winer Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Κλείδωμα bootloader, αναβάθμιση firmware, ξεκλείδωμα bootloader, πέρασμα custom recovery και τέλος custom rom.. ΠΡΟΣΟΧΗ: Με το unlock γίνεται wipe η εσωτερική μνήμη και χάνουμε ότι έχει. Γι' αυτό φωνάζω και λέω να κάνετε όλοι το s-off όσο ακόμη μπορείτε.. Προσωπικά είμαι fan της MaximusHD την οποία και ήδη έχω περασμένη.. ;) Και εγώ πέρασα την maximus hd 11.0 πριν είχα την arhd και Είναι πολύ καλή η maximus! Παράθεση Παιρνεις παντα αυτο που δινεις για να υπαρξει ισοροπια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Αυτες τις μερες εχω περασει την crDroid με την τελευταια android εκδοση 5.0.2 Τα προβληματα που ειχα με το wifi εξαφανιστηκαν (οποτε ειναι θεμα της 5.0.1) και ειναι ταχυτατη και παναλαφρη. Δεν μου λειπει το sence και το cyanogen (google gpe like) UI ειναι μια χαρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
winer Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Αυτες τις μερες εχω περασει την crDroid με την τελευταια android εκδοση 5.0.2 Τα προβληματα που ειχα με το wifi εξαφανιστηκαν (οποτε ειναι θεμα της 5.0.1) και ειναι ταχυτατη και παναλαφρη. Δεν μου λειπει το sence και το cyanogen (google gpe like) UI ειναι μια χαρα! Η αλήθεια είναι τώρα που πήρα φόρα με τρώει να δοκιμάσω κι άλλες rom. Με titanium back up συν nandroid backup ότι και να συμβεί το σωνεις. Ως τωρα ειχα arhd 34.2 και λίγες μέρες την maximus hd 11.0 ίσως δοκιμάσω και την δικιά σου. Παράθεση Παιρνεις παντα αυτο που δινεις για να υπαρξει ισοροπια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Τελικα ρε παιδια το sunshine 3 βγηκε η εχουμε κανενα νεο? Ρωταω καθως αν υπαρχει τροπος στην 5αρα να γινει μονο root χωρις να χασουμε εγγυηση τοτε ισως σκεφτω για Μ9... Οταν πεσει τιμη βεβαια Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros2112 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Τελικα ρε παιδια το sunshine 3 βγηκε η εχουμε κανενα νεο? Ρωταω καθως αν υπαρχει τροπος στην 5αρα να γινει μονο root χωρις να χασουμε εγγυηση τοτε ισως σκεφτω για Μ9... Οταν πεσει τιμη βεβαια Ηταν να βγει σημερα αλλα ειχε ενα προβλημα ο rootninja λογικα αυριο μεθαυριο θα βγει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 (edited) Η αλήθεια είναι τώρα που πήρα φόρα με τρώει να δοκιμάσω κι άλλες rom. Με titanium back up συν nandroid backup ότι και να συμβεί το σωνεις. Ως τωρα ειχα arhd 34.2 και λίγες μέρες την maximus hd 11.0 ίσως δοκιμάσω και την δικιά σου. Θα σου προτεινα να μεινεις σε ολοκληρωμενα πακετα με ετοιμες rom και οχι σε rom+Gapps για αρχη. Δηλαδη την Android Revolution HD, την ViperRom, την InsertCoin. Αποκλειετε μια απο τις παραπανω (μαζι με την Maximus) να μην σου κανει. Αυτη που εβαλα εγω για να καταλαβεις δεν εχει καν sence και την εβαλα για δοκιμη γιατι εχω καποια θεματα με την 5.0.1 που τελικα οντως λυθηκαν με την 5.0.2 που δοκιμασα. Μολις βγει η 5.0.2 ή η 5.1 μαμα θα το γυρισω παλι Edited March 10, 2015 by eNeRGy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
winer Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Θα σου προτεινα να μεινεις σε ολοκληρωμενα πακετα με ετοιμες rom και οχι σε rom+Gapps για αρχη. Γεια σου φίλε. Εξήγησε το λίγο πιο πολύ αυτο σε παρακαλώ τι εννοείς? Είμαι μερικούς μήνες με Android και έχω βάλει αυτές που ανέφερα.. Rom+gaps? Παράθεση Παιρνεις παντα αυτο που δινεις για να υπαρξει ισοροπια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasb13 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Βγηκε ηδη και η πρωτη rom με ported sense7 για το Μ8... Την δοκιμασα και μου αρεσε αρκετα αυτο που ειδα. Καποιες αλλαγες στο ui, η rom ειναι πολυ smooth και τρεχει μια χαρα χωρις καποιο σοβαρο προβλημα και φυσικα το βασικο χαρακτηριστικο του sense7 που ειναι το customization... δοκιμασα καποια themes, μπορεις να αλλαξεις κυριολεκτικα τα παντα, απο τα εικονιδια και τα χρωματα μεχρι το πληκτρολογιο και τα nav keys...ωραια πραγματα...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Γεια σου φίλε. Εξήγησε το λίγο πιο πολύ αυτο σε παρακαλώ τι εννοείς? Είμαι μερικούς μήνες με Android και έχω βάλει αυτές που ανέφερα.. Rom+gaps? Διαλεγεις ενα λειτουργικο στην ουσια τελειως αδειο (γιαυτο και ειναι ~300ΜΒ) και μετα υποχρεωτικα περνας ενα πακετο |GoogleApps (Gapps) για να μπορεις να λειτουργεις το κινητο. Το μικροτερο πακετο ξεκιναει απο 40ΜΒ και φτανει τα 450ΜΒ. Στην ουσια ειναι περιπου σαν να στηνεις υπολογιστη. Ετσι με 500ΜΒ εχεις ετοιμο κινητο που δεν τρεχει στο backround της παναγιας τα ματια απο αχρηστα service κλπ. Εξου και ξεχνας το Sence... Δεν ξερω αν απο τοσο νωρις πρεπει να δοκιμασεις κατι τετοιο... μεινε αρχικα σε αυτες που σου ειπα και αφου εξοικειωθεις αρκετα με rom δοκιμαζεις αργοτερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pillopoulos Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Βγηκε ηδη και η πρωτη rom με ported sense7 για το Μ8... Την δοκιμασα και μου αρεσε αρκετα αυτο που ειδα. Καποιες αλλαγες στο ui, η rom ειναι πολυ smooth και τρεχει μια χαρα χωρις καποιο σοβαρο προβλημα και φυσικα το βασικο χαρακτηριστικο του sense7 που ειναι το customization... δοκιμασα καποια themes, μπορεις να αλλαξεις κυριολεκτικα τα παντα, απο τα εικονιδια και τα χρωματα μεχρι το πληκτρολογιο και τα nav keys...ωραια πραγματα...:) Θα μπορούσες να παραθέσεις κι ένα λινκ;;; :) Κι εμείς ψυχή έχουμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
winer Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 (edited) Διαλεγεις ενα λειτουργικο στην ουσια τελειως αδειο (γιαυτο και ειναι ~300ΜΒ) και μετα υποχρεωτικα περνας ενα πακετο |GoogleApps (Gapps) για να μπορεις να λειτουργεις το κινητο. Το μικροτερο πακετο ξεκιναει απο 40ΜΒ και φτανει τα 450ΜΒ. Στην ουσια ειναι περιπου σαν να στηνεις υπολογιστη. Ετσι με 500ΜΒ εχεις ετοιμο κινητο που δεν τρεχει στο backround της παναγιας τα ματια απο αχρηστα service κλπ. Εξου και ξεχνας το Sence... Δεν ξερω αν απο τοσο νωρις πρεπει να δοκιμασεις κατι τετοιο... μεινε αρχικα σε αυτες που σου ειπα και αφου εξοικειωθεις αρκετα με rom δοκιμαζεις αργοτερα! Σε ευχαριστώ πολύ για την αναλυτικοτατη εξηγηση το κατάλαβα τώρα. Με την arhd 34.2 είμαι πολύ ευχαριστημένος πάντως;) ----- προσθήκη μηνύματος 74 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θα μπορούσες να παραθέσεις κι ένα λινκ;;; :) Κι εμείς ψυχή έχουμε! Με κάθε επιφύλαξη πρέπει να εννοεί την skydragon γιατί αυτή βρήκα στο xda με sense 7. Εδω ειναι ενα βιντεο που δειχνει τις νεες δυνατοτητες της sense 7 με skydragon: https://www.youtube.com/watch?v=GovHCrwn4e4 Edited March 11, 2015 by winer προσθεση Παράθεση Παιρνεις παντα αυτο που δινεις για να υπαρξει ισοροπια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asbanoglou Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Για να κάνουμε s-off πλέον πρέπει να πληρώσουμε 25$? Δεν υπάρχει δωρεάν τρόπος? Παράθεση Samsung Galaxy Note 3 N9005 32 GB + 32 Gb class 10 SD X-Note 13.0 Rooted + leanKernel 2.2 with S5 Look Arctic Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
winer Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Για να κάνουμε s-off πλέον πρέπει να πληρώσουμε 25$? Δεν υπάρχει δωρεάν τρόπος? Είναι ο πιο σίγουρος τρόπος και ο μοναδικός νομίζω. Το χω κάνει και αξίζει αν και τσουχτερό. Παράθεση Παιρνεις παντα αυτο που δινεις για να υπαρξει ισοροπια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamers Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Παίδες καλησπέρα. Διάβασα σχεδόν όλο το τοπικ.έχω το m8 εδώ και τρεις μέρες περίμενα τρεις μήνες για αντικατάσταση. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν τώρα με την lollipop το κάνω root περάσω custom rom-recovery μπορώ να το γυρίσω πάλι στην αρχική του μορφή χωρίς να φαίνεται ότι το είχα πειραγμένο? Με ενδιαφέρει και για λόγους εγγύησης μιας και έχω ακόμη το doa και για μεταπωληση .ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Παίδες καλησπέρα. Διάβασα σχεδόν όλο το τοπικ.έχω το m8 εδώ και τρεις μέρες περίμενα τρεις μήνες για αντικατάσταση. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν τώρα με την lollipop το κάνω root περάσω custom rom-recovery μπορώ να το γυρίσω πάλι στην αρχική του μορφή χωρίς να φαίνεται ότι το είχα πειραγμένο? Με ενδιαφέρει και για λόγους εγγύησης μιας και έχω ακόμη το doa και για μεταπωληση .ευχαριστώ εκ των προτέρων Αν βγει sunshine v3 που λένε τα παιδιά θα μπορείς να κάνεις relock bootloader και λογικά s on. Δεν θα φαίνεται πουθενά ότι είχε πειραχτεί. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Καλησπέρα. Είμαι νέος κάτοχος του M8 το οποίο είναι γερμανικό Ο2 branded. Υπάρχει περίπτωση να είναι αυτό πρόβλημα αν θελήσω να αλλάξω recovery, rom, αν ακολουθήσω κάποιο guide τροποποίησης από το XDA ή είναι τα πράγματα ακριβώς σαν να είχα WWE έκδοση; Επίσης μεταξύ TWRP και Philz ποιο προτείνετε, ποιο είναι πιο αξιόπιστο/με λιγότερα προβλήματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamers Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 εχει βρει κανεις πως να μειωσει την ενταση της δονησης εχω φαει τον τοπο.αυτο που βρηκα ειναι μονο αν αλλαξω κερνελ και βαλω τον faux και κατεβασω το app απο το μαρκετ.εχω την viper rom αλλα δεν ξερω αν ειναι συμβατος η αν με συμφερει να τον αλλαξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 εχει βρει κανεις πως να μειωσει την ενταση της δονησης εχω φαει τον τοπο.αυτο που βρηκα ειναι μονο αν αλλαξω κερνελ και βαλω τον faux και κατεβασω το app απο το μαρκετ.εχω την viper rom αλλα δεν ξερω αν ειναι συμβατος η αν με συμφερει να τον αλλαξω. O elementalx εχει ρυθμιση να μειωσεις την δονηση ριξε μια ματια http://elementalx.org/devices/htc-one-m8/ τωρα ποσο μειωνει την δονηση δεν γνωριζω. αν τον φλασαρης στο τελος της εγκαταστασης κανε και ενα wipe dalvik & cache. Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
winer Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 εχει βρει κανεις πως να μειωσει την ενταση της δονησης εχω φαει τον τοπο.αυτο που βρηκα ειναι μονο αν αλλαξω κερνελ και βαλω τον faux και κατεβασω το app απο το μαρκετ.εχω την viper rom αλλα δεν ξερω αν ειναι συμβατος η αν με συμφερει να τον αλλαξω. Καλημερα. Προσπαθησα να απαντήσω στα pm σου φίλε αλλά δεν το επιτρέπει γιατί λέει ότι έχει γεμίσει και πρέπει να σβήσεις κάποια μηνύματα. Παράθεση Παιρνεις παντα αυτο που δινεις για να υπαρξει ισοροπια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamers Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 O elementalx εχει ρυθμιση να μειωσεις την δονηση ριξε μια ματια http://elementalx.org/devices/htc-one-m8/ τωρα ποσο μειωνει την δονηση δεν γνωριζω. αν τον φλασαρης στο τελος της εγκαταστασης κανε και ενα wipe dalvik & cache. Θα είναι συμβατός με viper rom? Τώρα ας πούμε έχω sky dragon με sense 7.αν αλλάξω kernel θα μείνει η κάθε φορά που θα αλλάζω rom θα αλλάζει ? Καλημερα. Προσπαθησα να απαντήσω στα pm σου φίλε αλλά δεν το επιτρέπει γιατί λέει ότι έχει γεμίσει και πρέπει να σβήσεις κάποια μηνύματα. Τα έσβησα φίλε μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Θα είναι συμβατός με viper rom? Τώρα ας πούμε έχω sky dragon με sense 7.αν αλλάξω kernel θα μείνει η κάθε φορά που θα αλλάζω rom θα αλλάζει ? Τα έσβησα φίλε μου! Nαι ειναι συμβατος και με την viper και με την skydragon, καθε ρομ εχει τον δικο της kernel σε καθε αλλαγη rom θα πρεπει να φλασαρης τον kernel που θελεις αλλιως μενεις με αυτον που εχει η rom. Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamers Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Nαι ειναι συμβατος και με την viper και με την skydragon, καθε ρομ εχει τον δικο της kernel σε καθε αλλαγη rom θα πρεπει να φλασαρης τον kernel που θελεις αλλιως μενεις με αυτον που εχει η rom. Τελικά είναι μόνο για το haptic feedback Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asbanoglou Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Καλησπέρα βγήκε το sunshine v.3.0.1 :) Παράθεση Samsung Galaxy Note 3 N9005 32 GB + 32 Gb class 10 SD X-Note 13.0 Rooted + leanKernel 2.2 with S5 Look Arctic Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Για να αλλάξω custom recovery από CWM σε TWRP απλά ακολουθώ τις οδηγίες φλασαρίσματος του TWRP ή είναι διαφορετική η διαδικασία; Είναι εγγυημένο ότι όταν φλασάρεις ένα custom recovery, δεν μένουν υπολείμματα από το προηγούμενο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Για να αλλάξω custom recovery από CWM σε TWRP απλά ακολουθώ τις οδηγίες φλασαρίσματος του TWRP ή είναι διαφορετική η διαδικασία; Είναι εγγυημένο ότι όταν φλασάρεις ένα custom recovery, δεν μένουν υπολείμματα από το προηγούμενο; Aνοιξε την γραμμη εντολων σου και δωσε αυτη την εντολη σε fast bootmode η συσκευη fastboot erase cache και φλασαρης το twrp recovery ετοιμος. Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts