Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το HTC One (M8)

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όπως και να χει μπες στον boot loader και δες τι OS version έχει. Μετά κατεβάζεις το ανάλογο RUU για να είσαι εντελώς στοκ κάνεις ένα s-on μέσω fastboot και τέλος

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

• Απαντήσεις 731
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Φίλε μου άσε τα θέματα ημιμαθιας εξήγησα παραπάνω πως έγινε η διαδικασία. Εγώ μπήκα στο help για να ρωτήσω για τα θέματα εγγύησης εξαρχής και στην συνέχεια να βρούμε γιατί το sunshιne μου πέταγε error. Και rootarismenos ήμουν και με custom kernel και με undervolting και με τα πάντα είμαι παρά πολλά χρονιά σε αυτό τον τομέα όπως και στο xda. Το θέμα ήταν με το sunshine καθαρά.μην το παίζετε όλοι έξυπνοι με το παραμικρό δεν έστειλα για να μου κάνετε κριτική έστειλα για να δω μήπως κάποιος έτυχε να βρήκε και να χρησιμοποίησε έναν άλλο τρόπο.δεν με ενδιαφέρει προς το παρόν για να γυρίσω στοκ και για αυτό και δεν έχω δει την διαδικασία και δεν ρώτησα πως γίνεται. Το θέμα μου ήταν καθαρά το sunshine για τα θέματα εγγύησης. Edited by tsamers

Δεν έχει το sunshine καμία σχέση με την εγγύηση

Το ποιος είναι ημιμαθής φαίνεται καθαρά από την απάντησή σου.

Πήγαινε λοιπόν σε παρακαλώ να διαβάσεις αυτά που σου λέω και να μάθεις τι σημαίνει το κάθε τι και μετά ξαναμιλάμε...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Το ποιος είναι ημιμαθής φαίνεται καθαρά από την απάντησή σου.

Πήγαινε λοιπόν σε παρακαλώ να διαβάσεις αυτά που σου λέω και να μάθεις τι σημαίνει το κάθε τι και μετά ξαναμιλάμε...

Ή ερώτηση μου ήταν σαφής φίλε στο ξαναλέω γιατί δεν νομίζω να το κατάλαβες. Αν νομίζεις ότι επειδή τσακώθηκα εγώ με τον developer ήταν για λόγους ημιμαθιας τότε ή συμβουλή μου είναι ότι θα έπρεπε να γίνεις ψυχολόγος και όχι tech expert.θα κρατήσω όμως και την δικιά σου την συμβουλή για να είμαι δίκαιος και θα σε ευχαριστήσω.

Edited by tsamers

Ή ερώτηση μου ήταν σαφής φίλε στο ξαναλέω γιατί δεν νομίζω να το κατάλαβες. Αν νομίζεις ότι επειδή τσακώθηκα εγώ με τον developer ήταν για λόγους ημιμαθιας τότε ή συμβουλή μου είναι ότι θα έπρεπε να γίνεις ψυχολόγος και όχι tech expert.θα κρατήσω όμως και την δικιά σου την συμβουλή για να είμαι δίκαιος και θα σε ευχαριστήσω.

Η ερώτησή σου είναι εντελώς άκυρη..

Σου απαντήσαμε, τόσο εγώ όσο και ο Finn, ότι δεν έχει καμία σχέση το sunshine με την εγγύηση..

Τα έχεις μπερδέψει γι' αυτό και επιμένω και λέω αρχίνα διάβασμα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Φίλε μου άσε τα θέματα ημιμαθιας εξήγησα παραπάνω πως έγινε η διαδικασία. Εγώ μπήκα στο help για να ρωτήσω για τα θέματα εγγύησης εξαρχής και στην συνέχεια να βρούμε γιατί το sunshιne μου πέταγε error. Και rootarismenos ήμουν και με custom kernel και με undervolting και με τα πάντα είμαι παρά πολλά χρονιά σε αυτό τον τομέα όπως και στο xda. Το θέμα ήταν με το sunshine καθαρά.μην το παίζετε όλοι έξυπνοι με το παραμικρό δεν έστειλα για να μου κάνετε κριτική έστειλα για να δω μήπως κάποιος έτυχε να βρήκε και να χρησιμοποίησε έναν άλλο τρόπο.δεν με ενδιαφέρει προς το παρόν για να γυρίσω στοκ και για αυτό και δεν έχω δει την διαδικασία και δεν ρώτησα πως γίνεται. Το θέμα μου ήταν καθαρά το sunshine για τα θέματα εγγύησης.

Kαλημερα, φιλε tsamers δεν σου το παιζει κανεις εξυπνος τα γραφομενα πισω απο μια οθονη pc ευκολα παρεξηγουνται, δυστυχως

δεν υπαρχει αυτη η αμεση επαφη .Δες λιγο τις ερωτησεις σου κανεις μας δεν καταλαβε αν ειχες κανει s off και ο kollatos

σε ρωτησε τη γραφει ο bootloader σου για να σε βοηθηση .

Οταν ο kollatos λεει διαβαστε πρωτα δεν λεει κατι κακο πολλοι φιλοι λογο της αγνοιας τους τουβλιαζουν την συσκευη

τους και μετα φωναζουν για βοηθεια .

Σου λεω και εγω με την σειρα μου με το sunsaine δεν κανεις s onn το πως θα το επαναφερεις σε stock κατασταση την

συσκευη σου απαντησε ο finn πιο πισω .Καλο θα ηταν να αφησουμε τις αψημαχιες και να παμε παρακατω

Φιλικα παντα Νεκ.

hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi

htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom

htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab

htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim

Kαλημερα, φιλε tsamers δεν σου το παιζει κανεις εξυπνος τα γραφομενα πισω απο μια οθονη pc ευκολα παρεξηγουνται, δυστυχως

δεν υπαρχει αυτη η αμεση επαφη .Δες λιγο τις ερωτησεις σου κανεις μας δεν καταλαβε αν ειχες κανει s off και ο kollatos

σε ρωτησε τη γραφει ο bootloader σου για να σε βοηθηση .

Οταν ο kollatos λεει διαβαστε πρωτα δεν λεει κατι κακο πολλοι φιλοι λογο της αγνοιας τους τουβλιαζουν την συσκευη

τους και μετα φωναζουν για βοηθεια .

Σου λεω και εγω με την σειρα μου με το sunsaine δεν κανεις s onn το πως θα το επαναφερεις σε stock κατασταση την

συσκευη σου απαντησε ο finn πιο πισω .Καλο θα ηταν να αφησουμε τις αψημαχιες και να παμε παρακατω

Φιλικα παντα Νεκ.

Καλησπέρα φίλε. Απλά στην προκειμένη δεν έγινε κάποιο λάθος από θέμα αγνοιας.δεν λειτουργούσε το sunshine και ζήτησα βοήθεια από το help chat του site τους. Εμένα μου είχαν πει από εκεί ότι για να εχεις ξανά εγγύηση χρειάζεται τo sunshine για να μην δείχνει modified το τηλέφωνο. Αν δεν τίθεται θέμα εγγύησης τότε δεν βρίσκω τον λόγο ύπαρξης της συγκεκριμένης εφαρμογης.

To sunshine σε βοηθάει να αλλάξεις το flag σε S-OFF. Με S-OFF μπορείς να αλλαξεις CID, να κλειδώσεις/ξεκλειδωσεις τον boot loader, να κάνεις downgrade και αρκετά άλλα. Αν εσύ κάνεις όλες αυτές τις αλλαγές τότε Ναι εισαι εκτός εγγύησης. Εντός μπαίνεις αν κλειδώσεις boot loader, έχεις stock Rom, stock recovery και το flag S-ON. Όλα αυτά μέσω fastboot

Απ όσο ξέρω πλέον και το RELOCKED περνάνε στην εγγύηση

Καλησπερα στην παρεα ευτυχης κατοχος του μ8 , μολις το αγορασα για να δουμε ποια rom θα φλασαρουμε :)

καλως σας βρηκα και εδω.

hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi

htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom

htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab

htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim

Παιδιά όταν βγει η 5.1 πως την περνάμε όσοι είμαστε root και s-on? Να φανταστώ δεν θα έρθει ΟΤΑ

νομιζω απλα βαζεις τη μαμα recovery,κανεις ota και χανεις το root.οποτε αφου γινει η αναβαθμιση ξανα κανεις ρουτ και περνας custom recovery

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

Ρε παιδες ειναι μεγαλη αναγκη να φορεσω ξανα αυθεντικη ρομ στο κινητο μου.

Υπαρχει κανας οδηγος με απλες οδηγιες για να το κανω ?

Μπορει να βοηθησεις κανενας ειτε με βοηθεια απο δω ειτε με PM ?

Ρε παιδες ειναι μεγαλη αναγκη να φορεσω ξανα αυθεντικη ρομ στο κινητο μου.

Υπαρχει κανας οδηγος με απλες οδηγιες για να το κανω ?

Μπορει να βοηθησεις κανενας ειτε με βοηθεια απο δω ειτε με PM ?

λογικα εχεις custom recovery οποτε κατεβαζεις τη stok rom απο εδω http://www.android-hilfe.de/thema/rom-stock-rom-recovery-firmware-zip-fuer-freie-geraete-ohne-branding-htc__102.594706/

τη περνας στη micro sd,κανεις ενα wipe data και τη φλασαρεις

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

λογικα εχεις custom recovery οποτε κατεβαζεις τη stok rom απο εδω http://www.android-hilfe.de/thema/rom-stock-rom-recovery-firmware-zip-fuer-freie-geraete-ohne-branding-htc__102.594706/

τη περνας στη micro sd,κανεις ενα wipe data και τη φλασαρεις

Το θεμα ειναι εκτος απο ρομ να φλασαρω και κανονικο recovery μαμισιο και να το ξανακλειδωσω οπως οταν ηταν οταν αγοραστηκε.

Να γινει φουλ μαμα..

Ακολουθω τον οδηγο για S-OFF στο Μ8 μου και στο τελος μου βγαζει το παρακατω error :

only position independent executables (pie) are supported

Edited by alexis1044

Ακολουθω τον οδηγο για S-OFF στο Μ8 μου και στο τελος μου βγαζει το παρακατω error :

only position independent executables (pie) are supported

Ποιόν οδηγό ακολουθείς? Βασικά μόνο μέσω sunshine γίνεται πλεον s-off το M8..

[sIGPIC][/sIGPIC]

αν έχεις lollipop όχι. O οδηγός που ακολουθείς απευθύνεται σε 4.4.χ αν δεν κάνω λάθος και δεν είμαι σίγουρος αν εξακολουθεί να δουλεύει

Βαζω Custom Rom 4.4.4 απο τον Android Revolution για να το δοκιαμασω.

Αν δε παιξει ουτε αυτο τοτε μονο πληρωμη και sunshine για S-OFF ε ??

Κανας τροπος να ξανακανω Locked τον bootloader με S-ON παιζει ?

Βαζω Custom Rom 4.4.4 απο τον Android Revolution για να το δοκιαμασω.

Αν δε παιξει ουτε αυτο τοτε μονο πληρωμη και sunshine για S-OFF ε ??

Κανας τροπος να ξανακανω Locked τον bootloader με S-ON παιζει ?

Αδερφέ 1ον τα λεφτά δεν είναι για πέταμα όταν μπορείς έτσι να κάνεις πράγματα που απλά δεν γίνονται αλλιώς και 2ον για να λέει ξανά locked μόνο με s-off. Αλλιώς θα λέει relocked..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αδερφέ 1ον τα λεφτά δεν είναι για πέταμα όταν μπορείς έτσι να κάνεις πράγματα που απλά δεν γίνονται αλλιώς και 2ον για να λέει ξανά locked μόνο με s-off. Αλλιώς θα λέει relocked..

Ωραια για να καταληξουμε. Θελουμε S-OFF.

Με ποιο τροπο εκτος της πληρωμης ? Δε παιζει τπτ αλλο ?