kollatos Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Παίδες προσοχή με την διαμόρφωση ως εσωτερικού χώρου γιατί: 1) Μετά η κάρτα δεν είναι προσβάσιμη από καμία συσκευή εκτός από το τηλέφωνο, ούτε καν σε recovery δεν θα δουλεύει και 2) Ο χώρος δεν προστίθεται στην εσωτερική μνήμη, αλλά το τηλέφωνο θα διαβάζει την εξωτερική σαν εσωτερική μόνο. Δηλαδή αν έχετε μια κάρτα 32Gb και την διαμορφώσετε σαν εσωτερική δεν θα έχετε 48 (16+32) αλλά μόνο 32 της εξωτερικής με όλα τα θετικά και αρνητικά (ταχύτητα).. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Δυόμιση μέρες στατιστικά στο 10% http://i67.tinypic.com/xepptw.png Ξέρετε κάποιο τρόπο καλιμπραρισματος της μπαταρίας γιατί με τα βάλε βγάλε το καλώδιο με τα φλασαρίσματα της ΜΜ και τα μισοφορτισματα τις τελευταίες μέρες μου κάνει κάτι κουλά.. Μπορεί να κατεβαίνει κανονικά το ποσοστό αλλά κάποιες φορές όταν μπαίνει σε αδράνεια να κατέβει δύο με τέσσερις μονάδες ξαφνικά μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Να το αφήσω να ξεφορτισει τελείως και να το πάω σερί μέχρι το 100%? Να σημείωσω ότι γενικά το προσέχω ,κανω πλήρεις φορτισεις και σπανίως το αφήνω να πέσει κάτω από το 15% . Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 (edited) και πως την κανουμε αποκρυπτογραφηση μετα? Στην δεύτερη επιλογή η κρυπτογράφηση είναι υποχρεωτική και δεν υπάρχει δυνατότητα απενεργοποίησης. Άρα αυτό που χρειάζεσαι είναι η πρώτη επιλογή. Όταν συνδέεις το κινητό θα γίνεται να διαβάσεις τα αρχεία σου σε κάθε περίπτωση. Edited January 26, 2016 by gms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaki14567 Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Καταλαβα εμας δεν μας συμφερει δηλαδη να το κανουμε αυτο εκτος αν εχουμε καμια 32η64αρα καρτα και θελουμε να το φορτωσουμε το κινητο...ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Και πάλι δε νομίζω να αξίζει γιατί θα χάσεις σε ταχύτητα.. Εκτός αν έχεις καμία Samsung pro plus ή SanDisk extreme pro. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaki14567 Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Και πάλι δε νομίζω να αξίζει γιατί θα χάσεις σε ταχύτητα.. Εκτός αν έχεις καμία Samsung pro plus ή SanDisk extreme pro. μπα νομιζω φιλε συντοπιτη και τετοιες καρτες να εχεις καποια στιγμη θα παρεις καινουργιο κινητο που κακα τα ψεμματα μαξιμουμ δυο χρονια αντε τρια κατα μεσο ορο ορισμενοι τα κραταμε...μεχρι να βγει το επομενο NEXT BIG THING της HTC το m10 που ελπιζω να ειναι το δεκα το καλο....αληθεια ξερει κανενας τιποτα για αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 μπα νομιζω φιλε συντοπιτη και τετοιες καρτες να εχεις καποια στιγμη θα παρεις καινουργιο κινητο ... Η κάρτα δεν πάει χαμένη αν πάρεις καινούριο κινητό. Απλά μεταφέρεις τα αρχεία στον υπολογιστή, την κάνεις φορματ, την βάζεις στο καινούριο κινητό και ξανά αντιγραφείς τα αρχεία σου. Να ληφθεί ωστόσο υπόψιν ότι και την ταχύτερη κάρτα να έχεις, πάλι χάνεις ταχύτητα λόγω της κρυπτογράφησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 μπα νομιζω φιλε συντοπιτη και τετοιες καρτες να εχεις καποια στιγμη θα παρεις καινουργιο κινητο που κακα τα ψεμματα μαξιμουμ δυο χρονια αντε τρια κατα μεσο ορο ορισμενοι τα κραταμε...μεχρι να βγει το επομενο NEXT BIG THING της HTC το m10 που ελπιζω να ειναι το δεκα το καλο....αληθεια ξερει κανενας τιποτα για αυτο? Σ ένα πρόσφατο tweet διαβάσαμε "if you like the A9 you re gonna love the M10" Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Τέτοια εικόνα μέσα από το σπίτι με την lollipop δεν είχα. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160127/b57644ab9cfa640f00e8f1beb0461c03.jpg Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaki14567 Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 ωραια δν το ηξερα αυτο...ελπιζω να μην το κανουν σαν το α9 γτ οντως μοιαζει με iphone.ζηταμε πολλα ? qhd οθονη 5' η 5,2' snapdragon 820 32gb με καρτα μνημης 21camera ακομα καλυτερα ηχεια αυτα :P :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 (edited) ωραια δν το ηξερα αυτο...ελπιζω να μην το κανουν σαν το α9 γτ οντως μοιαζει με iphone.ζηταμε πολλα ? qhd οθονη 5' η 5,2' snapdragon 820 32gb με καρτα μνημης 21camera ακομα καλυτερα ηχεια αυτα :P :P Δε μοιαζει το Α9 με iPhone, το iPhone μοιαζει με HTC ONE M7. QHD οθονη σε 5-5.2 ιντσες το μονο που θα κανει ειναι να τρωει τσαμπα μπαταρια χωρις να προσφερει τιποτα απολυτως. Ακομα καλυτερα ηχεια σε "σκαρι" κινητου τηλεφωνου δε νομιζω οτι μπορουν να μπουν! Edited January 27, 2016 by megatr0n Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Εντυπωση μου προκαλει παντως που ενω πηρε ΜΜ το Μ8, στο Site στις ειδησεις δεν αναφερθηκε τιποτα, ενω οταν πηρε το G4 γραφτηκε κανονικα. Καλα δε συζηταω αμα παρει κανα s6/Note 5 MM τι θα γινει στην κεντρικη σελιδα! :lol::lol: Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Εντυπωση μου προκαλει παντως που ενω πηρε ΜΜ το Μ8, στο Site στις ειδησεις δεν αναφερθηκε τιποτα, ενω οταν πηρε το G4 γραφτηκε κανονικα. Καλα δε συζηταω αμα παρει κανα s6/Note 5 MM τι θα γινει στην κεντρικη σελιδα! :lol::lol: Πάτος ή HTC από διαφήμιση και στο Myphone.gr ... :D http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=429984 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=428815 Γιατί περιμένεις να γράψουν τίποτα για το m9 που ξεκίνησε χθες; Βέβαια θα μου πεις ότι ψηφίστηκε η μεγαλύτερη απογοήτευση του 2015 ... χαχαχα Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 1) Στο widget music είχα την εικόνα του άλμπουμ και πλέον όχι. Επίσης υπήρχε ένα πράσινο κυκλάκι που έδειχνε σε ποιο σημείο της διάρκειας του τραγουδιού ήταν. Δεν υπάρχει ούτε αυτό. Το κυκλάκι όντως έφυγε αλλά προβάλλεται η εικόνα των άλμπουμ. Είτε η εικόνα στον φάκελο με το κομμάτι που παίζει, ή η εικόνα που είναι ενσωματωμένη στο αρχείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
math3 Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Το κυκλάκι όντως έφυγε αλλά προβάλλεται η εικόνα των άλμπουμ. Είτε η εικόνα στον φάκελο με το κομμάτι που παίζει, ή η εικόνα που είναι ενσωματωμένη στο αρχείο. Μπα σε μένα δεν εμφανίζει τίποτα. Κάπου διάβασα ότι ίσως παίζει ρόλο το ότι τα έχω αποθηκευμένα στην κάρτα. Δε ξέρω γιατί όμως. Οι φάκελοι δεν έχουν αλλάξει καθόλου. χύμα μέσα τα mp3 και τις εικόνες των άλμπουμ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Μπα σε μένα δεν εμφανίζει τίποτα. Κάπου διάβασα ότι ίσως παίζει ρόλο το ότι τα έχω αποθηκευμένα στην κάρτα. Δε ξέρω γιατί όμως. Οι φάκελοι δεν έχουν αλλάξει καθόλου. χύμα μέσα τα mp3 και τις εικόνες των άλμπουμ.. Περίεργο. Και εμένα η μουσική στην κάρτα είναι. Δοκίμασε το εξής. Κάνε μία εκκαθάριση cache και data στην εφαρμογή Μουσική, άνοιξε το ίντερνετ και ξανά άνοιξε την εφαρμογή Μουσική. Θα σε ρωτήσει αν θέλεις να λαμβάνει αυτόματα από το ίντερνετ τα εξώφυλλα των άλμπουμ. Πάτα Ναι και δες άμα θα τα εμφανίσει τώρα στο widget. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Μετά από μια βδομάδα με ΜΜ έχω να δώσω πολλά credits στην google and HTC!Το σκίζω το λιώνω το κινητό και πραγματικά δεν κολλάει πουθενά....πουθενά όμως! Επίσης τελικά παρατηρώ πολύ καλύτερη κατανάλωση μπαταρίας...μου κρατάει άνετα πάνω από μέρα! Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimaiallou Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Καλημέρα, χθες το απόγευμα κάποια στιγμή θέλησα να τσεκάρω καταναλώσεις και πάτησα να μπω στο GSam battery και μου έβγαλε πως η εφαρμογή δεν είναι εγκατεστημένη (εννοείται πως ήταν) και μου εμφάνιζε το εικονίδιο της εφαρμογής αχνό...ψάχνοντας λίγο το κινητό είδα πως το ίδιο γινόταν και σε άλλες εφαρμογές...την GSam battery την επανεγκατέστησα και έπαιξε κανονικά, τις άλλες τις άφησα για σήμερα, όπου πριν οτιδήποτε έκανα μια επανεκκίνηση και ως δια μαγείας όλα μια χαρά...τι περίεργο ήταν αυτό, έχει συμβεί σε κάποιον κάτι παρόμοιο? Παράθεση πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα, κρύβεται...η μαμά του που τον ξεματιάζει :lol: ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Αυτό που αναφέρεις μου θυμίζει παλιές εποχές που μετέφερα εφαρμογές στην sd και είχα συχνά data corruption που "χαλούσε" τις εφαρμογές που είχα μεταφέρει στην sd. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimaiallou Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Αυτό που αναφέρεις μου θυμίζει παλιές εποχές που μετέφερα εφαρμογές στην sd και είχα συχνά data corruption που "χαλούσε" τις εφαρμογές που είχα μεταφέρει στην sd. Έχεις δίκιο, ξέχασα να αναφέρω πως κάποιες αν όχι όλες τις εφαρμογές τις είχα γυρίσει στην κάρτα μνήμης. Παράθεση πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα, κρύβεται...η μαμά του που τον ξεματιάζει :lol: ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 (edited) Καμιά φορά, αλλά όχι πάντα, όταν υπάρχει data corruption στην sd, εμφανίζονται αρχεία στον φάκελο LOST.DIR που βρίσκεται στην sd. Αν βρεις αρχεία εκεί μέσα, αυτό επιβεβαιώνει ότι καταστράφηκαν δεδομένα από την sd. Μερικές αιτίες που προκαλούν καταστροφή δεδομένων στην sd είναι, συχνές επανεκκινήσεις όσο γίνεται εγγραφή στην sd, εξαγωγή της sd χωρίς ασφαλή κατάργηση, bug του λογισμικού και στην χειρότερη περίπτωση ελαττωματική κάρτα ή card slot στην συσκευή. Edited January 28, 2016 by gms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nippon Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Να κάνω κάποιες παρατηρήσεις και να μου πείτε τις γνώμες σας. 1) Στο widget music είχα την εικόνα του άλμπουμ και πλέον όχι. Επίσης υπήρχε ένα πράσινο κυκλάκι που έδειχνε σε ποιο σημείο της διάρκειας του τραγουδιού ήταν. Δεν υπάρχει ούτε αυτό. 2) Το google services σχεδόν πάντα είναι κοντά στο 10% το οποίο νομίζω είναι μεγάλο ποσοστό. Όταν δεν χρησιμοποιώ το τηλέφωνο είναι πάντα πρώτο σε κατανάλωση. Είναι λογικό αυτό; 3) Εδώ και 2 μέρες στο gsam στο ποσοστό που λέει πόσο έχεις μιλήσει στο τηλέφωνο(phone) μου το έχει πάντα 0 και σβησμένο από πάνω με μία γραμμή και το phone radio είναι και αυτό 0. Ότι δηλαδή δεν έχει σήμα οπότε δεν δείχνει και τις κλίσεις. Το έχει και κανείς άλλος αυτό το θέμα; 4) Και με το held awake τι παίζει; Πάντα έχει διπλάσιο χρόνο από το screen.. 1) Δεν γνωριζω να σου απαντησω 2) Ασε μονο το location σαν permission στα google play services και κανε restart και clear cache. Σημειωση: Αμα εχεις εφαρμογες της Google περαν των Maps και Youtube θα εχεις προβλημα. Το Keep π.χ. Θελει τρελα permissions... Απο τοτε που αφησα το location μονο δεν εχουν ξαναεμφανιστει τα google play services. 3)Θελει permissions στο phone να δωσεις για να στα εμφανισει αυτα το gsam. Γενικα το gsam μου εμφανιζοταν συνεχεια στο power menu των ρυθμισεων του κινητου σαν εφαρμογη που δουλευει με κλειςτη οθονη πραγμα ορθο αλλα οχι και στην πρωτη ή δευτερη θεςη της καταναλωςης... Επιςης το gsam αλλες φορες εμφανιζε οτι το google play store ετρωγε την πιο πολυ μπαταρια, αλλες φορες το google play services κτλ... 4)Και εμενα στο keep awake μου εμφανιζε 5%. Απο τοτε που το επαγκατεστησα και σε συνδιαςμο με αυτο που σου εγραψα στο 2) πια εχω ελαχιστα wakelocks και καλυτερη αυτονομια. Clear cache σε στοκ κινητο κανεις: Με κλειστο κινητο πατας παρατεταμενα το volume down και το power button μεχρι να σου εμφανισει ενα μενου. Εκει επιλεγεις την επιλογη recovery. Οταν στην οθονη σου εμφανιστει η εικονα του κινητου με ενα κοκκινο τριγωνο κρατα πατημενο το power button και πατα μια φορα το volume up. Εκει θα σου βγει το recovery menu. Εκει διαλεγεις clear cache και μετα κανεις restart. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimaiallou Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Καμιά φορά, αλλά όχι πάντα, όταν υπάρχει data corruption στην sd, εμφανίζονται αρχεία στον φάκελο LOST.DIR που βρίσκεται στην sd. Αν βρεις αρχεία εκεί μέσα, αυτό επιβεβαιώνει ότι καταστράφηκαν δεδομένα από την sd. Μερικές αιτίες που προκαλούν καταστροφή δεδομένων στην sd είναι, συχνές επανεκκινήσεις όσο γίνεται εγγραφή στην sd, εξαγωγή της sd χωρίς ασφαλή κατάργηση, bug του λογισμικού και στην χειρότερη περίπτωση ελαττωματική κάρτα ή card slot στην συσκευή. Καλημέρα κι ευχαριστώ για τη βοήθειά σου, λοιπόν πήγα να κοιτάξω τον φάκελο LOST.DIR όπως μου είπες και διαπίστωσα πως δεν διάβαζε την SD κάρτα. Έκανα ασφαλή κατάργηση την ξαναέβαλα και "τσουπ"! ξαναεμφανίστηκαν οι εφαρμογές. Παράθεση πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα, κρύβεται...η μαμά του που τον ξεματιάζει :lol: ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos154 Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 (edited) Καλησπέρα σας νομίζω πως τα ηχεία μου έχουν πέσει λίγο σε ένταση και πιστεύω ότι είναι από σκόνες και τέτοια και θέλω να τα καθαρίσω όπως βλέπω σε βίντεο στο YouTube. Το έχει επιχείρηση κάνεις μήπως να με συμβουλέψει τι να προσέχω?? Τελικά έτριψα τα ηχεία με την οδοντόβουρτσα όπως είδα σε βίντεο και έχει καλό αποτέλεσμα για όποιον θέλει!! Edited January 31, 2016 by nikos154 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nantofs Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Πείτε μας από μπαταρία βελτίωση έχουμε δηλαδή κρατάει τώρα περισσότερο από την 4.4 και γενικά αξίζει να πάμε στην 6? Έχω ακόμα την 4.4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts