xeretismata Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Βρίσκομαι και εγώ σε παρόμοιο δίλημμα...με ενδιαφέρει η απροβληματιστη λειτουργία του κινητού και όσο γίνεται να ανοίγουν οι εφαρμογές πιο ακαριαία. Η κάμερα δεν με καίει αν αναλογιστεί κανείς ότι την χρησιμοποιώ κυρίως για να κρατάω σημειώσεις ή να στέλνω σε άλλους κάποια έγγραφα..πιο πιθανό αν βγάλω με φίλους φωτό είναι το βράδυ.οπότε κολλάει γάντι η ultrapixel ...ένα ενδοιασμό έχω μόνο. Δεν είχα αγοράσει το κινητό από τον νοέμβριο γιατί περίμενα τον 810 εξαιτίας του ότι είναι x64 ωστόσο έχουν ακουστεί πολλά.ευτράπελα...θεωρείται πως για κάποιον που κρατάει αρκετά χρόνια το κινητό του(σκοπεύω να το εχω για τουλάχιστον 4 χρόνια)θα δημιουργηθούν ασυμβατότητες λόγο της ανάπτυξης εφαρμογών για 64bit?.Επίσης το -1giga ram ως προς m9 θα του δημιουργισει προβλήματα μετά από 2 χρόνια; Εν κατακλείδι η αγορά του αυτή την στιγμή είνα σίγουρα vfm ωστόσο θεωρείται ότι το κινητό θ απροβληματιστη λειτουργία σε βάθος τετραετίας σε σχέση με το m9? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Βρίσκομαι και εγώ σε παρόμοιο δίλημμα...με ενδιαφέρει η απροβληματιστη λειτουργία του κινητού και όσο γίνεται να ανοίγουν οι εφαρμογές πιο ακαριαία. Η κάμερα δεν με καίει αν αναλογιστεί κανείς ότι την χρησιμοποιώ κυρίως για να κρατάω σημειώσεις ή να στέλνω σε άλλους κάποια έγγραφα..πιο πιθανό αν βγάλω με φίλους φωτό είναι το βράδυ.οπότε κολλάει γάντι η ultrapixel ...ένα ενδοιασμό έχω μόνο. Δεν είχα αγοράσει το κινητό από τον νοέμβριο γιατί περίμενα τον 810 εξαιτίας του ότι είναι x64 ωστόσο έχουν ακουστεί πολλά.ευτράπελα...θεωρείται πως για κάποιον που κρατάει αρκετά χρόνια το κινητό του(σκοπεύω να το εχω για τουλάχιστον 4 χρόνια)θα δημιουργηθούν ασυμβατότητες λόγο της ανάπτυξης εφαρμογών για 64bit?.Επίσης το -1giga ram ως προς m9 θα του δημιουργισει προβλήματα μετά από 2 χρόνια; Εν κατακλείδι η αγορά του αυτή την στιγμή είνα σίγουρα vfm ωστόσο θεωρείται ότι το κινητό θ απροβληματιστη λειτουργία σε βάθος τετραετίας σε σχέση με το m9? Ο λόγος να πας στο Μ9 είναι κατά κύριο λόγο η κάμερα που είναι πολύ καλύτερη σε όλες τις συνθήκες πλην των νυχτερινών που εκεί χρειάζεται να παίξεις λίγο με τα settings μια που στο auto ανεβάζει στα ύψη το ISO. Aπό εκεί και πέρα και τα δύο είναι πολύ γρήγορα και λειτουργούν απροβλημάτιστα χωρίς καμία τρομερή διαφορά. Η RAM δεν νομίζω ότι θα είναι ποτέ θέμα στα HTC αυτής της περιόδου. Σε 3 χρόνια δεν ξέρω, αλλά άμεσα δεν θα έχεις θέμα καθώς το Sense είναι ελαφρύ. Προς το παρόν σε μπαταρία είναι λίγο χειρότερο το Μ9, πιθανόν να λυθεί με μελλοντικά updates. Μια άλλη διαφορά είναι ότι το Μ8 λογικά θα έχει για ακόμα ένα χρόνο επίσημα updates, ενώ το Μ9 για δύο. Αυτό φυσικά πάντα λύνεται με root κτλ, αλλά αν δεν ασχοληθείς με τέτοια θέματα τότε να ξέρεις ότι σε κάποιο σημείο του 2016 το Μ8 θα σταματήσει να παίρνει updates. Tώρα αν μιλάς για βάθος τετραετίας τότε κανένα android (πιθανότατα και Apple) κινητό δεν θα σε κρατήσει όσον αφορά σε updates. Ένα HTC όμως σίγουρα θα είναι πιο ομαλό σε βάθος χρόνου σε σχέση με άλλα Android όσον αφορά στο software. Εγώ είμαι δυο χρόνια με το Μ7 μου και πάει σφαίρα ακόμα και σήμερα. Δεν χρειάζεται ούτε restart να κάνεις. Αν οικονομικά είναι "αιματηρό" να πας για το Μ9, τότε το Μ8 θα σε ικανοποιήσει πλήρως. Από την άλλη αν σκοπεύεις να κρατήσεις το κινητό για καιρό, ίσως να έπρεπε να περιμένεις να πέσει λίγο το Μ9 και να κάνεις επένδυση εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xeretismata Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Ο λόγος να πας στο Μ9 είναι κατά κύριο λόγο η κάμερα που είναι πολύ καλύτερη σε όλες τις συνθήκες πλην των νυχτερινών που εκεί χρειάζεται να παίξεις λίγο με τα settings μια που στο auto ανεβάζει στα ύψη το ISO. Aπό εκεί και πέρα και τα δύο είναι πολύ γρήγορα και λειτουργούν απροβλημάτιστα χωρίς καμία τρομερή διαφορά. Η RAM δεν νομίζω ότι θα είναι ποτέ θέμα στα HTC αυτής της περιόδου. Σε 3 χρόνια δεν ξέρω, αλλά άμεσα δεν θα έχεις θέμα καθώς το Sense είναι ελαφρύ. Προς το παρόν σε μπαταρία είναι λίγο χειρότερο το Μ9, πιθανόν να λυθεί με μελλοντικά updates. Μια άλλη διαφορά είναι ότι το Μ8 λογικά θα έχει για ακόμα ένα χρόνο επίσημα updates, ενώ το Μ9 για δύο. Αυτό φυσικά πάντα λύνεται με root κτλ, αλλά αν δεν ασχοληθείς με τέτοια θέματα τότε να ξέρεις ότι σε κάποιο σημείο του 2016 το Μ8 θα σταματήσει να παίρνει updates. Tώρα αν μιλάς για βάθος τετραετίας τότε κανένα android (πιθανότατα και Apple) κινητό δεν θα σε κρατήσει όσον αφορά σε updates. Ένα HTC όμως σίγουρα θα είναι πιο ομαλό σε βάθος χρόνου σε σχέση με άλλα Android όσον αφορά στο software. Εγώ είμαι δυο χρόνια με το Μ7 μου και πάει σφαίρα ακόμα και σήμερα. Δεν χρειάζεται ούτε restart να κάνεις. Αν οικονομικά είναι "αιματηρό" να πας για το Μ9, τότε το Μ8 θα σε ικανοποιήσει πλήρως Από την άλλη αν σκοπεύεις να κρατήσεις το κινητό για καιρό, ίσως να έπρεπε να περιμένεις να πέσει λίγο το Μ9 και να κάνεις επένδυση εκεί. ναι το εχω σκεφτεί αυτο για τις αναβαθμίσεις αλλα λογικά με το πέρας της εγγύησης θα φύγει root...ηδη από οτι εχω δει εχει γινει port το sense 7 για το m8... Το θέμα είναι τα λεφτά...οχι ως προς την ύπαρξη τους αλλά στο ότι δεν μου αρέσει να δίνω ένα τόσο μεγάλο ποσό για ενα κινητό... έχω κανει αρκετή υπομονή....είμαι ακόμη με ενα wildfire :X μπορω να περιμένω λίγο ακόμη αλλα βλέποντας την τιμή του m8 να κατρακυλαει συνεχως και να εχει μπει στο εύρος τιμών που θεωρώ λογικές για μια συσκευή,τόσο ψήνομαι να το πάρω.. ευχαρισρώ πάντως για την αμεση απαντηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrimis Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Καλησπέρα παιδιά.σε εσάς ψιλολαγκαρει ο browser της HTC?στο μ7 πήγαινε πολύ καλύτερα.γη μπορεί να συμβαίνει αυτό;Έχω καθαρίσει την cache και Έχω κάνει επαναφορά αλλά το ίδιο.ο chrome Πάει καλύτερα αλλά όχι όπως πήγαινε στο μ7 της HTC ο broswer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgia620 Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Εψαξα να βρω κατι για το HTC One M8s αλλα δεν βρηκα ,μιας και το νημα τεραστιο.Ειναι πιο καινουργιο μοντελο?Γιατι βλεπω την καμερα στα 13 MP και καποιες ακομα διαφοροποιησης http://www.agorazoome.gr/index.php?target=products&product_id=46620#.VVKCnU2Jjcs Ευχαριστω εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Εψαξα να βρω κατι για το HTC One M8s αλλα δεν βρηκα ,μιας και το νημα τεραστιο.Ειναι πιο καινουργιο μοντελο?Γιατι βλεπω την καμερα στα 13 MP και καποιες ακομα διαφοροποιησης http://www.agorazoome.gr/index.php?target=products&product_id=46620#.VVKCnU2Jjcs Ευχαριστω εκ των προτέρων. Αντικατεστησε το ONE M8 και εβγαλε φετος το ONE M8s. Η διαφορα τους ειναι στην καμερα οπως ειπες, στον επεξεργαστη που στο νεο εβαλαν εναν λιγο πιο αδυναμο αλλα νεοτερο και στα 64bit και στην μπαταρια που ειναι 260mah πιο μεγαλη στο νεο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgia620 Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Η καμερα και η μπαταρια εχουν αρκετη διαφορα απο το Μ8 ωστε να δικαιολογει αυτα τα 100 ευρο διαφορας?Το εχει καποιος,να μας πει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Νομζω η διαφορα τους ειναι ηδη στα 40 ευρω και θα πεσει συντομα η τιμη και των δυο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaua13 Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 παντως παιδια, υπήρξε μια περίοδο που καθε βδομάδα αλλαζα κινητό, καθε μερα ρομς κτλ, το Μ8 το εχω αφήσει στόκ. Δεν υπάρχει κανενας λόγος να το πειράξεις. δουλευουν ολα στην εντέλεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 (edited) Από τότε που πήρα τη συσκευή, κατά μέσο όρο μία φορά την εβδομάδα βρίσκω το πρωί αδειασμένη τη μπαταρία. Όπως έχουν αναφέρει και άλλοι αυτό που τρώει την μπαταρία είναι ο kernel. Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία διατηρεί όλη τη νύχτα τη συσκευή σε λειτουργία και δεν μπαίνει σε αναμονή. Τελικά έχει διαπιστώσει κανείς που οφείλονται αυτά τα wakelocks; Είναι εφικτό με το Gsam να βγει περαιτέρω διάγνωση και να διορθωθεί το πρόβλημα πχ με τον εντοπισμό κάποιας εφαρμογής που να το δημιουργεί ή οφείλονται στο λογισμικό και ελπίζουμε να διορθωθούν με την 5.1; Την " εξοικονόμηση ενέργειας" την έχετε συνέχεια ενεργοποιημενη ή μόνο όταν φτάσει 15-20 % ? Δεν νομίζω πάντως να έχει και μεγάλη διαφορά αν είναι απενοργοποιημενη.. Εγώ με την εξοικονόμηση ενέργειας βλέπω διαφορά αλλά όχι αφού πέσει η μπαταρία τόσο χαμηλά. Η δε απόλυτη εξοικονόμηση ενέργειας τελειώνει την μπαταρία το ίδιο ή και και πιο γρήγορα. Μπορεί και να ήταν τυχαίο όσες φορές τη χρησιμοποίησα (πχ κακό σήμα), πάντως δεν την ξαναχρησιμοποιώ. Edited May 14, 2015 by gms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakou Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Από τότε που πήρα τη συσκευή, κατά μέσο όρο μία φορά την εβδομάδα βρίσκω το πρωί αδειασμένη τη μπαταρία. Όπως έχουν αναφέρει και άλλοι αυτό που τρώει την μπαταρία είναι ο kernel. Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία διατηρεί όλη τη νύχτα τη συσκευή σε λειτουργία και δεν μπαίνει σε αναμονή. Τελικά έχει διαπιστώσει κανείς που οφείλονται αυτά τα wakelocks; Είναι εφικτό με το Gsam να βγει περαιτέρω διάγνωση και να διορθωθεί το πρόβλημα πχ με τον εντοπισμό κάποιας εφαρμογής που να το δημιουργεί ή οφείλονται στο λογισμικό και ελπίζουμε να διορθωθούν με την 5.1; Εγώ με την εξοικονόμηση ενέργειας βλέπω διαφορά αλλά όχι αφού πέσει η μπαταρία τόσο χαμηλά. Η δε απόλυτη εξοικονόμηση ενέργειας τελειώνει την μπαταρία το ίδιο ή και και πιο γρήγορα. Μπορεί και να ήταν τυχαίο όσες φορές τη χρησιμοποίησα (πχ κακό σήμα), πάντως δεν την ξαναχρησιμοποιώ. το ιδιο προβλημα αντιμετωπιζω και γω, λογικά με ρουτ λύνεται αλλά δεν ήθελα να μπω σε διαδικασία ακόμα. Το θέμα είναι ότι ακόμα και με αυτό το drain μου βγάζει άνετα μια μέρα με 40% συνήθως όταν γυρίζω σπίτι. Εγώ δεν περιμένω να διορθωθεί πριν την 5.1 αυτό όποτε υπομονή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j0hnn1e Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Στον αποθηκευτικό χώρο, βλέπω 6gb κατειλειμενα και λέει "άλλο" ξέρει κανείς τι είναι αυτό το αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 το ιδιο προβλημα αντιμετωπιζω και γω, λογικά με ρουτ λύνεται αλλά δεν ήθελα να μπω σε διαδικασία ακόμα. Το θέμα είναι ότι ακόμα και με αυτό το drain μου βγάζει άνετα μια μέρα με 40% συνήθως όταν γυρίζω σπίτι. Εγώ δεν περιμένω να διορθωθεί πριν την 5.1 αυτό όποτε υπομονή Σε εμένα αυτό το drain γίνεται τη νύχτα που η συσκευή δεν χρησιμοποιείται και δεν θα έπρεπε να κάνει τίποτα. Εγώ την έχω κάνει root, με ποιον τρόπο όμως θα λυθει το πρόβλημα; Custom kernel; Για να λες ότι θα λυθεί με την 5.1, είναι δηλαδή κοινώς αποδεκτό ότι πρόκειται για πρόβλημα του kernel η της rom; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Αυτή το κινητό θα με κάνει να δώσω και το iPad air που έχω. Μια ώρα ακριβώς σερφάρισμα στο myphone. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakou Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Σε εμένα αυτό το drain γίνεται τη νύχτα που η συσκευή δεν χρησιμοποιείται και δεν θα έπρεπε να κάνει τίποτα. Εγώ την έχω κάνει root, με ποιον τρόπο όμως θα λυθει το πρόβλημα; Custom kernel; Για να λες ότι θα λυθεί με την 5.1, είναι δηλαδή κοινώς αποδεκτό ότι πρόκειται για πρόβλημα του kernel η της rom; απ΄ότι διαβάζω (γιατί εγώ το πήρα κατευθείαν με lollipop) η μπαταρία ήταν καλύτερη με kitkat. Οπότε το θέμα προκύπτει με το νέο λογισμικό ( ρομ ή κέρνελ δεν ξέρω). Αν ήμουν ρουτ θα περνούσα κατευθείαν μια viper για να δω που βρίσκομαι σε σχέση με τη στοκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Και εγώ με Lollipop το πήρα. Δεν έχω ιδέα πως ήταν τα πράγματα με KitKat. Δεν συγκρίνω KitKat με Lollipop αλλά τις μέρες που έχει προβλεπόμενη συμπεριφορά με τις μέρες που εμφανίζεται το πρόβλημα. Δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο να ευθύνεται κάποια εφαρμογή. Μια υποψία μου είναι ο εργοστασιακός φακός. Με την προηγούμενη συσκευή μου, ο φακός από Go Launcher Dev team μου δημιουργούσε παρόμοια battery drain και τις δύο τελευταίες φορές που είχα drain ο φακός ήταν η τελευταία εφαρμογή που είχα χρησιμοποιήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zbutlr Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Παιδιά κάποιος τρόπος να μεταφέρω μεγάλα παιχνίδια στην sd card υπάρχει? Δοκίμασα να μεταφέρω τα obb αρχεία μέσω μιας εφαρμογής στο playstore δεν έκανε δουλειά. Δοκιμασα να τα στείλω χειροκίνητα τίποτα. Υπάρχει xposed module που κάνει τη δουλειά αλλά σε lollipop δεν μπορώ να έχω xposed. Κάποια λύση έχει βρει κάποιος? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Ποιος είπε ότι στο lollipop δεν μπορείς να έχεις xposed?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zbutlr Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Ποιος είπε ότι στο lollipop δεν μπορείς να έχεις xposed?? Διαβάζω στο xda ότι έχει δημιουργήσει προβλήματα bootloop σε κάποιους. Δεν θέλω με τίποτα να ξεκινάω στήσιμο από την αρχή.. Το έχεις εγκαταστήσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Ναι εδώ και μερικές μέρες σε 3 συσκευές με Lollipop.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelik1989 Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Καλημέρα!είχα ξαναναφέρει το πρόβλημά μου νωρίτερα στο νήμα,αλλά δεν πήρα απάντηση..όταν είμαι συνδεμένος από wifi κάποιες εφαρμογές δεν φορτώνουν (facebook quizdom playstore κ.α.) ενώ την ίδια στιγμή το facebook μέσω του chrome φορτώνει απροβλημάτιστα..επίσης να αναφέρω ότι με δεδομένα δεν παρατήρησα κανένα απολύτως πρόβλημα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Καλημέρα!είχα ξαναναφέρει το πρόβλημά μου νωρίτερα στο νήμα,αλλά δεν πήρα απάντηση..όταν είμαι συνδεμένος από wifi κάποιες εφαρμογές δεν φορτώνουν (facebook quizdom playstore κ.α.) ενώ την ίδια στιγμή το facebook μέσω του chrome φορτώνει απροβλημάτιστα..επίσης να αναφέρω ότι με δεδομένα δεν παρατήρησα κανένα απολύτως πρόβλημα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! Δοκίμασε στις ρυθμίσεις του WiFi / συνθέτες να απεργοποιησεις τη βελτίστοποιηση wifi. Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Διαβάζω στο xda ότι έχει δημιουργήσει προβλήματα bootloop σε κάποιους. Δεν θέλω με τίποτα να ξεκινάω στήσιμο από την αρχή.. Το έχεις εγκαταστήσει; Bootloop σε συσκευές πέρα από Samsung; Σε Samsung το bootloop είναι γνωστό bug. Και εγώ διστάζω να το βάλω. Κολλάω στο ότι θεωρείται ακόμα alpha έκδοση οπότε κάνεις δεν μπορεί να αποκλείσει κανένα ενδεχόμενο. Δεν είμαι ακόμα καλα εξοικειωμένος με σύγχρονες συσκευές και εκδόσεις android. Οπότε με την ευκαιρία θέλω να ρωτήσω και εγώ, σε περίπτωση bootloop θα μπορέσω να επαναφέρω τη συσκευή από το recovery με backup που έχω κάνει από το recovery; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zbutlr Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Bootloop σε συσκευές πέρα από Samsung; Σε Samsung το bootloop είναι γνωστό bug. Και εγώ διστάζω να το βάλω. Κολλάω στο ότι θεωρείται ακόμα alpha έκδοση οπότε κάνεις δεν μπορεί να αποκλείσει κανένα ενδεχόμενο. Δεν είμαι ακόμα καλα εξοικειωμένος με σύγχρονες συσκευές και εκδόσεις android. Οπότε με την ευκαιρία θέλω να ρωτήσω και εγώ, σε περίπτωση bootloop θα μπορέσω να επαναφέρω τη συσκευή από το recovery με backup που έχω κάνει από το recovery; Το πέρασα τελικά κανένα πρόβλημα. Εννοείται πως πήρα nandroid backup πιο πριν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelik1989 Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Δοκίμασε στις ρυθμίσεις του WiFi / συνθέτες να απεργοποιησεις τη βελτίστοποιηση wifi. Δοκίμασα να "παίξω" μ΄αυτές τις ρυθμίσεις αλλά δεν είδα κάποια ιδιαίτερη διαφορά..συνεχίζει να το ίδιο λαγκάρισμα :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts