Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M8)

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η αλήθεια είναι ότι αν όντως είναι αυτό το επόμενο one από design δεν διαφέρει κ πολύ από τον προκάτοχό του. Αλλά κακά τα ψέματα.. το m8 είχε θέσει ψηλά τον πήχη. Η κάμερα που ήταν ένα από τα αδύναμα σημεία του αντικαταστάθηκε αλλά τα bezels δείχνει να παραμένουν ,σε μικρότερο βαθμό βέβαια. Το ότι (μαλλον) δεν προτιμάται 2Κ οθόνη συγκαταλέγεται στα θετικα διότι σε αυτα τα μεγέθη οθονών μόνο αρνητικά μπορεί να προσφερει. Όπως είπα και πιο πάνω ας μην βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα μέχρι να έχουμε κάτι χειροπιαστό.
HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά έχει κανείς ιδέα αν το τελευταίο update του Facebook προκάλεσε πρόβλημα συγχρονισμού με το blinkfeed? Δεν μου βγάζει τις νεοτερες αναρτήσεις πλέον. Το έχει κανείς άλλος αυτό? Σημειώστε ότι η αναβάθμιση σε lollipop μου έχει έρθει αλλά δεν την έχω κάνει.

Παιδιά έχει κανείς ιδέα αν το τελευταίο update του Facebook προκάλεσε πρόβλημα συγχρονισμού με το blinkfeed? Δεν μου βγάζει τις νεοτερες αναρτήσεις πλέον. Το έχει κανείς άλλος αυτό? Σημειώστε ότι η αναβάθμιση σε lollipop μου έχει έρθει αλλά δεν την έχω κάνει.

Ναι το παρουσιασε και σε μενα...

Τι ειναι το τεταρτο κουμπι παλι που εμφανιζετε στα βιντεο που βγηκαν? Αμαν ρε HTC

HTC Touch Diamond-Legend-Sensation XE-One X-M7-M8-10 SAMSUNG Galaxy S9+ S21 Ultra

Microsoft Surface pro 8

Ναι το παρουσιασε και σε μενα...

Για κάποιο λόγο που δεν κατάλαβα διορθώθηκε μόνο του χωρίς να κάνω τίποτα. Ούτε restart.

Τι ειναι το τεταρτο κουμπι παλι που εμφανιζετε στα βιντεο που βγηκαν? Αμαν ρε HTC

Δεν ξέρω γιατί αλλά μου κάνει λίγο μούφα το βίντεο....

Will go to heaven for the climate, to hell for the company...

Για κάποιο λόγο που δεν κατάλαβα διορθώθηκε μόνο του χωρίς να κάνω τίποτα. Ούτε restart.

Άκυρο. Το ξαναπαρουσίασε. Σαν bug μου φαίνεται.

Τα videos που έγιναν leak ήταν της HTC.

Άμα τώρα εσύ δεν το πιστεύεις... http://youtu.be/PH5drBUXnco

Και εισαι σιγουρος οτι αυτο δεν θα ειναι το HTC M8i επειδη...?

Και εισαι σιγουρος οτι αυτο δεν θα ειναι το HTC M8i επειδη...?

Δες το 3:36 λεπτό στο βίντεο και θα πάρεις την απάντηση σου.

Παρακαλώ να μη συνεχίσουμε το παιχνίδι των 10 ερωτήσεων άλλο, μιας και σε λιγότερο απο 24 ώρες η HTC θα παρουσιάσει τα νέα μοντέλα εδώ

Τελικά είχε δίκιο κάποιος που έγραφε ότι η εφαρμογή του Facebook με την lollipop καταναλώνει υπερβολικά.

Το διαπίστωσα και με την GSam αλλά και την official εφαρμογή.

Χθες απενεργοποίησα το facebook και το παρακολουθουσα μέσω chrome.

Η διαφορά στην κατανάλωση ήταν κάτι παραπάνω απο εμφανής.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Τελικά είχε δίκιο κάποιος που έγραφε ότι η εφαρμογή του Facebook με την lollipop καταναλώνει υπερβολικά.

Δεν είναι με την lollipop μόνο. Σε Μ7 πριν την αλλαγή είχα το ίδιο πρόβλημα. Έχει περίπου 2 μήνες που η εφαρμογή του Facebook καταναλώνει πολύ.

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Ναι εγώ το έγραψα. Την έβγαλα Και γω χτες βράδυ.

Δείτε τις φωτο. Έχω οθόνη 1:36 και το Facebook χρησιμοποιούσε cpu 3:22.

Edited by SagoniasSlutRose

Κι άντε και την έβγαλες. Μήπως υπάρχει και καμιά εναλλακτική της προκοπής;

Υ.Γ. το περίεργο είναι ότι στο τάμπλετ είναι εξαιρετικά χαμηλά, μόλις στο 0.3%.

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Προς το παρόν χρησιμοποιώ browser. Απλά δεν έρχονται ειδοποιήσεις. Τις βλέπεις μόνο όταν ανοίξεις τον browser.

Θελω themes και new dot view ΑSAP :)

HTC Touch Diamond-Legend-Sensation XE-One X-M7-M8-10 SAMSUNG Galaxy S9+ S21 Ultra

Microsoft Surface pro 8

Καλησπέρα,σήμερα παρέλαβα το εργαλείο και είμαι στο δίλημμα να κάνω ή όχι το πέρασμα από το 4.4.4 σε λολιποπ. Τι γνώμη έχετε;

Edit: είναι και root αλλά αυτή τη στιγμή είναι με την official rom

Edited by pillopoulos

Δεν είναι με την lollipop μόνο. Σε Μ7 πριν την αλλαγή είχα το ίδιο πρόβλημα. Έχει περίπου 2 μήνες που η εφαρμογή του Facebook καταναλώνει πολύ.

Ναι εγώ το έγραψα. Την έβγαλα Και γω χτες βράδυ.

Δείτε τις φωτο. Έχω οθόνη 1:36 και το Facebook χρησιμοποιούσε cpu 3:22.

Σαν τρελή καταναλώνει και σε εμένα που δεν έκανα την αναβάθμιση.Είμαι σε κιτ κατ.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Νομίζω είναι θέμα του App παρά της Λόλιποπ. Και εγώ είχα παρατηρήσει κάτι τρελά σκαλώματα κάποιες μέρες μετά από ένα update. Τώρα πάντως φαίνεται νορμάλ πάλι.

γνωριζουμε εαν το αγορασεις απο το γερμανικο αμαζον,θα περιλαμβανει ελληνικο μενου κ ελληνικη γραμματοσειρα?

Προς το παρόν χρησιμοποιώ browser. Απλά δεν έρχονται ειδοποιήσεις. Τις βλέπεις μόνο όταν ανοίξεις τον browser.

Ο UC browser δουλεύει και με ειδοποιήσεις με ένα μικρο plugin.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Πηγα να κανω ενα restore στην 4.4.4 απο ενα backup που εχω κανει στην 4.4.4 και κολλαει σε αυτη την εικονα και δεν ολοκληρωνει... (το αφησα ολο το βραδυ)

Φυσικα δεν επανερχεται τιποτα και πρεπει να ξαναστησω το κινητο απο την αρχη... γιατι κολλαει περιστρεφοντας τις 2 τελευταιες επιλογες και η μονη λυση ειναι βιαιο restart...

Καμια λυση?

Επισης, τι ειναι αυτο τελικα?

Επανεφερα (εκτος του s-off) το κινητο στην μαμα κατασταση (μεχρι και το relock εφτιαξα σε lock) και δεν λεει να φυγει.

Το βγαζει σε οσους εχουν s-off?

Λόγω s-off το βγάζει.

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.