Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M8)

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εγω εβαλα τον apex ελαφρυς γρηγορος και πολυ παραμετροποιησημος. οσο για το sense δεν μου λεει κατι καλος σταθερος μεχρι εκει. εμενα μου αρεσουν τα διαφορα κολπακια και εφε

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

οσο για το κινητο μου αρεσει τρελα εμφανισιακα ειδικα αυτο το μακροστενο σχημα που εχει , ο ηχος καθαρος ποιοτικος αλλα δεν υπαρχει αυτη η ενταση για την οποια κανουν τοσο ντορο και τελος εχω ξενερωσει απιστευτα με την τοσο μικρη οθονη που εχει μεινει διαθεσιμη σαν να κοιταζω σε 4αρων ιντσων. αν το δωσω αυτος θα ειναι ο λογος-μεγαλο κινητο με μικρη οθονη δεν ταιριαζει.

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δηλαδή ρε παιδιά ούτε στα προηγούμενα σας κινητά είχατε κάποιον άλλον launcher ή είχατε και τώρα ο sense σας ταίριαξε;

Είχα και στο s3 και στο g2 για τον λόγο του ότι ο μανισιος δεν τη πάλευε..

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Δηλαδή ρε παιδιά ούτε στα προηγούμενα σας κινητά είχατε κάποιον άλλον launcher ή είχατε και τώρα ο sense σας ταίριαξε;

Παντού χρησιμοποιούσα launcher..,nexus 5, g2, note 3...ΠΟΤΈ σε HTC

Current: Apple iPhone 11 Pro Max (Space Grey)

___________________Notable History___________________

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά πήρα το m8 πριν από 2 εβδομάδες από planet mobile. Έκτοτε έκανα s-off και supercid. Έχω ξεχάσει όμως το αρχικό του cid. Θυμάμαι ότι ήταν t-mobile και το cid ήταν tmob003 η tmob 103 νομίζω. Μπορεί κάποιος που αγόρασε από planet mobile και καταλαβαίνει τι λέω να με βοηθήσει να ξέρω τι να ψάξω αν ποτέ χρειαστεί;

Ακριβώς..Στα HTC και Εγώ από εποχής wm είχα Μόνο sense..απλό,κατανοητό με όλα δεμένα μεταξύ του και μετά την 5.0 στο android και πολύ γρήγορος και smooth

Φιλικά Γιώργος

εχω ξενερωσει απιστευτα με την τοσο μικρη οθονη που εχει μεινει διαθεσιμη σαν να κοιταζω σε 4αρων ιντσων. αν το δωσω αυτος θα ειναι ο λογος-μεγαλο κινητο με μικρη οθονη δεν ταιριαζει.

Μπορείς σε παρακαλώ να μετρήσεις με μια μεζούρα ή χάρακα την διαγώνιο της οθόνης πόσα εκατοστά είναι όταν πχ έχεις ανοικτό τον browser ;

Παιδιά το κινητό δε μεγαλώνει. Αν σας ενοχλεί το μέγεθος της οθονης μπορείτε να κάνετε root και να κρύψετε τα soft keys η να αγοράσετε ένα lg g3 που ενδείκνυται για οσους στενοχωριουνται με τα μεγάλα περιθώρια. Το m8 ήταν εξαρχής γνωστό ότι είχε μεγάλα bezels που χρειάζονται για τα ηχεία του.

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει κοιτάζοντας το cid του κιν του; Φαντάζομαι οι περισσότεροι έχετε t-mobile έκδοση σαν κι εμένα.

Εγώ έχω βάλει nova prime λόγω συνήθειας περισσότερο μιας και το βάζω σε όλα τα android κινητά μου και μου ταιριάζει περισσότερο.

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει κοιτάζοντας το cid του κιν του; Φαντάζομαι οι περισσότεροι έχετε t-mobile έκδοση σαν κι εμένα.

T-MOB101 είναι το δικό μου γερμανικό

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Ευχαριστώ. Από planet mobile? Πως ξέρεις ότι είναι γερμανικό;

Από Γερμανία το πήρα.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Παιδιά βρήκα Αυτό το nandroid backup:

http://www.android-hilfe.de/root-custom-roms-modding-fuer-htc-one-m8/560601-nandroid-backup-t-mob101.html.

Στο τέλος γράφει αυτά: PS: Die Firmware ist gerootet, nützlich für den Fall dass der Bootloader wieder geschlossen bzw auf S-ON geswitcht werden muss.

Über SuperSu kann man den root aber wieder bequem entfernen.

Μπορεί κανείς να καταλάβει τα περί s-off και bootloader?

καλο μεσημερι.

Εκτος απο την θηκη που εχει μεσα το κινητο,υπαρχει καποιο pouch πολυτελειας;Πχ δερμα;

Ομορφο κινητο ,αλλα πιστευω το ιδανικο μεγεθος ειναι αυτο του Μ7.

Κορυφαια κατασκευη ομως,ισως το καλυτερα κατασκευασμενο κινητο σημερα.

Το αφησα 2,5 ωρες να φορτισει.

Θελει περισσοτερο σαν πρωτη;

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Μέχρι 100% και το βγάζεις..

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Μέχρι 100% και το βγάζεις..

το εχω 2,5 ωρες να φορτισει και ειναι στο 83%.

ποσο θελει να φορτισει;

ευχαριστω!

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Εξαρτάται από πιο ποσοστό άρχισες τη φόρτιση...Θα έπρεπε να είχε φορτίσει ως τώρα λογικά..

- Oneplus 12

Εξαρτάται από πιο ποσοστό άρχισες τη φόρτιση...Θα έπρεπε να είχε φορτίσει ως τώρα λογικά..

Όχι απαραίτητα.. Αν πχ το χρησιμοποιεί όλη αυτή την ώρα δεν είναι παράλογο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

καλο μεσημερι.

Εκτος απο την θηκη που εχει μεσα το κινητο,υπαρχει καποιο pouch πολυτελειας;Πχ δερμα;

Ομορφο κινητο ,αλλα πιστευω το ιδανικο μεγεθος ειναι αυτο του Μ7.

Κορυφαια κατασκευη ομως,ισως το καλυτερα κατασκευασμενο κινητο σημερα.

Το αφησα 2,5 ωρες να φορτισει.

Θελει περισσοτερο σαν πρωτη;

Φυσικά υπάρχει..Επειδή μιλάμε για κορυφαίο design, και εγώ pouch έχω...Bugatti SlimFit M8...όλο δέρμα χειροποίητο...

Current: Apple iPhone 11 Pro Max (Space Grey)

___________________Notable History___________________

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μιας που το ανέφερε ο pik παραπάνω πόση ώρα χρειάζεται το τηλέφωνο για πλήρη φόρτιση; γιατί ένα από τα μειονεκτηματα του m7 είναι ότι θέλει κάνα 3ωρο για να φορτίσει πλήρως..

- Oneplus 12

Το M8 δεν χρησιμοποιεί κάποιο τέχνασμα για γρήγορη φόρτιση. Οπότε αργεί.

Φυσικά αν το βάλεις στον φορτιστή του S4 για παράδειγμα που δίνει 2 αμπερ θα κάνει πολύ λιγότερο.

Τις λίγες μέρες που το κράτησα δεν αποσυσκευασα τον φορτιστή του. Το φορτισα 2 φορές με τον φορτιστή της samsung και δεν μου φάνηκε τότε αργό.

Επειδή συνηθίζω να φορτίζω ολο το βράδυ δεν με απασχολεί.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Μπορείς σε παρακαλώ να μετρήσεις με μια μεζούρα ή χάρακα την διαγώνιο της οθόνης πόσα εκατοστά είναι όταν πχ έχεις ανοικτό τον browser ;

διαγωνιος με χαρακα μετρηση 11.5cm καθαρα - χωρις status bar πανω - χωρις κουμπια κατω

διαγωνιος με χαρακα μετρηση 11.5cm καθαρα - χωρις status bar πανω - χωρις κουμπια κατω

Θα ήταν πιο δίκαιο η μέτρηση να συμπεριλάμβανε και την πάνω status bar αφού αυτή υπάρχει σε όλες τις συσκευές.

Για να είναι πιο δίκαιο πρόσθεσα αλλά τρία χιλιοστά στα 11.5 που έγραψες ( αν θέλεις κάνε εκ.νέου μια μέτρηση με την status bar)

Πάντως τα 11.8 cm κάνουν ωφέλιμη οθόνη μόλις 4.6" .

Μικρότερη και απο το S3 μου.

Επειδη ειναι η πρωτη μου συσκευη android μετα απο πολλα χρονια συμβιωση με iphone μηπως μπορει να μου πει καποιος αν υπαρχει δυνατοτητα να βαλουμε ξεχωριστο ηχο σε διαφορετικες επαφες για τα μηνυματα κατι που υπηρχε στο ios

Παιδιά ενα έχω να πω.αφήστε το τηλέφωνο και μην ασχοληστε ψάχνοντας να βρείτε τα μείον του.γιατί απλως το m8 είναι κορυφή σε όλα του.απλως απολαυστε το.είναι το καλύτερο. Και σαν συσκευή και σαν ταχύτητα και σαν μπαταρία. Και σαν ηχως.
«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

το εχω 2,5 ωρες να φορτισει και ειναι στο 83%.

ποσο θελει να φορτισει;

ευχαριστω!

Δημητρη, τι εγινε? φορτισε ή ακομα?? :lol::lol:

Καλοριζικο φιλε, κορυφαια συσκευη!!

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14