Alfie_86 Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Έλα να σου δείξω με το δικό μου που ισιώνει κιόλας.:) Χαχα το flex το δικό σου είναι από γεννησιμιού του ευλυγιστο!Ειλικρινά πάντως είναι θλιβερό αν συμβαίνει αυτό στα iPhones!! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Αυτός που κυκλοφόρησε το βίντεο έκανε τεστ και σε Μ8. Το πίεσε βέβαια στο κέντρο πίσω, σπρώχνοντας ουσιαστικά με τα δάχτυλα την μπαταρία που βρίσκεται από πίσω και κόντεψε να πετάξει την οθόνη έξω. Φυσικά δεν στράβωσε το Μ8 αφού το μέταλλο έχει διπλάσιο πάχος απο του iphone. Γενικά τα τεστ οπως τα έκανε ειναι λάθος για όλες τις συσκευές. Το τηλέφωνο το βάζουμε στην τσέπη πάντα με την οθόνη προς τα μέσα.. Αρα αν κάτσουμε ενω το έχουμε στην πίσω τσέπη η δύναμη ασκείται απο την πλευρά της οθόνης προς τα πισω. Το ίδιο και στον μηρό. Επίσης η πίεση ασκείται σε όλο το πλάτος. Για να δει κάποιος την αντοχή θα πρέπει να παρομοιάζει στο τεστ του όσο γίνεται πραγματικές συνθήκες. Για μένα μόνο το μεγάλο iPhone κινδυνεύει. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 εχουμε κανενα προβλημα με αναβαθμισεις κλειδωματα bloatwareκτλ Πήρα την αναβάθμιση λίγο αργότερα από τους άλλους. Κλειδωμένα είναι όλα το ίδιο. Bloatware δεν έχει, εμφανίζεται μόνο το logo κατά την εκκίνηση για μερικά δευτερόλεπτα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Χαχα το flex το δικό σου είναι από γεννησιμιού του ευλυγιστο!Ειλικρινά πάντως είναι θλιβερό αν συμβαίνει αυτό στα iPhones!! Εντάξει νομιζω ότι το έχουν ξεχειλωσει λίγο το θεμα.Φυσικά φταίει και η Apple που έχει δώσει την εικόνα "εγώ δεν κάνω λάθη" και την περίμεναν στη γωνία.Είχε και ένα άκυρο update στο ios χθες,οπότε καταλαβαίνεις τι κράξιμο έπεσε. Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Πήρα την αναβάθμιση λίγο αργότερα από τους άλλους. Κλειδωμένα είναι όλα το ίδιο. Bloatware δεν έχει, εμφανίζεται μόνο το logo κατά την εκκίνηση για μερικά δευτερόλεπτα. μπορω να το ρουταρω,α περασω ρομ,να το μετατρεψω σε gpe κτλ ή εχω περιορισμους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 μπορω να το ρουταρω,α περασω ρομ,να το μετατρεψω σε gpe κτλ ή εχω περιορισμους; Δεν έχω κάνει τίποτα ακόμα, αλλά 99.99% δεν έχει θέμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Δεν έχω κάνει τίποτα ακόμα, αλλά 99.99% δεν έχει θέμα. ayto to 0.01% φοβαμαι:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 μπορω να το ρουταρω,α περασω ρομ,να το μετατρεψω σε gpe κτλ ή εχω περιορισμους; Όλοι ερχόμενοι από nexus αυτό ρωτάμε, αλλά τελικά όταν δουλέψεις το sense μετά μένεις σ'αυτό. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Όλοι ερχόμενοι από nexus αυτό ρωτάμε, αλλά τελικά όταν δουλέψεις το sense μετά μένεις σ'αυτό. :) δεν εχεις αδικο..ειχα το m7 πριν και ηταν εκλπηκτικο... πρεπει να ποσεξω κατι αλλο πριν την αγορα του;καμερα,οθονη,να ειναι κολλημενο καλα(ειχε το m7 κατι προβληματα)..κατι αλλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 δεν εχεις αδικο..ειχα το m7 πριν και ηταν εκλπηκτικο... πρεπει να ποσεξω κατι αλλο πριν την αγορα του;καμερα,οθονη,να ειναι κολλημενο καλα(ειχε το m7 κατι προβληματα)..κατι αλλο... Στο Μ8 δε χρειάζεται να προσέξεις κάτι, δεν έχει τα προβλήματα που είχε στις αρχές το Μ7. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Δες την κάμερα πίσω αν έχει μικρές μικρές γρατζουνιές και αν οι φωτο που τραβάει είναι καθαρές και όχι θολές. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 http://www.gsmarena.com/htc_m8_eye_with_13mp_duo_camera_set_to_land_in_october-news-9770.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Δεν νομίζω να ισχύει όντως κάτι τέτοιο αφού οι φωτογραφίες που έχει δώσει η htc δείχνουν ένα είδος κάμερας με παράξενο σχήμα σαν action camera πάντως από τι φαίνεται αξίζει το κόπο να περιμένουμε μέχρι Οκτώβρη πριν προχωρήσω στην άλλαγη εν τέλει Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Δεν νομίζω να ισχύει όντως κάτι τέτοιο αφού οι φωτογραφίες που έχει δώσει η htc δείχνουν ένα είδος κάμερας με παράξενο σχήμα σαν action camera πάντως από τι φαίνεται αξίζει το κόπο να περιμένουμε μέχρι Οκτώβρη πριν προχωρήσω στην άλλαγη εν τέλει Είναι διπλό το event από ό,τι λέγεται. Ένα κινητό και η action cam. Δεν είμαι σίγουρος όμως ότι ισχύει το παραπάνω, θα είναι σαν να υποβαθμίζεται το M8 πολύ γρήγορα και όλη η Ultrapixel καμπάνια. Από την άλλη βέβαια είναι αρκετός κόσμος που φοβάται τα 4ΜΡ και μπορεί να το αγοράσει τώρα. Εγώ θα περίμενα κάτι τέτοιο να γίνει στο Μ9 ίσως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Ένα Μ8 με μια νορμάλ κάμερα είναι. Το βγάζει για να τονώσει τις πωλήσεις μέχρι τέλος Μάρτη που θα βγει το Μ9. Δεν μ ενοχλεί καθόλου. Ίσα ίσα που θα έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε το πόσο καλά τα πάει μια τέτοια κάμερα γιατί πιθανότατα θα βάλουν και στο Μ9 κάποια αντίστοιχη. Προσωπικά είμαι ικανοποιημένος από την UltraPixel γιατί χρησιμοποιώ το τηλέφωνο σαν κάμερα μόνο σε κοντινά πλάνα και συνθήκες φωτισμού δωματίου. Άρα δεν θα ήθελα μια κάμερα που δεν τα καταφέρνει καλά στις παραπάνω περιπτώσεις απλά για να έχω καλύτερη ευκρίνεια στα μακρινά πλάνα και Crop. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Ένα Μ8 με μια νορμάλ κάμερα είναι. Το βγάζει για να τονώσει τις πωλήσεις μέχρι τέλος Μάρτη που θα βγει το Μ9. Δεν μ ενοχλεί καθόλου. Ίσα ίσα που θα έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε το πόσο καλά τα πάει μια τέτοια κάμερα γιατί πιθανότατα θα βάλουν και στο Μ9 κάποια αντίστοιχη. Προσωπικά είμαι ικανοποιημένος από την UltraPixel γιατί χρησιμοποιώ το τηλέφωνο σαν κάμερα μόνο σε κοντινά πλάνα και συνθήκες φωτισμού δωματίου. Άρα δεν θα ήθελα μια κάμερα που δεν τα καταφέρνει καλά στις παραπάνω περιπτώσεις απλά για να έχω καλύτερη ευκρίνεια στα μακρινά πλάνα και Crop. Όπως τα λέει ο Κώστας, προσωπικά το 95% των φωτογραφιών μου είναι κοντινά πλάνα οπότε η Ultrapixel αποδίδει τα μέγιστα.. ;) Φυσικά δεν θα πούμε όχι σε ένα M9 με 8άρα Ultrapixel! Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlk_2005 Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Καλημέρα σ'ολους. Με την μετάβαση από m7 σε M8 σχετικά με τον ήχο του δεύτερου παρατήρησα ότι σαν να υπολείπεται κάπως έναντι του m7. Δηλ. μου φαίνεται πιο σιγανό σε ένταση. Τον ίδιο ήχο κλήσης πχ. ενώ πριν τον είχα στο 70% τώρα πρέπει να είναι στο 100% για να ακουστεί καλά. Είναι ιδέα μου ή ισχύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Καλημέρα σ'ολους. Με την μετάβαση από m7 σε M8 σχετικά με τον ήχο του δεύτερου παρατήρησα ότι σαν να υπολείπεται κάπως έναντι του m7. Δηλ. μου φαίνεται πιο σιγανό σε ένταση. Τον ίδιο ήχο κλήσης πχ. ενώ πριν τον είχα στο 70% τώρα πρέπει να είναι στο 100% για να ακουστεί καλά. Είναι ιδέα μου ή ισχύει; Έχει πιο καθαρό ήχο νομίζω πιο βαθύ Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Καλημέρα σ'ολους. Με την μετάβαση από m7 σε M8 σχετικά με τον ήχο του δεύτερου παρατήρησα ότι σαν να υπολείπεται κάπως έναντι του m7. Δηλ. μου φαίνεται πιο σιγανό σε ένταση. Τον ίδιο ήχο κλήσης πχ. ενώ πριν τον είχα στο 70% τώρα πρέπει να είναι στο 100% για να ακουστεί καλά. Είναι ιδέα μου ή ισχύει; Ιδέα σου είναι, σε σύγκριση με 2 m7 συναδέλφων το m8 έχει καλύτερο και δυνατότερο ήχο, με μικρή διαφορά πάντως. Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlk_2005 Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 (edited) Ναι αλλά σε ένταση;Μήπως παίζει ρόλο ή απουσία του beats audio ; Edited September 27, 2014 by hlk_2005 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Έχω ένα θέμα με τον αισθητήρα αυτόματου φωτισμού της οθόνης. Είναι συνέχεια στο Full. Που βρίσκεται ο αισθητήρας; Μήπως φταίει το glass; Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Πήρα το dual sim από mediamarkt Γερμανίας και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα, δεν υπάρχει η γλώσσα των ελληνικών! Έκανα το λάθος και έβαλα πρώτα την γερμανική sim αλλά μετά από εργοστασιακες ρύθμισης έβαλα πρώτη την ελληνική sim και πάλι δεν εμφάνισε τα ελληνικά! Και απ'ότι βλέπω το morelocale ζητά να είσαι ρουτ πλέον αν κατάλαβα καλά! Υπάρχει κάποια λύση στο πρόβλημα; Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Πήρα το dual sim από mediamarkt Γερμανίας και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα, δεν υπάρχει η γλώσσα των ελληνικών! Έκανα το λάθος και έβαλα πρώτα την γερμανική sim αλλά μετά από εργοστασιακες ρύθμισης έβαλα πρώτη την ελληνική sim και πάλι δεν εμφάνισε τα ελληνικά! Και απ'ότι βλέπω το morelocale ζητά να είσαι ρουτ πλέον αν κατάλαβα καλά! Υπάρχει κάποια λύση στο πρόβλημα; Όταν έκανες επαναφορά είχες μέσα την ελληνική SIM η την έβαλες αφού το άνοιξες; Σε μένα πάντως δούλεψε η επαναφορά. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Έχω ένα θέμα με τον αισθητήρα αυτόματου φωτισμού της οθόνης. Είναι συνέχεια στο Full. Που βρίσκεται ο αισθητήρας; Μήπως φταίει το glass; Cyberon Voice Commander GR. το απεγκατέστησα και όλα εντάξει. Ήταν η τελευταία εφαρμογή που είχα εγκαταστήσει. Να προσπαθήσω να την επανεγκαταστήσω ή θα έχω λέτε το ίδιο αποτέλεσμα; Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Cyberon Voice Commander GR. το απεγκατέστησα και όλα εντάξει. Ήταν η τελευταία εφαρμογή που είχα εγκαταστήσει. Να προσπαθήσω να την επανεγκαταστήσω ή θα έχω λέτε το ίδιο αποτέλεσμα; Ίσως Ναι ίσως όχι. Αν δεν βαριέσαι το βάζεις και βλέπεις αν συνεχίσει σούταρε το μια και καλή Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts