gms Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Να'σαι καλά. Το myphone χρειάζεται οπωσδήποτε ένα κουμπί thanks. Φλάσαρα το TWRP και έκανα restore (το μοναδικό backup που βρήκα στο ίντερνετ για τη συσκευή μου) χωρίς κανένα πρόβλημα. Επίσης, σχετικά με προηγούμενη ερώτησή μου, παρατηρώ ότι το TWRP είναι πιο δημοφιλές οπότε αυτό θα κρατήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
winer Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Να'σαι καλά. Το myphone χρειάζεται οπωσδήποτε ένα κουμπί thanks. Φλάσαρα το TWRP και έκανα restore (το μοναδικό backup που βρήκα στο ίντερνετ για τη συσκευή μου) χωρίς κανένα πρόβλημα. Επίσης, σχετικά με προηγούμενη ερώτησή μου, παρατηρώ ότι το TWRP είναι πιο δημοφιλές οπότε αυτό θα κρατήσω. Ναι οντως ειναι πιο δημοφιλες για το htc one m8. Προς ενημερωση εγω αλαζω recovery πανευκολα με το κινητο χωρις υπολογιστη με το flashify free απο το play store. Παράθεση Παιρνεις παντα αυτο που δινεις για να υπαρξει ισοροπια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamers Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Καλησπέρες Ξέρει κανείς αν έχει βγει άλλος τρόπος για s-off εκτός από το sunshine ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asbanoglou Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Καλησπέρες Ξέρει κανείς αν έχει βγει άλλος τρόπος για s-off εκτός από το sunshine ? Καλησπέρα φίλε μου όχι δεν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος. Παράθεση Samsung Galaxy Note 3 N9005 32 GB + 32 Gb class 10 SD X-Note 13.0 Rooted + leanKernel 2.2 with S5 Look Arctic Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agentsmith Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Καλησπέρα, Είχα μετατρέψει το Μ8 μου σε GPE όταν ήταν στην 4.4.2. Πήρα με ΟΤΑ την 5.0.1. Από τότε όταν κάνω hotspot το κινητό μου δεν δίνει Internet σε καμία συσκευή παρόλο που συνδέονται κανονικά. Επίσης θα ήθελα βοήθεια για το πως μπορώ να βλέπω τα βίντεο που έχω στο κινητό στην smart tv Samsung που έχω. Καμία ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
winer Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 (edited) Καλησπέρα, Είχα μετατρέψει το Μ8 μου σε GPE όταν ήταν στην 4.4.2. Πήρα με ΟΤΑ την 5.0.1. Από τότε όταν κάνω hotspot το κινητό μου δεν δίνει Internet σε καμία συσκευή παρόλο που συνδέονται κανονικά. Επίσης θα ήθελα βοήθεια για το πως μπορώ να βλέπω τα βίντεο που έχω στο κινητό στην smart tv Samsung που έχω. Καμία ιδέα; Μπορώ να σου απαντήσω στη δεύτερη απορία σου που θα μπορείς να μεταφέρεις όλη την οθόνη του κινητού σου στη smart tv ασύρματα. Δες αυτό το βίντεο Μονο για βίντεο και φωτογραφίες μπορείς να βάλεις επίσης απλά αύτη την εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bianor.amspersonal Edited April 2, 2015 by winer Παράθεση Παιρνεις παντα αυτο που δινεις για να υπαρξει ισοροπια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agentsmith Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Μπορώ να σου απαντήσω στη δεύτερη απορία σου που θα μπορείς να μεταφέρεις όλη την οθόνη του κινητού σου στη smart tv ασύρματα. Δες αυτό το βίντεο Μονο για βίντεο και φωτογραφίες μπορείς να βάλεις επίσης απλά αύτη την εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bianor.amspersonal Ευχαριστώ αλλά η πρώτη απάντηση αφορά κανονικό Μ8 όχι GPE και η 2η δεν βλέπει mkv & srt.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 εδώ και περίπου λίγες ώρες η δόνηση παρέδωσε πνεύμα. είμαι με insert coin 5.0.2 να έφαγε φλασιά το κινητό από την ρομ? ή να παρέδωσε γενικώς πνεύμα η δόνηση? :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
winer Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Ευχαριστώ αλλά η πρώτη απάντηση αφορά κανονικό Μ8 όχι GPE και η 2η δεν βλέπει mkv & srt.... Αν το κάνεις screen mirroring οπως δειχνει στο youtube τοτε οπως βλεπεις την ταινια mkv Στο κινητό έτσι θα την δεις και στη τηλεόραση (με υποτιτλους) ----- προσθήκη μηνύματος 87 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εδώ και περίπου λίγες ώρες η δόνηση παρέδωσε πνεύμα. είμαι με insert coin 5.0.2 να έφαγε φλασιά το κινητό από την ρομ? ή να παρέδωσε γενικώς πνεύμα η δόνηση? :wacko: Ενα dirty flash της insert coin σκεφτηκες αν απεκλεισες ολες τις αιτιες? Παράθεση Παιρνεις παντα αυτο που δινεις για να υπαρξει ισοροπια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 και dirty και clean flash, και αλλαγή ρομ και πάλι τα ίδια. ώρα για arvato μήπως?:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agentsmith Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Αν το κάνεις screen mirroring οπως δειχνει στο youtube τοτε οπως βλεπεις την ταινια mkv Στο κινητό έτσι θα την δεις και στη τηλεόραση (με υποτιτλους) Screen mirroring με τον τρόπο που δείχνει στο βίντεο δεν γίνεται σε gpe..... Κανένας άλλος τρόπος δεν υπάρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
winer Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 και dirty και clean flash, και αλλαγή ρομ και πάλι τα ίδια. ώρα για arvato μήπως?:rolleyes: Προσωπικά δεν μπορώ να σκεφτώ τι άλλο να φταίει. ----- προσθήκη μηνύματος 81 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν το κάνεις screen mirroring οπως δειχνει στο youtube τοτε οπως βλεπεις την ταινια mkv Στο κινητό έτσι θα την δεις και στη τηλεόραση (με υποτιτλους) Screen mirroring με τον τρόπο που δείχνει στο βίντεο δεν γίνεται σε gpe..... Κανένας άλλος τρόπος δεν υπάρχει; Περα απο τους δύο που γνωρίζω δεν ξέρω κανένα άλλον τρόπο δυστυχώς. Παράθεση Παιρνεις παντα αυτο που δινεις για να υπαρξει ισοροπια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Παντως για οποιον το εχει GPE, ας τσεκαρει ΟΤΑ να κατεβασει την 5.1 να μας πει αν βελτιωθηκε η κατασταση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agentsmith Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Παντως για οποιον το εχει GPE, ας τσεκαρει ΟΤΑ να κατεβασει την 5.1 να μας πει αν βελτιωθηκε η κατασταση... Την έχω βάλει εδώ και 2 μέρες. Μπορώ να πω ότι έχει ακόμα καλύτερη απόκριση και γρηγοραδα. Επίσης απο μπαταρία βελτιωθηκε. Αλλά κάποια θέματα όπως με το WiFi hotspot παραμένουν..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemosgr Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 παιδια χαίρεται ..ειμαι αμερικη εχω ενα m8 verizon ..αλλα το δουλεύω με καρτα t-mobile..υπαρχει ενα θεμα ..δουλεύουν όλα οκ εκτός απο ιντερνετ...ενω έδειχνε κανονικά 4g δεν δουλευει το ιντερνετ ...υπάρχει τρόπος να το κάνω ξεκλείδωτο και να δουλεύει με ολες της σιμ κανονικα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 παίδες κάποιο λινκ να κατεβάσω την στοκ ρομ ρουταρισμένη υπάρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrzammler Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 (edited) Γεια χαρά. Μόλις παρέλαβα το M8, και ετοιμάζομαι για μετατροπή σε GPE. Έχω όπως είναι πραφανές κάποιες ερωτήσεις σχετικά. Φαντάζομαι κατεβάζω το RUU από το: http://www.graffixnyc.com/m8.php (συγκεκριμένα το 5.1 Stock Pre-Rooted GPE RUU - LMY470.H4: 4.04.1700.4) 1) Εάν υποθέσουμε οτι δεν χρειάζομαι OTA από την Google (μιας και θα είναι και rooted), αλλά τυχόν αναβαθμίσεις θα τις φλασάρω μόνος, χρειάζομαι S-OFF (δλδ δεν θα αλλάξω το cid) ? 2) To RUU περιέχει και το κατάλληλο firmware? Το Μ8 είναι με kitkat sense 6 τώρα. 3) Τα radios από εκεί είναι οκ για Ελλάδα; 4) Το root εκτός των άλλων το θέλω για να αλλάξω το dpi. Κάπου διάβασα οτι χωρίς S-OFF δεν παίζει η σχετική αλλαγή στο build.prop λόγω οτι δεν σε αφήνει προφανώς να κάνεις αλλαγές στο /system. Ισχύει; Σίγουρα χρειάζεται ξεκλείδωμα ο bootloader από htcdev. Απλά προσπαθώ να τα βάλω σε μια σειρά. Απ' όσο διαβάζω πάντως, σχεδόν δεν χρειάζεται καν root (εαν δεν αλλάξει το mid). Ευχαριστώ εκ των προτέρων Edited April 23, 2015 by mrzammler formating Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Γιατί πρέπει να αφήνεις μια σειρά σε κάθε πρόταση που γράφεις? Δεν προσφέρει κάτι απλά μεγαλώνει το post και το κάνει δύσχρηστο.. 1. Δεν χρειάζεσαι s-off αν είναι να περνάς τα updates χειροκίνητα. 2. Όχι, θα χρειαστεί να το περάσεις μόνος σου. 3. Δεν γνωρίζω αλλά υποθέτω ότι θα είσαι οκ αφού μιλάμε για GSM radio. 4. Δεν ισχύει αυτό. Από τη στιγμή που είσαι unlocked μπορείς να πειράξεις το /system. Ίσως όχι on the fly αλλά από recovery μπορείς σίγουρα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrzammler Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Γιατί πρέπει να αφήνεις μια σειρά σε κάθε πρόταση που γράφεις? Δεν προσφέρει κάτι απλά μεγαλώνει το post και το κάνει δύσχρηστο.. 1. Δεν χρειάζεσαι s-off αν είναι να περνάς τα updates χειροκίνητα. 2. Όχι, θα χρειαστεί να το περάσεις μόνος σου. 3. Δεν γνωρίζω αλλά υποθέτω ότι θα είσαι οκ αφού μιλάμε για GSM radio. 4. Δεν ισχύει αυτό. Από τη στιγμή που είσαι unlocked μπορείς να πειράξεις το /system. Ίσως όχι on the fly αλλά από recovery μπορείς σίγουρα. Σε ευχαριστώ για την απάντηση, έκανα και την σχετική αλλαγή στο post μου. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamers Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Παιδιά μήπως έχει βγει άλλη μέθοδος εκτός από sunshine για s_ off με έχει κάνει blacklist και ψάχνω να βρω άλλη μέθοδο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Δεν υπάρχει. αν υπήρχε κανείς δεν θα έδινε τα 20 ευρώ για να το κάνει. Τι εννοείς όταν λες σε έχει κάνει blacklist; Έτρεξε το sunshine τα τεστ και δεν μπορεί να κάνει s-off τη συσκευή σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Καθε μηνας που μπαινει, προσθετουν 2 μηνες για το 5.1.. Το πηγαν Αυγουστο τωρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Που τις βρίσκετε αυτές τις πληροφορίες να ενημερωνόμαστε και εμείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Που τις βρίσκετε αυτές τις πληροφορίες να ενημερωνόμαστε και εμείς; Αφησε το να σε ταξιδεψει... :lol: http://lmgtfy.com/?q=HTC+ONE+M8+Android+5.1+Sence+7+update&l=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Δεν υπάρχει. αν υπήρχε κανείς δεν θα έδινε τα 20 ευρώ για να το κάνει. Τι εννοείς όταν λες σε έχει κάνει blacklist; Έτρεξε το sunshine τα τεστ και δεν μπορεί να κάνει s-off τη συσκευή σου; Φαντάζομαι προσπάθησε να βάλει σπασμένη την εφαρμογή και τον μπλοκαραν οι developers του sunshine :rolleyes: Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts