Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M8)

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για να δικαιολογηθω και λίγο. Ολες τις συσκευές τις πείραζα. Από IPhone με jailbreak μέχρι note 2 και g2 που εκανα root γιαυτο και τρελαίνομαι επειδή δεν είχα ξανα ασχοληθεί με htc. Σας ευχαριστώ πολυ για τις απαντήσεις.

Μόνο του το root δεν λέει κάτι.. Να πω ότι θέλεις custom rom ναι εκεί να το καταλάβω και να συμφωνήσω ότι αξίζει να το πειράξεις.

Γενικά πάντως στα htc είναι σχετικά εύκολο. Κάνεις unlock bootloader από htcdev.com, περνάς custom recovery και τέλος τη rom που θέλεις.

Μόνο για root όμως νομίζω θα χρειαστείς και unsecured kernel για να μείνουν οι αλλαγές που θα κάνεις στο /system..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μόνο του το root δεν λέει κάτι.. Να πω ότι θέλεις custom rom ναι εκεί να το καταλάβω και να συμφωνήσω ότι αξίζει να το πειράξεις.

Γενικά πάντως στα htc είναι σχετικά εύκολο. Κάνεις unlock bootloader από htcdev.com, περνάς custom recovery και τέλος τη rom που θέλεις.

Μόνο για root όμως νομίζω θα χρειαστείς και unsecured kernel για να μείνουν οι αλλαγές που θα κάνεις στο /system..

Η τελευταία γραμμή κινέζικα απλά χαχαχα. Εβαλα αγγελία το g2 παιδια και μέχρι Κυριακή κανω παραγγελία. Τετάρτη θα το έχω μου ειπαν. Μέχρι Τετάρτη θα είμαι στο πλαίσιο λογικά μεσα κατασκήνωση

Θοδωρής

Καλησπέρα.

Μου ήρθε ένα γκρι Μ8 σήμερα της Verizon.

Εντάξει, είναι άψογο εμφανισιακά, το Sense και ο SD801 φυσάνε, όλα καλά.

Εκτός από κάτι περίεργο.

Έχω βάλει μέσα την sim από Cosmote αλλά ενώ αναγνωρίζει το δίκτυο και δέχεται κλήσεις κανονικότατα, δεν μπορεί να κάνει εξερχόμενες.

Κατά την κλήση αυτομάτως μπαίνει μπροστά το +1 και ακολουθεί ο αριθμός οπότε η κλήση γίνεται dropped.

Τι κουλό είναι αυτό; Πρώτη φορά αντιμετωπίζω κάτι τέτοιο.

Έχω κάνει hard reset.

HTC Wildfire --> Huawei Ideos X5 --> Samsung Galaxy S3 --> Lumia 920 --> iPhone 5 --> Nexus 5 + HTC One M7 ----> HTC One M8 Gunmetal Grey (32gb) --> ΟnePlus 6 8/128 --> Sony Xperia 5 II (blue) --> Poco F3 8/256 (white)

Ε, και;

Ξεκλείδωτα πωλούνται.

HTC Wildfire --> Huawei Ideos X5 --> Samsung Galaxy S3 --> Lumia 920 --> iPhone 5 --> Nexus 5 + HTC One M7 ----> HTC One M8 Gunmetal Grey (32gb) --> ΟnePlus 6 8/128 --> Sony Xperia 5 II (blue) --> Poco F3 8/256 (white)

Σε 18 ώρες χρήσης δηλαδή σε 1 1/2 μέρα η οθόνη γράφει 5:05 ενεργή καθώς και 1:52 ομιλία.

Βασικά την μερίδα του λέοντος με WiFi αλλά έστω και έτσι το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό.

Μετά το g2 το one m8 είναι μακράν το καλύτερο.

Στην ίδια ακριβώς χρήση με το s5 πάνω από 3:45 οθόνη δεν είδα ποτέ....

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Σε 18 ώρες χρήσης δηλαδή σε 1 1/2 μέρα η οθόνη γράφει 5:05 ενεργή καθώς και 1:52 ομιλία.

Βασικά την μερίδα του λέοντος με WiFi αλλά έστω και έτσι το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό.

Μετά το g2 το one m8 είναι μακράν το καλύτερο.

Στην ίδια ακριβώς χρήση με το s5 πάνω από 3:45 οθόνη δεν είδα ποτέ....

Τέλεια είναι αν αναλογιστεί κανείς ότι έχει μικρότερη μπαταρία απο το g2

Θοδωρής

Τέλεια είναι αν αναλογιστεί κανείς ότι έχει μικρότερη μπαταρία απο το g2

Σωστά...Επίσης παρατηρώ ότι και σε φουλ χρήση 3g η διαφορά δεν είναι χαοτική.

Έχω την εντύπωση αν και θα το δοκιμάσω πρώτα ότι θα έγραφε τουλάχιστον 4+ ώρες ...

Τεσπα η διαχείριση καθώς και η όλη του λειτουργία είναι αξιοθαύμαστη.

Πραγματικά απορώ πως δεν είναι πολύ ψηλά στις πωλήσεις.

Το μόνο ψεγάδι σε σχέση με ότι κυκλοφορεί είναι μόνο η κάμερα και αυτή κάτω από διαφορετικές συνθήκες δηλαδή σε μακρινά γιατί κοντά και βραδυνές είναι πολύ καλή...

Όπως και να έχει είμαι εξαιρετικά ικανοποιημένος με το κινητό παιδιά.

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Έχω την εντύπωση αν και θα το δοκιμάσω πρώτα ότι θα έγραφε τουλάχιστον 4+ ώρες ...

Το μόνο ψεγάδι σε σχέση με ότι κυκλοφορεί είναι μόνο η κάμερα και αυτή κάτω από διαφορετικές συνθήκες δηλαδή σε μακρινά γιατί κοντά και βραδυνές είναι πολύ καλή...

Κάτι διάβασα σήμερα ότι ίσως βγάλει νέα ναυαρχίδα εντός του 14. Γι αυτό ακύρωσε τον διάδοχο του plus.

Θα περιμένω λοιπόν ως το τέλος Σεπτέμβρη και θα αποφασίσω. Μεταξύ αυτού και iPhone 6.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Διαβάζοντας τέτοια σχόλια ανυπομονώ να το πάρω. Μου είπαν Τετάρτη θα το εχω απο xtreme Mobile.

Ακομα δεν ξέρω πως ειναι τα μέσα του αλλα εκ πρώτης άποψης φαίνεται ότι είναι τέλειο.

Κάτι διάβασα σήμερα ότι ίσως βγάλει νέα ναυαρχίδα εντός του 14. Γι αυτό ακύρωσε τον διάδοχο του plus.

Θα περιμένω λοιπόν ως το τέλος Σεπτέμβρη και θα αποφασίσω. Μεταξύ αυτού και iPhone 6.

Μη λες τέτοια και ειμαι στην αναμονή

Θοδωρής

Μετα το Galaxy S2, θεωρω το m8 το καλυτερο κινητο που εχω πιασει στα χερια μου (και εχω αγορασει σχεδον ολες τις ναυαρχιδες τα τελευταια χρονια).

Αυτονομια εκπληκτικη, οθονη, ηχεια, ακουστικο, ολα εξαιρετικα. Ομορφο και ποιοτικο. Ταχυτερο και απο το Nexus 5. Η καμερα δεν ειναι κορυφαια αλλα δεν ειναι το μαυρο χαλι που παρουσιαζουν μερικοι.

Μπραβο HTC!

ΜySmartphone: Oneplus 12 16/512

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Επειδή λεμε για κάμερα. Ενα μισάωρο που ήμουν πλαίσιο και επεζα εβαλα την κάμερα και σχεδόν οοοολες τις λειτουργίες της.

Εντάξει τα mpixels που εχει μας περιορίζουν στις μακρινές αλλα κοντά οπως ειπε και ο Νίκος βγάζει πολυ καλες.

Θα μπορούσα να εχω και καλύτερη εικόνα αν στα ντεμο το πλαίσιο δεν έβαζε εκείνη την κουμουτσα πισω για ασφάλεια (θα μπορούσε να εχει κορδόνι)

Edit. Το χρησιμοποιει κανεις χωρίς θήκη? Κάνει εύκολα γρατζουνιες πίσω?

Edited by tpal
Θοδωρής

@@ Tpal

Τώρα που βγάζουν οι άλλοι καθε 6 μήνες θα μείνει έτσι η HTC.?

Εδω εχω κάποιες φωτογραφίες απο το Μ8. Τις ανέβασα για ενα φίλο οπότε ρίξτε μια ματιά. Δεν είναι τίποτα τοπία κλπ. Τις έβγαλα στο σπίτι της μητέρας μου.

Υπάρχουν και κάποιες συγκριτικές σε μεγέθυνση σε σχέση με το iphone 5s. Αριστερά είναι το Μ8.

https://www.dropbox.com/s/35py0xzut9kbqcy/EFTHIMIS.zip

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

καλησπερα στην παρεα,γνωριζουμε απο expancys εαν ειναι unbranded?γιατι απο ελλαδα γενικα παιζει αρκετα t-mobile.

ναι ειναι σίγουρα unbranded

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Edit. Το χρησιμοποιει κανεις χωρίς θήκη? Κάνει εύκολα γρατζουνιες πίσω?

Ένα δίμηνο πλέον απόλυτα γυμνό και δεν έχει το παραμικρό ούτε πλάτη -περιμετρικά και ούτε οθόνη.:)

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

απο οσα κινητα εχω πιασει το 2014 μεχρι σημερα , Oppo Find7a,S5,G3 το μοναδικο που εκανε κλικ οσον αφορα τον σχεδιασμο την κατασκευη και την πολυτελεια ειναι το Μ8.

Πραγματικα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ κινητο και κορυφαιο και σαν λογισμικο.

@ Τe_Salat ωραιες φωτο στα κοντινα...στα μακρινα ομως χανει σε λεπτομερειες.

Edited by pik.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

@@ Tpal

Εδω εχω κάποιες φωτογραφίες απο το Μ8. Τις ανέβασα για ενα φίλο οπότε ρίξτε μια ματιά. Δεν είναι τίποτα τοπία κλπ. Τις έβγαλα στο σπίτι της μητέρας μου.

Υπάρχουν και κάποιες συγκριτικές σε μεγέθυνση σε σχέση με το iphone 5s. Αριστερά είναι το Μ8.

ωραιες οι φωτογραφιες κωστα!

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ναι ειναι σίγουρα unbranded

σκεφτεται ενας καλος μου φιλος να το αγορασει κ γ αυτο ρωταω τι παιζει γενικα με τα unbranded.βεβαια η διαφορα ειναι αρκετη απο expancys,το ποσο αξιοπιστο ειναι κ εαν ειναι σφραγισμενα δεν ξερω.

Βασικά το expansys είναι ίσως το πιο αξιόπιστο κατάστημα για αγορά μαζί με το αμαζον αλλά έχει τσιμπημένες τιμές...

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Βασικά το expansys είναι ίσως το πιο αξιόπιστο κατάστημα για αγορά μαζί με το αμαζον αλλά έχει τσιμπημένες τιμές...

ετσι εχω ακουσει κ γω,οτι το expancys ειναι εγγυηση.

@@ Tpal

Ένα δίμηνο πλέον απόλυτα γυμνό και δεν έχει το παραμικρό ούτε πλάτη -περιμετρικά και ούτε οθόνη.:)

Ευχαριστώ πολύ και τους δυο σας. Ρώτησα για γρατζουνιες γιατί κάπου διάβασα ότι κάνει εύκολα.

Θοδωρής

Ευχαριστώ πολύ και τους δυο σας. Ρώτησα για γρατζουνιες γιατί κάπου διάβασα ότι κάνει εύκολα.

Το gunmetal είναι σχετικά μαλακό. Το απλό ασημί που είναι σαν το περσινό Μ7 είναι αρκετά γερό. Εγώ δεν έχω θήκη στο Μ7 και δεν βλέπω γραμμές και σημάδια. Προφανώς αν πέσει τα πράγματα είναι διαφορετικά αλλά αυτό ισχύει για όλα.

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Καλησπερα στην παρεα, ενδιαφερομαι για αγορα του εν λογω κινητου και εχω βρει σε πολυ καλη τιμη μια συσκευη απο wind...αυτο που θελω να μαθω μιας και χρησιμοποιω vodafone, ειναι αν θα εχω καποιο θεμα συμβατοτητας. Επισης γνωριζει καποιος αν εχει εφαρμογες της wind πανω?..και αν εχει μπορω να τις απεγκαταστησω?...ευχαριστω πολυ

Καλησπερα στην παρεα, ενδιαφερομαι για αγορα του εν λογω κινητου και εχω βρει σε πολυ καλη τιμη μια συσκευη απο wind...αυτο που θελω να μαθω μιας και χρησιμοποιω vodafone, ειναι αν θα εχω καποιο θεμα συμβατοτητας. Επισης γνωριζει καποιος αν εχει εφαρμογες της wind πανω?..και αν εχει μπορω να τις απεγκαταστησω?...ευχαριστω πολυ

κανενα απολυτως προβλημα δεν θα εχεις.

Λιγο ακυρο ποστ αλλα ετσι για την ιστρια.Μιας και το περιμενω πηγα να βγαλω nano sim.

Λοιπον στον Γερμανο μου λεει η κοπελα για iphone ε? με μια φυσικοτητα οτι μονο το μηλο εχει.

Τις λεω οχι για το m8 και μου κανει παιρνει micro και δεν το ξερετε. Και ηθελε να μου το αποδειξει κιολας.Επεμενε.Τελικα εφυγα.ουτε 5 ευρω δεν τους δινω με τους βισματιες.

Δεν πιστευω να παιρνει οντως micro ? :lol:

Edited by tpal
Θοδωρής