Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M8)

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έλαβα και εγώ την αναβάθμιση.

Μετά από κάθε update κάνουμε και Hard reset ή δεν κερδίζουμε τίποτα;

Έχω μπει στην πρίζα να κάνω ένα "μαζεματάκι".

Ειδικά από την στιγμή που είναι minor update για κανέναν λόγο! Με την έλευση του L βλέπουμε! Αν και είμαι σίγουρος πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα συνήθως εγώ κάνω επαναφορά για ψυχολογικούς λόγους στα major updates :p

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ειδικά από την στιγμή που είναι minor update για κανέναν λόγο! Με την έλευση του L βλέπουμε! Αν και είμαι σίγουρος πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα συνήθως εγώ κάνω επαναφορά για ψυχολογικούς λόγους στα major updates :p

Κι εγώ δεν έκανα τίποτα. Τρέχει τέλεια και μετά από 2 μήνες που το έχω διατηρεί την ταχύτητα του οπως την πρώτη μέρα.

Θέλω κάποια στιγμή να του κάνω ένα καθαρισμα γιατί τον πρώτο καιρό είχα κάνει διάφορες δοκιμές.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Ειναι αρκετά πιθανό ότι το M9 θα παίξει στις 5,2".

Το Μ7 είχε 4,7", λιγότερες από το s4, g2, z1. Το Μ8 ομοίως, λιγότερες από τα υπόλοιπα, με λίγα λόγια η HTC δείχνει ότι δεν την ενδιαφέρει ιδιαιτερα να μπει στο παιχνίδι των ιντσών σε σχέση με τους υπόλοιπους.

Οπότε μια οθόνη στις 5,2-5,3 είναι πιθανό σενάριο. Το ελπίζω δηλ...

T-mob 102 κατεβάζω κ εγώ πάραυτα!!!

Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10

Current: Huawei Mate 10 Pro

Και εγω ακομα περιμένω να παραλάβω με τα "εξαιρετικά" ΕΛΤΑ που έμπλεξα ...

Τουλάχιστον απο τι διαβάζω στο γερμανικό ηρθε η αναβάθμιση οποτε θα τα κανω όλα πριν το στήσω νοικοκυρεμένα

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

Μήπως χρησιμοποιείς θήκη? Γιατί κι εγώ με το s με την θήκη είχα πρόβλημα..

οχι και χωρις θήκη το ιδιο προβλημα υπαρχει http://s13.postimg.org/cqfjvjl03/10726461_10204775471648688_126645050_n.jpg

Το κινητό το έχω αγοράσει απο κατάστημα του skroutz (εισαγώμενο) γνωρίζει κανείς τι γίνεται με την εγγύηση με καλύπτει το ελληνικό service της Htc ??? και Αν ναι αν δεν έχω απόδειξη αγοράς τι γίνεται ?

Edited by Villis
Προσθήκη παράθεσης

Φίλος με σουηδικό την έχει πάρει εδώ και καμιά δύο εβδομάδες. Μου κάνει εντύπωση η καθυστέρηση.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Αυτο ειναι το τοπικ για το τηλεφωνο σου ?

Υπάρχουν σε παλαιότερα μηνύματα αλλά και στο YouTube με σχετική αναζήτηση.

Βάζεις σε μια βατονετα μικρη ποσότητα οδοντόκρεμας. Τρίβεις το γυαλί με κυκλικές κινήσεις για 1-2 λεπτά. Μετά καθαρίζεις προσεκτικά την επιφάνεια με καθαρή βατονετα και τέλος το τρίβεις ελαφρά με μια άλλη που της έχεις ρίξει μια σταγόνα ασετον.

Αν λέω κατι λάθος, ας με διορθώσουν όσοι το έκαναν.

Πάντως δεν συμβαίνει σε όλες τις συσκευές. Υπάρχουν παιδιά εδώ μέσα που το έχουν από τον Απρίλιο χωρίς να έχει θολώσει.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Δεν νομίζω να είναι placebo αλλά μετά το τελευταίο update παρατηρώ καλύτερη διαχείριση μπαταρίας (6h screen time για πλάκα) και πολύ πιο ωραία γραφικά

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Δεν νομίζω να είναι placebo αλλά μετά το τελευταίο update παρατηρώ καλύτερη διαχείριση μπαταρίας (6h screen time για πλάκα) και πολύ πιο ωραία γραφικά

Ισχύει τρομερή διαχείριση. Έπιασα 6 ώρες με μικτή χρήση. Τελεία. Μένουμε με το τηλέφωνο για καιρό. Μπράβο δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο. Έρωτας

Θοδωρής

Με συνεχες σκαλισμα και ενεργο το wifi σχεδον ολη μερα ειτε συνδεδεμενο ειτε απλα επειδη το ξεχασα ( κατι που στο note 3 γινοταν πολυ συχνα ) ποσες ωρες βγαζετε η λετε οτι θα μπορεσει να βγαλει ?

Φιλικά Σπύρος

Με συνεχες σκαλισμα και ενεργο το wifi σχεδον ολη μερα ειτε συνδεδεμενο ειτε απλα επειδη το ξεχασα ( κατι που στο note 3 γινοταν πολυ συχνα ) ποσες ωρες βγαζετε η λετε οτι θα μπορεσει να βγαλει ?

7 ώρες οθόνη σε 15 με 18 ώρες χρήσης.

Γενικά 6 ώρες οθόνη σε μια ημέρα

Edited by tpal
Θοδωρής

Δηλαδη μου λες οτι αγορασα ενα τηλεφωνο που εκτος απο ομορφοτερο θα μου βγαζει την διπλασια ωρα οθονης απο τι μου εβγαζε το note 3 . Και ο βλακας δεν το ειχα παρει οταν ειχε πρωτοβγει . Μενει τωρα να παραλαβω καποια στιγμη...

Φιλικά Σπύρος

Δηλαδη μου λες οτι αγορασα ενα τηλεφωνο που εκτος απο ομορφοτερο θα μου βγαζει την διπλασια ωρα οθονης απο τι μου εβγαζε το note 3 . Και ο βλακας δεν το ειχα παρει οταν ειχε πρωτοβγει . Μενει τωρα να παραλαβω καποια στιγμη...

Είμαι στο 50% τώρα με 4 ώρες οθόνη και14 εκτός φόρτισης

Θοδωρής

Που να έρθει και το L!!! :happy:

Εγώ είμαι περίπου στις 5:30 - 6:00 ώρες στο 24ωρο με 3 mail accounts (2 exchange) fb messenger,viber,whatsapp, και 3g/wifi συνεχώς.

ΠΟΛΥ underrated συσκευή το m8...

Που να έρθει και το L!!! :happy:

Εγώ είμαι περίπου στις 5:30 - 6:00 ώρες στο 24ωρο με 3 mail accounts (2 exchange) fb messenger,viber,whatsapp, και 3g/wifi συνεχώς.

ΠΟΛΥ underrated συσκευή το m8...

Για όσους δεν ξέρουν ναι είναι υποτιμημένη.

Εμένα μ έχει κάνει να αδιαφορώ για οτιδήποτε νέο βγαίνει.

Δεν βλέπω κάποιο λόγο να πάω σε κάτι άλλο.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Έχετε βάλει κανένα greenify και έχετε τόσο καλούς χρόνους? Εμένα πάει κάπου 4-5 ώρες οθόνη μέσα στη μέρα.

Έχετε βάλει κανένα greenify και έχετε τόσο καλούς χρόνους? Εμένα πάει κάπου 4-5 ώρες οθόνη μέσα στη μέρα.

Κινείσαι μήπως συνεχώς;

Εξαρτάται την χρήση. Υπάρχουν κάποιες λειτουργίες που αυξάνουν πολύ την κατανάλωση.

Προσωπικά είμαι στοκ ;)

Εμένα μετά το update εξαφανίστηκε το ultra power saving mode εσείς προσέξατε κάτι?να πω ότι είναι T-Mobile de

Όχι εγώ το έχω κανονικά Γερμανικό HTC_102 (Extreme power saving mode φαντάζομαι εννοείς)

ναι Extreme power saving mode ήθελα να πω.....δεν ξέρω γιατί δεν το βλέπω σε εμένα ενώ με την την 4.4.3 υπήρχε...παράξενα πράγματα