stsalkit Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Ρυθμισεις προσαρμογη προσθηκη εφαρμογων και γραφικων στοιχειων και απο εκει τσεκαρεις τα widget στο ρολοι καιρου την δευτερη ερωτηση σου δεν την καταλαβα τι ακριβως θελεις να κανεις? Σε ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση. Σχετικά με το δεύτερο - αν ρίξεις μια ματιά στην αμέσως προηγούμενη σελιδα υπάρχει screenshot της home screen και θα δεις ότι έχει την λέξη "εξω" πάνω από τις εφαρμογές. Αν θυμάμαι καλά έχει την δυνατότητα να έχεις διαφορετικές εφαρμογές ανάλογα με το που είσαι (άλλες για το σπίτι, άλλες για την δουλειά κλπ.). Παράθεση Σωτήρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Σε ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση. Σχετικά με το δεύτερο - αν ρίξεις μια ματιά στην αμέσως προηγούμενη σελιδα υπάρχει screenshot της home screen και θα δεις ότι έχει την λέξη "εξω" πάνω από τις εφαρμογές. Αν θυμάμαι καλά έχει την δυνατότητα να έχεις διαφορετικές εφαρμογές ανάλογα με το που είσαι (άλλες για το σπίτι, άλλες για την δουλειά κλπ.). Παλι απο την ιδια διαδρομη που σου ειπα θα διαλεξεις το widget αρχικη οθονη sense θα το βαλεις στην οθονη σου και θα δεις το πιεστε για εξατομικευηση απο εκει θα διαλεξεις τι θελεις. Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pillopoulos Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Δεν έχω λόγια για την αναβάθμιση. Ποτέ δεν έχω κάνει factory reset και τώρα βλέπω ότι είναι πιο γρήγορο ακόμα και από τότε που το πρωτοανοιξα. Η αλήθεια είναι ότι γίνεται πολύ καλύτερη διαχείριση μνήμης τώρα. Κάτι με τις εφαρμογές web banking αν γνωρίζει κάποιος αν κάνω factory reset χρειάζονται ξανά ενεργοποίηση πχ όπως όταν αλλάζεις συσκευή; Ναι, με το factory reset, χρειάζονται όλα επαναρυθμιση απ 'την αρχή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flampouras Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 (edited) Ημουν ρουτ.Εκανα επαναφορα απο μπακαπ της οριτζιναλ ρομ πριν φλασαρω καινουργια.Εβαλα και το στοκ ρικοβερι,παω να κανω την αναβαθμιση σε 6 και μου βγαζει αυτο.Πριν την αναβθμιση μ εβγαλε 3 πολυ μικρες αναβαθμισεις,τις εκανε κανονικα..Καμια ιδεα; https://www.dropbox.com/s/eowd4ylu5acgfzy/12576128_1091580937540279_1595504810_n.png?dl=0 Edited January 19, 2016 by flampouras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
math3 Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Καλησπέρα, μου ήρθε και εμένα το update. Ακόμη δεν έχω καθαρή εικόνα του βέβαια αλλά θα δούμε. Ξέρει κάποιος γιατί δε μου εμφανίζει τις εικόνες από τα άλμπουμ των τραγουδιών? Και επίσης τα τραγούδια τα βρίσκω μόνο σαν songs. artists albums είναι κενά. Τι μπορεί να φταίει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nantofs Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Έχω την 4.4 για να πάρω την 6 πρέπει να περάσω από την 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Περίεργο που δεν σου εχει έρθει ακόμα. Έχουμε το ιδιο cid. Μόλις μου ήρθε και εμένα....Αλλά θα την κάνω αύριο με την ησυχία μου,γιατί θα πρέπει να κάνω κτίσιμο του κινητού από την αρχή! Πάντως μέχρι στιγμής βλέπω θετικά μηνύματα! Εμένα κυρίως με ενδιαφέρει να συνεχιστεί αυτή η απροβλημάτιστη εμπειρία χρήσης και να γίνει και ακόμη καλύτερη! Πχ,αυτό το lagρισματακι όταν πατάς το κουμπί για το multitask εξαλειφθηκε;; Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Να κάνω μια ερώτηση, μετά από το update στην 6 κάποια system utils φαίνεται να μην έχουν πρόσβαση στη μνήμη του τηλεφώνου. Πχ ανοιγω το gallery και δεν έχει τίποτα μέσα. Ή η κάμερα για παράδειγμα δεν δείχνει τι φωτό πήρε,παρόλο που αποθηκεύεται σωστά. Επίσης δεν μπορώ να αλλάξω ringtone γιατί δεν βλέπει κανένα μέσα, ούτε τα defaults. Τέλος ή μουσική επίσης δεν βλέπει κανένα αρχείο. Το ότι υπάρχουν τα αρχεία μέσα το επιβεβαίωνω με κάποιο file explorer. Αν ανοιξω ένα αρχείο ήχου με τη μουσική από τον file explorer παίζει κανονικά. Έχω ψάξει τα permissions στο storage, υπάρχουν κανονικά. Καμία ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terisds Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Έκανα την αναβάθμιση,και δεν μπορώ να βρω την ρύθμιση για το που θέλω να γίνεται η αποθήκευση,στην κάρτα,η στο τηλέφωνο,γνωρίζει κάποιος; Άκυρο,το βρήκα,γίνεται από τις ρυθμίσεις της κάμερας. Παράθεση Αμοίβεστε περί πάρτης!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrimis Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Έχω την 4.4 για να πάρω την 6 πρέπει να περάσω από την 5 Αν κανεις ελεγχο για ενημερωσεις λογικα θα σε παει μονο του.νομιζω οτι πρωτα θα σου βρει την 5 και μετα την 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Την εβαλα κι εγω στο δικο μου και θα το δουλεψω 4-5 μερες για να δω τι γινεται και με την μπαταρια. Με μια πρωτη ματια φαινεται πολυ καλη! Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Δοκίμασε κανείς να κάνει wipe cache ? Προσπάθησα να μπω στο μενού του recovery αλλά μου βγάζει ένα κόκκινο τρίγωνο με θαυμαστικό..μπορεί κάποιος να το δοκιμάσει Κ να μου πει? Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrimis Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Δοκίμασε κανείς να κάνει wipe cache ? Προσπάθησα να μπω στο μενού του recovery αλλά μου βγάζει ένα κόκκινο τρίγωνο με θαυμαστικό..μπορεί κάποιος να το δοκιμάσει Κ να μου πει? Το δοκιμασα και εγω χθες και μου εκανε το ιδιο.αλλα επειδη ειχα καιρο να κανω υπεθεσα οτι ειχα ξεχασει τον συνδιασμο κουμπιων που παταμε μετα την επιλογη bootloader Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Το δοκιμασα και εγω χθες και μου εκανε το ιδιο.αλλα επειδη ειχα καιρο να κανω υπεθεσα οτι ειχα ξεχασει τον συνδιασμο κουμπιων που παταμε μετα την επιλογη bootloader Ο συνδιασμός αυτός είναι αλλά φοβάμαι μην έκατσε κάτι στραβά..έκανα κ επαναφορά αλλά τπτ πάλι..μπορεί να μας απαντήσει κ κάποιος άλλος που το έχει δοκιμάσει? Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Ο συνδιασμός αυτός είναι αλλά φοβάμαι μην έκατσε κάτι στραβά..έκανα κ επαναφορά αλλά τπτ πάλι..μπορεί να μας απαντήσει κ κάποιος άλλος που το έχει δοκιμάσει? Το ίδιο και εδώ φίλε μου. Όταν πάω blinkfeed και κάνει ενημέρωση το sense κρασαρει. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160120/f6a63c694957dfdc9862d560268450f6.jpg Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Το δοκιμασα και εγω χθες και μου εκανε το ιδιο.αλλα επειδη ειχα καιρο να κανω υπεθεσα οτι ειχα ξεχασει τον συνδιασμο κουμπιων που παταμε μετα την επιλογη bootloader Μόλις δείξει το ερωτηματικό πατάμε vol up+down+power και θα δείξει το recovery menu Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Kαλημερα με σβηστη συσκευη πατατε vol donw και το πληκτρο on off και δεν μπαινει η δεν κανει wipe δεν καταλαβα? Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Μόλις δείξει το ερωτηματικό πατάμε vol up+down+power και θα δείξει το recovery menu Το δοκίμασα αλλά μου κάνει απλά επανεκκίνηση. Δεν δείχνει ερωτηματικό. Είναι κόκκινο τρίγωνο με θαυμαστικό. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Θαυμαστικό εννοούσα συγγνώμη. Θες να σου δώσω λινκ με το ruu της MM? Θα σβήσει τα πάντα βέβαια αλλά θα σεταρει το κινητό απ την αρχή Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Θαυμαστικό εννοούσα συγγνώμη. Θες να σου δώσω λινκ με το ruu της MM? Θα σβήσει τα πάντα βέβαια αλλά θα σεταρει το κινητό απ την αρχή Βέβαια. Πες μου και πως να το κάνω γιατί μόνο μέσω ota έκανα τις αναβαθμίσεις. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Κατεβάζεις το παρακάτω https://www.androidfilehost.com/?fid=24369303960687057 Το μετονομαζεις σε 0P6BIMG.zip και το μεταφέρεις στην SD κάρτα. Boot into bootloader και ία σε καθοδηγήσει. Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Κατεβάζεις το παρακάτω https://www.androidfilehost.com/?fid=24369303960687057 Το μετονομαζεις σε 0P6BIMG.zip και το μεταφέρεις στην SD κάρτα. Boot into bootloader και ία σε καθοδηγήσει. Δεν έχω sd card. Αν κατεβάσω από εδώ http://www.htc.com/us/support/rom-downloads.html και ακολουθήσω τις οδηγίες δεν είναι το ίδιο; Το cid της συσκευής είναι HTC_102. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160120/eeade79915e51b8e988837750d0971b0.jpg Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Όχι. Αυτό που έδωσα χρειάζεσαι. Μήπως είσαι s-off? Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Όχι. Αυτό που έδωσα χρειάζεσαι. Μήπως είσαι s-off? Όχι δεν είμαι s-off. Το κινητό είναι μαμισιο. χαχαχα Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 (edited) Κατεβάζεις το παρακάτω https://www.androidfilehost.com/?fid=24369303960687057 Το μετονομαζεις σε 0P6BIMG.zip και το μεταφέρεις στην SD κάρτα. Boot into bootloader και ία σε καθοδηγήσει. Αυτο κανει κ για cid 304? 0P6BIMG_M8_UL_M60_SENSE70_MR_HTC_Europe_6.12.401.4_Radio_1.29.214500021.12G_20.72.4196t.01 αυτο ταιριαζΕΙ με radio .. Το υπολοιπο που ειναι η εκδοση δεν ταιριαζει,,θα εχουμε κανενα προβλημα ? Edited January 20, 2016 by venduza Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts