Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M8)

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν είναι bug είναι feature-security.Λύνεται μόνο με root

Δηλαδή θα το έχουμε γενικά στο μέλλον αυτό; Δεν θα διορθωθεί με κάποιο update; Είναι πολύ ενοχλητικό.

3>4

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν είναι bug είναι feature-security.Λύνεται μόνο με root

Nαι Αργυρη οπως θελεις το λες αλλα ειναι ανοητο

Παναγιωτης

Δηλαδή θα το έχουμε γενικά στο μέλλον αυτό; Δεν θα διορθωθεί με κάποιο update; Είναι πολύ ενοχλητικό.

Από όσο γνωρίζω και στο L έτσι θα είναι.Η Google το θεωρεί security feature να μην έχουν πρόσβαση στην εξωτερική sdcard προγράμματα τριτων.

Πανουλη ανόητο ξεανοητο αυτο προστάζει το pure android.Η HTC θα πρέπει να βάλει δικο της file explorer όπως έχει και η Samsung για να αντιμετωπιστει ο συγκεκριμένος περιορισμος

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

καλησπερα , περιμενω και εγω την συσκευη και θελω να ρωτησω κατι διοτι δεν θελω να την πειραξω κα8ολου.

υπαρχει καποιος τροπος χωρις ροοτ να βαλω block για διαφημισεις?

καλησπερα , περιμενω και εγω την συσκευη και θελω να ρωτησω κατι διοτι δεν θελω να την πειραξω κα8ολου.

Όσο πιο λίγες free εφαρμογές, τόσο λιγότερες διαφημίσεις.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Όσο πιο λίγες free εφαρμογές, τόσο λιγότερες διαφημίσεις.

Ναι βρε παιδιά, σωστά, καταλάβετε το ορισμένοι, σιγά το κόστος να αγοράσετε 10 αντε 20 εφαρμογές που σας ενδιαφέρουν, ειδικά αν μιλάμε σε βάθος χρόνου είναι τίποτα.

Παίρνουμε τηλέφωνα των 600€ και μετά ψάχνουμε add Block για να μη δώσουμε 2€ για 1 εφαρμογή! !!!

Τέλος πάντων με την ευκαιρία να πω ότι εδώ που δουλεύω ήταν κάποιος που είχε το Μ8 γατί το ξαναείδα λίγο.

Σε σχέση με το S5 που έχω είναι πιο ωραίο αν και εμένα μου αρκεί που με το S5 είμαι πιο ξενιαστος γιατί δεν είναι τόσο μη μου άπτου κ είναι και αδιάβροχο.

Στο μενού μου θύμιζε τα αεράτα nexus 5 που είχα ο τρόπος που κυλούσε, αλλά στις εφαρμογές που άνοιγα δεν είχε διαφορά απ το S5.

Πιο πολύ με ενδιέφερε η κάμερα του και εκεί παιδιά δε ξέρω τι λέτε αλλά είναι η μέρα με τη νύχτα υπέρ του S5 φυσικά.

Ειδικά εγώ έχω καταργήσει ακόμα και το 1020 που έχω μαζί γιατί με καλύπτει η φωτογραφική του S5 σε ποιότητα.

Κατά τα άλλα επειδή είμαι πρακτικός τύπος πάνω όλα του έκανα 1 κλήση και μου φάνηκε πολύ δυνατό σε αυτό το τομέα,περίπου σα το S5 που έχω τώρα και καμία σχέση με nexus 5 η LG G2 που υπέφεραν, και σημειωτέον δεν έχουμε καλό σήμα εδώ.

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Ναι βρε παιδιά, σωστά, καταλάβετε το ορισμένοι, σιγά το κόστος να αγοράσετε 10 αντε 20 εφαρμογές που σας ενδιαφέρουν, ειδικά αν μιλάμε σε βάθος χρόνου είναι τίποτα.

Παίρνουμε τηλέφωνα των 600€ και μετά ψάχνουμε add Block για να μη δώσουμε 2€ για 1 εφαρμογή! !!!

Τέλος πάντων με την ευκαιρία να πω ότι εδώ που δουλεύω ήταν κάποιος που είχε το Μ8 γατί το ξαναείδα λίγο.

Σε σχέση με το S5 που έχω είναι πιο ωραίο αν και εμένα μου αρκεί που με το S5 είμαι πιο ξενιαστος γιατί δεν είναι τόσο μη μου άπτου κ είναι και αδιάβροχο.

Στο μενού μου θύμιζε τα αεράτα nexus 5 που είχα ο τρόπος που κυλούσε, αλλά στις εφαρμογές που άνοιγα δεν είχε διαφορά απ το S5.

Πιο πολύ με ενδιέφερε η κάμερα του και εκεί παιδιά δε ξέρω τι λέτε αλλά είναι η μέρα με τη νύχτα υπέρ του S5 φυσικά.

Ειδικά εγώ έχω καταργήσει ακόμα και το 1020 που έχω μαζί γιατί με καλύπτει η φωτογραφική του S5 σε ποιότητα.

Κατά τα άλλα επειδή είμαι πρακτικός τύπος πάνω όλα του έκανα 1 κλήση και μου φάνηκε πολύ δυνατό σε αυτό το τομέα,περίπου σα το S5 που έχω τώρα και καμία σχέση με nexus 5 η LG G2 που υπέφεραν, και σημειωτέον δεν έχουμε καλό σήμα εδώ.

Ετςι είναι Μανο και εγώ την πλοιοψηφια των εφαρμογών μου τις έχω αγοράσει.

Αλίμονο δηλαδή πληρώνουμε ενα σκασμό λεφτά για κινητά και ενα 30-40 ευρώ να μην δώσουμε που στην τελική για παντα δικές μας ειναι και για όλες τις android συσκευές.

Εγώ πάντως μόνο σε htc,Sony και Nokia έχω κατασταλάξει,δεν ασχολούμαι με τους Κορεάτες.

Και του χρόνου θα κοντοραχτυπηθουν το z4 με m9 και οποιο με κερδίσει συνολικά σαν πρόταση.

Για φέτος το z2.

Αν βελτιώσει την κάμερα η htc,βάλει μεγαλύτερη μπαταρία να μου βγάζει 2 ημέρες και να μειώσει τα bezels θα ειναι ψηλά στη λίστα μου.

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Παίρνουμε τηλέφωνα των 600€ και μετά ψάχνουμε add Block για να μη δώσουμε 2€ για 1 εφαρμογή!.

Το θέμα είναι πως πολλές εφαρμογές (αν μιλάμε για Ελληνικές η πλειοψηφία) έχουν μόνο δωρεάν έκδοση και αναγκαστικά μένεις με τις διαφημισεις.

ρυθμίσεις >τροφοδοσία:

Κατάσταση Αδράνειας on ή off;

Γρήγορη εκκίνηση και τερματισμός λειτουργίας, check ή όχι;

3>4

Kαλησπερα οχι δυστυχως δεν υπαρχει τροπος χωρις ρουτ και αυτα που γραφουν για πληρωμενες εφαρμογες ας μου πει καποιος για ποιο εορτολογιο μιλανε και ποιες Ελληνικες εφαρμογες,οι περισσοτερες ειναι free επομενως...ρουτ only

Παναγιωτης

σε ευχαριστω πολυ pafimal που απαντησες στην ερωτηση που εκανα χωρις να βγαλεις ιχνος κομπλεξ οπως οι προηγουμενοι.

ρυθμίσεις >τροφοδοσία:

Κατάσταση Αδράνειας on ή off;

Γρήγορη εκκίνηση και τερματισμός λειτουργίας, check ή όχι;

Ναι και στα δυο εχω.Δεν ξερω γιατι.ετσι τα εχω αφησει

Θοδωρής

σε ευχαριστω πολυ pafimal που απαντησες στην ερωτηση που εκανα χωρις να βγαλεις ιχνος κομπλεξ οπως οι προηγουμενοι.

Οff topic

Δεν καταλαβαινω που ειδες το κομπλεξ.Τα παιδια σωστα αναφερθηκαν οτι καποιες εφαρμογες πρεπει να τις αγοραζουμε γιατι οι πιο πολλοι ειναι τζαμπατζηδες. Τωρα για ελληνικες εφαρμογες που οι δημιουργοι περιοριζονται στις αναγκαστικες διαφημισεις και οχι στην αγορα κλειδιου απο το χρηστη, αυτο ειναι θεμα των δημιουργων των εφαρμογων και σιγουρα οχι κομπλεξ αυτων που σου απαντησαν.

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

τοτε ζητω συγνωμη που δεν διατυπωσα σωστα την ερωτηση και την καταλαβε μονο ο pafimal.

επισεις συγνωμη για τον τροπο που απαντησα.

Συγνώμη κιόλας, αλλά για να καταλάβω, όλοι εσείς που πέσατε να τον φάτε τον άνθρωπο θέλετε να μου πείτε ότι στο μόνο σημείο που σας ενοχλούν οι διαφημίσεις είναι οι free εφαρμογές? Προσωπικά σχεδόν όλες τις εφαρμογές που χρησιμοποιώ τις έχω αγοράσει κι επίσης έχω αγοράσει πολλές που δεν χρησιμοποιώ καν, αλλά στο κινητό μου είχα, έχω και θα έχω πάντα adblock, γιατί δεν παίζει να προσπαθώ εγώ να σερφάρω με 3G ή H, που σέρνονται στην Ελλάδα και να έχω τον κάθε ηλίθιο που διατηρεί ένα site και θέλει να γίνει πλούσιος από αυτό, να μου έχει πεντακόσιες διαφημίσεις να ανοίγουν και να μου τρώνε τζάμπα και τα mb. Adblock και πάλι adblock...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Προσωπικά σχεδόν όλες τις εφαρμογές που χρησιμοποιώ τις έχω αγοράσει κι επίσης έχω αγοράσει πολλές που δεν χρησιμοποιώ καν, αλλά στο κινητό μου είχα, έχω και θα έχω πάντα adblock, γιατί δεν παίζει να προσπαθώ εγώ να σερφάρω με 3G ή H, που σέρνονται στην Ελλάδα και να έχω τον κάθε ηλίθιο που διατηρεί ένα site και θέλει να γίνει πλούσιος από αυτό, να μου έχει πεντακόσιες διαφημίσεις να ανοίγουν και να μου τρώνε τζάμπα και τα mb. Adblock και πάλι adblock...

Συγγνώμη φίλε μου αλλά δεν είναι έτσι.Ναι ενοχλητικές είναι σιγουρα από την δική μας πλευρά ως χρήστες , ειδικά μερικές σελίδες που είναι φορτωμενες με δεκάδες banner.Κανείς όμως δε πρόκειται να φτιάξει και να συντηρήσει ένα website αν δεν έχει κανένα απολύτως οικονομικό όφελος, είτε μας αρέσει είτε όχι.Ειναι απλά ένα αναγκαίο κακό.

Συγγνώμη φίλε μου αλλά δεν είναι έτσι.Ναι ενοχλητικές είναι σιγουρα από την δική μας πλευρά ως χρήστες , ειδικά μερικές σελίδες που είναι φορτωμενες με δεκάδες banner.Κανείς όμως δε πρόκειται να φτιάξει και να συντηρήσει ένα website αν δεν έχει κανένα απολύτως οικονομικό όφελος, είτε μας αρέσει είτε όχι.Ειναι απλά ένα αναγκαίο κακό.

Σωστο και αυτο αλλα ειναι κριμα να ανοιγεις πχ το εορτολογιο και να σου γεμιζει ενα σωρο αχρηστα πραγματα διαφημισεις κλπ,adaway απο την πλευρα μου παντα,ειναι ενας απο τους λογους που ρουταρω την συσκευη μου:)

Παναγιωτης

Συγνώμη κιόλας, αλλά για να καταλάβω, όλοι εσείς που πέσατε να τον φάτε τον άνθρωπο θέλετε να μου πείτε ότι στο μόνο σημείο που σας ενοχλούν οι διαφημίσεις είναι οι free εφαρμογές? Προσωπικά σχεδόν όλες τις εφαρμογές που χρησιμοποιώ τις έχω αγοράσει κι επίσης έχω αγοράσει πολλές που δεν χρησιμοποιώ καν, αλλά στο κινητό μου είχα, έχω και θα έχω πάντα adblock, γιατί δεν παίζει να προσπαθώ εγώ να σερφάρω με 3G ή H, που σέρνονται στην Ελλάδα και να έχω τον κάθε ηλίθιο που διατηρεί ένα site και θέλει να γίνει πλούσιος από αυτό, να μου έχει πεντακόσιες διαφημίσεις να ανοίγουν και να μου τρώνε τζάμπα και τα mb. Adblock και πάλι adblock...

Καμια αντιρρηση.Το ιδιο κανω και εγω και ας εχω αγορασει αρκετες. Το post μου αναφεροταν κυριως στο χαρακτηρισμο

Στο Μ8 συνεχίζουν να είναι διαθέσιμα μόνο 2 γίγα για εφαρμογές κλπ? Δεν γλυτώνω το μήνυμα "insufficient storage space" τότε! Το παθαίνω στο S2 μου και είναι πολύ ενοχλητικό παρόλο που οι περισσότερες εφαρμογές έχουν μεταφερθεί στην κάρτα μνήμης. Δεν μπορείς να κάνεις Updates σαν άνθρωπος.
Shit Happens!!!

Στο Μ8 συνεχίζουν να είναι διαθέσιμα μόνο 2 γίγα για εφαρμογές κλπ? Δεν γλυτώνω το μήνυμα "insufficient storage space" τότε! Το παθαίνω στο S2 μου και είναι πολύ ενοχλητικό παρόλο που οι περισσότερες εφαρμογές έχουν μεταφερθεί στην κάρτα μνήμης. Δεν μπορείς να κάνεις Updates σαν άνθρωπος.

Τι εννοείς; Το τηλέφωνο δεν έχει ξεχωριστό παρτισιον για εφαρμογες...

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Καλημερες! Εδω και 2 μερες βρισκομαι στο χωριο μου, που ειναι στην ορεινη Φθιωτιδα.

Παροτι το μερος αυτο ειναι "ξεχασμενο", η ταχυτητα του ιντερνετ με το m8 ειναι πρωτογνωρη. Εχω ερθει εδω με πολλα κινητα (iPhone 5, 5S, Lumia 1020, G2, S4 κ.α.) και το m8 ειναι αλλου. Παρακολουθω ανετα 1080p video στο youtube, το σερφαρισμα ειναι νερακι και το σημα ειναι παντα Η+ και 3G. Το αξιοπεριεργο ειναι οτι και τα προαναφερθεντα κινητα ειχαν το ιδιο σημα, κανενα ομως την ταχυτητα του m8! Αν δεν εκανε η cosmote καποια αναβαθμιση στο δικτυο της εδω (πραγμα πολυ χλωμο) τοτε μιλαμε για τεραστια διαφορά.

ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Καλημερες! Εδω και 2 μερες βρισκομαι στο χωριο μου, που ειναι στην ορεινη Φθιωτιδα.

Παροτι το μερος αυτο ειναι "ξεχασμενο", η ταχυτητα του ιντερνετ με το m8 ειναι πρωτογνωρη. Εχω ερθει εδω με πολλα κινητα (iPhone 5, 5S, Lumia 1020, G2, S4 κ.α.) και το m8 ειναι αλλου. Παρακολουθω ανετα 1080p video στο youtube, το σερφαρισμα ειναι νερακι και το σημα ειναι παντα Η+ και 3G. Το αξιοπεριεργο ειναι οτι και τα προαναφερθεντα κινητα ειχαν το ιδιο σημα, κανενα ομως την ταχυτητα του m8! Αν δεν εκανε η cosmote καποια αναβαθμιση στο δικτυο της εδω (πραγμα πολυ χλωμο) τοτε μιλαμε για τεραστια διαφορά.

Ποιο χωριό;Γιατί εγώ θα το τσεκάρω την επόμενη εβδομάδα στο χωριό (Μενδενιτσα) που είναι το απόλυτο 2g και μόνο με cosmote

Τι εννοείς; Το τηλέφωνο δεν έχει ξεχωριστό παρτισιον για εφαρμογες...

Καλημέρα! Εννοώ αν γίνεται ότι κ στο S2 που πχ από τα 16γιγα εσωτερικής μνήμης, τα 2 είναι system storage για εφαρμογές, τα 11, 5 σαν εσωτερική SD κ τα υπόλοιπα εξαφανισμένα για τις ανάγκες του λειτουργικού.

Shit Happens!!!

Καλημέρα! Εννοώ αν γίνεται ότι κ στο S2 που πχ από τα 16γιγα εσωτερικής μνήμης, τα 2 είναι system storage για εφαρμογές, τα 11, 5 σαν εσωτερική SD κ τα υπόλοιπα εξαφανισμένα για τις ανάγκες του λειτουργικού.

Καλημέρα Όχι αυτό δεν ισχύει στο Μ8

Παναγιωτης

Καλημέρα Όχι αυτό δεν ισχύει στο Μ8

Τέλειο!! "Απεριόριστος" χώρος για εφαρμογές επιτέλους! Ευχαριστώ.

Shit Happens!!!