχαμε καποια συγγενεια... :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. September 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2004 Βρε μπας και ηρθε η ωρα να αναζητησουμε τους (επιτυχημενους) χαμενους συγγενεις μας :D Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emufear Δημ. September 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2004 Τους πάμπλουτος τρίτους θείους μας από το Brooklyn... :p :D :lol: Παράθεση Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων... Current User of: Samsung Omnia II Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. September 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2004 εμένα βρήκε 21... Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. September 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος antonis_wrx (22 Σεπ. 2004 , 02:26) εμένα βρήκε 21... ΚΕΡΔΙΣΑΤΕ!!!!! Επικοινωνήστε με τη γραμματεία του myphone.gr να σας πουν πως θα πάρετε το δωράκι σας... :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2004 emena 2. kai to epitheto mou einai idio gia arseniko kai thiliko :p apotyxia. mia zwh afaneis hrwes imastan :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. September 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Agent M (22 Σεπ. 2004 , 02:29) ΚΕΡΔΙΣΑΤΕ!!!!! Επικοινωνήστε με τη γραμματεία του myphone.gr να σας πουν πως θα πάρετε το δωράκι σας... :lol: :lol: :lol: :lol: Πρωτα ομως θελω ενα δυνατο "ΚΙΝΗΤΟΜΑΝΙΑ" απο σενα :p :cool: Μετα δοκιμαστε και τους καταλογους του οτε,για τους εγχωριους :D Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. September 22, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Xourxoulitsos (22 Σεπ. 2004 , 02:44) Πρωτα ομως θελω ενα δυνατο "ΚΙΝΗΤΟΜΑΝΙΑ" απο σενα :p :cool: Μετα δοκιμαστε και τους καταλογους του οτε,για τους εγχωριους :D :p :rotfl: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2004 Mallon exo spanio onoma kai epi8eto :p brhka mono ena apotelesma kai ayto sxetizete me th 8eologikh sxolh ths xalkhs... kerdizo tpt me ena apotelesma?:p:p:p:p Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. September 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2004 -Με βρήκα να κάνω μεταπτυχιακό στην Στατιστική και Επιχειρησιακή έρευνα στη σχολή Μαθηματικών του Α.Π.Θ.! -Επίσης με βρήκα πρόεδρο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών....! - Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barrichello Δημ. September 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2004 Εγω βρηκα 991 αποτελεσματα!!! Αναμεσα τους: ιστορικος, καθηγητης στο ΜΙΤ, αθλητης στα 100μ, μουσικος, τραπεζικος υπαλληλος, συνδικαλιστης, επιχειρηματιας (αντιπροεδρος κιολας), συγγραφεας, στελεχος στο Hellenic Air Force Command και πολλα πολλα αλλα!!! Τι κερδισα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tntiseverywere Δημ. September 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2004 Omg! Vrika to Epitheto mou se mia dikastiki ipothesi tou dikastiriou tis Neas Yorkis :eek: Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2004 axm..gia ti kathgoreite o sunonomatos sou? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. September 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2004 Οχι δηλαδη οτι περιμενα κατι περισσοτερο,αλλα βρηκα 3 καταχωρησεις που ολες αφορουν μελη της οικογενειας μου :p :p :D Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. September 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2004 Με το ίδιο όνομα και επίθετο, βρήκαν μόνο έναν. Και είναι υπάλληλος της ΕΥΔΑΠ. Με επίθετο σκέτο... βρήκα αρκετούς!!! Και δεν έχω και το ποιο εύκολο επίθετο στον κόσμο. :D Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος FREAK_OF_NATURE (22 Σεπ. 2004 , 06:18) Mallon exo spanio onoma kai epi8eto :p brhka mono ena apotelesma kai ayto sxetizete me th 8eologikh sxolh ths xalkhs... kerdizo tpt me ena apotelesma?:p:p:p:p mono me to epi8eto brhka 677 apotelesmata...anamesa se ayta kthniatros,ka8hghths panepisthmiou sto eksoteriko,xhmikos,a8lhths,ksenodoxos,marmaras....kai polla alla. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. September 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2004 Πειράζει που εμένα μου βρήκε 2.410 αποτελέσματα? Έβαλα το επίθετό μου στα αγγλικά :p Μα καλά, τόσο famous είμαι? lol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2004 clinton se lene? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts