Giannis_79 Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 (edited) Πείτε μας από μπαταρία βελτίωση έχουμε δηλαδή κρατάει τώρα περισσότερο από την 4.4 και γενικά αξίζει να πάμε στην 6? Έχω ακόμα την 4.4 Εγώ αδερφέ θα έλεγα ότι είναι κρίμα να μη χαίρεσαι το κινητό σου 100% επειδή στο τέλος της μέρας θα έχεις 30% και όχι 50% μπαταρία. Γιαυτό το λόγο η γνώμη μου είναι ότι ακόμα και η 5.0.1 παρόλα τα leaks που έχει αξίζει. Στο κινητό μου η διαφορά στην μπαταρία από 5.0.1 σε 6.0 είναι τεράστια κυρίως όταν το κινητό είναι σε αναμονή. Γενικά η αναβάθμιση σε 6.0 πιστεύω αξίζει και με το παραπάνω σε όλα τα επίπεδα. Edited January 31, 2016 by Giannis_79 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nantofs Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Ωραία τότε αλλά μετά την 6 δεν είδα εδώ μέσα να γράφουν εντυπώσεις το φόρουμ έχει μηδαμινη κίνηση. Σίγουρα κάτι δεν πάει καλά με την 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Ωραία τότε αλλά μετά την 6 δεν είδα εδώ μέσα να γράφουν εντυπώσεις το φόρουμ έχει μηδαμινη κίνηση. Σίγουρα κάτι δεν πάει καλά με την 6 Φίλε μου μείνε όπως είσαι. Αν έχεις υποψίες ότι κάτι δεν πάει καλά δεν αξίζει τον κόπο. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nantofs Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Αυτό θα κάνω μέχρι να βγει μια σωστή έκδοση όπως η 4.4 χωρίς κανένα σφάλμα στην μπαταρία η στο λειτουργικό ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ περίμενα με την 6 η μπαταρία να κρατάει περισσότερο και η διαθέσιμη ραμ να είναι περισσότερη. Όπως και οι εφαρμογές να κλείνουν με την μια ολες και όχι μια μια . Για να δούμε τι θα δούμε στο τέλος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paliopaido86 Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 (edited) Έπιασε το χειροκινητο με clear data και force stop....ειχα κανει 3 φορες restart και τωρα μολις εκανα, ζητουσε permissions to mail app που ηταν οκ. Πλεον θα τα πιασω ενα ενα για να τα διορθώσω. σε ευχαριστω πολυ! Τελικά μόνο για μια φορά έπιασε ο παραπάνω τρόπος. Ο πραγματικος λογος για το bug των permissions τουλάχιστον για έμενα ήταν το "lux lite" . Oποιοδήποτε dimmer app δημιουργεί θέμα με τα permissions άλλα και με την επιλογή "επόμενο" η "εγκατάστασή" όταν προσπαθούμε να setaroume ένα apk που είναι αποθηκευμένο στην κάρτα η στην εσωτερική μνήμη. καλό βράδυ! Edited January 31, 2016 by paliopaido86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
math3 Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 (edited) Από τη μία έχεις αυτά..Φόρτισα πλήρως και όλο το βράδυ, 6 ώρες και κάτι δεν έπεσε ούτε 1%.Που είναι πολύ καλά νέα.Από την άλλη, μπαίνει το τηλέφωνο σε extreme power mode, έχω 6%, χτυπάει κλήση το σηκώνω και μόλις τελειώνει η κλήση κλείνει και το τηλέφωνο..Από το 6%!! Edited February 1, 2016 by math3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Καλησπέρα σας νομίζω πως τα ηχεία μου έχουν πέσει λίγο σε ένταση και πιστεύω ότι είναι από σκόνες και τέτοια και θέλω να τα καθαρίσω όπως βλέπω σε βίντεο στο YouTube. Το έχει επιχείρηση κάνεις μήπως να με συμβουλέψει τι να προσέχω?? Τελικά έτριψα τα ηχεία με την οδοντόβουρτσα όπως είδα σε βίντεο και έχει καλό αποτέλεσμα για όποιον θέλει!! Πιστολάκι για τα μαλλιά, όχι σταθερά σ ένα σημείο μέχρι να ξεκολλήσουν οι γρίλιες. Καθαρίζεις τη σκόνη και τα ξανατοποθετείς. Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Ερώτηση.. με lollipop είχαμε επιλογή να αποθηκεύονται π.χ αρχεία από Bluetooth , download απευθείας στην sd. Αυτή η επιλογή υπήρχε στο υπομενου του αποθηκευτικού χώρου στις ρυθμίσεις. Πλέον δεν υπάρχει πια εκεί τουλάχιστον.. μήπως μεταφέρθηκε πουθενά αλλού Κ δεν το έχω ανακαλύψει ακόμα ή την κατάργησαν? Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REVOIL Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Από τη μία έχεις αυτά..Φόρτισα πλήρως και όλο το βράδυ, 6 ώρες και κάτι δεν έπεσε ούτε 1%.Που είναι πολύ καλά νέα.Από την άλλη, μπαίνει το τηλέφωνο σε extreme power mode, έχω 6%, χτυπάει κλήση το σηκώνω και μόλις τελειώνει η κλήση κλείνει και το τηλέφωνο..Από το 6%!! Αυτό φαίνεται είναι θέμα calibration της μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos154 Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Πιστολάκι για τα μαλλιά, όχι σταθερά σ ένα σημείο μέχρι να ξεκολλήσουν οι γρίλιες. Καθαρίζεις τη σκόνη και τα ξανατοποθετείς. Ευχαριστώ αλλά ξανά κολλάει μόνο του μετά?? Η πρέπει να κάνω κάτι εγώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Αν δε κολλάει ζεσταίνεις λίγο την κόλλα που υπάρχει πάνω στις γρίλιες Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Τελικά η δόνηση μας άφησε χρόνους. Η συσκευή είναι αγορασμένη από σκρουτζομαγαζο. Που απευθύνομαι για service ; Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Τελικά η δόνηση μας άφησε χρόνους. Η συσκευή είναι αγορασμένη από σκρουτζομαγαζο. Που απευθύνομαι για service ; Kαλημερα μιλας στην htc και σου στελνει courier να παραλαβει την συσκευη βγαζεις sd και σιμ βγαζεις και μια φωτοτυπια την αποδειξη και την δινεις στον courier η συσκευη θα παει στην αρβατο. http://www.htc.com/gr/ και εδω το τηλ της αρβατο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=317816 Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Kαλημερα μιλας στην htc και σου στελνει courier να παραλαβει την συσκευη βγαζεις sd και σιμ βγαζεις και μια φωτοτυπια την αποδειξη και την δινεις στον courier η συσκευη θα παει στην αρβατο. http://www.htc.com/gr/ και εδω το τηλ της αρβατο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=317816 Ευχαριστώ. Αν δεν θέλω courier μπορώ να πάω κατευθείαν στην αρβατο και να δώσω το κινητό; Δεν έχω και άλλο κινητό να παίρνει nano sim οπότε πρέπει να πάω cosmote και να τους ζητήσω μια Micro sim για να την βάλω στο s4 που έχω για δεύτερο. Και όταν το φτιάξουν πάλι πίσω cosmote για το ανάποδο. πφφφφ μπέρδεμα ... Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Ευχαριστώ. Αν δεν θέλω courier μπορώ να πάω κατευθείαν στην αρβατο και να δώσω το κινητό; Δεν έχω και άλλο κινητό να παίρνει nano sim οπότε πρέπει να πάω cosmote και να τους ζητήσω μια Micro sim για να την βάλω στο s4 που έχω για δεύτερο. Και όταν το φτιάξουν πάλι πίσω cosmote για το ανάποδο. πφφφφ μπέρδεμα ... Nαι νομιζω πως μπορεις να πας απο εκει αλλα παρτους ενα τηλ πρωτα , πεταξου στο πλαισιο ασ πουμε και αγορασε ενα ανταπτωρακι και βαλε την σιμ σου και εισαι ετοιμος. Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Nαι νομιζω πως μπορεις να πας απο εκει αλλα παρτους ενα τηλ πρωτα , πεταξου στο πλαισιο ασ πουμε και αγορασε ενα ανταπτωρακι και βαλε την σιμ σου και εισαι ετοιμος. Ωραίος αυτό με το ανταπτωρακι δεν το ήξερα. Τώρα ψάχνω την απόδειξη αλλά τζίφος. Λες να μου κάνουν θέμα ή δεν υπάρχει πρόβλημα. Το είχα πάρει από το stechi.gr Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Ωραίος αυτό με το ανταπτωρακι δεν το ήξερα. Τώρα ψάχνω την απόδειξη αλλά τζίφος. Λες να μου κάνουν θέμα ή δεν υπάρχει πρόβλημα. Το είχα πάρει από το stechi.gr Κοιτα λογικα αφου εισαι εντος εγγυησης δεν υπαρχει θεμα το βλεπουν απο το ιμει της συσκευης αλλα για καλο και για κακο παρτους ενα τηλ και ενημερωσε πως δεν βρισκεις την αποδειξη ειτε την htc ειτε τη αρβατο για να γλυτωσεις την οποιαδηποτε ταλαιπωρια. Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Κοιτα λογικα αφου εισαι εντος εγγυησης δεν υπαρχει θεμα το βλεπουν απο το ιμει της συσκευης αλλα για καλο και για κακο παρτους ενα τηλ και ενημερωσε πως δεν βρισκεις την αποδειξη ειτε την htc ειτε τη αρβατο για να γλυτωσεις την οποιαδηποτε ταλαιπωρια. Σε ευχαριστώ και πάλι. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Τελικά η δόνηση μας άφησε χρόνους. Η συσκευή είναι αγορασμένη από σκρουτζομαγαζο. Που απευθύνομαι για service ; Φίλε jonos δοκίμασες να κάνεις μια επαναφορά? Το είχα πάθει παλιότερα με ένα σονυ και έστρωσε με επαναφορά. Στο δικό μου τώρα..Το bug με την οθόνη που δεν ξεκλειδωνε λυθηκε με update οθόνης κλειδώματος από το play Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Φίλε jonos δοκίμασες να κάνεις μια επαναφορά? Το είχα πάθει παλιότερα με ένα σονυ και έστρωσε με επαναφορά. Στο δικό μου τώρα..Το bug με την οθόνη που δεν ξεκλειδωνε λυθηκε με update οθόνης κλειδώματος από το play Ναι φίλε μου αλλά δεν ... Μόλις μίλησα με αρβατο. Θα τους το πάω σήμερα αύριο και όπως μου είπαν δεν χρειάζονται απόδειξη. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaterialDefender Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Καλησπέρα, είχα βάλει την Android Revolution 45 και θέλω να κάνω update στην 53, θα θέλει clean install ή μπορώ και από πάνω χωρίς να χάσω προγράμματα κλπ? Παράθεση The more things change, the more they stay the same... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Καλησπέρα, είχα βάλει την Android Revolution 45 και θέλω να κάνω update στην 53, θα θέλει clean install ή μπορώ και από πάνω χωρίς να χάσω προγράμματα κλπ? Καθαρη εγκατασταση ειναι με το τελευταιο ευρωπαικο firmware Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaterialDefender Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Καθαρη εγκατασταση ειναι με το τελευταιο ευρωπαικο firmware Το fastboot getvar all εμφανίζει αυτά (bootloader) version: 0.5 (bootloader) version-bootloader: 3.19.0.0000 (bootloader) version-baseband: 1.25.214500021.06G (bootloader) version-cpld: None (bootloader) version-microp: None (bootloader) version-main: 4.16.401.13 (bootloader) version-misc: PVT SHIP S-ON (bootloader) serialno: xxxxxx (bootloader) imei: xxxxxx (bootloader) imei2: Not Support (bootloader) meid: 00000000000000 (bootloader) product: m8_ul (bootloader) platform: hTCBmsm8974 (bootloader) modelid: 0P6B10000 (bootloader) cidnum: HTC__Y13 (bootloader) battery-status: good (bootloader) battery-voltage: 0mV (bootloader) partition-layout: Generic (bootloader) security: on (bootloader) build-mode: SHIP (bootloader) boot-mode: FASTBOOT (bootloader) commitno-bootloader: f063fb42 (bootloader) hbootpreupdate: 11 (bootloader) gencheckpt: 0 all: Done! finished. total time: 0.000s έχω το latest? Εάν όχι αυτό θα εγκατασταθεί με την AR53? Παράθεση The more things change, the more they stay the same... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Δεν έχεις το latest. Θα πρέπει να το φλασαρεις χειροκίνητα Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaterialDefender Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Δεν έχεις το latest. Θα πρέπει να το φλασαρεις χειροκίνητα Μπορείς να μου δώσεις πληροφορίες πως να το κάνω? Thanx! Παράθεση The more things change, the more they stay the same... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts