spyros_mad_doc Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Χωρίς προηγούμενη εμπειρία από tempered glass για να σου πω αν είναι καλύτερη ή χειρότερη από άλλες, εάν δεν έχω εγώ πολύ λιπαρά χέρια τότε σίγουρα αυτό που λένε δεν ανταποκρινεται στην πραγματικότητα.. Για τα υπόλοιπα δεν ξέρω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stiflerakos Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Μια φορα ειχα αγορασει ενα μεταχειρισμενο τηλ απο εναν και φοραγε μια ζελατινα στην οθονη που ακομα δεν εχω καταφερει να βρω.Ηταν σαν αναγλυφη (γλασσέ?) πιο χοντρη απο τις συνηθισμενες και δεν αφηνε με τιποτα δαχτυλιες.Πολυ ανθεκτικη και ποιοτικη.Εχει κανεις ιδεα ποια εταιρεια μπορει να τις βγαζει?Δεν θυμαμαι καθολου ποιας εταιρειας ηταν. Παράθεση Live now , stop thinking yesterday and tomorow... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Μια φορα ειχα αγορασει ενα μεταχειρισμενο τηλ απο εναν και φοραγε μια ζελατινα στην οθονη που ακομα δεν εχω καταφερει να βρω.Ηταν σαν αναγλυφη (γλασσέ?) πιο χοντρη απο τις συνηθισμενες και δεν αφηνε με τιποτα δαχτυλιες.Πολυ ανθεκτικη και ποιοτικη.Εχει κανεις ιδεα ποια εταιρεια μπορει να τις βγαζει?Δεν θυμαμαι καθολου ποιας εταιρειας ηταν. Μήπως ήταν οι γνωστές ματ οι οποίες Ναι μεν δεν αφήνουν δαχτυλιες αλλά αλλοιώνουν την ανάλυση της οθόνης Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros_7 Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 καλησπέρα εχει κανεις ιδεα πως να κατεβασω τα sms από το htc στο pc? καμια εφαρμογή καλη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stiflerakos Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Μήπως ήταν οι γνωστές ματ οι οποίες Ναι μεν δεν αφήνουν δαχτυλιες αλλά αλλοιώνουν την ανάλυση της οθόνης Οχι δεν ηταν ματ! Ηταν γυαλιστερη αλλα παραξενη γυαλιστερη σαν αναγλυφη! Παράθεση Live now , stop thinking yesterday and tomorow... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stiflerakos Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 καλησπέρα εχει κανεις ιδεα πως να κατεβασω τα sms από το htc στο pc? καμια εφαρμογή καλη? Με το HTC SYNC MANAGER θα κανεις αυτο που θες κι ακομα περισοτερα. Παράθεση Live now , stop thinking yesterday and tomorow... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Ρε παιδιά σήμερα πήγα να βγάλω μια σελφι και τις βγάζει θολές. Πριν δούλευε μια χαρά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Εγώ ας πούμε αν θέλω μόνο root υπάρχει εύκολος τρόπος να μην βγει εκτός εγγύησης?custom rom δεν με ενδιαφέρει από την στιγμή πού δουλεύει άψογα Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Εγώ ας πούμε αν θέλω μόνο root υπάρχει εύκολος τρόπος να μην βγει εκτός εγγύησης?custom rom δεν με ενδιαφέρει από την στιγμή πού δουλεύει άψογα Μόνο με sunshine Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Εγώ ας πούμε αν θέλω μόνο root υπάρχει εύκολος τρόπος να μην βγει εκτός εγγύησης?custom rom δεν με ενδιαφέρει από την στιγμή πού δουλεύει άψογα Ναι μόνο με sunshine πληρώνεις μια φορά 25$ αλλά ξεμπερδεύεις Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vip3r Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Ναι μόνο με sunshine πληρώνεις μια φορά 25$ αλλά ξεμπερδεύεις Τάκη?? Για να καταλάβω δηλαδή...Τέλος το relock-upgrade hboot-ξανά unlock???αναγκαστικά s_off για upgrade??? Παράθεση •Current: Apple iPhone 11 Pro Max (Space Grey) ___________________Notable History___________________ [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 (edited) το εβαλα να φορτισει κλειστο,διακρινω οτι το led δεν ειναι τοσο εντονο οταν φορτιζει απ'οτι, οταν εχουμε μια ειδοποιηση,ετσι ειναι? Edited August 31, 2014 by geo35 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Τελικά κάνει να το φορτίζουμε σβηστό το κινητό ή όχι; Εγώ το έχω κάνει αρκετές φορές και πριν λίγες μέρες κάπου διάβασα πως δεν κάνει. Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Τελικά κάνει να το φορτίζουμε σβηστό το κινητό ή όχι; Εγώ το έχω κάνει αρκετές φορές και πριν λίγες μέρες κάπου διάβασα πως δεν κάνει. εγω παντα ανοχτο το φορτιζω,απλα σημερα ετυχε κ εμεινα εντελως,ας μας που σχετικα για το πιο πανω που ρωτησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Τάκη?? Για να καταλάβω δηλαδή...Τέλος το relock-upgrade hboot-ξανά unlock???αναγκαστικά s_off για upgrade??? Ναι Σηφη έτσι ακριβώς,s-off και τέλος Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos55 Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Μιας που μιλάμε για φορτίσεις,επειδή πολλά λέγονται,όταν το παίρνεις καινούριο το τηλέφωνο,πρέπει οι πρώτες πέντε ή δέκα (δε θυμάμαι ακριβώς ) να ναι από 10%-100%;Δηλαδή εγώ που δεν το έκανα έτσι,τι επιπτώσεις θα χω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Αν εννοεις να φορτισει 100% και να το αφησεις για λιγες ωρες ακομα, καμια. Ειναι εντελως αχρηστο για τις μπαταριες λιθιου. Γενικα, μην αφηνεις τη μπαταρια να πεφτει πολυ χαμηλα και θα εισαι καλα :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Αν εννοεις να φορτισει 100% και να το αφησεις για λιγες ωρες ακομα, καμια. Ειναι εντελως αχρηστο για τις μπαταριες λιθιου. Γενικα, μην αφηνεις τη μπαταρια να πεφτει πολυ χαμηλα και θα εισαι καλα :) Εξαρτάται. Στο iPhone αν το βγάλεις με το που σου δείξει 100% δεν έχει ολοκληρωθεί η φόρτιση. Τα σχετικά προγράμματα που εμφανίζουν mA και υπολειπόμενο χρόνο, δείχνουν ότι χρειάζεται 40 λεπτά ακόμα για πλήρη φόρτιση. Φαίνεται άλλωστε γιατί πέφτει αμέσως από το 100% Ενώ αν το αφήσεις καμία ώρα παραπάνω, νομίζεις ότι έχει κολλήσει στο 100%. Στο Μ8 δεν ξέρω τι παίζει γιατί το βάζω στην φόρτιση μόλις πάω για ύπνο. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Το G αν το βγαλω στο 99, για λιγο θα δειξει 100, αλλα οταν χτυπησει κανονικα το 100ρι σταματαει αμεσως η φορτιση. Λογικα το ιδιο θα κανει και το Μ8 (οπως ολα τα android Που εχω πετυχει) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos55 Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Όχι δεν εννοώ αυτό.Μιλάω για αυτό που λένε ότι οι πρώτες φορτίσεις πρέπει να είναι από το 10% μέχρι το 100%.Δηλαδή να το αφήνεις να πεσει στο δέκα και να το φορτίσεις μέχρι 100.Για τις πρώτες πέντε ή δέκα το χω ακούσει εγώ.Εγώ δεν το κανα αυτό και ρωτάω αν όντως έχω κάποια επίπτωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Καμία απολύτως :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Καλημερα κ καλο μηνα,το usb βγαινει καπως σφικτα,θα χαλαρωσει με την χρηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stiflerakos Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Καλημερα σου.Εξαρταται τι εννοεις σφιχτα.Στην αρχη και εμενα ηταν πιο σφιχτο αλλα μετα απο ενα μηνα ειχε μαλακωσει τελειως.Λογικα ειναι ακομα καινουριο οποτε δεν νομιζω να συντρεχει λογος ανησυχιας... Παράθεση Live now , stop thinking yesterday and tomorow... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Όχι δεν εννοώ αυτό.Μιλάω για αυτό που λένε ότι οι πρώτες φορτίσεις πρέπει να είναι από το 10% μέχρι το 100%.Δηλαδή να το αφήνεις να πεσει στο δέκα και να το φορτίσεις μέχρι 100.Για τις πρώτες πέντε ή δέκα το χω ακούσει εγώ.Εγώ δεν το κανα αυτό και ρωτάω αν όντως έχω κάποια επίπτωση. Όχι δεν ισχύει αυτό. Καλό είναι μια φορά στο τόσο να το αφήνεις να αδειάζει αρκετά όχι για την μπαταρία την ίδια αλλά για να γίνεται σωστό καλιμπράρισμα του μετρητή και να μη δείχνει άλλα αντί άλλων (και αυτό βέβαια αμφισβητείται από κάποιους). Από εκεί και πέρα το καλύτερο είναι να το φορτίζεις πριν πάει πολύ χαμηλά. Κάπου μεταξύ 20-30%. Αν επίσης το βγάζετε αμέσως όταν φτάνει στο 100% και βλέπετε να πέφτει γρήγορα σημαίνει ότι δεν ήταν πραγματικά στο 100%. Δοκιμάστε να το αφήσετε περισσότερη ώρα παρ' ότι δείχνει φουλ. Έτσι κι αλλιώς στα σύγχρονα κινητά δεν υπάρχει πρόβλημα υπερ-φόρτισης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους! Ήμουν σήμερα στο Public στο Σύνταγμα και έγινε λαϊκό προσκύνημα στο χρυσό από τους πωλητές :D Βασικά δεν το είχαν ξαναδεί και τους έκανε μεγάλη εντύπωση το χρώμα, φυσικά και τρελάθηκαν :p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts